KERESÉS search-close

javulás

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "javulás"

Javult a diákok szövegértése

Javult a diákok szövegértése egy friss nemzetközi felmérés eredmény szerint. A PÖRLSZ nevű felmérésen 50 ország diákjait vizsgálták, a magyar negyedikesek a 13. helyen szerepelnek.

 

Előző rész (2017. február 20.)

Vajon jelentkezik Hanna a külföldi ösztöndíjra? Hogyan viseli Ottó Judit távozását? Hogyan sikerül Rudi délutánja a gyerekeivel? Sas kommunikálni tanítja Ludwigot.

A szálló por a legveszélyesebb

Javult a levegő minősége, de továbbra is szennyezett. Az ország nagy részén még mindig az egészségügyi határérték felett mérik a szálló por mennyiségét. Ez az egyik legveszélyesebb anyag a levegőben. Most az északkeleti országrészben rosszabb a helyzet. Az enyhüléssel a jövő héten szél is jöhet, vagyis most már érdemben tisztulhat a levegő.

Kulka János októberben még nem áll színpadra

Még nem lesz színpadon, de a társulati ülésen már ott volt Kulka János. A Katona József Színház tette fel Facebook oldalára a fotót a társulatról, amelyen feltűnik a színész is és mosolyog. Áprilisban kapott agyvérzést, a gyógyulása pedig a  jelek szerint rendben halad, de a mai hírekkel ellentétben októberben még nem áll színpadra.

A Bátor Tábor nagyon sok félelmet felszabadít

Hogy mennyire fontos minden egyes forint a Bátor Tábor számára, azt Klári és Bálint története is igazolja, mindketten súlyos betegséggel, tele félelemmel érkeztek a cimbik közé. De, hála a segítőknek teljesen kicserélve, csodás élményekkel tele és megerősödve távoztak.

Kulka János megszólalt!


szerző:
2016.04.20. 11:20
Kulka János megszólalt!

Rengeteg hír kapott már szárnyra a színésszel kapcsolatban, de amit biztosan tudunk, kérdésekre már szavakkal is reagált.

Lassan javul Kulka János állapota

Agyi infarktusa után jelenlegi is az Amerikai úti Országos Klinika Idegtudományi Intézetében ápolják. Múlt héten, kedden hajtottak végre rajta életmentő műtétet. Bár a család egyelőre szűkszavúan nyilatkozik a színész állapotáról, sajtóinformációk szerint már magánál van és érzékeli a körülötte lévő dolgokat.

Kulka János nem tudja mozgatni a bal karját

A színész túl van az életmentő műtéten, lassan egy hete, hogy vérrögöt operáltak ki az agyából. Állapotáról újabb információk érkeztek.

Törőcsik Kulka betegségéről: Összetörtem!

Továbbra is súlyos Kulka János állapota, de az elmúlt napokban javulás tapasztalható, ez áll abban a közleményben, amit a színművész családja péntek délután adott ki. Azt is hozzátették, a közeljövőben Kulka János kezelőorvosai hivatalos tájékoztatást adnak betegségével kapcsolatban. A Kossuth-díjas művész, kedd délután lett rosszul, úgy tudjuk stroke-ot kapott. Rohammentő vitte előbb a Honvéd-kórházba, majd az Országos Idegtudományi Intézetbe, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

Még bóvliban, de javuló kilátásokkal

Még a bóvliban, de egy lépéssel közelebb a befektetésre ajánlott kategóriához. Pénteken az egyik legnagyobb hitelminősítő javított Magyarország kilátásain. Ez azért fontos, mert 4 év után az ország talán újra a befektetésre ajánlott kategóriába kerülhet. A kormány sikerről beszél, az MSZP elégedetlen, a szakértő szerint az esetleges felminősítés a hosszú távú lakossági hitelekre is hatással lehet.

 

Előző rész (2015. november 5.)

Vajon javítani fog Tóbiás állapotán a szteroidszedés? Vajon mit tett Róbert 15 évvel ezelőtt? Liza Péter elől futva egy titokzatos fiúba ütközik bele az utcán.

Következő rész (2015. november 5.)

Vajon javítani fog Tóbiás állapotán a szteroidszedés? Vajon mit tett Róbert 15 évvel ezelőtt? Liza Péter elől futva egy titokzatos fiúba ütközik bele az utcán.

Rékasi Károly tényleg jobban van?

Rékasi Károlyt várjuk nagyon, hogy meggyőződhessünk arról, hogy most már tényleg jól van. Karczagi Dalmával és Feng Yaouval megbeszéljük, hogy a nők vagy a férfiak töltenek-e több időt vásárlással. Gyarmati Andreával a köhögés lehetséges okait kutatjuk és itt lesz velünk az 1 perc és nyersz! újabb játékosa, holnap reggel!

Rékasi Károly elhagyta az intenzív osztályt

A hozzátartozók erről tájékoztatták a Fókuszt, cáfolva azokat a valótlanságokat állító újságcikkeket, amelyek arról szóltak, hogy már szombaton másik osztályra vitték. A színész ápolását a Honvédkórház baleseti sebészeti osztályon folytatják, állapota stabil és kielégítő. Eszméletén van, kommunikál a környezetével és napról napra javul az állapota.

Nagy átalakulások: Mi lett a ValóVilág botrányhőseiből?

Nehéz elhinni, de VV Cristofel megjavult. Legalábbis azt mondja. Rendes állása van, több szakmát is kitanult, és már nem balhézik a nőkkel. Polyák Alexandra riportja.

40 éve nem volt ilyen biztonságos a közlekedés

Az utóbbi négy évtized legjobb éve volt közlekedésbiztonsági szempontból 2010.

Kilábaltak a válságból a nyugdíjpénztárak

A pénztárak tavaly kiemelkedő, átlagosan 11 és 25 százalék közti befektetési eredményt értek el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való