KERESÉS search-close

jóslat

40 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "jóslat"

Közeleg a tavasz, nem látták meg a medvék az árnyékukat

Itthon a barnamedvéket figyelték szombaton sokan Miskolcon és Budapesten is. Egyik városban sem látták meg az árnyékukat az állatkertben, így ha lehet hinni nekik, akkor már nem sok van hátra a télből. A néphagyomány szerint ugyanis február másodikán, ha kijön a medve a barlangjából és nem bújik vissza, akkor már közeleg a tavasz.
A miskolci medvékről még több felvételt láthat, ha ide kattint.

DORKA ÉS BORKA megjósolta: hamarosan jön a tavasz!

Futva érkeztek barlangjukból a látogatók elé a miskolci állatkert barnamedvéi. Dorka és Borka rögtön rávetette magát az élelemre, egyikük még az egyik fára is felmászott csemege után kutatva, aztán le is csúszott a magasból. Nem látták meg az árnyékukat az állatkertben, így ha lehet hinni nekik, akkor már nem sok van vissza a télből.
Ide kettintva megnézheti a Híradó riportját.

Reninek álmokkal üzennek az ˝égiek˝?

Egész összetett és szürreális álma volt a villalánynak, amit sikerült megfejtenie - saját bevallása szerint. Ha igaz, azt is megjósolta, kik fognak párbajozni legközelebb.

Greg megjósolta Lacika jövőjét

Greg belenézett a jövőbe egy tál segítségével, hogy elmondhassa Lacikának, mi vár rá még az életben.

Geronazzo Mária tudta, hogy Greg nyeri a Párbajt!

A jósnő egyszerűen előre tudta, hogy a fiú fog nyertesen visszatérni a Villába.

Geronazzo Mária felfedte előttünk a jövő titkait

Januárban UFO-raj, februárban pusztító hóvihar ér el bennünket? 2019, a jóslatok szerint rendkívül kritikus évünk lesz. Geronazzo Mária is ezt állítja, de szerinte a 3 világháború nem idén robban ki. Nekünk elmondta mit jövendölnek még a kártyái és különleges hetedik érzéke.
Ide kattintva megtudhatja azt is, Geronazzo szerint kik lesznek a ValóVilág finalistái.

Durva: Majka szerelmi jóslatot kapott!

Vajon a ValóVilág műsorvezetője már akkor tudta, hogy a rapper Hajniba lesz szerelmes…?

Extrém forróság várható!

Egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy az amerikai meteorológusok szerint az akkori nyár minden eddiginél melegebb lesz, hosszantartó hőségre és szárazságra kell számítanunk. De nem csak a tengerentúlon tombolt a kánikula, hanem Európában is. Kiderült, hogy Magyarországon, az akkori előrejelzések szerint tartósan 30-35 fokot jósoltak meg.

Emlékszel még Tünde néni szeánszára?

Piros és Tünde a virágboltban próbálták megfejteni, hogy mit is tartogat még az élet az Erdész lányoknak. Akkor került ki a pakliból a baljós kártyalap. De vajon kinek üzent az univerzum?

Nem bújtak vissza a barlangba

Eszük ágában sem volt visszabújni a barlangjukba – a miskolci és a veszprémi állatkertben is kényelmesen sétálgattak a kifutójukban a medvék. Ma mindenki azt figyelte, hogyan viselkednek, a néphagyomány szerint ugyanis ebből meg lehet jósolni, meddig tart még a tél.

Story Extra 2018-01-24


szerző:
2018.01.24. 16:15

Fókusz 2018-01-04


szerző:
2018.01.04. 18:50
Kóbor macska súlyából jósolnak

Melyen hideg lesz a tél? Ilyentájt sok szakember próbálja előre megjósolni, aztán vagy sikerül, vagy nem. Egy észak-német kisváros lakói azt mondják, hogy ők biztosan tudják a választ.

Valóban közeledik a világvége?

Ugyan többször felröppent már a hír, hogy most biztos vége lesz a világnak, de senki se vette komolyan. Öt évvel ezelőtt azonban a Fókusz stábja úgy döntött, kinyomozza, mennyire igazak a pletykák: lesz-e vég, avagy sem.

