KERESÉS search-close

kérdések

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kérdések"

Barátok közt kvíz: figyeltél a héten?

Gyere és játssz egyet velünk! Derítsd ki, hány kérdésre tudod a választ!

Barátok közt kvíz: mennyire figyeltél a héten?

Gyere és játssz egyet velünk! Derítsd ki, hány kérdésre tudod a választ!

Barátok közt kvíz: hány kérdésre tudod a jó választ?

Gyere és játssz egyet velünk! Derítsd ki, hány kérdésre tudod a választ!

Barátok közt kvíz: tedd magad próbára!

Játssz egyet velünk, és derítsd ki, hány kérdésre tudod a helyes választ!


 

Barátok közt kvíz: te tudod a jó válaszokat?

Ha figyeltél a héten, akkor könnyűszerrel tudsz majd válaszolni az összes kérdésre. Játssz egyet, és töltsd ki a legújabb kvízünket!

Stadionépítési stopot vezetne be a Momentum

Stadionépítési stopot vezetne be a Momentum. A párt kedden négy népszavazási kérdést nyújtott be, ezek egyike szól a 3 ezer főnél nagyobb, közpénzből megvalósuló stadionépítések megtiltásáról, de megkérdeznék az embereket a kormánypropaganda korlátozásáról, a legfőbb ügyész mandátumáról és az ügynökaktákról is. Kerestük a kormányt, de kérdésünkre nem reagált a Momentum akciójára.

Játssz egyet velünk! Barátok közt KVÍZ!

Ha nem félsz attól, hogy alulmaradsz, akkor tölts ki a heti kvízünket, és nézd meg, hány kérdésre tudod a választ!

KVÍZ: az összes kérdésre tudod a választ?

Figyeltél a héten, láttad az összes részt? Próbáld ki magad! Itt a heti kvíz!

KommentSzerda - Roli:

Elérkezett a ValóVilág9  powered by Big Brother utolsó szerdai napja, melyen a villalakóknak utoljára kellett szembenézniük a nézők kőkemény kérdéseivel.

A villalakók kemény kérdésekkel támadták be egymást

Mindenkinek kiült a társai elé, akik minden olyan kérdést feltettek, ami már régóta érlelődött bennük. Vajon hogyan fogadták a kritikákát?

KommentSzerda: Most kiderül, hogy Greg melyik lánynak ad igazat

A Villa már egy jóideje Zsuzsu és Reni vitájától hangos. A KommentSzerda legújabb részében Greg állást foglal barátnői harcában. De kiderül az is, hogy Zsuzsu kiben bízik meg teljes mértékben.

ORBÁN VIKTOR: „A liberálisok a szabadság ellenségei”

Rosszindulatú újságíróknak nem ad interjút, és továbbra sem foglalkozik a környezetében élők meggazdagodásával a miniszterelnök. Orbán Viktortól csütörtökön a rendhagyó kormányinfón kérdezhettek újságírók, nem csak a kormánypárti médiumok képviselői.

Adri egyszerre bújna ágyba Hunorral és Rolival - KommentSzerda

Ismét a nézők kommentjeivel kellett szembenézniük a villalakóknak. Durva kérdések és durva válaszok a KommentSzerda legújabb részében.

KommentSzerda: Döbbenetes titokra derült fény

Meglepő dolgok derültek ki a KommentSzerda legújabb részében, ugyanis a villalakóknak ismét a nézők kérdéseire kellett választ adniuk. 

Most kiderül az igazság! Itt a KommentSzerda legújabb része

A villalakóknak ma ismét szembe kellett nézniük a kommentelők kérdésivel. Ha Te is kérdeznél a KommentSzerda keretein belül a Villa lakóitól, írj nekünk a Való Világ Facebook oldalán!

Már a postán a nemzeti konzultáció kérdőívei

A kérdőívet mindenki megkapja - jelentette be Novák Katalin államtitkár. A kormány összesen 11 kérdést tesz fel az embereknek, ezúttal családügyi témában, de a bevándorlás kérdése sem maradt ki. A szocialisták szerint: „bugyuták a kérdések”.

Tesztbeszéd: Vajon a sztárok azt gondolják magukról, amit mi róluk?

Vajon a sztárok, az ismert magyar közszereplők ugyanazt gondolják magukról, mint ahogy a közönség vélekedik róluk? A Tesztbeszéd című műsor egy különleges vállalkozás, melyet Dombóvári István vezet és a tesztkérdések mindig személyesen egy adott vendégre vonatkoznak.

