KERESÉS search-close

káosz

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "káosz"

Teljes a zűrzavar a házszámok körül a XVII. kerületi Cséplő utcában

Teljes a zűrzavar a házszámok körül Budapesten, az egyik 17. kerületi utcában. Van, ahol két-három szám is van a kapukon. Az ott lakók azt mondják, egy új lakópark zavarta össze a számozást. Emiatt pedig a postás sem találja meg a címzetteket, így van, ahova hónapok óta nem érkezett levél.

 

Zsúfoltság és káosz: teszteltük a Balatonra induló vonatokat és pályaudvarokat

Zsúfoltság, késő vonatok, és sorbanállás. Ezt tapasztaltuk amikor a legnagyobb melegben a Balatonra induló vonatokat és a vasútállomásokat teszteltük. Kelenföldön négyből csak egy pénztár volt nyitva, a Déli pályaudvaron pedig az okozott bosszúságot, hogy az indulás előtt csak pár perccel derült ki, honnan indul a vonat. A MÁV szóvivője bocsánatot kért az utasoktól, mert szerinte sem sikerült hibátlanul a nyári menetrendre való átállás.

Csalódott az Oázis Kertészet cégvezetője: „Ez az egész egy káosz volt!”

Az álruhás főnököt nagyon zavarta a rakodás során tapasztalt szervezetlenség és hatékonytalanság. Saját bevallása szerint nehezen tudta türtőztetni magát, ráadásul az elején azt sem hagyták, hogy ő is kivegye a részét a munkából. A teljes adást ITT tudod visszanézni!

Hogyan kellene biztonságosan vezetni havas úton?

Halálos baleset is történt szerdán reggel, a rengeteg koccanás mellett. De, miért okoz közlekedési káoszt, ha reggel leesik néhány centi hó. És hogyan kellene biztonságosan vezetni havas úton?

Teljes a káosz Szíriában

Egyre nagyobb a káosz a sokszereplős szíriai polgárháborúban: miközben Törökország a kurdok lerohanására készült, egy iszlamista terrorszervezet váratlanul átvette a hatalmat az általa támogatott felkelők területén. A kurd felkelőket pedig jelenleg az eddig ellenséges szír kormányerők és az oroszok védik, miközben az amerikaiak még ki se vonultak onnan.

NÉZŐI: Teljes volt a káosz az M3-ason

Hátul a kamionok, elöl pedig az autók. Így nézett ki a reggeli tömegbaleset helyszíne az M3-as autópályán. A felvételeket egyik nézőnk készítette, percekkel a karambol után. Itt még teljes volt a káosz, az autósok a tűzoltóknak próbálták elmagyarázni, hogy mi történt.

Ki tehet a szemétkáoszról?

A szemét csak gyűlt, gyűlt, és nem vitte el senki… Pedig mindenki rendesen fizette a szemétdíjat, mégis kellemetlen helyzetbe kerültek az állam és a szolgáltató vitája miatt. A Pest- és Nógrád megyei szemétkáoszt rengetegen megszenvedték, nekünk meséltek a pórul járt lakók.

 

Tiltakozásul szemeteltek a politikusok

Szemeteléssel tiltakoztak ellenzéki politikusok. Jobbikosok a nemzeti kukaholding elé, szocialisták pedig a Kossuth térhez vittek teli zsákokat, mert szerintük a kormány nem oldja meg a szemétszállítási káoszt.

Káosz a csatorna partján

Kezelhetetlenné vált a helyzet a francia és a belga kikötőkben a La Manche-csatorna partján, ahol több száz afrikai menekült próbál átjutni a brit partokra. A kompokra várakozó kamionokat állandó ostrom alatt tartják, a

Közlekedési káosz a Csepel-szigeten

Negyedmillió ember hétköznapjait keserítheti meg, a Csepel-szigetet az útlezárások szinte elvágták a külvilágtól.

Pánik Genovában - riporterünk a helyszínről jelentkezik

Ferragosto, vagyis augusztus közepe elvileg a legvidámabb olasz ünnep, ilyenkor mindenki kimozdul, és sokan ezen a héten mennek nyaralni. A genovai tragédia azonban ezt most beárnyékolja. Az áldozatok száma már megközelíti az ötvenet. Az összeomlott híd közelében lévő házak lakóinak pedig lassan el kell fogadniuk, hogy lakásaikat valószínűleg le kell majd bontani.

Gyász és közlekedési káosz a hídomlás után

Sok embert ki kellett telepíteni a genovai leszakadt híd környékén, mert attól tartanak, hogy a monstrum még álló részei is leszakadnak.  Az RTL tudósítója Czakó József a helyszínről jelentkezett.

Káosz a MÁV-nál: felháborodtak az utasok

A Fókusz riporterének panaszkodók azt mondták, fogalmuk sincs arról, éppen hol tartózkodnak a vonattal, merre tartanak, és mikor érkeznek meg végre Miskolcra. A MÁV illetékese ugyanakkor állítja, hogy az utasok megfelelő tájékoztatást kaptak, a kaotikus helyzet pedig az időjárás miatt alakult ki.

 

Robbantgatás és káosz a suliban!

Hiába a szervezés és a felkészültség, a nyíltnap kicsit sem úgy sikerült, mint ahogyan azt Klaudiáék elképzelték. Felrobbantott kémia terem, öklendező, vondkázó diákok és egy bandacsata tarkította a napot.

Sovit a Séf figyelmeztette: ideje beszűntetni a káoszt a pultján

Szovi kicsit elveszett a konyhában. Nem állt össze a fejében, hogy mit is szeretne pontosan. Ez főzés közben egy óriási rendetlenséget eredményezett a pultján, amit persze a Séf nem hagyott szó nélkül.

