KERESÉS search-close

késés

92 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "késés"

Fapados problémák: 25 órás késés kellemetlenségekkel

25 órát késett a Wizzair London-Budapest járata. Az utasok panaszkodnak. Utánajártunk, ilyen esetben ki segíthet nekik és mi a teendő.

Egy nap késéssel értek haza, a Wizz Air hibázott

Elismerte a Wizz Air, hogy hiányosan tájékoztatta annak a londoni gépnek az utasait, akik több mint egy napos késéssel jutottak el Budapestre. A repülő műszaki okok miatt nem tudott időben felszállni, 180 utas rekedt a reptéren, sokuk számára csak hajnalban derült ki, hogy nem jut nekik szállás. 

ÓRIÁSI KÉSÉS: Több mint egy nappal később jutottak haza az egyik Wizz Air járat utasai

Elismerte a Wizz Air, hogy hiányosan tájékoztatta annak a londoni gépnek az utasait, akik több mint egy napos késéssel jutottak el Budapestre.  Az egyik utas Friedrich Virág mesélte el, hogy kedden este indultak volna, már a kifutópályán állt a gép, amikor közölték velük, műszaki hiba miatt mégsem szállhatnak fel.

Másfél órás pályazár a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren

Utasok százai várakoztak órákig szerdán a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren, miután az egyetlen működő kifutópálya betonjának sérülése miatt másfél óráig nem közlekedtek a repülőgépek. A hibát kora estére kijavították, ám volt olyan légitársaság, amelynek az utasai részben a pályazár, részben a járat jelentős késése miatt több mint egy napja várakoznak arra, hogy elutazhassanak.

Órákat késtek a vonatok a Budapest-Pécs vonalon

Három helyett volt, aki hat órát utazott a vonaton csütörtökön Budapest és Pécs között. Több járat is két-három órás késéssel ért célba. Az óriási késést az okozta, hogy letört egy mozdony áramszedője, ami a felsővezetéket is leszakította. A MÁV próbált pótlóbuszokat szerezni, de ez nem sikerült. Szemtanúk szerint volt, aki már inni sem tudott, mert nem volt mit. 

A britek 55 millió forintnyi összegre akarják büntetni Nicki Minajt!

Nicki Minaj nemcsak Budapesten kezdte késéssel a koncertjét, a hétfői londoni koncerten sem tudta tartani az időrendet. Háromnegyed 9 helyett csak valamivel 10 óra előtt lépett színpadra, így esélye sem volt 11-kor befejezni a koncertet. Fél 12-kor még javában tartott a buli, ám a britek nem hagyják ennyiben. A csendrendelet miatt szigorúan veszik a koncertek befejezését, így Nickiék közel 55 millió forintos büntetésre számíthatnak.

Hiába várták a családi pótlékot

Sokan meglepődtek, hogy március első napján nem érkezett meg a számlájukra a családi pótlék. Több fórum olvasói is azt írták, az Államkincstár honlapján az van feltüntetve, hogy március elseje az utalás napja, ennek ellenére nem kapták meg a pénzt. Az Államkincstár közleménye szerint nem hiba történt, mindig a hónap második munkanapján érkezik meg a bankszámlákra a pénz, postai úton pedig 3-5 nap alatt kézbesítik.

Az InterCityk késtek a legtöbbet

Összesen 3,8 évet késtek a vonatok tavaly Magyarországon – írta meg az mfor. A MÁV szerint ez az érték nem rossz, mert adataik alapján hasonlóak az eredményei az angol és a belga vasútnak. A legpontatlanabbul például az InterCity járatok közlekedtek, de az elővárosi vonatok sem tudták maradéktalanul tartani a menetrendet. Az RTL Híradónak nyilatkozó utasok egy része elégedett a pontossággal, de akad, aki inkább korábbi vonattal utazik, hogy biztosan időre célba érjen.

Greg miatt sínylődtek a villalakók

A fiú - különböző szükségletei miatt - elkésett a reggeli edzésről, és bizony a többiek itták meg ennek a levét.