Miért rajonganak a Muzsika TV sztárjaiért?

Egy egész ország ismeri őket, de a csatorna road showján kiderítettük, hogy mi foglalkoztatja a Muzsika TV sztárjaival, például Dorinával kapcsolatban a rajongókat.

Vágatlanul Szűcs Judittal


szerző:
2018.09.20. 16:20
Vágatlanul Szűcs Judittal

Váratlanul látogattuk meg otthonában a diszkó királynőt, aki készségesen válaszolt még a zavarba ejtő kérdéseinkre is. Válaszait vágatlanul mutatjuk.

Berényi Attila: „Ennek a házasságnak vége!”

Miután Juli bevallotta a férjének, hogy igazából kibe is szerelmes, azóta Attila az okokat és a válaszokat keresi.

Próbára tettük a Barátok közt színészeit!

A Barátok közt színészeit próbára tettük háztartási kvízünkkel! Vajon hány kérdésre tudták a helyes választ a fiúk?

Anna gyereknapi kvízzel mérettette meg Hajdú Pétert és Papp Gerit

Vajon Gergő vagy Péter ismeri jobban a saját gyerekeit? Anna különböző kérdéseket tett fel a műsorvezetőknek a csemetéikkel kapcsolatban, az nyert, aki a legtöbbre tudta a helyes választ.

Szandra és Ádám több mint 14 millióval lett gazdagabb

Szandra és Ádám kedden több mint 14 millióval lett gazdagabb. Igaz, nem minden válaszuk volt helyes, a szerencse mégis melléjük állt.

Eutanázia: kinek van joga az életről és a halálról dönteni?

Segítettek meghalni egy ausztrál férfinak Svájcban, ez a hír végigsöpört a híradásokon. Ismét fellángoltak az eutanázia, vagyis a kegyes halál körüli viták! Miért engedélyezik néhány országban, és miért nem másutt? Nálunk miért nem szabad? Mégis kinek az élete, amiről mások döntenek, vagy nem döntenek?

 

„Szükség van kérdésekre!”

El kell hitetni az emberekkel, hogy szükség van kérdésekre – ezt mondta híradónknak Ifj. Vidnyánszky Attila legújabb előadása kapcsán. Dosztojevszkij A félkegyelmű című regényét vitte színre a Pesti Színházban. A darabban Venczel Vera is színpadra lép.

 

Peller Anna riporternek állt és semmi sem állíthatta meg!

A Peller lányok az elegáns eseményen sem hazudtolták meg magukat. Azon túl, hogy igazán csinosak voltak, a humorérzéküket sem hagyták otthon. Kíváncsi vagy, milyen titkokat árultak el egymásnak?

Így tesztelte egymást Dombi és Sebestyén Balázs!

A Hungary’s Got Talent műsorvezetői 10 kérdéses tesztben vizsgáztak arról, hogy pontosan mennyire ismerik egymást. A videóból többek között az is kiderült, hogy Balázsnak mi a második neve, illetve Dombinak milyen diplomája van.

Mindent tudsz a Konyhafőnök VIP negyedik hetéről? Teszteld!

Elindult a gasztroreality második évada, amelyben ismét hírességek mérettetik meg magukat a zsűri előtt. Máris véget ért az negyedik elődöntő hét: mindenre figyeltél? Most egy kvízben tesztelheted!

Szabó Balázs Máté sok mindent nem ért...

Részlet a 20. évad 1. részéből:

Balázsnak vannak kérdései az élettel kapcsolatban, például, hogy mire jó a judo, vagy éppen, hogy a nők miért buknak a sérült pasikra. Keresd vele a megoldásokat te is!

Nézd meg itt a teljes adást!

Új kérdésekkel vár a Survivor Kvíz!

Ha a Survivor összes eddigi részét láttad már, tedd magad próbára!

20 év után kiderült, ki gyilkolta meg a híres rappert!

1996 óta találgatják, ki lőtte le Tupac Shakurt. Most kiderült az igazság!

Újabb őszinte kitárulkozás! Szex, méretek, randitippek Istenes Bence új videójában!

Két évvel ezelőtt Bence legújabb műsorában merész kérdéseket tettünk fel a játékosoknak: szexi testrészek, nézések, kérdések és még szexibb válaszok, így tudnánk röviden összefoglalni! A Vigyél el! szereplői nem ijedtek meg riporterünk mikrofonjától!

