KERESÉS search-close

kényszerleszállás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kényszerleszállás"

Kényszerleszállt az M7-es mellett

Kényszerleszállást hajtott végre egy kisrepülő az M7-es autópálya mellett a szántóföldön, Zamárdinál. A kisgép motorja nagyjából a Balaton felett romlott el. A pilóta lélekjelenlétének köszönhetően mindenki sértetlenül megúszta.

Kukoricaföldön landolt egy utasszállító 226 utassal és 7 fős személyzettel

Kényszerleszállást hajtott végre egy utasszállító 226 utassal és 7 fős személyzettel, Moszkva közelében. Az Ural Airlines nevű orosz cég gépe egy kukoricaföldön landolt, mert az indulás után nem sokkal madárrajjal ütközött. A balesetben 23 utas, köztük 5 gyerek sérült meg. Halálos áldozatról nem érkezett jelentés. Az orosz sajtó hősként ünnepli a pilótát.

 KÉNYSZERLESZÁLLÁS: Kigyulladt a repülő egyik motorja, füst árasztotta el az utasteret

Vérfagyasztó élményben volt részük a British Airways Londonból Valenciába tartó járatának utasainak, akik egyszer csak arra lettek figyelmesek, hogy sűrű füst önti el a repülő belsejét.  A pilóta a kényszerleszállás mellett döntött, a füst azonban addig teljesen beborította az utasteret. Végül sikerült időben letenni a gépet, és kimenteni az embereket, de többeket közülük füstmérgezéssel kellett kórházba vinni. Mint kiderült, a vészhelyzetet a repülő egyik motorja okozta, amely ismeretlen okból kigyulladt.

37-en sérültek meg egy brutális légörvényben

Brutális légörvénybe került az Air Canada Sydneyből Vancouverbe tartó egyik járata. A hirtelen jött magasságcsökkenés miatt sokan kirepültek ülésükből, majd visszazuhantak. A balesetben 37-en megsérültek, így a pilóta kényszerleszállást hajtott végre Honoluluban. A légitársaságok továbbra is azt ajánlják utasaiknak, hogy ne csak le- és felszálláskor legyen bekapcsolva a biztonsági övük.

Kényszerleszállás kidurrant abroncsok miatt

Kényszerleszállást hajtott végre nem sokkal a felszállás után egy Egyiptomba tartó Boing a Liszt Ferenc repülőtéren. Összesen 160-an voltak a gépen, senki sem sérült meg. Azért fordult vissza mert egyik futóművének abroncsai kidurrantak. Az RTL Híradónak nyilatkozó pilóta szerint kollégája a legjobb döntést hozta, amikor a kényszerleszállás mellett határozott.

Felhőkarcolónak csapódott egy helikopter New Yorkban

A helikopter helyi idő szerint hétfőn a kora délutáni órákban az 54 emeletes toronyház egyik emeletében akadt el, mialatt a ködös és esős időben kényszerleszállást akart végrehajtani a tetején. A balesetnek egy halálos áldozata van: a gépet vezető pilóta, aki egyedül tartózkodott a járműben.

Kényszerleszállást kellett végrehajtaniuk a berúgott utas miatt

Kényszerleszállást kellett végrehajtania egy ausztrál légitársaság járatának, mert az egyik utas annyira berúgott, hogy verekedni kezdett. A többi utas fékezte meg a tomboló férfit, akit aztán átadtak a rendőröknek. Mobiltelefonos videó is készült a dulakodásról.

Kényszerleszállást hajtott végre az Angela Merkelt szállító gép

Elromlott a rádió, ezért kényszerleszállást hajtott végre az Angela Merkelt szállító kormánygép csütörtök este. A német kancellár a világ legerősebb gazdaságait és az Európai Uniót tömörítő, úgynevezett G20 csúcstalálkozóra tartott Argentínába. A légierő egy másik gépével végül Madridba repült, onnan sima kereskedelmi járattal ment tovább Buenos Airesbe.

Meghibásodott a Szojuz rakéta, kényszerleszállást hajtottak végre

Kényszerleszállást kellett végrehajtaniuk űrhajósoknak Kazahsztán területén. A legénység a Nemzetközi Űrállomásra tartott, ám az orosz gyártmányú Szojuz rakéta indításkor meghibásodott.