Káosz a legforgalmasabb reptéren

Az amerikai Atlanta nemzetközi légikikötőjében több mint ezer járatot töröltek, mivel egy tűz miatt több mint 10 órán keresztül nem volt áram. A földalatti áramelosztó központban csaptak fel a lángok. Több utas is arról panaszkodott, hogy miután gépe leszállt hét órán át várakozott étlen-szomjan, és mivel kevés volt a víz, a vécét is csak korlátozottan használhatták.

Kitört a káosz és a veszekedés a pirosaknál

A főzés szinte minden percét végig veszekedték a piros csapatban: Gergő, Lola és Kriszta szinte semmiben sem értettek egyet. Végül akkor borult el minden, amikor percekig csak azon veszekedtek, hogyan készítsék el a főelemet.

M3 – elmaradt a várt káosz


szerző:
2017.11.06. 18:42
M3 – elmaradt a várt káosz

A várakozásokkal szemben nem voltak nagy dugók a fővárosban a metrópótlás első hétköznapján. Bár tömegek szálltak reggel pótlóbuszra, azok győzték az iramot.

Megkezdődött a 3-as metró felújítása

Már az első nap sem volt könnyű. Megkezdődött a 3-as metró felújítása, és már most volt olyan megálló, ahol nem fért fel minden utas a pótlóbuszra. Az igazi káosz azonban hétfő reggel várható.

Tarlós: „csacsiság több buszt követelni”

Szombaton indul a hármas metró északi szakaszának felújítása. A több mint 17 kilométeres nyomvonalon 2018 végéig nem járnak majd metrók. Tarlós István szerint, noha egy éve készülnek a metrópótlásra, biztosan lesznek fennakadások. Az MSZP szerint a főpolgármester túl optimista. A szocialisták úgy vélik, hatalmas káosz lesz, mert kevés a pótlóbusz.

Lotfi Begi: „Folytatom az őskáoszt!”

Begi határozottan indult neki a feladatnak, egy dinnyés mering-tervvel a fejében, azonban a letisztultság nem maradt sokáig. Újra beköszönt nála a jól ismert káosz, amiből a Séf mentette ki egy jó kis ötlettel.

Elszabadult erőszak és többszáz sérült a népszavazáson

A Katalónia függetlenségéről szóló népszavazást megakadályozni igyekvő hatóságok, és a katalán civilek között súlyos összecsapások törtek ki a város több pontján. Az eddigi hírek szerint több mint 400-an megsebesültek. Kollégáink, Pásztor Gábor és Farkas Balázs is ott voltak az egyik helyszínen, ahol a rendőrök gumilövedékeket vetettek be a békés tüntetők ellen.

KATALÁN NÉPSZAVAZÁS: Tüntetések, káosz, erőszak

A Katalónia függetlenségéről szóló népszavazást megakadályozni igyekvő hatóságok és a katalán civilek között súlyos összecsapások törtek ki a város több pontján. A tömeg eleinte skandált, énekelt, nem volt erőszakos. Aztán egyszer csak kitört a káosz. A rendőrök megindultak; riasztógránátokat és gumilövedékeket is bevetettek. Az RTL Híradó kollégái, Pásztor Gábor és Farkas Balázs is ott volt az egyik helyszínen.

Nem hozták haza a magyarokat a hurrikán sújtotta szigetről

Hiába vártak a magyar állam által küldött gépre a Saint Martinról kimentett magyarok. Hatan, köztük egy csecsemő délután indultak volna haza, de ehelyett sms-t kaptak arról, hogy a repülő elromlott és másikat sem tudnak küldeni. Híradónknak tanácstalanul nyilatkozott a kint ragadt magyarok egyike. A külügyminisztérium kérdésünkre annyit írt, kereskedelmi járatokon oldják meg a magyarok hazajutását.

 

Barbi:

Barbi végre rászánta magát, hogy beszéljen Joe-val, ezért elment a műhelybe, és könnyek közt vetett véget a házasságának...

Káosz a Fehér Házban


szerző:
2017.08.01. 18:54
Káosz a Fehér Házban

Teljes a káosz a Fehér Házban. Erről ír az amerikai sajtó azok után, hogy Donald Trump tegnap kirúgta kommunikációs igazgatóját, akit mindössze 11 napja nevezett ki a posztra. Közben egy a Washinton Post által közölt cikkből az derül ki, hogy az elnök utasíthatta fiát: ne árulja el a teljes igazságot arról, hogy miről tanácskozott titokban egy az orosz vezetéshez közel álló ügyvédnővel még az elnökválasztási kampányban.

Borul a rend hétfőn a reptéren

Hatalmas felfordulás várható Budapesten: hétfőn érkezik az izraeli miniszterelnök. A tervezettnél ajánlott 2 órával korábban elindulni a repülőtérre annak, aki hétfőn utazna. Nem tudni ugyanis, hogy mikor érkezik Benjamin Netanjahu. Ugyanis, ha megjött, egy órára lezárják a repülőteret és senki nem hagyhatja el és nem is érkezhet a terminálokba. A Híradónknak nyilatkozó nemzetbiztonsági szakértő szerint különösen nehéz dolga van most a TEK-nek, mert a vizes vb-t és a V4-es miniszterelnöki találkozót is biztosítaniuk kell.

Káosz a kereszteződésben

Hat nap sem volt elég ahhoz, hogy megjavítsanak egy közlekedési lámpát Budapest egyik legforgalmasabb kereszteződésében. Nemcsak autók, hanem buszok is közlekednek a csomópontban, sőt ott válik ketté a 4-es és 6-os villamos vonala. Rendszeresek a dudálások, a beragadt autók, tanulóvezetőknek érdemes elkerülni a környéket.