Nagy Alexandra: ˝Mátéval elválnak útjaink˝

A Barátok közt színésznője közösségi oldalán jelentette be a szomorú hírt…

Horror a Csepel-szigeten!


szerző:
2017.08.25. 06:00
Horror a Csepel-szigeten!

Hat évvel ezelőtt derült arra fény, hogy a Csepel-sziget valóságos kísértettanya lett. Stábunk megtalálta azt a családot, amelyik a többséggel ellentétben nem menekült el a borzalmak elől. Félelmetes éjszakáikról a Fókuszban meséltek.

Bátraké a szerencse? A változás jó? Pszichológus válaszol!

Geist Klára pszichológussal arról beszélgettünk, miért félünk a változástól, és honnan van az a berögződés, hogy az ismeretlen rossz.

Magyarországon mindenki boldog?

Politikai utalásokkal teli videoklipet készített egy magyar együttes. A Ricsárdgír tagjai narancsszínű huszárruhában vonulnak Budapest utcáin, és arról énekelnek, hogy Magyarországon mindenki boldog. A klip főszereplője egy fiatal politikus, aki a fiatal Orbán Viktorra hasonlít, de a rendező szerint ez sehol nincs konkrétan kimondva. Szerinte a szakállas fiatalember egy nem nevesített, időutazó politikus, aki nagyon dühös lesz, amikor a jelenben találkozik önmagával.

Vége: Dér Heni kilépett a zenekarból

Négy évvel ezelőtt a Fókusz stábja úgy döntött, utánajár a dolgoknak és megkérdezi az énekesnőt, hogy miért döntött úgy, hogy kiszáll a Sugarloaf zenekarból. A helyzet nem volt túl rózsás, ugyanis az együttes gitárosa, Tóth Szabi rendesen kikelt magából.

Van olyan, amire még az internet sem tudja a választ?

Tudta, hogy Magyarország lakosságának húsz százaléka egyáltalán nem használ internetet? Legyen nagymama, vagy unoka, Gayer Zoltán médiakutató elmondja, mikre és hol találhat választ a világhálón.

Ügyes gimnazisták, akik lefőzték a teljes magyar sajtót

Néhány gimnazistának sikerült az, amire valószínűleg a magyar újságírók egy jó része vágyott, vagy legalábbis azok, akik még szeretnek kérdéseket feltenni a politikusoknak: faggathatták Áder Jánost arról, hogy mit gondol a CEU-ügyről, miért írta alá a törvénymódosítást, és miért nem küldte azt tovább az Alkotmánybíróságra. A budapesti Trefort gimnázium diákjai éltek a lehetőséggel, hogy ha már náluk jár az államfő, pontos és okos kérdéseket kapjon, ők pedig válaszokat arra, amire ők és a politika iránt érdeklődő emberek is kíváncsiak. A rendhagyó kérdezz-felelek résztvevőivel Moskovics Judit találkozott.

Pierre válaszol - Íme az első felvonás!

A műsor kezdete előtt kommentben kérdezhettetek kedvenc ételkritikusotoktól. Vajda Pierre azóta alaposan átrágta a kérdéseket, most pedig mindenre válaszol! Íme a Pierre válaszol első felvonása!

 

Stella édesanyja: „Életem legnehezebb döntése volt lemondani rólad”

Nem adta fel Stella a harcot, és végül találkozhatott az édesanyjával a börtön falain belül. Megrázó és egyben megható beszélgetésben volt része, amire nem biztos, hogy a kiskamasz teljesen fel tudott készülni.

Berényi Bandika: „Valami rosszat mondtam?”

Bandika betoppanása mindenkit meglepett, ugyanis egyáltalán nem számítottak a fiú érkezésére. Persze nem mindenki örült ennek teljes szívvel, például Miklósban igen fájó emlékeket ébresztett.

Bujkáló politikusok, meg nem válaszolt kérdések, kitiltott újságírók

A Parlamentben pillanatok alatt bejárható az a terület, ahol újságíró és politikus találkozhat. De nem találkoznak, mert a politikusok nagyon sokszor lenullázzák az esélyét is annak, hogy kritikusabb kérdésekre válaszolniuk kelljen. A sajtóelhárításnak számtalan trükkje van, ahogy ezt mindjárt meg is nézhetik Rédli Balázs riportjában. De persze egyszerűbb a dolguk, ha bizonyos újságírókat vagy szerkesztőségeket egyszerűen kitiltanak a parlamentből, Kövér László szigora már sokakra lecsapott. De meglehet, hogy ez hamarosan megváltozik. És állniuk kell a kérdéseket. Majd kiderül!