Gumicukor miatt szállt le a gép

Egy gumicukor miatt kellett kényszerleszállást végrehajtania Budapesten az indiai légitársaság gépének. A Londonba tartó járaton egy idős nő lett rosszul. A fedélzeten azt hitték, infarktust kapott, leszállás közben meg is kezdték az újraélesztését. Ferihegyen a reptéri orvosok vették át a beteget, miközben hordágyra tették, az utas egy fél golflabdányi gumicukrot köhögött fel.

Idegsokk a levegőben


2018.02.14. 18:17
Idegsokk a levegőben

Megint kényszerleszállást kellett végrehajtania egy utasszállítónak motorhiba miatt. Ezúttal egy Boeing-777-es hajtóműve adta meg magát. A repülő Honoluluban sikeres kényszerleszállást hajtott végre 373 emberrel a fedélzetén.

Motorhiba tízezer méteren

A levegőben - tízezer méter magasan - kezdett szétesni az Air France gépének egyik motorja. Az utasok egy nagy csattanás után rázkódást éreztek, ezután vették észre, hogy az egyik motor burkolata elszállt. A gép egy kanadai reptéren hajtott végre kényszerleszállást, senki sem sérült meg.

Fotósok segítettek a kényszerleszállásban

Fotósok segítették a kényszerleszállásban az egyik utasszállító személyzetét Budapesten – értesült az Airportál.hu. Pénteken koraeste felszállás közben kapott defektet a Ryanair Koppenhágába tartó járata. A hobbiból repülőket fotózóknak sikerült lefényképezniük, hogy a gép melyik kereke sérült. Erről értesítették a repülőteret, ott pedig a pilótákat.

Fókusz 2017-07-20


szerző:
2017.07.20. 19:00

Fókusz 2017-06-28


szerző:
2017.06.28. 18:55
Ki akarta nyitni a gép hátsó ajtaját

Ki akarta nyitni egy utasszállító hátsó ajtaját egy férfi repülés közben az Alaska légitársaság egyik járatán. Emiatt kényszerleszállást hajtottak végre. A zavart utast bilincsben vitték le a Boeingról és kórházba szállították.

Kényszerleszállás a szántóföldön

Kényszerleszállást hajtott végre egy kisrepülő a Borsod megyei Tiszalúcnál. Információink szerint a gép egyik irányítóberendezése romlott el, a pilóta ezért úgy döntött, hogy leszáll a legközelebbi szántóföldre. A repülő végül a tetejére borulva állt meg. Ketten utaztak benne: a pilóta könnyű sérüléseket szenvedett, utasa karcolások nélkül megúszta a balesetet.

 Mitől veszélyes a lakóhelyünk közelében egy reptér?

Annak ellenére, hogy két hete az autópályán kényszerleszállt kisgép sikertörténet, az emberek zúgolódnak, sokaknak ez az utolsó csepp volt. Mi a lényeg? Mitől veszélyes a lakóhelyünk közelében egy reptér, ha veszélyes egyáltalán.

Fókusz 2016-06-10


szerző:
2016.06.10. 18:55
Budaörsi kényszerleszállás: rekonstruáltuk a balesetet

A hétfői kényszerleszállás az autópályáról nézve és ugyanez a szakasz ma a levegőből. Körberepültük az az iskolakört, amelynek során a technikai hiba történt, és amiért végül az autópályán kellett landolnia a kisgépnek.

Fókusz 2016-05-31


szerző:
2016.05.31. 18:55
Megtanulnak leszállni az autópályára

Leszerelték a szárnyát, úgy szállították el azt a kisrepülőgépet, amelyik hétfőn kényszerleszállást hajtott végre az M1-es, M7-es autópálya budapesti bevezető szakaszán. Darabokra szedik és tüzetesen átvizsgálják a motorját. A szerkezetet a tököli reptérre vitték, a Közlekedésbiztonsági szervezet mérnökei ott vizsgálják.

Kényszerleszállást hajtott végre az autópályán

Szokatlan látvány fogadta hétfő délután az M1-M7 autópálya kivezetőjén autózókat. Legfőképpen azt a kisteherautóst, akit egyik pillanatról a másikra egy kisrepülő előzött meg. A Cessna típusú gép kényszerleszállást hajtott végre az autópályán, majd a leállósávba parkolt.

Fókusz 2016-05-30


szerző:
2016.05.30. 18:55
Autópályán szállt le a kisrepülő

Hétfő délután egy órakor az M1-M7-es bevezető szakaszán egy kisrepülő kényszerleszállást hajtott végre. Ketten ültek benne, senki sem sérült meg. Az amerikai gyártású géppel a budaörsi reptér felett gyakoroltak, amikor meghibásodott a motor. A reptér egyik oktatója szerint kollégája tökéletesen hajtotta vége a kényszerleszállást.