A szőlőhegyen kanyargott a távolsági busz

Nem kívánt kirándulásra vitte az utasokat a távolsági busz sofőrje. Vasárnap délután a Zalaegerszegről Pécsre tartó helyközi gyorsjárat, látszólag ok nélkül majdnem háromnegyed órás kitérőt tett a Nagykanizsa melletti szőlőhegyen.

Ez volt Rihanna legrosszabb bulija?

Egy szava sem lehet senkinek, hiszen Rihanna pontosan leírta már a turnéjának nevében is. Anti World Tour – azaz ne várjatok ettől semmi jót. A barbadosi énekesnő tartotta is magát az előre bejelentetthez. Bár a szervezők elhozták a Sziget történetének egyik legnagyobb fellépőjét és mindent megtettek a kényelméért is, ő késett, alig énekelt, playbackelt és borzasztóan unalmas volt. Ez történt egy évvel ezelőtt a Szigeten!

Meddig késnek még a vonatok Magyarországon?

Műszaki hibák, késések, dühöngő utasok és káosz a pályaudvarokon. A vonatközlekedésben szinte minden hétre jut valamilyen jelentős zűrzavar. De tényleg ennyire tragikus a helyzet hazánkban? Rejtett kamerával kelt útra a Fókusz stábja.

Dombi és a vonatlázadás története

Részlet a 21. évad hatodik részéből:

Noha, Dombóvári Istvánra egyáltalán nem jellemző, hogy beállna a tömegbe és szidná a MÁV-ot, vele is előfordult már, hogy fellázadt az állandóan késő szerelvények miatt. Annyira, hogy még egy édes nagyika mosolya sem tudta enyhíteni az idegbaját.

A teljes adást itt tudod megnézni!

Áramszünet a hó miatt

Két Baranya megyei településen nem volt áram délelőtt, mert a távvezetékek leszakadtak, annyi hó esett. Nyugat-Magyarországon a vonatok késtek a hideg és a hófúvás miatt. Lassan szabadul a hó fogságából Vas megye. A közút hómarókkal állt neki a takarításnak délelőtt, miután a szél mérséklődött.

 

Súlyos balesetek a havas utakon

Csecsemő is sérült a tömegbalesetben. Két kamion és öt kocsi ütközött kedden a szakadó hóban a 8-as főúton. Hatan kerültek kórházba, könnyebb sérülésekkel. Az országban több baleset is történt a havazás miatt, a tűzoltóknak kedd óta több mint 130-szor kellett vonulniuk.

 

Bombariadó miatt káosz a vasúton

Káosz a vasúton - bombafenyegetés miatt megállították az összes külföldről érkező vagy oda tartó vonatot - összesen 18-at. Az utasokat országszerte leszállították a veszteglő szerelvényekről, és biztonságos helyre vitték őket. A vagonokat ezután rendőrök vizsgálták át. Emiatt a belföldi járatok is késtek. A Nemzeti Nyomozó Iroda közveszéllyel fenyegetés miatt indított eljárást.

Peller Anna: „Elkéstünk!”


szerző:
2017.03.28. 09:31
Peller Anna: „Elkéstünk!”

Ne aggódjatok, ti még nem késtetek le semmiről, ugyanis áprilisban indul az RTL Klub vadonatúj műsora. Reggeli Peller Annával és Lukács Mikivel!

Családi pótlék: sokan aggódtak

Aggodalom a családi pótlék miatt. Elkeseredett anyák internetes fórumokon érdeklődtek, ügyfélszolgálatokra telefonáltak, és írtak az RTL Híradónak is, mert másodikán nem érkezett meg a számlájukra a családi pótlék. Volt, aki azt írta, nagyon számított rá, csütörtökön már kenyeret sem tudott venni. A családügyi államtitkár szerint nincs késés, és előfordult már tavaly is, hogy a jogszabálynak megfelelően csak harmadikán utaltak.