Játékboltosé lehet az irodaház

Egy pilisszentléleki pedagógus gazdasági ügyintézőként dolgozó felesége licitált egy négymilliárdos állami ingatlanra Budapest egyik legfrekventáltabb helyén. A licithez majdnem 700 millió forintos biztosítékot is le kellett tenniük. A HírTv Célpont című műsorának stábja megtalálta a pedagógust, de nem akarta elárulni, honnan volt ennyi pénzük. A licitet végül nem ők nyerték, hanem egy budapesti játékbolt tulajdonosa.

„Förtelmes, hogy idejön”

Szégyellje magát, förtelmes, hogy idejött - ezt mondta a mezőkövesdi sportklub egyik alkalmazottja Ikotity Istvánnak, az LMP képviselőjének, amikor a helyi sportszálló építési költségeiről akart érdeklődni a városban. A három emeletes szállót eredetileg 500 millió forintért kezdték építeni, de decemberben kiderült, további 900 milliót költenek rá.

Sztárok éles helyzetben – Kérdeztünk, ők választoltak!

A hétköznapokban sokszor használunk olyan kifejezéseket, melyekről nem is tudjuk, pontosan mit jelentenek, hiszen „egyértelműnek” gondoljuk. Celebjeink is így vannak ezzel, ugyanis például arra a kérdésre, hogy honnan ered a bluetooth név, igen érdekes és humoros válaszokat adtak.

Elevenítsd fel, mi történt eddig a Válótársak második évadában!

Idézzük fel együtt, hol jár most a történet, hiszen holnap 21:15-kor folytatódik az RTL Klub egyik legnépszerűbb sorozata, a Válótársak! Ha végigkövetted a második évad epizódjait, biztosan minden kérdésre tudod a választ! Ne habozz, töltsd ki kvízünket, és kiderül, mennyire vagy naprakész!

Stand up-osokat kérdeztünk sok mindenről

Lóránt Barnabás, azaz Trabarna évek óta az egyik jellegzetes figurája a hazai stand up műfajnak. Al Gharati Magyed azonban csak most kezdi a pályát, de Barna mindenben segít neki, mert nagyon tehetségesnek tartja a jemeni-magyar fiút, aki a legtöbb poénját származására építi. Sok mindent kérdeztünk tőlük, de kevés választ kaptunk, mert két humoristával bizony nem könnyű beszélgetni.

HOLLIK ISTVÁN: Kócos újságíróknak is válaszol

A KDNP képviselője, Hollik István a 168 órának adott interjúban azt mondta, megérti Kövér Lászlót, mert szerinte sok újságíró izzadtan, lepukkanva, rövid ujjú pólóban, kócosan kérdez a politikusoktól. Hollik István a Híradó riporterének pénteken azt mondta: ő kócos újságíróknak is válaszol.

Immár öt éves a Harcosok Klubja! – Boldog születésnapot!

Ez a klub valóban különleges lehetőséget nyújt a tüdődaganatban szenvedő betegeknek, hiszen itt mindenki felteheti kezelőorvosának vagy a többi betegnek személyes kérdéseit, és elmondhatja félelmeit. De a legfontosabb üzenetet nem győzik kihangsúlyozni a szervezők, vagyis azt, hogy sose adjuk fel a reményt!

Villa-kvíz: Gina és Ati kérdés-párbajoztak

Az utolsó feladatban eldőlt, ki nyeri a sorversenyt. Vivi tette fel a kérdéseket, Ginának és Atinak pedig válaszolniuk kellett, már ha tudták a választ. Mi az, hogy hedonista? Nehezen jött a megoldás.

Ti kérdeztetek: Íme a villalakók válaszai! - 2. felvonás

Újra lehetőségetek nyílt a ValóVilág powered by Big Brother játékosainak szegezni kérdéseiteket. Gina, Vivien, Soma, Ati, Dávid és Krisztián és válaszolt!

VV MICI:

Vasárnap ketten is elbúcsúztak a Való Világ powered by Big Brother játékától. Kevesebben vannak bent, mint kint. Micit sikerült a nagy lelki sokk közepette megkérdezni arról, mit bánt meg a Villában, ha egyáltalán volt ilyen.

