KERESÉS search-close

kékfény

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kékfény"

Megbetegíthet a mobilok fénye

Súlyos szembetegségekhez járulhat hozzá a számítógépek és a mobiltelefonok kék fénye. A Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikájának igazgatója azt mondta, ugyan azt még nem tudják, hogy pontosan hogyan és milyen mértékben károsíthatja a szemet az erős kékes fény, de az már egyértelmű, hogy hozzájárul például a sokszor vakságot okozó macula degeneráció kialakulásához.

A rendőrség engedélyezte a kék villogót

Kék villogóval felszerelt autót vezetett Pécs polgármestere. Páva Zsolt szolgálati autóján használta a megkülönböztető jelzést. Csakhogy a kékfény használatát szigorúan szabályozzák, önkormányzat ilyet nem igényelhet. Sőt megkülönböztető jelzéssel közlekedő kocsit is csak az vezethet, akinek van erre engedélye. Az önkormányzat szerint egyedi, különleges esetről van szó, a kék villogó használatát pedig a rendőrség engedélyezte.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való