ELKÉPESZTŐ: Kényszerleszállás az autópályán

Az oktatópilóta török tanítványával gyakorolt a budaörsi reptér felett, amikor akadozni kezdett a motor. Végül az M1-M7-es bevezető szakasza bizonyult ideális kényszerleszállóhelynek a gyakorlatozók számára. A Cessna pilótája kollégáinak azt mondta, hogy csak azt volt nehéz eldöntenie, hogy az autópálya felüljárója felett, vagy alatta repüljön át. Végül a felüljáró alatti részt választotta, senki sem sérült meg.

Kényszerleszállás egy hajó fedélzetén

Kényszerleszállást hajtott végre egy turistákat szállító hőlégballon egy hajó fedélzetén, Ausztrália déli részén. Erről amatőr felvételek is készültek. A ballon üzemanyaga kifogyóban volt az óceán felett, és a pilóta attól félt, hogy lezuhannak, ezért segítséget kért a parti őrségtől.

Kényszerleszállás légörvény miatt

Huszonegyen sérültek meg, amikor nagyerejű légörvénybe került egy Kínából Kanadába tartó utasszállító. A pilóták kényszerleszállást hajtottak végre Calgary repterén. A sérült utasokat - köztük három gyereket - kórházba vitték, de egyikük sincs életveszélyben.

Mégsem volt bomba?


szerző:
2015.12.20. 18:25
Mégsem volt bomba?

Az első információk szerint bomba, a legutóbbi információk szerint csak egy elhagyott, ám ártalmatlan csomag volt azon a repülőn, amely kényszerleszállást hajtott végre a kenyai Mombasában vasárnap. 472 emberrel a fedélzetén a repülő az Indiai-óceánon lévő szigetről, Mauritiusról tartott Párizsba, amikor az egyik mosdóban gyanús tárgyat találtak. A leszállás után mindenki épségben elhagyta a repülőt.

Fenyegetőzések, bombariadók világszerte

Bombariadók, kényszerleszállást végrehajtó gépek, félelem és fenyegetőzés. Ez a helyzet címszavakban a párizsi terrortámadás után egy héttel világszerte. Az Anonymous hekkercsoport nevében valaki még egy listát is közölt az Iszlám Állam állítólagos célpontjairól, de később kiderült, hogy ez nem valódi. Közben az Iszlám Állam is új üzenetben fenyegetőzött egy videóban, és közölték: maga a francia elnök sincs biztonságban.

A repülőn tudták meg, bomba lehet a gépen

Baj nélkül hazaértek a Tankcsapda tagjai, akiknek a gépe szerdán kényszerleszállást hajtott végre az Egyesült Államokban. Lukács László azt mondta híradónknak, a stewardesstől hallották először, hogy bomba lehet a gépen. A zenész szerint nem volt pánikhangulat, az utasok is higgadtan várták ki azt az időt, míg a hatóságok befejezték a gép átvizsgálását, és folytathatták útjukat Franciaország felé.

A Tankcsapda az FBI-tól tudta meg a fenyegetést

A Tankcsapda is azon a gépen utazott, amely terrorfenyegetés miatt kényszerleszállást hajtott végre Los Angeles-ből Párizsba tartva. A rockcsapat énekesét a Class FM érte el néhány perccel azután, hogy el kellett hagyniuk a gépet. Lukács László azt mondta: az FBI-tól tudták meg, hogy mi történt. Az utasszállítót átvizsgálták, nem találtak rajta robbanószerkezetet.

Repülés közben szakadtak le alkatrészek

Halálfélelem és rettegés két repülőn is, miután alkatrészek repültek le róluk a levegőben csütörtökön. Az egyiknek, egy iráni légitársaság gépének repülés közben leszakadt a hajtóműve. A másik, egy chilei utasszállítóról pedig levált a turbina külső burkolata. Mindkét gép kényszerleszállást hajtott végre. Senki sem sérült meg.

Repülés közben halt meg egy pilóta

A Bostonba tartó géppel, amelynek fedélzetén 152-en voltak, a másodpilóta sikeres kényszerleszállást hajtott végre a célállomástól 450 kilométerre. Az 57 éves pilóta szívét kilenc éve műtötték, a halottkém vizsgálata szerint infarktusban halt meg.