Ceglédi Zoltán:

Az RTL Klub Híradójából megtudhattuk, van olyan, hogy a politikusoknak halaszthatatlan dolguk akad. Erre hivatkozva kérte a frakcióvezető az újságírókat is, hogy ne zaklassák a képviselőket. Ceglédi Zoltán szerint a politikus ezzel a kérésével ezt árulta el: a miniszterek hazudnak!

Vajon milyen pontokat kaptak a paparazzi kistehetségek?

Miután Tóth Gabit kivallatták és elköszöntek az énekesnőtől, jöhetett a zsűri értékelése. Geszti Péterék végigvették, hogy melyik kistehetség, hogyan teljesített, és pontokkal jutalmazták őket.

Olívia: „Gabi, miért hordasz mindig olyan kevés ruhát?”

Tóth Gabi vendégeskedett a kistehetségeknél, akik Balázs közbenjárásával nem egy kérdést tettek fel az X-Faktor mentorának. Ezek között természetesen a Kicsi Óriások csapatkapitánya és Gabi kedvese, Molnár Tibi is felmerült, amikor Viki megkérdezte, vajon ő lesz-e Gabi férje.

„Nem akarja belerángatni a családot”

Nem akarja belerángatni az ügybe a családját - ezt mondta Híradónknak Simonka György. A fideszes országgyűlési képviselőről az Index írta meg, hogy nála és rokonainál is jártak nyomozók még júliusban. Simonka György kedden a rokonainál tartott házkutatással kapcsolatos többszöri kérdésünkre sem adott egyértelmű választ. Hétfőn közleményben annyit írt, az ő házában nem voltak nyomozók. Vagyonnyilatkozata szerint azonban nincs is a nevén lakóingatlan. A Demokratikus Koalíció szerint fel kellene függeszteni a képviselő mentelmi jogát.

Menekültválság: Juncker 14 pontos javaslata

14 pontos javaslatcsomagot mutatott be Jean Claude Juncker az Európai Bizottság elnöke a pozsonyi uniós csúcson. A tervek között szerepel például az uniós határok és tengerpartok védelmét segítő szolgálat kiépítése. Ez az első olyan uniós csúcs, amelyen Nagy-Britannia miniszterelnöke már nem vesz részt. A találkozó egyik fő célja éppen az, hogy felvázolják, milyen lesz az uniós együttműködés a brit kilépés után. Még a találkozó előtt tárgyalt Orbán Viktor és az Európai Parlament elnöke Martin Schultz, akit a magyar miniszterelnök korábban nihilistának nevezett.

Mi történt VV Fannival? Nem fogjátok elhinni!

Egy évvel ezelőtt a ValóVilág ex-lakója úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba, és elmondja a Fókusz stábjának, hogy milyen változásokon ment keresztül az élete. Kiderült, Fanni a szoláriumról is szinte teljesen lemondott, pedig nagyon imádta. A videóból kiderül, mi lelelte a fiatal lányt.

Visszatéréssel zárul a 8000. epizód

Csütörtök este lesz látható az RTL Klubon, a nagy sikerű Barátok közt produkció 8000. epizódja. Az alkotók azt ígérik, hogy izgalmakban ezúttal sem lesz hiány. Ráadásul az ünnepi rész egy nagy visszatéréssel zárul majd. A jeles eseményt a sorozat szereplői egy rendhagyó nyílt nappal ünnepelték. Mi pedig arról faggattuk őket, vajon tudják-e pontosan, hány epizódban láthatták őket a televíziónézők?

Kérdései miatt függesztették fel a papot

Felfüggesztették, így egyelőre nem misézhet az a katolikus pap, aki videóblogjában arról kérdezte Orbán Viktort, hogy kicsoda Habony Árpád. A pap arról is érdeklődött az egyház vezetőitől, igennel vagy nemmel szavazzon-e a menekültkvótáról szóló októberi népszavazáson. A pap gyakran használja a legmodernebb kommunikációs eszközöket, így a közösségi oldalakat is. A pécsi egyházmegye vizsgálatot indított ellene, és ennek idejére minden nyilvános papi működéstől eltiltotta.

Ki a kedvenc magyar sportolója focistáinknak?

Azt mondják, a focistákat nem érdeklik más sportok és sportolók. Ezért most annak jártunk utána, hogy ki a kedvenc magyar sportolója focistáinknak?