Alexa kalandja kudarcba fullad

Miután Kristóf megmenti Alexát egy kínos kérdéstől, Alexa és a riporter közelebb kerülnek egymáshoz, de Peti rosszul lesz a piától, így hamar véget ér a randi.

Őskáosz uralta Gyovaiék negyedik főzését

Évike teljesen széthullott főzés közben, és pánikolni kezdett. A tojások nem főttek meg, de Évi megpróbált kaszinó tojást varázsolni belőlük. Ráadásként a tűzhely is lángra kapott, Évike pedig ezen a ponton feladta a dolgot.

Dombóvári Vandáról hamar kiderült: edény fétise van!

Vanda hamar dekoncentrált lett az első feladatban, egyszerre három edényben kevergetett olajakat. Zé lépett közbe, hogy egy kicsit leegyszerűsítsék az edény káoszt.

Horváth Éva varászolt: lila káposztából kék majonéz?

Az első sokk a színek kavalkádja volt, a következők pedig csak ezután jöttek. Éva pultján most először eluralkodott a káosz: ropogósok égtek oda, miközben a piskóta és a fürj után szaladgált.

Peller Anna megpróbált kiszabadulni a káosz szigetről

A színésznő pultján eluralkodott a rendetlenség, a főzés végére már neki is alig maradt helye a sok edény között. Vajon a sütés hajrájában, és az utolsó 5 perc "halál közeli élménye" közben legyőzte a káoszt?

Teljes káosz London belvárosában

Percről percre újabb információk érkeznek a London belvárosában történt incidensről, de eddig kevés konkrétumot lehet még tudni. A parlament környékét hermetikusan lezárták, teljes a káosz a belvárosban. Tudósítónk, Erdélyi Angelika is ezt tapasztalta a helyszínen.

24. rész - A 8 gyerekes család élete sötét titkot rejt!

Amikor a három gyerekes férfi és a négy gyerekes nő összeköltözik, eluralkodik a káosz. De a legnagyobb gond a legidősebb fiúval van, súlyos titkot rejteget! Dávid eltűnik, az édesanya pedig összeomlik. De van kiút?

Bizony! Ez volt mindenidők leghisztérikusabb VV Párbaja!

A ValóVilág történetében nem egyszer volt olyan eset, hogy a szemünknek mi magunk sem hittünk. Erről jutott eszünkbe, a két évvel ezelőtti történet, vagy is az a Párbaj, amikor is VV Simon egy váratlan pillanatban berohant a nézőtérre, hogy közelebbről is szemügyre vehesse kedvesét. Akkor egyszerre kitört a káosz, ami pedig azután következett az pedig nem más, mint minden idők leghisztérikusabb összecsapása.

Kristóf: „Ez tuti kábítószer”

Az a kis rejtélyes zacskó egyre jobban felborítja a Mátyás király tér életét. Most épp Tóbiásék találták rá a kisboltban, melyet Bözsi néni rejtett oda.

Még több hó jöhet


szerző:
2017.01.12. 18:17
Még több hó jöhet

Kis hó, nagy káosz. Néhány centi hó esett csak, mégis nehezen lehetett közlekedni, erre panaszkodott reggel a legtöbb autós. Éjjel kezdett havazni, a munkagépek egész éjszaka dolgoztak. Csütörtök délután a főútvonalak többsége tiszta volt, de a mellékutak továbbra is havasak, latyakosak maradtak. A meteorológusok szerint az igazi fennakadás a közlekedésben a következő napokban várható, ugyanis országszerte havazásra kell készülni. Helyenként akár 20 centiméternyi friss hó is hullhat.

Gordon:

Mike nem tudta az irányítása alatt tartani a konyhát: az ételek egy része túl sült, míg volt, amit azért küldtek vissza mert még nyersnek találták. Gordon jobbnak látta, ha elbeszélget a problémás tulajjal!

Tovább tart a bankjegykáosz

Kilométeres sorok kígyóznak a bankoknál Indiában, ahol egyik napról a másikra bevonták a két legnagyobb címletű bankjegyet. A kormány ezt teljesen titokban készítette elő, hogy így lépjen fel a korrupció és a pénzmosás ellen. Az indiaiak dühösek, mert hirtelen rengetegen készpénz nélkül maradtak és még vásárolni sem tudnak.

Káosz volt a köbön Gábornál a második feladatban

A félidőhöz közeledve Gábor ismét elcsúszott a feladataival, étele elemeit egyszerre próbálta befejezni, ennek pedig rendetlenség lett az eredménye.

Dugókra készüljenek, kezdődik a felújítás

Még egy hét és kezdődik Budapesten a Róbert Károly körút felújítása. A majdnem egy évig tartó munka ideje alatt a 7-8 sávos útból irányonként 2 sáv lesz járható. Már ha az út járható lesz. A korlátozás miatt nagy dugóra lehet számítani.

Káosz augusztus 20-án!


szerző:
2016.08.20. 06:58
Káosz augusztus 20-án!

Mint minden évben, most is nagyon várjuk Szent István király napját, a keresztény magyar államalapítás ünnepét. Sajnos néha elkerülhetetlen, hogy valami ne okozzon fennakadás ilyenkor. Három évvel ezelőtt az Astoriát foglalták el. Egy nem bejelentett tüntetés óriás káoszt okozott.

