KERESÉS search-close

juncer

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "juncer"

Juncker: „Jön a diktátor!”


szerző:
2015.05.23. 18:33
Juncker: „Jön a diktátor!”

Diktátornak nevezte és kedvesen megpofozta Orbán Viktort az Európai Bizottság elnöke. Jean-Claude Juncker Rigában találkozott a magyar kormányfővel - előbb Diktátor felkiáltással üdvözölte Orbán Viktort, majd bal kézzel kissé nyakon vágta. A miniszterelnök sajtófőnöke szerint Orbán Viktornak kifejezetten jó a kapcsolata Junckerrel, ezért nem kell meglepődni a jeleneten. A híradónak nyilatkozó protokollszakértő szerint viszont túl messzire ment a bizottság elnöke. Az MSZP úgy látja, a pofon és a megszólítás annak a jele, hogy lenézik Orbán Viktort.

Előzetes: Diktátornak nevezte és kedvesen megpofozta Orbán Viktort az Európai Bizottság elnöke

Jean-Claude Juncker Brüsszelben találkozott a magyar kormányfővel - előbb Diktátor felkiáltással üdvözölte Orbán Viktort, majd bal kézzel kissé nyakon vágta. A pofon láthatóan meglepte a magyar miniszterelnököt, ráadásul Juncker később még egy kicsit taszigálta Orbánt, aki igyekezett távol tartani magától a vicces kedvében lévő bizottsági elnököt. Hogy mi a véleménye erről a protokollszakértőnek, elmondjuk este hatkor az RTL Híradóban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való