KERESÉS search-close

jó idő

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "jó idő"

Csütörtökig marad a korai tavasz

Tavaszt hozott ez a februári hétvége. Egész hétvégén marad a 10 foknál is melegebb idő. Ez azonban sokakat megvisel. Főleg a szív- és érrendszeri betegeknél fordulhat elő alvászavar, szédülés és gyengeségérzet. Most úgy tűnik, hogy a hét közepéig marad a tavaszias meleg.

Aki tehette, ma napra ment

Szikrázó napsütéssel, kristálytiszta levegővel, helyenként 10 fokkal érkezett meg a tavaszias időjárás az országba. Megteltek a városok utcái, játszóterei. Aki tehette, a szabadban töltötte a hétvége első napját. A több órás napsütést testileg és lelkileg is segít a hosszú tél utáni feltöltődésben, az immunrendszer megerősítésében, de még a depresszió leküzdésében is.

Pár napra visszatért a nyár!


szerző:
2011.08.03. 18:25
Pár napra visszatért a nyár!

Újra megteltek a strandok. Az árusok panaszkodnak, hogy rosszul alakul az idény, a fürdőzők örülnek, hogy végre lehet strandolni.

Csalóka tavasz a télben


szerző:
2011.02.05. 18:10
Csalóka tavasz a télben

Megteltek a játszóterek és a parkok a hirtelen jött tavaszi időben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való