Brazília a káosz és lehetőségek hazája

Az olimpiát rendező Brazíliában a minimálbér huszonnyolcezer forint, a legszegényebbek favellákban élnek. Közülük egynek az olimpia nagy lehetőséget hozott. Megmutatjuk a lehetőségek országát, ahol, reméljük, sok magyar sportoló tud majd élni a csak négyévente adódó lehetőséggel és élete legjobb formáját hozza majd.

KÁOSZ: A Kosztolányi téren


szerző:
2016.08.04. 14:26
KÁOSZ: A Kosztolányi téren

Tejes a káosz a budapesti Kosztolányi Dezső téren, mióta egy egyirányú utcában megfordították a haladási irányt. Az új táblákat sokan nem veszik észre, így gyakran egymással szemben mennek az autók, pedig néhol olyan szűk az utca, hogy két autó el sem fér. A helyiek szerint nem csak a sofőrök figyelmetlenek, hanem a táblák is rosszak. Egy nézőnk több videót is készített, amin látszik, hogyan mennek egymással szemben az autók a szűk kis utcában.   

 

Káosz a fürdőnél az RTL riportja után

Káosz a lipóti termálfürdőnél : percekig helyet kereső autósok, kerülő útra kényszerülő buszjárat.  Szombat reggelre a polgármester lezáratta a fürdő melletti önkormányzati területet, ahol korábban parkolni tudtak a vendégek. Mindez azután történt, hogy pénteken beszámoltunk arról, hogy az RTL Híradó birtokában lévő hangfelvétel leirata szerint a Győr-Moson-Sopron megyei település polgármestere termálkutat kér a helyi fürdő tulajdonosaitól, cserébe pedig telket ad és csökkenti a rájuk kivetett telekadót.

Botrányos állapotok az olimpiai faluban

Félkész szállodai szobák, eldugult wc-k, lyukak a mennyezetben – ilyen állapotok fogadják Rióban az olimpiai faluba érkező sportolókat. A körülmények miatt volt olyan csapat, amely inkább egy közeli hotelben szállt meg. Azt az öblöt pedig, ahol a vízi sportokat rendezik, szó szerint ellepi a szemét. Az úszóknak azt tanácsolják, hogy ne nyissák ki a szájukat a vízben.

Fókusz 2016-07-26


szerző:
2016.07.26. 18:55
LÖVÉSEK UTÁN: Pánik és menekülés Münchenben

Hatalmas volt a káosz a bajor fővárosban miután pénteken nem sokkal hat óra előtt lövések hallatszottak egy bevásárlóközpontnál. A rendőrség órákon át azt sem tudta hány elkövető van. Münchenben leállították a tömegközlekedést, mindenkit arra kértek: maradjon otthon.

Gyorsítják a beléptetést a Volt fesztiválon

Káosz a VOLT-on! Több ezres tömeg alakult ki kedden a fesztivál bejáratánál. Sokan három-négy órát vártak a tűző napon, mire bejutottak. A VOLT-on ugyanis most debütált az új beléptetési rendszer, emiatt lassult le a beengedés. A szervezők a Facebookon kértek bocsánatot a problémákért és azt kérik a bulizóktól, ha tehetik, érkezzenek minél korábban.

Taxikkal és kisbuszokkal szállították a sérülteket

Kedd éjjel három öngyilkos merénylő robbantotta fel magát az isztambuli nemzetközi repülőtéren. A robbanások után hatalmas volt a káosz. A mentők kiérkezéséig a sérülteket taxikkal és kisbuszokkal szállították kórházba.

Káosz az Eb előtt


szerző:
2016.06.01. 18:40
Káosz az Eb előtt

Terrorveszély, országos sztrájkok és tüntetések, városokat elöntő árvizek – kevesebb, mint két héttel a franciaországi futball Európa-bajnokság kezdete előtt egyre szaporodnak a baljós előjelek az esemény megrendezése körül. A francia kormány próbál úrrá lenni a káoszon, de a vasúti dolgozók sztrájkba lépése kedd este óta megbénítja az ország nagy részét.

Barikádokon Franciaország

Utcai összecsapások, blokád alá vett olajfinomítók, kiürült benzinkutak. Két héttel a labdarúgó Európa-bajnokság kezdete előtt teljes a káosz a rendező Franciaországban. A kormány munkaügyi reformja ellen sztrájkoló szakszervezetekhez egyre többen csatlakoznak, a fuvarozók, a kikötői munkások, az olajfinomítók és az atomerőművek dolgozói és az egyetemi diákság is az utcára vonult. Ha nem lesz megegyezés, súlyos fennakadások várhatóak az energiaellátásban.

Metrófelújítás: káoszra számítanak

Még a metrópótlás tervezői is közlekedési káoszra számítanak a hármas metró felújítása alatt. A pótlóbuszoknak a kiskörúti villamosok leállításával szerettek volna helyet csinálni, de a BKK ezt nem engedte. A buszok és villamosok összeengedése pedig a forgalmi szimulációk alapján működésképtelen. A BKK-t egyelőre hiába kerestük. Az egyik metrós szakszervezet szerint a hármas metrót is kisebb szakaszokban kellene felújítani, ahogy korábban a kettes vonalat.

Bözsi néni leszúrja Nórit

Nóránál óriási kupi van, persze, a mostani lelkiállapotában nincs sok ereje takarítani. Még az a szerencse, hogy ott van Bözsi néni, aki gyorsan ráncba szedi az ügyvédnőt, és a lakást.

Ezt mindenkinek látnia kell - A Válótársak évadzáró része következik

Most komolyan, ma este mindenki legyen résen, a Válótársak évadzáró epizódja lesz látható az RTL Klubon! Nem spoilerezés azt állítani, a mostani rész ütősebb, és izgalmasabb lesz, mint valaha.