Papp Szabit, a Supernem énekesét elkaptuk a backstage-ben

Levetkőzik ebéd közben, és furcsa tetoválást tervez egy testrészére. Ha ebből kellene kitalálni, hogy kiről van szó, nagyon furcsa lenne, ha ez bárkinek is sikerülne. Papp Szabit, a Supernem énekesét a Volt fesztiválon kaptuk el a backstage-ben, és jól kifaggattuk.

A bevétel nagy rész az alapítványoktól jött

A vs.hu kiadója több mint kétszer annyi támogatást kapott a jegybank alapítványaitól, mint amennyit hirdetésekből megkeresett. Ezt a 444.hu vette észre a cég most közzétett beszámolójából. Ebből az is látszik: a cég kiadásai épp az alapítványoktól kapott majdnem félmilliárd forinttal nőttek egy év alatt. A DK szerint ezt a köznyelv, lopásnak hívja. A vs.hu kiadója nem válaszolt a kérdéseinkre.

Vajon Dopeman sarokba szorítható pár keresztkérdéssel?

A rappert próbáltuk kizökkenteni magabiztosságából. Hogy sikerült-e, azt döntsék el Önök! Elöljáróban annyit elárulhatunk, nem könnyű olyan témát találni, amire a nagyszájú fenegyerek nem szívesen válaszolna.

Az orvos nem tájékoztat, a beteg nem mer kérdezni

Aki beteg, vagy aki egy beteg hozzátartozója, alapvetően kiszolgáltatott helyzetben van. Nyilván Önökkel is előfordult, hogy azt érezték, az orvos magától nem nagyon mond semmit, és ha kérdezünk, akkor is számunkra érthetetlen módon fogalmaz. Tisztelet persze a számos kivételnek! De persze sok minden a betegen is múlik, aki számára az orvos fontos ember, akitől nem mer kérdezni. Mitől csúszik el a kommunikáció? És mit és hogyan kérdezzünk, ha betegként vagy hozzátartozóként nem kapunk információt?

Mucsi Zoltán a tökéletes férfi!

Ezt a színész állította magáról, amikor a Story Extra stábja próba után kérdések özönét zúdította a színészre. Hogy miért gondolja így, mi az eredeti szakmája és mi utánozhatatlan egyéniségének titka, most elárulja.

Csórics Balázzsal edzés közben futottunk össze

A Barátok közt szereplője rácáfolt a sztereotípiára, miszerint a férfiak egyszerre nem képesek több dologra koncentrálni. Hiszen Balázs edzett, mindeközben még a legpimaszabb kérdéseinkre is válaszolt, sőt, költői vénáját is megcsillogtatta. A szemfülesebb nézőink kedvéért pedig egy másik dögös médiaszereplőt is elrejtettünk a háttérben.

Kérdések és tesztek sortüzével támadtuk le Mohamed Fatimát

Az énekesnő még zenekari próbáját is megszakította, hogy pár perc alatt kifaggathassuk zenéről, pihenésről és szokásairól. De nekünk ez nem volt elég! Leteszteltük matekból, megtudtuk ki a legfontosabb az életében, milyen arcot vág, amikor mérges, és hogy tud-e egyszerre két dologra figyelni.

Remélik, újra az érmekről szól majd az úszás

Először adott interjút a Fókusznak a Kiss Lászlót váltó Hargitay András, az úszók új szövetségi kapitánya. Minden kérdésünkre válaszolt. A gyerekverési ügyekkel, a doppingvádakkal kapcsolatosan, és arra is, hogy vajon egy ilyen Kiss László-féle botrány megingathatja-e a szülők bizalmát az egész sportág iránt.

Minden, amit a lézeres szemműtétről tudni kell!

Mielőtt belevágnánk egy komolyabb műtétbe, tudni szeretnénk, mivel jár, azaz mi az előnye, mi a hátránya. Most a lézeres szemműtétről gyűjtöttük össze a leggyakoribb kérdéseket.

Vajon túl vannak fizetve a focisták?

A sztárokat most a hazai focista-létről, és annak anyagi vonzatairól kérdeztük. Vajon megérdemelten keresnek milliókat? Nézzük, mit válaszoltak!

Béres Anett nemcsak a lakását, legújabb tetkóját is megmutatta

VV Anett, a csinos, mosolygós, szőke lány, aki a ValóVilág harmadik szériájában tűnt fel először a képernyőkön. Ő volt most az, aki a lakásán fogadott minket, és válaszolt a lavinaként rázúduló kérdésekre.