Soha meg nem érkezett csomagok, őrjöngő ügyfelek

Sok ügyfélnek inoghatott meg a hite karácsony környékén a Magyar Postában. Volt, aki heteket, volt, aki hónapokat várt a csomagjára, aminek karácsonyra meg kellett érkeznie. De volt, aki még most, január közepén is őrjöng, mert a küldeménynek se híre, se hamva. A postának persze mindenre van magyarázata, de ez aligha vigasztalja azt, aki későn kapta meg az ajándékát, vagy az étel, amit küldtek neki, megrohadva érkezett meg. Dühös ügyfelekkel és a Posta szóvivőjével Moskovics Judit beszélgetett.

MÁV – Rövid távon sok a késés

Magyarországon késnek legtöbbet száz kilométeres távon a vonatok. Ezzel az Unióban, a vizsgált huszonhat ország közül az utolsó helyen végzett a MÁV. Erről a Portfolio írt. Az általunk kérdezett utasok egy része nem lepődött meg az eredményen. Valaki szerint évszaktól függetlenül késnek a járatok. A MÁV-nál kérdésünkre közölték, nem hisznek a felmérésnek, szerintük sokkal pontosabbak a vonataik.

A kacsa szagosan érkezett


szerző:
2017.01.05. 18:28
A kacsa szagosan érkezett

A füstölt szalonna valószínűleg megúszta, de a kacsa szagosan érkezett. Megkapta, és az RTL kamerái előtt kinyitotta a csomagját az a budapesti család, amelyik a szerdai Híradóban panaszkodott a Posta késedelmes szállítása miatt. Egy nap helyett pontosan egy hétig tartott, mire célba ért a Szabolcsban feladott doboz. A fogyasztóvédők szerint a Postának kártérítést kell fizetnie.

12 ezres büntetés a késésért

Késtek pár napot a csekk befizetésével és 12 ezer forint büntetést kapott egy gödi család az áramszolgáltatótól. Ott azt mondják, azért kell a családnak a 40 eurónak megfelelő büntetést kifizetni, mert nem úgynevezett egyetemes szolgáltatói szerződést kötöttek, hanem szabadpiaci áron vásárolják az áramot. Az Energetikai Hivatal szerint magánszemélyeket semmilyen esetben nem lehetne behajtási költségátalánnyal büntetni.

Semmi sem stimmelt az eltévedt vonaton

Eltévedt a Szombathelyről Budapestre tartó InterCity vonat szerdán: Répcelak helyett Sárvárra futott be. Az InterCity egy helyen egy rossz sínpárra állt, és ezért vette az irányt Sárvár felé. A vonat csak fél órás várakozás után fordult vissza, és 70 perces késéssel ért Budapestre.

Ezer forint alatt nem fizet kártérítést a MÁV

Gyűjtsön még késést, és ha a kártérítések összértéke eléri az ezer forintot, akkor kifizeti a MÁV. Ezt ajánlotta a vasúttársaság az egyik utasnak, aki kártérítést szeretett volna kérni, miután a vonata 76 percet késett. A MÁV-nál közölték, csak ezer forint fölött fizetik ki a kártérítéseket. Szerintük ez az utasok érdekében van, hogy összegyűjthessék a késéseket és a kárigényeket.

MÁV: „Egyre kevesebbet késnek a vonatok”

A vasúttársaság szóvivője szerint a késések döntő többsége, nem a MÁV hibájából történik. Az RTL Híradónak nyilatkozó utasok azt mondják: a kisebb késéseket már megszokták, a nagyobbakra pedig jól emlékeznek. Gyűjtsön még késést, és ha a kártérítések összértéke eléri az ezer forintot, akkor kifizeti a MÁV. Ezt ajánlotta a vasúttársaság.

Késések és leleplező vallomások a Heti Hetesben

Habár hihetetlennek tűnik, mégsem ritka pillanat, amikor egy színész elkésik, vagy éppen nem jelenik meg saját előadásán. Heilig Gábor, Hajdu Steve és Gálvölgyi János erről tudott mit mesélni....