Taxisok bénítják meg a belvárost

Több mint száz taxis torlaszolta el hajnalban a főváros egyik legforgalmasabb kereszteződését. Hat sávból négyet lezártak. Demonstrációjuk Budapest belvárosában óriási dugókat okozott. Azt mondták, addig maradnak, amíg az olcsó internetes személyfuvarozó cégeket - legfőképp az Ubert - a hatóságok engedik Budapesten dolgozni. A sárga autós taxisok azt állítják, hogy a netes alkalmazás miatt csökkent a bevételük és már nem tudnak megélni.

Feldúlták a tettesek lakását


szerző:
2015.12.05. 18:21
Feldúlták a tettesek lakását

Újságírók, fotósok és tévések feldúlták az amerikai terrorista pár otthonát. A tulajdonos engedte be őket, miután a rendőrök befejezték a házkutatást, és elvitték a talált csőbombákat, lőszereket. A média akció sokakban visszatetszést keltett, mert olyan volt, mintha egy második házkutatás lenne. Több tévéstáb a káoszból, élőben tudósított.

Francia-német barátságos meccs közben robbantottak

Totális káosz volt a francia nemzeti stadionban, ahol épp barátságos meccset játszott a francia és a német válogatott. A mérkőzés 16. percében robbantottak az épület közelében először. A robbanások behallatszottak, a játékot mégis folytatták, és a szurkolóknak nem mondtak semmit. A meccsen ott volt a francia elnök és a német külügyminiszter is, őket azonnal biztonságos helyre szállították. A drukkerek totális káoszról, pánikról meséltek, azt mondták, hogy volt olyan pillanat, amikor az emberek majdnem agyon taposták egymást.

Káosz a Liszt Ferenc repülőtéren - órákat vártak az utasok

Káosz a Liszt Ferenc repülőtéren. Hajnalban felmondta a szolgálatot a csomagkezelő rendszer, ezért órákon át szünetelt az utasfelvétel. Nem szálltak fel az induló gépek, több járat csak jelentős késéssel indult. Volt olyan utas, aki hajnal 4 óta a reptéren volt, de még délelőtt sem tudta, hogy el tud-e ma utazni. Hatalmas volt a tömeg, a rendszer délelőtt javult meg.

Rozina imádja, ha káosz van a konyhában

A Konyhafőnök első szériájának ezüstérmese nem titkolja, hogy akkor érzi igazán elemében magát a konyhában, ha minden a feje tetejére áll, és teljes a káosz. Azon a különleges sajtóeseményen azonban, amelyen a Reflektor stábja is jelen volt, nem ő okozta a legnagyobb galibát.

Ezért menekül mindenki Szíriából

Egész városok néptelenednek el Szíriában, ahogy egyre több ember kénytelen elhagyni lakhelyét a szűnni nem akaró harcok miatt. A káoszba süllyedő országban már szinte követhetetlen, ki kivel és hol harcol, senki nincs biztonságban.

Újra káosz lehet a Széll Kálmán téren

Káosz lehet a fővárosi Széll Kálmán téren holnap reggel. A felújítás miatt ismét változik a forgalmi rend, ezért az autósoknak kerülőutat kell használniuk, a gyalogosoknak pedig máshol kell keresniük a buszmegállókat. Lesz olyan busz, amely más útvonalon is jár majd. A BKK-nál azt mondják, az ütemterveknek megfelelően a tér más részén is lesznek korlátozások.

Dugóról dugóra


szerző:
2015.10.12. 22:00
Dugóról dugóra

Nem hinnénk, hogy van téma, ami a budapestieket és a Budapestre autóval járókat gyakrabban és erősebben dühíti, mint a közlekedés. Építkezések az autópályák bevezető szakaszain, Széll Kálmán tér, fonódó villamos, mindez egyszerre, hármas metró, bontások és útlezárások érzésünk szerint össze-vissza és tetszés szerint – és láthatáron a dugódíj. Meghívtuk a fővárosi közgyűlés illetékes képviselőit.

Ön szokott dugóban állni Budapesten?

Ha igen, akkor ön is évente 8 teljes munkanapot veszít, miközben autójában dühöng. A Széll Kálmán tér felújítása eddig 3 hónapot csúszik, a fonódó villamos nemsokára elkészül, de utána a 3-as metró felújítása okoz majd dugókat. Áll a Budaörsi út és a bevezető utak is. Igér valamit a politika? Budapesti politikusok vitája a közlekedésről.

TÖMEGBALESET: Ennyit lehetett látni

Csak a rendőrautók fényeit lehetett látni a sűrű ködben éjjel az M5-ös autópályán. A sztráda kecskeméti szakaszán hatalmas volt a káosz, hat jármű ütközött össze. A rendőrök elemlámpával figyelmeztették az autósokat a balesetre, így próbálták meg elterelni a forgalmat. Nekik is vigyázniuk kellett arra, hogy el ne üsse őket valaki.

Káosz Budapest útjain

a Széll Kálmán tér, a 4-es 6-os vonala, a Clark Ádám tér és még sokáig sorolhatnánk azokat a területeket, amelyek jelenleg járhatatlanok a felújítások és átépítések miatt. Hogy meddig tartanak a munkálatok és milyen alternatívák vannak az említett útvonalak helyett, arról a BKK stratégiai igazgatóját, Nyúl Zoltánt kérdeztük.