Megcsalták valaha Puzsér Róbertet?

A Váratlanul vágatlanul legújabb áldozata a kíméletlen kritikus és egykori Csillag születi zsűritag volt, aki az egészen személyes kérdésektől sem riadt vissza.

Kabai Laci titkos ügynöknek is állhatna

Az Irigy Hónaljmirigy dobosa bizony a tapintás mestere, olyannyira, hogy még csukott szemmel sem lehet kifogni rajta. Bármi is kerüljön a kezébe, ő kitapintja az igazságot.

A napot mindig jól kell elindítani, de mégis hol?

Vannak morcos, álmos és boldog reggelek, a kérdés mégis fennáll: hol jobb nekiindulni a napnak? Hol együnk? Reggelizzünk inkább egy kávézóban vagy maradjunk a megszokott, kényelmes otthonban?

Vajon Ganxsta Zolee-t zavarba lehet hozni? Kipróbáltuk!

Egy biztos, nem hazudtolta meg önmagát és szabados stílusában megállás nélkül válaszolt, minden egyes feltett kérdésre. Szóljon az önmagáról, imádott kislányáról, foci-rajongásáról, vagy épp szakálláról.

Csuja Imre, a grimaszok igaz mestere!

A Jászai Mari-díjas színész állta a sarat és 15 váratlan kérdésünkre is válaszolt. Akadt itt színházi helyzetgyakorlat, trükkök, foghúzás és felvételi monológok.

A függőség 50 árnyalata: sorozat vagy inkább film?

Imádunk a tévé előtt ülve, egy kis popcornnal a kezünkben bebújni az ágyba és punnyadni. Ki ne szeretné? Ámde felmerül a kérdés: többórás sorozat avagy filmmaratont jobb tartani? Feldobtuk a labdát a sztároknak!

Elcsalhatták a korrupció elleni milliárdokat

A korrupció elleni küzdelemre adott uniós pénzeket csalhattak el Magyarországon. A HVG szerint ezt állapította meg az Európai Csalás Elleni Hivatal, az OLAF, amely összesen 2,4 milliárd forint értékű támogatás visszafizetését javasolta. Mindez úgy derült ki, hogy Jávor Benedek, a PM Európai Parlamenti képviselője kérdéssel fordult az ügyben a magyar hatóságokhoz. A legfőbb ügyész és az adóhatóság is azt közölte, nyomoznak.

Egy taxisofőrből lett focista, aki sosem sír

Ezúttal Kabát Péter focistához mentünk, aki jó csatárhoz méltón néha szeretett volna kitérni a válaszadás elől, de mi nem hagytuk. 32 kérdés, váratlanul, vágatlanul.

Magányos pillanatok kontra tömeges ereszd el a hajam

Nem egyszerű kérdés... kinek mit diktál a hangulata vagy éppen a vérmérséklete? Sztárjaink között is megoszlottak a vélemények, hogy inkább az önmegvalósító magányos percekre vágynak jobban vagy a nagy társaságban csacsogásra.

Bárdosi Sándor nekiment a kamerának

Az olimpiai ezüstérmes és világbajnok birkózó lett a legfrissebb Vágatlanul kiszemelt. Ahogy az lenni szokott a kérdéseket váratlanul szegeztük neki, miközben ő pakolt, papolt és a végén kicsit támadott is.
 

Mennyiség vagy minőség?


szerző:
2016.01.21. 17:46
Mennyiség vagy minőség?

Mit gondolnak a sztárok? Mi jár a fejükben? A nap kérdése mindig hírességeink gondolatai körül mozog, egy-egy téma kapcsán. Most is nehéz kérdés elé állítottuk őket!

Tárgy vagy élmény?


szerző:
2016.01.20. 17:46
Tárgy vagy élmény?

Mit gondolnak a sztárok? Mi jár a fejükben? A nap kérdése mindig hírességeink gondolatai körül mozog, egy-egy téma kapcsán. Most is nehéz kérdés elé állítottuk őket!

Új vagy használt?


szerző:
2016.01.18. 17:55
Új vagy használt?

Mit gondolnak a sztárok? Mi jár a fejükben? A nap kérdése mindig hírességeink gondolatai körül mozog, egy-egy téma kapcsán. Most is nehéz kérdés elé állítottuk őket!