Idén sem érkezett mindenkinek pontosan a bére

Nem szűntek meg a fizetési gondok, idén januárban sem kapta meg mindenki pontosan fizetését a közszférában, tudta meg az Index. Több szakszervezetnél is panaszkodtak a dolgozók a csúszások, vagy pontatlan összegek miatt. Az Államkincstár elnöke Híradónknak azt mondta, elenyésző a hibák száma. A bérek viszont a jövőben nem elsején, inkább pár nappal később érkeznek a számlákra.

Még mindig nem kaptak fizetést


szerző:
2015.12.02. 18:50
Még mindig nem kaptak fizetést

Sok tanár még mindig csak vár a fizetésére a KLIK-től. Most a szombathelyi tankerületről derültek ki olyan információk, amelyek szerint az óraadó pedagógusok a mostani tanévben még nem kaptak fizetést, és most is csak a szeptemberire és az októberire számíthatnak. A számlát adó tanárok pedig egyelőre semmit sem kapnak. A köznevelési államtitkár hétfőn Baló György műsorában azt mondta, a KLIK már átutalta a szeptemberi és októberi béreket.

Ma kapták meg az októberi fizetésüket

Még csak ma kapta meg októberi fizetését a fővárosi Péterfy kórház Baleseti Központjának 300 dolgozója. Az Index reggel még arról írt, hogy az intézményben több mint százan nem kaptak fizetést ebben a hónapban. A főigazgató azt mondta híradónknak: valójában 300 megbízási szerződéssel dolgozó munkatársa érintett, akiknek végül hétfőn átutalták a bérüket. A főigazgató azt is mondta: hetekkel ezelőtt körlevélben figyelmeztette az érintett dolgozókat, hogy novemberben késve utalnak majd. Ez azért van, mert a Magyar Államkincstárnál egy újfajta informatika rendszert indítottak el, az átállás ideje alatt pedig nem tudtak utalni.

Káosz a Liszt Ferenc repülőtéren - órákat vártak az utasok

Káosz a Liszt Ferenc repülőtéren. Hajnalban felmondta a szolgálatot a csomagkezelő rendszer, ezért órákon át szünetelt az utasfelvétel. Nem szálltak fel az induló gépek, több járat csak jelentős késéssel indult. Volt olyan utas, aki hajnal 4 óta a reptéren volt, de még délelőtt sem tudta, hogy el tud-e ma utazni. Hatalmas volt a tömeg, a rendszer délelőtt javult meg.

KÁOSZ: Órákig nem moccant a sor a reptéren

Hiába a rengeteg utas, órákig nem moccant a sor reggel a Liszt Ferenc repülőtéren. A terminálon mintha megállt volna az élet. A csomagkezelő rendszer állt le, és utasfelvétel is. Aki már nagyon unta a várakozást a bőröndjére támaszkodott. Nem volt hangzavar, a legtöbben némán vártak vagy fotózták a tömeget. Akadt, aki kisgyerekkel a karján fel-alá sétált és mozgólépcsőzött, hogy gyorsabban teljen az idő.

Késik a felcsúti kisvasút befejezése

Nem lett kész időre a felcsúti kisvasút, emiatt a Mészáros Lőrinc vezette alapítvány halasztást kért - tudta meg az RTL Klub. A 3 megállós kisvasút megépítésére majdnem 900 millió forintot kapott az alapítvány. A csúszásról Mészáros Lőrinc nem nyilatkozott, a szocialisták szerint felháborító az egész beruházás.

Elmaradásban a felcsúti kisvasút építése

Több helyen még a sínek sincsenek a helyükön a készülő felcsúti kisvasút nyomvonalán, pedig a beruházásnak kicsit több mint két hét múlva el kellene készülni - ezt látta stábunk, amikor az építkezés helyszínén járt. Az alapítvány évi 10 ezer utassal számol. A Demokratikus Koalíció szerint értelmetlen a beruházás, amely majdnem 900 millió forintba kerül. 600 millió forintot az Európai Unió adott rá. A Miniszterelnökség szerint minden a tervek szerint halad.