Káosz és összecsapás a vasútállomáson

Káosz és összecsapás volt a pélmonostori vonatállomáson is, ahová a Szerbiából Horvátországba érkezett menekültek zsúfolódtak össze délelőtt. A feldühödött emberek kövekkel dobálták meg egymást a magyar határhoz közeli település vasútállomásán, volt aki az ablakon próbált bejutni, hogy jegyet vegyen, sikertelenül. Szerda éjjel óta több ezren érkezte Szerbiából, valószínű, hogy legtöbbjüket a magyar határhoz szállítják.

ÖSSZECSAPÁS: Kövekkel dobálták meg egymást a menekültek

Kövekkel dobálták meg egymást menekültek a magyar határhoz közeli Pélmonostoron, miután feltorlódott a tömeg az állomás épülete előtt. Pélmonostorban délután mindenki jegyet akart venni, és továbbmenni innen Ausztria felé. A tülekedésből pillanatok alatt káosz lett az állomáson. Egy idő után már egymással kiabáltak a menekültek. Ezután szabadultak el az indulatok. Hallani, ahogy csattan a kő betonon, mindenki azzal kezdett dobálózni, amit elért. Stábunk közvetlen közelében is repültek a kövek.
 
 

Előzetes: Káosz és összecsapás az egyik horvát vasútállomáson

Kövekkel dobálták meg egymást menekültek a magyar határhoz közeli Pélmonostoron, miután feltorlódott a tömeg az állomás épülete előtt. Volt, aki az ablakon próbált bejutni, hogy jegyet vegyen, sikertelenül. Tegnap éjjel óta több ezer menekült érkezett ide Szerbiából. A horvát hatóságok a sokukat közvetlenül a magyar határhoz szállították, ahol pajzsos magyar rendőrök várták őket - hogy ezután mi történt, elmondjuk este hatkor az RTL Híradóban.

 

Előzetes: Több tucatnyian sérültek meg tegnap délután a magyar-szerb határon

Vérző fejű felnőttek és gyerekek, pánikba esett, menekülő családok. Több tucatnyian sérültek meg tegnap délután a magyar-szerb határon, miután menekültek egy csoportja megdobálta a rendőröket és áttörte a kerítést Röszkén, így próbált meg bejutni az országba. A rendőrség könnygázzal és vízágyúval szorította vissza a menekülteket. Az ENSZ főtitkára azt mondta, hogy sokkolta a látvány, ahogy a menekültekkel bántak. A magyar kormány szerint szervezett támadás érte a határt. Az esti híradóban láthatják, miért tört ki az összecsapás.

Fókusz 2015-09-08


szerző:
2015.09.08. 17:20
Fókusz 2015-09-08

Váratlan áldás - Zsuzsa azt hitte, hogy nem eshet már teherbe, így csak hét hónaposan tudta meg, hogy gyermeke lesz. Rékasi visszatért - Balesete óta először látogatta meg a kollégáit, de már most dolgoznia kellett. Kétségbeejtő helyzetben - A rendőrök nem tudták visszatartani a Röszkénél kitörő menekülteket, volt, aki a kukoricásba menekült.

TÖMEGHISZTÉRIA: Elképesztő felvételek a röszkei gyűjtőpontról

Alig egy éves ez a gyerek. Úgy kellet kimenteni a tömegből. Nem lett baja, de zokogva ölelte magához az anyja.  Amikor a várakozók észrevették, hogy majdnem megtelt a csuklós busz, elkeseredettt harc kezdődött a helyekért. A hisztérikus állapotba került nőket és férfiakat a rendőrök húzták ki a tömegből. Attól féltek, hogy agyontapossák egymást az emberek.

Előzetes: Áttörték a rendőrsorfalat a menekültek Röszkénél

Vannak, akik napok óta hiába várnak arra, hogy a regisztrálást végző táborba szállítsák őket. Egy mező közepén kellett ülniük, a 3-4 fokos hidegben sokan ott is éjszakáztak. Ha néha megérkezett egy-egy busz, hatalmas tülekedés alakult ki, hogy felférjenek. Gyerekeket kellett kimenteni a tömegből. A röszkei káosz képeit megmutatjuk este hatkor a híradóban.

Újabb tömegek indultak el nyugat felé

Hiába szállították el busszal a menekülteket, reggelre ismét százak gyűltek össze a Keleti pályaudvaron. Egy részük már délelőtt vonatra ült Hegyeshalom felé, miután ismét elindították az amúgy napok óta szünetelő nemzetközi forgalmat. Nagyon sokan viszont ma is gyalog indultak útnak, de ők már csak az 1-es főúton haladhatnak, az autópályára egyiküket sem engedik fel. Az M1-esen, a határnál egész nap több mint 10 kilométeres volt a dugó.

Ezrek jutottak át Ausztriába


szerző:
2015.09.05. 18:00
Ezrek jutottak át Ausztriába

Buszokat küldtek a menekülteknek. Váratlanul döntött így a kormány pénteken este, miután 1200 ember gyalog indult Budapestről, és Bicskéről a bécsi határ felé. Az M1-es autópályán, és a vasúti síneken meneteltek Ausztria felé. Néhány óra alatt dugó alakult ki az autópályán, és több vonatot meg kellett állítani a síneken gyalogló menekülők miatt. Az egyre növekvő káosz, és tanácstalanság után Lázár János este bejelentette, hogy 100 busz viszi majd a menekülteket az osztrák határhoz. A döntés egyszeri, és megismételhetetlen - tette hozzá.

Futballdrukkerek szedték szét a várost

Csatatérré változtatták Budapest belvárosát azok futballdrukkerek, akik a magyar-román meccs miatt gyűltek össze már csütörtök éjszaka. A menekültválság kellős közepén még egy balhéra éhes magyar társaság is szétszedi a várost. A lövések hallatán gyakorlatilag mindenki kimenekült a szórakozóhelyekről, aki tudott, közben videót is készített az éjszakai ámokfutásról.