Csordás Ákos két fekvőtámasz között is a kérdéseinkre válaszolt

A napokban Csordás Ákosra csaptunk le, a 2013-as X-Faktor felfedezettjét, aki mostanában a Rendőrtiszti Főiskola hallgatója, a konditeremben értük utol és ott szegeztük neki kérdéseinket.

Idő vagy pénz?


szerző:
2016.01.14. 17:45
Idő vagy pénz?

Mit gondolnak a sztárok? Mi jár a fejükben? A nap kérdése mindig hírességeink gondolatai körül mozog, egy-egy téma kapcsán. Most is nehéz kérdés elé állítottuk őket!

Ruhákat félre, Herczeg Zoltán most inkább dalban mondja el

Most Herczeg Zoltán divattervezőhöz is bekopogtattunk, hogy nekiszegezzük jól kitalált kérdéseinket.

Torghelle Sándor meglepve, ámde nem megrettenve fogadta a kérdéseket

Az egykori válogatott labdarúgó otthon fogadta a Story Extra stábját, és kapta is a kérdéseket rendesen, gyorsan egymás után. De jó sportolóhoz méltón nem lepődött meg. Csak egy kicsit. 23 kérdés váratlanul vágatlanul.

Exkluzív interjú Lovrencsics Gergővel

Lech Poznanról, saját pozíciójáról, gólpasszairól faggattuk a magyar játékost. Szerintetek lő gólt a Fiorentina ellen?

Teendők idősotthonba költözés előtt

Minden idős ember életében eljön az a pillanat, amikor mérlegelnie kell, hogy milyen életformát választ. Az egyik lehetséges alternatíva az idősek otthona. A beköltözés előtt azonban rengeteg kérdést tisztázni kell, többek között felmerülő költségeket is. Vendégünk votl dr. Szirmai Viktor az Olajág Otthonok főigazgatója.

Mit kell tudnunk az autóklímáról?

Nagy meleg, hőguta, és hát a klíma. Lassan ezek rokonfogalmakká válnak. De hogy hogyan is kell használnunk az autóban a klímát, azt most kiderítettük!

Ada megérkezett Mátéhoz, azonban nem érzi magát felhőtlenül, mert egyfolytában azon kattog, hogyan kéne szóba hozni a kapcsolatukat és a gyerekeket. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szex már az első randin?


szerző:
2015.05.19. 14:32
Szex már az első randin?

Attól még, hogy egy csaj már az első randin beadja a derekát a srácnak, kialakulhat közöttük hosszútávú párkapcsolat és akár szerelem is? Szerinted? A válaszokat kommentben várjuk!

A nők csak a pénzre hajtanak?


szerző:
2015.05.15. 17:11
A nők csak a pénzre hajtanak?

Szerintetek mennyire igaz az, hogy a csajok olyan pasikra buknak, akiknek sok pénze van?  Valóban ennyire pénzéhes a gyengébbik nem? Írjátok meg kommentben, ti mit gondoltok erről a témáról!

Összezárva, de kivel? Ja, igen: a kínos kérdésekkel (Dombóvári István)

Részlet a 15. évad 8. részéből:

Kivel zárnánk össze magunkat egy egész napra? És mit kérdeznénk tőle? Dombi összegyűjtötte a rajongók legelborultabb ötleteit!

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

A hülye kérdések végeláthatatlan áradata by Bellus

Részlet a 15. évad 6. részéből:

Ugye van az a pillanat, amikor a nők magukkal hurcolják a férfiakat bevásárolni. Mi lenne fordított helyzetben? A flexek takarásában? És ha már bevásárlás, a vevők mindig tudnak olyat kérdezni, amitől az előadó szíve szerint baltával ütné fejbe magát.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Hány orgazmustól nő a mell, és Iza hogy megy el?

Végre ezekre a kérdésekre is választ kaptunk. Dennis és Iza beszélgetésének minden szava aranyat ér!

Szinte csak Putyin beszélt Ukrajnáról

Az egész világsajtó kíváncsi volt Putyin budapesti látogatására, de a külföldi újságírókat szinte kizárólag az ukrajnai konfliktus érdekelte. Vlagyimir Putyin Budapesten lényegében a Kelet-Ukrajnában harcoló szeparatisták követeléseit fogalmazta meg, amikor azt mondta: szerinte az ukrán erőknek ki kellene vonulniuk a Debalceve városából.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való