Gréta és a barátnői lázasan készülődnek az esti koktélozásra, azonban Nikosz cserben hagyja őket, és nem érkezik meg időben. Mivel Filkót nem szeretnék magára hagyni a lányok, ezért végül lefújják az esti bulit, és otthon elemzik ki Grétáék kapcsolatát. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Eltiltották a figyelmetlen mozdonyvezetőt

Félmillió forintos pénzbüntetésre ítélték és egy évre eltiltották a munkájától azt a mozdonyvezetőt, akinek figyelmetlensége miatt csaknem összeütközött két vonat 2013 szeptemberében, Kelenföld közelében. A vonalon aznap felújítást végeztek és az egyik munkagép elvágott egy vezetéket, ami miatt hatalmas késések alakultak ki. A vádlottak elismerték, hogy több szabályt is megszegtek, de azt mondták, hogy csak a késéseket akarták lefaragni.

Nem kapott fizetést a tanárnő


szerző:
2015.06.30. 18:33
Nem kapott fizetést a tanárnő

Még a májusi fizetését sem kapta meg a KLIK-től, pedig szerdától már a júniusi lenne esedékes - ezt mondta egy pedagógus Híradónknak. A nőnek határozott idejű szerződése van egy iskolában, és szerinte nem ő az egyetlen, akinek késve utalja a KLIK a fizetését. A Köznevelési Államtitkárság írásban közölte: folyamatosan rendezik a kifizetéseket.

Így sokkolta le Rekop Györgyöt megannyi részeg hippi

Részlet a 15. évad 7. részéből:

Téli sportok, tél, halott közlekedés, késés a fellépésről, túlzott alkohol mennyiség és Rekop György. Na ebből mi lesz...?

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Tragédia: három embert gázoltak el a zebrán

Ugyanazon az úton, ugyanazon a reggelen három különböző zebrán átkelő embert gázoltak el fél órán belül Szolnokon. A mentőket azok értesítették először, akik ott voltak, amikor az első áldozatot, egy huszonkét éves fiatalembert ütött el egy autó.

Fatális véletlenek miatt késik a mentő

Néhány percre volt a kórház és a mentőállomás is, mégis több mint fél óra után érkezett ki a mentő egy fiatal szolnoki férfihoz, akit a zebrán elgázoltak. Mindez két hete történt, a férfi a kórházban belehalt a sérüléseibe.
 

Három halálos gázolás fél óra alatt ugyanazon az úton

Ugyanazon az úton ugyanazon a reggelen három különböző zebrán átkelő embert gázoltak el fél órán belül Szolnokon. A mentőket azok értesítették először, akik ott voltak, amikor az első áldozatot, egy huszonkét éves fiatalembert ütött el egy autó. A szemtanúk azt mondják, a fiú negyed órán át még önállóan lélegzett, de senki sem értette, hogy a kilenc perce lévő állomásról miért csak harminckét perc alatt ért ki a mentő. A fiú gyászoló édesapja ügyvédet fogadott, hogy kiderítse mi és miért történt így.

A rendőrség is vizsgálja a mentő késését

Eljárást indított a rendőrség a késve kiérkező mentő miatt. A BRFK feljelentés-kiegészítést rendelt el annak kapcsán, hogy másfél hete egy 60 éves nő meghalt a kórházban, miután több mint egy órát várt a mentőkre. Az Országos Mentőszolgálat a késlekedésért elismerte a felelősséget, de azt még vizsgálják, hogy a hosszabb kiérkezési idő hozzájárult-e az asszony halálához.

Milliókkal tartozik a bíróság


szerző:
2014.11.04. 18:30
Milliókkal tartozik a bíróság

Jelentősen késik a szakértői díjak kifizetése a Miskolci Törvényszéken. Információink szerint ez azt jelenti, hogy hónapokkal később kaphatják meg a munkájuk után őket megillető juttatásokat a bírósági ügyekben közreműködő különböző szakértők.

LÁNGOLÓ VONAT: Menet közben gyulladt ki

A tűz miatt hétfő délelőtt 50-70 perces késések voltak a Győr, Hegyeshalom vonalon. Egyelőre nem tudni, hogy mitől gyulladt ki a mozdony. Azt ugyanis egy tehervonathoz kapcsolták és így vontatták. Nem üzemelt, amikor kigyulladt.