Madárrajba repült a magyar gép


szerző:
2015.09.27. 18:10
Madárrajba repült a magyar gép

Kényszerleszállás volt Ferihegyen egy madárraj miatt. Felszállás közben repült bele a madarakba a Wizzair egyik gépe szombaton a Liszt Ferenc Repülőtéren. Az Izraelbe tartó járat azonnal visszafordult, mert tartottak attól, hogy a madarak megrongálhatták a gépet.

Eltört egy csigolyája a Gripen-pilótának

Jövő hét szerdán dönt a kormány arról, hogy kell-e segítség a honvédségnek ahhoz, hogy ellássák a légtérvédelmi feladatokat a két Gripen vadászrepülőgép kiesése után. A szerdán kényszerleszállást végrehajtó gép pilótája gerincsérülést szenvedett a katapultálás miatt. A honvédelmi miniszter csütörtökön a Hazáért érdemjellel tüntette ki a pilótát, amiért az élete kockáztatásával is menteni próbálta a gépet.

Ismét baleset ért egy magyar Gripent

Szerdán kényszerleszállást hajtott végre egy Gripen a Kecskeméti repülőtéren. A témáról két nyugalmazott pilótát, Kristóf Tamást és Szabó 'Topi' Zoltánt kérdeztük.

Fókusz 15-06-10


szerző:
2015.06.10. 19:25
Fókusz 15-06-10

Fókusz: Az évszázad vihara - Diónyi jéggel, szélviharral és özönvízzel érkezett a keddi zivatar. A szakértők szerint ez megszokott, mások szerint nem. Második csapás - Újra elvesztettünk egy Gripent, ezúttal a futómű hibásodott meg. Vajon milyen állapotban van a többi gép? Amerikai karrier - Takács Nikolas művésznevet váltott és megszerezte első tengerentúli szerződését. Mi lesz a hazai rajongókkal?

Nem nyílt ki a futómű, katapultált a pilóta

Megint baj volt egy magyar Gripennel. Kényszerleszállás közben katapultált egy Gripen vadászgép pilótája Kecskeméten. Egy hónapon belül ez a második magyar vadászgép, amelyből katapultáltak a pilóták.
 

Előzetes: Megint baj volt egy magyar Gripennel

Kényszerleszállás közben katapultált az egyik vadászgép pilótája Kecskeméten. A repülő orrfutóműve hibásodott meg. A pilóta megpróbálta a gépet a hasára letenni, de landolás közben megbillent, emiatt kellett katapultálnia. Hogy milyen sérülései vannak, elmondjuk este hatkor az RTL Híradóban.
 

Rémület a repülőn


szerző:
2014.10.15. 18:56
Rémület a repülőn

Levált az utastér belső burkolata az American Airlines San Franciscóból Dallasba tartó járatán. A Boeing-en 190-n tartózkodtak, mivel vészhelyzet állt elő, a kapitány kényszerleszállásra adott utasítást.

Videóztak a kényszerleszállás közben

Azt hitték, hogy meg fognak halni - ezt mondták annak a repülőgépnek az utasai, amely néhány perccel felszállás után kénytelen volt visszafordulni Long Beach felett, mert felrobbant az egyik hajtóműve. Az utasok közül többen videókat készítettek a pánik perceiről. Végül sikeresen landolt az utasszállító, és senki sem sérült meg.

Kényszerleszállás egy hajtóművel

Egyetlen működő hajtóművel kellett leszállnia Ferihegyen a Wizzair egyik gépének kedden délután. Az eredetileg Zaragozába tartó repülő madárrajjal ütközött, emiatt az egyik hajtóműve leállt.

Madár kényszerítette földre a repülőgépet

Az utasszállító egy egyiptomi üdülőhely felé tartott, amikor a pilótáknak vissza kellett fordítaniuk a gépet Hamburg felé.

Két kényszerleszállás egy bombafenyegetés miatt

Bombafenyegetés miatt két pakisztáni repülőgép is kényszerleszállást hajtott végre szerdán: az egyik Isztambulban, a másik Kuala Lumpurban.

Nádasban landolt a kisgép


szerző:
2011.08.20. 21:25
Nádasban landolt a kisgép

Motorhiba miatt hajtott végre kényszerleszállást egy kisrepülőgép Fonyód mellett szombat délután.

Viharos: Kényszerleszállás és reptérlezárás

A kedd esti vihar miatt reptérlezárás és kényszerleszállás nehezítette a légi forgalmat a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Kényszerleszállás: Legalább 7-en meghaltak

A kényszerleszállás során a legfrissebb adatok szerint heten vesztették életüket.