Nem engedték fel a vonatra a menekülteket

Több órára lezárta a Keleti pályaudvart délelőtt a rendőrség a menekültek miatt. A pályaudvart teljesen kiürítették, mindenkit kitereltek. Ez idő alatt a Keleti nem fogadott és nem is indított vonatokat. Nem sokkal dél előtt újranyitották a pályaudvart, de a menekülteket továbbra sem engedik fel a vonatokra még érvényes jeggyel sem. Közben a hétfőn elindult vonatok megérkeztek Németországba a menekültekkel együtt.

Nem engedik továbbutazni a menekülteket a Keletiből

Több száz menekült összezsúfolva, szemben velük a készenléti rendőrség, kedd reggel így nézett ki a Keleti pályaudvar. A kora reggeli órákban bizonytalan időre a rendőrség lezárta a vonatforgalmat.

KÁOSZ: Több órára lezárták a Keletit, óriási volt a zűrzavar

Kétségbeesett és dühös emberek mindenhol. Óriási volt a káosz  a Keleti pályaudvarnál, amikor több órára lezárták az állomást. Az ottlévők semmilyen információt kaptak. A hangosbemondó is csak magyarul jelezte, hogy hatósági intézkedés kezdődött. Voltak, akik megpróbálták kicselezni a rendőröket. A tanácstalan menekültek hiába mutatták az érvényes menetjegyüket. Nem engedték be őket.

 

Előzetes: Több órára lezárták a Keleti pályaudvart

Több órára lezárta a Keleti pályaudvart délelőtt a rendőrség a menekültek miatt. A pályaudvarról erővel szorították ki a tömeget, emiatt a menekültek egy csoportja tiltakozott. A keleti egész délelőtt nem indított és nem fogadott vonatokat. Délben újra kinyitották, de csak személyivel lehet belépni, a menekülteket érvényes jeggyel sem engedik fel a vonatokra. Közben a tegnap elindult, menekülteket szállító vonatok megérkeztek Németországba. Hogy miként fogadták őket, megmutatjuk este hatkor az RTL - Híradóban.

Óriási dugók várhatók kedden Budapesten

Kedden nagyon nehéz lesz autózni Budapesten, az iskolába indulók közlekedési káoszra készüljenek! Szeptember végére azonban javulhat a helyzet. Ezt ígéri a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója.

Közlekedési káoszt (is) okozott a vihar

A hétfőn lezúdult csapadék elöntötte a vasúti síneket, a Balatonnál két kilométeres szakaszon mosta alá a vágányokat, míg a keletinél özönvíz szerűen ömlött az aluljárószintre. Lőcsei Virág, a  MÁV szóvivője elmondta, hogyan próbálják kezelni a több órás késéseket és meddig szünetelhet egy-egy vonalon a vonatforgalom.

Szerződések, tarifaemelés, hűségidők

Káosz és fejetlenség. Ez uralkodik az ügyfélszolgálatokon és az üzletekben, de az előfizetők fejében is rengeteg a kérdőjel, hogy pontosan mit is kell tenniük, ha nem szeretnék, hogy emelkedjen a tarifacsomag ára. Dr. Csapó Szandrát kérdeztük a részletekről.

Káosz, menekültek, rendőrök az átkelőnél

Óriási volt a káosz az észak-franciaországi Calais-ban. A kompmunkások sztrájkja miatt lényegében lehetetlen volt átjutni Angliába. Még mindig több kilométeres a dugó, amit a városban tartózkodó illegális bevándorlók ki is használnak. Egymás után kapaszkodnak fel a veszteglő kamionokra, miközben a francia rohamrendőrök szabályos hajtóvadászatba kezdtek ellenük.

Átszállás, hosszabb utazás – felújítják a Nyugatit

10-20 perces késések voltak, de nem alakult ki káosz a Nyugati pályaudvar bezárása miatt. Hétfőn kezdődött a felújítás. Az utasoknak átszállásokkal és hosszabb menetidővel kell számolniuk. A Nyugatit naponta hatvan-hetvenezer ember használja, most a forgalmat kisebb budapesti vasútállomásokra terelik.

SÁRTENGER: Tbiliszit teljes káoszba döntötte az árvíz

Szennyes víz és káosz. Elszabadult, vagy a sártengerbe fulladt vadállatok. Óriási pusztítást okozott az áradás a grúz fővárosban, Tbilisziben. Amit elért a sártenger, ott romhalmaz és zűrzavar maradt hátra. Legalább egy tucat ember meghalt, a sérültek száma ennek sokszorosa. Az állatkert pedig maga volt a végítélet: amerre a szem ellátott, mindenütt tetemek hevertek.

Előzetes: Veszedelmes dzsungel lett a grúz fővárosból

Állatkertből szabadult vadállatok öltek meg legalább nyolc embert Tbilisziben. A medvék, tigrisek, oroszlánok, farkasok ketreceit a pusztító árvíz után tette tönkre. A szabadon kószáló vadállatok rengeteg embert megsebesítettek. A ragadozókra fegyveres katonák és rendőrök vadásznak, az állatvédők viszont azt követelik, hogy csak végszükség esetén lőjenek. A polgármester szerint, aki az utcán sétál, az életét kockáztatja. A káosz megrázó képeit mutatjuk 6-kor az RTL Híradóban.