48 percet vártak a mentőre


szerző:
2014.09.10. 14:41
48 percet vártak a mentőre

48 perc alatt ért ki a mentő egy infarktusgyanús férfihoz, Budapesten. A Blikk írt arról, hogy egy férfi összeesett az utcán szombat este egy baráti társaság szeme láttára, ők hívtak ki a mentőket.

Házon kívül 13-11-20


szerző:
2013.11.20. 23:40
Házon kívül 13-11-20

Házon kívül: Negyedannyit költhetünk, mint aki Ausztriában dolgozik. Vajon miért van ez így? Aztán: Riporterünk épp ott volt a pályaudvaron, amikor háromórás késéssel futott be a lillafüredi vonat. Mennyi jár az utasnak? És: Sörforradalom Magyarországon. Hozzáértőkkel próbáltuk ki, mennyiből milyen sört tudunk otthon készíteni magunknak. És mekkora macera hozzájutni a kártérítéshez?

„Letért” a pályáról a pályafenntartó szerelvény

Kisiklott egy pályafenntartó szerelvény, ezért húszperces késésre kell számítani a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vasútvonalon.

A vonatközlekedést is megviselte a vihar

Műszaki hiba és viharkárok miatt három vonalon jelentős késéssel közlekednek a vonatok.

122 év után vitték vissza a könyvtári könyvet

122 év elteltével került vissza Charles Darwin főműve egy könyvtárba Ausztráliában.

Jelentős vonatkésések országszerte

A Tapolca-Budapest vonalon kocsi ütközött az egyik szerelvénnyel. Budapest-Hegyeshalom és Budapest-Szeged között a felsővezetékkel van probléma.

Felsővezeték szakadt, késések a Nyugatinál

A Nyugati pályaudvaron leszakadt a felsővezeték, emiatt több vonalon is késnek a szerelvények.

Oldódnak a fagygondok a vasúton


szerző:
2010.12.19. 09:48
Oldódnak a fagygondok a vasúton

Javult a helyzet délre a vasúti közlekedésben, ahol reggel még több helyen okozott problémát a hideg.

Óvatosan a netes vásárlással!


szerző:
2010.12.17. 17:47
Óvatosan a netes vásárlással!

Legtöbbször hibás, vagy nem is rendelt terméket kaptak a panasszal élő internetes vásárlók.

A síneken robbant le autója, a vonat előtt

Maga alá gyűrte a vonat azt az autót, amely vasárnap este a vasúti síneken akadt el Isaszegen.

Kábellopás miatti késések a Keletiben

Az érintett vonalakon 20-60 perces késésekre kell számítani, de van olyan járat, amelyik egyáltalán nem közlekedik.

Nem bírták a hideget a sínek


szerző:
2010.10.28. 09:32
Nem bírták a hideget a sínek

Három vasútvonalon kisebb késésekre kell számítani a vasúti közlekedésben.

Tankönyvek százezrei késik le a becsengetést

Legtöbbször a szerzők csúsztak meg a határidővel.

Nem minden tankönyv érkezik meg


szerző:
2010.08.24. 07:21

Sötétbe borult Ferihegy


szerző:
2010.08.22. 19:10
Sötétbe borult Ferihegy

A hibát rövid idő alatt kijavították, ezért csak néhány járatot érintett.

A vonatközlekedést sem kímélte a vihar

Az ország több pontja között késéssel, vagy egyáltalán nem járnak a vonatok a viharok miatt.

Vasút: Akadályozza a közlekedést a vihar

Megsüllyedt vasúti pálya, hordalék a síneken, kidőlt fák.

Megfizetik az utasok idejét a légitársaságok

Négy helyett legalább nyolc euró jár kétóránként, ha késik a repülő.

Bővültek az utasok jogai


szerző:
2010.08.02. 21:12
Bővültek az utasok jogai

Pert nyert a Pest Megyei Főügyészség Kelet-Közép-Európa egyik legnagyobb diszkont légitársasága, a Wizz Air ellen.