Tornádó okozta a kényszerleszállást?

Vihar miatt Washingtonban kényszerleszállást hajtott végre a Delta Airlines Budapest-New York járata.

Vissza kellett fordulnia a Qantas gépnek

Kényszerleszállást hajtott végre a Qantas egyik utasszállító repülőgépe Bangkokban.

Kényszerleszállás Budapesten


szerző:
2011.04.29. 15:18
Repedéseket leltek három másik repülőn is

Az amerikai Southwest Airlines három gépén is kisebb repedéseket találtak a pénteki baleset miatt kezdődött vizsgálatokon.

Újabb repülő landolt kényszerből

Kényszerleszállást hajtott végre vasárnap az American Airlines egyik járata a New York-i John F. Kennedy nemzetközi repülőtéren.

Utcán landolt egy kisrepülő


szerző:
2011.02.09. 15:28
Utcán landolt egy kisrepülő

Kényszerleszállást hajtott végre egy gép Sydneyben, utasai épségben szálltak ki a roncsból.

Kényszerleszállás részeg utasok miatt

Bíróság elé állítottak hétfőn Srí Lanka fővárosában, Colombóban az 5 szaúdi állampolgárságú rendbontót.

Kényszerleszállás vadászgépek kíséretében

Az egyik utas fenyegetőzött, ezért az Etihad arab légitársaság utasszállítója kénytelen volna leszállni.

Tűzpárbajba keveredett egy tévéstáb

Kényszerleszállást hajtott végre egy brazil magántévé helikopteres stábja, miközben egy rendőri akciót közvetített.

Emberi hiba okozta a légi tragédiát

Már három halálos áldozata van a szombati moszkvai repülőgép-balesetnek, több mint 80-an megsérültek.

Kényszerleszállás Kazahsztánban

Az utastérben megváltozott légnyomás miatt kényszerleszállást hajtott végre 306 utassal a fedélzetén egy Amszterdamból Hongkongba tartó gép.

Ismét felszállhatnak a szuperjumbók

A Qantas szerint alapos vizsgálatnak vetették alá a gépeket, és ezután kettőt vissza is tudnak állítani a forgalomba.

Kényszerleszállás New Yorkban


szerző:
2010.11.22. 07:15
Kényszerleszállás New Yorkban

Visszafordult, majd kényszerleszállást hajtott végre New Yorkban egy Moszkva felé tartó utasszállító gép.

Hajtóműcserére szorulnak a szuperjumbók

A Qantas gépein összesen akár 40 olyan hajtóművet is le kell cserélni, amelyet a Rolls Royce gyártott.

Újabb Qantas-gép került bajba


szerző:
2010.11.15. 10:37
Újabb Qantas-gép került bajba

Vissza kellett fordulnia az ausztrál légitársaság Argentínába tartó Boeing 747-es gépének, mert a műszerek elektronikus hibát jeleztek.

Travoltával „marad életben” a Qantas?

Nem akárki próbálja helyreállítani a Qantas ausztrál légitársaság jó hírét.

Rájár a rúd a Qantasra


szerző:
2010.11.05. 18:24
Rájár a rúd a Qantasra

Az egyik hajtómű hibája miatt kényszerleszállást végzett pénteken, Szingapúrban az ausztrál légitársaság egy újabb repülője.

A levegőben hullottak szét a repülő darabjai

Kényszerleszállást hajtott végre az ausztrál Qantas légitársaság óriásrepülője Szingapúrban.

Ételmérgezés miatt kényszerleszállás

Kényszerleszállást hajtott végre egy járat Reykjavikban, miután öt utas valószínűleg ételmérgezést kapott.

Különös kényszerleszállás a fővárosban

Hőlégballon landolt szerdán reggel Budapest egyik többemeletes házának tetején.

Repülő landolt a sztrádán


szerző:
2010.09.21. 12:31
Repülő landolt a sztrádán

A gép egy közeli reptérre tartott, amikor nem messze céljától, elromlott a motorja.

Megrepedt üveg kényszerítette földre a gépet

Visszafordult és kényszerleszállást végzett egy Boeing-737-es utasszállító gép.

Őrjöngő utas miatt fordult vissza a repülő

A gép a floridai Tampába tartott, amikor egy dühöngő nő miatt egy órányi repülés után visszatért Detroit repterére.

Kényszerleszállás műszerek nélkül

Egy orosz utasszállító gép úgy hajtott végre kényszerleszállást, hogy szinte minden műszere felmondta a szolgálatot.