A VV szerelmesei jósnőnél jártak

Két éve döntött úgy a ValóVilág 6. szériájának szerelmespárja, hogy nem bízzák a véletlenre a kapcsolatukat, és kinyomozzák, mit tartogat számukra a jövő. Mindeközben a Reflektor stábja elkísérte VV Izát és VV Krisztiánt az ígéretes jósnőhöz.

53. rész - Egy fiatal nő hisz a jósnő látomásaiban!

Major Edit boldog párkapcsolatban él a párjával, Bodnár Krisztiánnal és már házasságot, gyereket terveznek, habár Edit hiányolja a szenvedélyt a kapcsolatukból. Egy lányos hétvégén Edit a két barátnőjével, Stefivel és Évával elmennek egy jósnőhöz, aki meglepő jóslatot mond Editnek...

Phil szerint még marad a tél


szerző:
2017.02.02. 18:54
Phil szerint még marad a tél

Phil, a híres mormota szerint  még várni kell a tavaszra. Idén is több ezer ember gyűlt össze Punxsutawney-ban a pennsylvaniai kisvárosban, ahol a hagyományoknak megfelelően ma vették ki odújából a rágcsálót, hogy megtudják, meddig tart még a tél. Mivel Phil meglátta az árnyékát, a szervezők bejelentették, hogy még hat hétig nem jön a tavasz - persze, lehet, hogy ez csak Amerikára igaz.

 

 Nem sok jóra számíthat a világ a következő két évtizedben

Nem sok jóra számíthat a világ a következő két évtizedben. Legalábbis ezt állítja az a hetven oldalas tanulmány, amit a hamarosan hivatalba lépő elnök, Donald Trump kap majd kézhez. A jelentést az amerikai hírszerzés szakértői állították össze statisztikailag megalapozott előrejelzések alapján. A dokumentum olyan lehetséges jövőképet vázol, ami részben fikciókon alapszik, tehát azért még reménykedhetünk, hogy nem következik be.

Fókusz Plusz 2017-01-07


szerző:
2017.01.07. 18:50
Tivy szerint Magyarországra nem ér el Nostradamus jóslata

Nostradamus megjósolta, hogy eljön a harmadik világháború, de Tivy nem aggódik, hisz szerinte a Kárpát-medencében semmi bajunk nem eshet.

Story Extra 2016-06-10


szerző:
2016.06.10. 17:25
Márton-nap: a Skanzenben már készülnek

Most pedig egy jótanács azoknak, akik Márton-napra libát készítenének. Ha lehet, tegyék el a mellcsontját. A néphagyomány szerint ugyanis ezzel meg lehet majd jósolni, hogy milyen lesz a tél. Egyebek mellett erről is volt szó ma a Skanzenban, ahol a jövő szerdai Márton-nap előtt már javában elkezdődtek a programok.

Világvége jön szeptember végén?

A tudósok előrejelzései alapján szeptember 28-án vörössé válik a Hold, méghozzá a Föld és a Nap állásának köszönhetően. Egyes keresztény csoportok szerint apokaliptikus meteoreső érkezik majd a különös égi jelenséggel!

Nostradamus megjósolta a menekültáradatot?

Őrületes sebességgel terjednek a Facebook-on azok az idézetek, melyeket Nostradamusnak tulajdonítanak: "Nomád népek jönnek Pannóniába, egyre számosabban és megvetetten, e nemzet veszti nyelvét s Európában árva, a föld népe nem fogadja be, sem a szellem. Csak táncol s zenél, koldul, lop ha kell, és vándorol tovább, örökké vágytól hajtva, hogy egyszer végső hazát is érdemel, és barna bőre nem lesz bélyeg rajta."

Fókusz Plusz 15-07-04


szerző:
2015.07.04. 19:10
Fókusz Plusz 15-07-04

Fókusz Plusz: Amerikai álom - Szeretik, utálják, de megkerülhetetlen. Mit adott az Egyesült Államok a világnak? És mit adtak a magyarok Amerikának? Már megint világvége? - Elmarad az összes megjósolt katasztrófa, a következőt szeptemberre ígérik. De mi alapján?