Leállás a Nyugatinál


szerző:
2010.07.28. 11:42
Leállás a Nyugatinál

Gond volt reggel az elővárosi vasúti közlekedésben. Néhány vonat ki is maradt.

Szél zavarja a vonatközlekedést


szerző:
2010.07.18. 10:46
Szél zavarja a vonatközlekedést

Az erős szél a balatoni vasúthálózat több szakaszán is fennakadásokat okoz.

Sok helyen járnak még vonatpótló buszok

Péntek hajnaltól ismét meg kell váltani a hely- és pótjegyet valamennyi InterCity vonatra.

Még nem állt helyre a vasúti közlekedés

Még mindig vannak olyan települések az országban, amelyeket nem lehet vasúttal megközelíteni.

Káosz a vasútvonalakon


szerző:
2010.05.09. 20:16
Káosz a vasútvonalakon

Gázolás miatt 30-60 percet késnek a vonatok a Budapest és Szob között, de több vasútvonalon is adódtak gondok.

Baleset miatt késnek a vonatok


szerző:
2010.04.20. 07:25
Vasárnaptól nyári időszámítás!

A személyszállító vonatok menetrendjét emiatt nem kell módosítani, viszont egy-két nemzetközi járatnál késések várhatóak.

Két vonalon is késnek a vonatok


szerző:
2010.02.02. 07:41

Gázolás miatt késnek a vonatok


szerző:
2010.01.29. 19:05
Gázolás miatt késnek a vonatok

Leszakadt felsővezeték és törött sínek is nehezítik a közlekedést.

Néhány BKV-busz még késik


szerző:
2010.01.11. 10:36
Néhány BKV-busz még késik

A BKV délelőtti tájékoztatása szerint a 16-os, 27-es, 68-as, és a 95-ös buszok nem tudják tartani a menetrendet.

50 járaton késnek a BKV-buszok


szerző:
2010.01.08. 06:37

Estére javult a buszhelyzet


szerző:
2010.01.06. 19:39
Estére javult a buszhelyzet

A kora esti 31 vonal helyett már csak 19 járat vonalán vannak késések.

70 buszjáratnál vannak késések


szerző:
2010.01.05. 18:30
70 buszjáratnál vannak késések

Néhánynál csak pár perccel kell többet várni, de a legtöbbnél a duplájára növekedett a követési idő.

Akár fél órát is késhetnek a BKV-buszok

Több mint 250 autóbusz nem indult el kedden reggel Budapesten.

Bizonytalan a busz és a vonat is


szerző:
2009.12.21. 17:35
Bizonytalan a busz és a vonat is

A vasúti közlekedés teljesen bizonytalan, és a BKV járatainál is számítani kell meghibásodásra.

Késésekre kell számítani Ferihegyen

A csúszás gépenként eltérő, általában 20 perc és 3 óra között van.

Hiába a jogszabály, nem jár kártérítés

Akár a vonatjegy fele is visszajárna, ha két óránál többet késne egy vonat.

Már csak kis késések a vasúton


szerző:
2009.10.19. 17:32
Már csak kis késések a vasúton

Az elővárosi, a belföldi távolsági és az InterCity járatok már csupán 10-20 percet késnek.

Dugulás miatt 10 órát késett a repülő

Az utasok mind az öt WC-ben papírpoharakat és más szemetet próbáltak leöblíteni.

Két helyen is késnek a vonatok


szerző:
2009.07.10. 21:59
Több órás késések is lehetnek Ferihegyen!

Nyitva maradt egy kapu és összekeveredtek a normális esetben különböző folyosókat használó utasok, ezért vannak fennakadások.

Nyárra vége a késéseknek a WizzAirnél

A légitársaság azt tervezi, bővíteni fogják a gépparkjukat.

Sorozatos késések a Wizzairnél


szerző:
2009.04.08. 18:27
Sorozatos késések a Wizzairnél

Több géppel műszaki problémák adódtak, volt amelyik a levegőben fordult vissza.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való