Kényszerleszállás a szántóföldön

Kényszerleszállást hajtott végre két vitorlázó gép szombaton Zalában. Egyik pilóta sem sérült meg.

Kényszerleszállás Ferihegyen


szerző:
2010.07.30. 07:47
Kényszerleszállás Ferihegyen

A Malév-gép motorhiba miatt landolt a budapesti repülőtéren néhány perccel éjfél után.

Helikopter helyett gumicsónakkal Makaóba

Kényszerleszállást hajtott végre egy helikopter a Hong-Kong-i Viktória-öbölben. A manőver sikeres volt, az utasoknak nem esett bajuk.

Kényszerleszállás az autópályán

Dél-afrikai szurkolók indultak el egy kisgéppel az Anglia-Németország meccsre, amikor útközben műszaki hibát jelzett a repülő.

Kényszerleszállás tükörre írt fenyegetés miatt

Megszakítva tervezett útirányát, kényszerleszállást végzett szerdán egy belföldi légi járat az Egyesült Államokban.

Fák között landolt a repülő


szerző:
2010.03.22. 11:55
Fák között landolt a repülő

Kényszerleszállást hajtott végre egy utasszállító az orosz főváros mellett. A gépen csak a személyzet volt, két ember állapota súlyos.

Befagyott tavon landolt egy lengyel gép

A Tallinn fő ivóvízforrásának számító Ülemiste-tavon hajtott végre kényszerleszállást egy teherszállító repülőgép.

Két órát körözött Sydney felett a repülő

Nem húzódtak vissza a kerekei felszállás után, ezért kényszerült leszállásra az ausztrál Quantas légitársaság egyik repülője.

Bombafenyegetés egy amerikai repülőn

Kényszerleszállást kellett végrehajtania a United Airlines egyik utasszállítójának.

Kényszerleszállásból szerelem


szerző:
2010.01.15. 18:12
Kényszerleszállásból szerelem

Egy évvel a New York-i manőver után a gép két utasa között szerelem szövődött.

Kényszerleszállás egy madár miatt

Kényszerleszállást hajtott végre vasárnap a Swiss svájci légitársaság Szentpétervárról induló gépe.

Kényszerleszállás egy részeg miatt

Vadászbombázók kíséretében hajtott végre kényszerleszállást egy amerikai gép.

Nem volt bomba a Lufthansa-gépen


szerző:
2009.12.27. 10:40
Nem volt bomba a Lufthansa-gépen

"Téves riasztáson" alapult a Lufthansa Frankfurtból Detroitba tartó járatának szombati kényszerleszállása.

Megrepedt az ablak egy Lufthansa gépen

A másodpilóta vette észre a hibát a repülőn. Ferihegyen szállt le.

Fejtetőn állt meg a kisrepülő


szerző:
2009.11.28. 15:42
Fejtetőn állt meg a kisrepülő

A pilóta egy szántóföldön hajtott végre kényszerleszállást, és a gép orra bukott.

Malév gép kényszerleszállása


szerző:
2009.10.09. 13:58
Malév gép kényszerleszállása

A repülőgép egyik motorja romlott el, ezért biztonsági okokból le kellett szállnia.

Kényszerleszállás után halt meg a férfi

Az elromlott klímaberendezés miatt kellett az Air France gépnek leszállni.

Kényszerleszállás miatt áramszünet

Elszakított egy villanyvezetéket egy motoros kisrepülő, emiatt órákig nem volt áram Kömpöcön.

Kényszerleszállás Ferihegyen


szerző:
2009.10.03. 17:43
Kényszerleszállás Ferihegyen

Egy hajtóművel szállt le egy indiai utasszállító a budapesti reptéren. A gépen 237-en voltak.

Megsérültek a légörvényben


szerző:
2009.08.03. 18:08
Megsérültek a légörvényben

A Texasba tartó gép a Miami nemzetközi repülőtéren hajtott végre kényszerleszállást.

Kényszerleszállás egy lyuk miatt

A Boeing 737-es fedélzetén lévő 131 ember közül senki sem sérült meg.

Füst miatt kényszerleszállás


szerző:
2009.07.01. 08:01
Füst miatt kényszerleszállás

Miután landoltak és leállították a motorokat, megszűnt a szúrós füstszag is.

Füstjeleket adott Schwarzenegger gépe

Kényszerleszállást hajtott végre péntek este a kaliforniai kormányzó gépe.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való