KERESÉS search-close

kátyúk

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kátyúk"

200 méteren ugyan aszfaltoztak, de miért?

Furcsa aszfaltozás - a Somogy megyei Lábod egyik utcájának közepén 250 méter hosszan javították ki a kátyúkat. Pedig az egész, mintegy egy kilométer hosszú utca tele van gödrökkel. A helyiek nem értik, miért így végezték el a felújítást. A polgármestert az RTL Híradó nem érte el, a helyieknek az önkormányzatnál azt állították, ennyire futotta a pénzből.

A kátyúk országa lennénk?

Magyarországon a mellékutak 60 százalékát fel kellene újítani. Olyan is volt már, hogy buszjáratokat szüntettek meg az útviszonyok miatt. Mutatjuk az extrém és életveszélyes utakat országszerte!

Vissza kell állítaniuk a kátyúk eredeti állapotát

Vissza kell állítaniuk a kátyúk eredeti állapotát - ezt írta a felcsúti városvezetés a Kétfarkú Kutya Pártnak, amelynek aktivistái a polgármesteri választási kampányban kijavítottak néhány úthibát a településen. Székesfehérváron pedig azért számíthatnak pénzbírságra, mert színesre festették az öszetöredezett járdát. Az ottani városgazdálkodási cég feltörte a kiszínezett útszakaszt és újraaszfaltozták - de csak ott, ahol festék volt rajta. Azt ígérik, jövőre az egész járdát felújítják.

Teljesen lezárták az M1-est

A munkagépek mellett nem fértek volna el az autók, akkora kátyúkat kellett kijavítani a Győr felé tartó oldalon. Bicske térségében péntek délelőtt több kilométeres torlódás alakult ki, volt olyan autós, aki fél órát vesztegelt a sorban.

Mindenben nagy


2014.10.26. 12:38
Mindenben nagy

Az óriási Grand Santa Fe-vel kezdünk, ami nagyon új, nagyon nagy és nagyon praktikus. Ezután Karvai Sándor vakmotoros jetski-s rekordkísérletéről számolunk be, majd a Mercedes luxus kisbuszával, a V 250-nel kóstolunk bele a menő üzletemberek, politikusok, nagycsaládosok autós életébe. Végül a kátyúkárokkal folalkozunk.
 

Nem bírta a burkolat a téli időjárást

A szokatlanul sok téli eső és a nagy hőingadozások tönkretették az ország útjait.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való