Jövőbelátás: véletlen vagy titokzatos képesség?

Valóra vált jóslatok, véletlen egybeesések vagy csupán a fantázia szüleményei? Hogyan működik a jövőbe látás? Van-e fizikai magyarázata a látomásoknak? Léteznek olyan emberek, akik titkos szervezeteknek segítenek hihetetlen képességükkel? És akik azt állítják, látják a jövőt vajon mivel és hogyan módosítják a tudatukat? Gál Petra riportja.

Lehetséges előre látni a jövőt?

Valóra vált jóslatok, véletlen egybeesések vagy csupán a fantázia szüleményei? Hogyan működik a jövőbe látás? Van-e fizikai magyarázata a látomásoknak? Léteznek olyan emberek, akik titkos szervezeteknek segítenek hihetetlen képességükkel? És akik azt állítják, látják a jövőt vajon mivel és hogyan módosítják a tudatukat? Gál Petra riportja.

Látomásokkal és jóslatokkal támadtak!

Egy túlfűtött Legyen Ön is milliomos rész, ahol Friderikusz Sándor méltó ellenfélre talált a szópárbajban. Egy különleges adás, ahol jósok küzdenek a milliókért. Öt látnok, akik különböző trükkökkel készültek a felvételre.

Állati jósok: hogyan érzik meg előre a katasztrófákat?

Kíváncsiak voltunk, hogy az állatok vajon jelzik-e, hogy valami szokatlan következik. Köztudott ugyanis, hogy az állatok akár napokkal korábban megérzik egy természeti katasztrófa bekövetkezését. Mit szimatolnak: jön a világvége?

Közeleg a világvége? Költözzön bunkerbe!

Tűzeső? Özönvíz? Földrengés? Meteor? December 21-ére sok hasonlót jósolnak. Hogy valóban vár-e ránk bármilyen katasztrófa, nem tudhatjuk, de megoldás-javaslatokból nincs hiány!

VV jóslat: Szólottak a természetfeletti tudósok

Seri, Kinga, Vera, Fecó, vagy Csaba. Több mint öt hónap után már csak ők maradtak a Villában. Miközben mi hétről hétre próbáljuk megfejteni az erőviszonyokat, vannak, akik már pontosan tudják, mi fog történni.

Fókusz 12-01-02


szerző:
2012.01.02. 20:05
Fókusz 12-01-02

Fókusz: Alulmaradt a csatában az alfahím, ráadásul Gergőt egy nő ütötte ki KO-val. Nem hitt benne, Kocsis Tibor mégis megnyerte a versenyt. Meghitt pillanatok családi körben. Sztárok szilvesztere, ahogy csak kevesen láthatják Kiszel Tündét, Benkő Dánielt és a Hooligans-t.

A szentírás hátborzongató összefüggései

Világháború, válság, Bin Laden halála - események, amelyek megrengetik a világot, és amelyek szerepelnek a Bibliában is. A Fókuszban megszólalt a férfi, aki 15 éve kutatja a Bibliát.

Borsos áron „kelt el” az elmaradt világvége

Mégsem lett vége a világnak szombaton, ahogy százezrek hitték egy amerikai vallási rádió elnökének Biblia-jövendölése alapján.

Egy tajvani „próféta” is melléfogott

Bíróság elé állítják azt a tajvani „prófétát”, aki 14-es erősségű földrengést jósolt Tajvanon most szerdára.

Földrengés: apró hiba a jóslatban

Napra pontosan megjósolta a szerdai katasztrófát egy több mint 30 éve halott olasz csillagász.

30 éves jóslat miatt menekülnek a rómaiak

Ezrek menekültek el Rómából a földrengésjóslat hatására. A pusztítást szerdára jósolta a rég halott kutató.

Megfenyegették a puhatestű sztárt

A jós polip ismét akcióban: spanyol és német győzelemre tippelt.

A döntőről is jövendöl a tévedhetetlen polip

Pénteken mutatja majd meg, hogy mi lesz az eredménye a harmadik helyéért vívott meccsnek.

Kitört a nyolckarú jósok háborúja

Riválisa akadt Paulnak, az oberhauseni jós-polipnak egy norvég puhatestű személyében.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való