Káosz a Nyugati téren


szerző:
2015.05.11. 18:40
Káosz a Nyugati téren

Káosz a budapesti Nyugati téren. Megkezdték a felújítást, ezért lezárták az aluljáró egy részét, és a buszmegállókat is áthelyezték. A híradó által megkérdezett emberek többsége panaszkodik a sok egyszerre zajló építkezés miatt. A 4-es 6-os villamospálya felújítása még tart, és épül a fonódó villamospálya is. Ezt egy részen már bontani is kellett. A BKK szerint azért, mert a beton nem volt megfelelő.

Tovább növelik a dugót a futóversenyek

Rövid időn belül harmadszor zárták le a belváros útjait sportrendezvény miatt. Ma 11 kilométeres futóverseny volt. A főpolgármester 2010-ben azt ígérte, véget vet a hétvégi útlezárásoknak. 2012-ben szigorítottak a rendeleten, de idén is több futóverseny lesz még a belvárosban. A szocialisták szerint nem önmagában a versenyekkel van a baj, hanem azzal, hogy nélkülük is dugók vannak a városban.

Előzetes: Órákra megbénult a forgalom az 52-es főúton

Két hűtőgépeket szállító kamion ütközött össze. Az egyik fékezett, hogy bekanyarodjon a parkolóba, de a másik nem vette észre és belerohant. A szemtanúk látták az ütközést és azt, ahogy a járművek felborulnak. A sofőrök megsérültek, egyiküket a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk. Hosszú autósor torlódott fel, egy kamion ki akarta kerülni, de elakadt, azt is menteni kellett. A káosz képei este hatkor az RTL Híradóban.

David, a szakács végkielégítést követel

Egy este amikor 21 ételt küldenek vissza, és egy újabb szakácsot küldenek el, a tulajdonos, Daniel pedig összeomlik.

Sokan csak májusban kapnak elszámolást

Még mindig csak a devizahitelesek fele kapta meg az elszámolásról szóló értesítést, pedig már csak egy hetük van a bankoknak, hogy mindenkihez eljuttassák leveleiket. A Bankszövetségnél pénteken azt mondták, hogy sok bank azért vár az utolsó pillanatig, mert ez egy európai szinten is példátlan mértékű elszámolási folyamat, ami rengeteg időt vesz igénybe. A Magyar Posta nem számít káoszra, de arra igen, hogy jóval nagyobb sorok lehetnek a postákon jövő héten, mint átlagosan.

Mindenki menekül Jemenből


szerző:
2015.04.05. 18:27
Mindenki menekül Jemenből

Ezrével menekülnek a külföldiek a polgárháborús káoszba süllyedt Jemenből. A síita lázadók tovább nyomulnak előre, annak ellenére, hogy a Szaúd-Arábia vezette nemzetközi koalíció folyamatosan támadja őket a levegőből.

KÁOSZ: Az Erzsébet tér a gázolás után

Rendőrautók villognak az Erzsébet téren. A Volvót a lámpaoszlop állította meg, szélvédője beszakadt, a jobb eleje összeroncsolódott. A megállóban óriási volt a káosz. A kocsi a szemtanúk elmondása szerint a Lánchíd irányából érkezett, de a sofőr a József Attila úton elvesztette uralmát felette.

Közlekedési káosz Budapesten


szerző:
2015.03.23. 18:20
Közlekedési káosz Budapesten

Káosz, tanácstalanság és egy keresztbe fordult csuklós busz a Margit-hídon. Ez volt a hétfői nap Budapest belvárosában, ahol egyszerre három fontos útvonalon kezdődtek felújítások. Sokszor se a gyalogosok, se az autósok nem tudták, merre menjenek, hol kerülhetik ki a dugókat. A Budapesti Közlekedési Központ szerint kifejezetten jó, hogy egyszerre zárják le az utakat, Tarlós István főpolgármester viszont elnézést kért a budapestiektől, és jelentést kért a felújításokról.

Előzetes: Óriási dugók nehezítik a fővárosi közlekedést

Balul sikerült kanyar: vissza akart fordulni, de beragadt a Margit híd közepén egy csuklós busz. Az arra járók nemigen hittek a szemüknek, az autósok pedig bosszankodhattak, mert amíg a busz keresztbe állt, hosszú autósorok alakultak ki. De nem csak emiatt: ma reggeltől felborult Buda közlekedése. A 4-es 6-os villamos pályafelújítása, a fonódó villamos építése és a Széll Kálmán tér felújítása miatt hatalmas dugók várhatóak a következő hónapokban. Hogy miért egyszerre zajlik a 3 felújítás, kiderül az RTL Híradóból.

Széll Kálmán tér: még nagyobb káosz lesz

Újabb lezárás lesz a Széll Kálmán térnél, ezúttal a gyalogosoknak kell kerülniük. Hétfőtől ugyanis több hónapra lezárják a Várfok utcai villamosalagutat.

Putyin miatt nagy dugók lehetnek


szerző:
2015.02.16. 18:10
Putyin miatt nagy dugók lehetnek

Csatornafedeleket is lehegesztettek, elszállítják az útban lévő autókat - már Vlagyimir Putyin orosz elnök keddi látogatására készülnek a fővárosban. 14 kerületben kell forgalomkorlátozásokra számítani, a belváros szinte biztos, hogy megbénül a közlekedési káosz miatt. Putyin alig több, mint öt órát lesz Budapesten. Délután kettőkor érkezik és este hét után már el is utazik.

Elmaradt a „történelmi vihar”

A beharangozott hóvihar elmaradt, a Juno névre keresztelt időjárási jelenség mégis jelentős fennakadásokat okozott az Egyesült Államok keleti partvidékén, elsősorban a közlekedésben. New Yorkban leállt a metró, a katasztrófaelhárítókon kívül senki sem közlekedhetett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való