KERESÉS search-close

játékosok

51 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "játékosok"

Csányi a futballklubokról: Az ablakon dobálják ki a pénzt

Csányi Sándor az MLSZ elnöke szerint a magyar klubtulajdonosok mintha ostobák lennének, úgy dobják ki a pénzt az ablakon és fizetnek olyan játékosokat, akik egy percet sem játszanak. A szövetség elnöke szerint ez már-már felveti a hűtlen kezelés gyanúját. Ráadásul a kifizetett pénzek többségét a külföldi játékosok viszik haza, egyre kevesebb a magyar fiatal az NB-1-ben.

Durvul a játék, de egyedül vagy csapatban nehezebb?

A Survivor csupa meglepetés, ezt hétfőn este ismét bebizonyította. Balázs feladta a játékot, ezért Robit visszahozták a műsorba. Bence pedig bejelentette, hogy véget ért a törzsek háborúja.

Mutatjuk a Survivor kulisszatitkait!

Egy évvel ezelőtt mutattuk be, hogy a túlélőket egyre keményebb próbák elé állították, és a játék egyre nehezebbé vált. Bence általában napokkal a felvétel előtt mindig letesztelte a játékokat, kivéve egyszer, amikor volt rá ideje, így a Fókusz kamerái előtt próbálta ki a mókuskereket.

Ők is a túlélő címért fognak küzdeni

Sportmodell, testnevelő tanár, lábteniszező, terepfutó és ultrafutó is harcba száll idén a túlélő címért. A Survivor nem csak lelki, de kőkemény fizikai megterhelés is. Túl kell élni az éhezést, és közben teljesíteni is kell a játékokon, ha valaki egészen a végéig el szeretne jutni. Most nézzük azokat a versenyzőket, akik biztos nem a sor végén kullognak majd, ha sportfeladatról van szó.

Fókuszba kerültek a Survivor játékosai!

A Survivor a világ legnagyobb túlélő showja, több mint 50 országot hódított már meg. Egy éve augusztus 28-án 16 szereplővel az RTL Klubon is kezdetét vette a küzdelem. A játékosok közül akkor először négyet kicsit közelebbről is megismerhettünk!

Foci: még sport vagy csak üzlet?

Ez műsorunk utolsó adása a nyári szünet előtt, de a jövő héttől felvált minket egy világtéboly: a futball VB – 32 éve Magyarország nélkül, ez mondjuk a 40 évesnél fiatalabbnak megszokott, de az idősebbeknek megszokhatatlan, mivel az 1930 óta rendezett világbajnokságok történetében Magyarország 2 második helyével még mindig a 10-11. helyen áll a korábbi Csehszlovákiával holtversenyben. 32 éve sehol.

 Ilyen még soha nem történt A Fal színpadán!

Annyit már most elárulhatunk, hogy a ma esti játékosok rendkívül sok meglepetést fognak tartogatni: többek között azt, mikor Andi izgalmában a díszlet közé esik. Este 19:35-kor az RTL Klubon minden kiderül!

A Fal játékosai már az esküvőt tervezgetik?

A Fal keddi adásának cuki párosa, Takács Szandra és Csizmadia Ádám kockáztatni szerettek volna a játékban, végig a megérzéseire hagyatkoztak. A stratégia bejött, óriási nyereményt szereztek, de mi lesz a sorsa? Nemcsak erről, de a szerelmükről és a közös jövőjükről is meséltek.

Miről álmodozik Kemény Dénes?

A magyar vízilabdások gőzerővel készülnek a 2020-as tokiói olimpiára. De vajon miről álmodozik a vízilabda szövetség elnöke, Kemény Dénes? Mi a célja válogatottaink kapitányának és mire vágynak leginkább a játékosok?

Nemes célért küzdenek A Falban

Andi és Györgyi megálmodott egy központot azoknak, akik valamilyen szerencsétlenség folytán kerekesszékbe kerültek. Testi-lelki támogatást szeretnének nyújtani a sérülteknek és hozzátartozóiknak egyaránt. Hiszen nekik nem volt segítségük a nehéz időkben.

HÁRMASIKREK: otthonukban látogattuk meg A Fal játékosait

Heni és Gyuri a csütörtöki A Fal játékosai otthonukban fogadták a Fókusz stábját. Az ikrek most egyévesek. Heniék több mint három évig próbálkoztak, de sehogy sem jött össze nekik a gyermekáldás. Aztán a sors kárpótolta őket, rögtön háromszorosan.

 

A világ legizgalmasabb játéka

A visszajelzések alapján úgy tűnik, hogy az egész ország egy emberként szurkolt a Fal első játékosainak. A sorsdöntő game showban egy anyuka játszott a fiával és egy házaspár, akik között harminc év a korkülönbség. Hogy mennyire sorsdöntő Sebestyén Balázs műsora, arra a legtisztább bizonyíték, hogy a játék után Zsuzsa a fia javaslatára a nyereményből megvásárolta a saját munkahelyét...

Survivor: miért nem érdemes hezitálni?

Céljaink elérése érdekében, sokszor hozunk áldozatokat. A Survivor játékosai lemondtak a fürdésről, a fogmosásról és a meleg ételről is a győzelemért... de megérte.

Jótékonykodni jöttek a ValóVilág szereplői!

Pontosan hat éve, hogy az RTL Klub és a ValóVilág ismét egy rekordot akart megdönteni: a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány irányításával még több családon szeretettek volna közösen segíteni. A Fókusz nyomon követte VV Csaba és VV Seherezádé útját.

Új fordulatot vett a Survivor játékosainak élete

Mindannyian azt állítják, a műsornak köszönhetően lettek képesek küzdeni a céljaikért. Az elszántság mellett örök barátságok is születtek.

Mi volt a legjobb dolog a Survivorben?

A Survivor korábbi szereplői mesélnek arról, hogy miért volt számukra emlékezetes a játék.

A Villa készen áll, indulhat a ValóVilág?

Ennek már négy éve, ugyanis 2014-ben indult el a ValóVilág hatodik szériája, és pont ezen a napon mutatta be a Fókusz azt a felvételt, melyből kiderült, ki lesz az első hat játékos az aktuális szériában. Az első beköltözők között tolmácsot, modellt és világsztár hasonmást is találtunk. Nézd vissza te is!

Mindenki sírt a celebeknek szánt üzeneteken

Ebben az adásban mindenki zokogott, Budapesten és Dél-Afrikában. A Celeb vagyok idei szériájában 18 nap után érkeztek először video üzenetek a hozzátartozóktól.

Akár 10 milliót is nyerhettek volna

Bori biztosra ment és úgy döntött, elfogadja a 790 ezer forintos ajánlatot. Aztán a stúdióban szembesült vele, hogy több mint 10-szer ekkora is lehetett volna a nyeremény.

Bemutatjuk A Fal legújabb játékosait!

A Fal második adásában egy házaspár játszhat a 100 millió forintért! Nézd meg Attila és Bori bemutatkozó kisfilmjét!

A teljes adás ide kattintva nézhető vissza!
 

Félelem és rettegés a ValóVilágban!

A VV 7 szériájában, azaz három évvel ezelőtt, az egyik játékos, Maci még az első estéjén jelezte, hogy tőle nemigen lehet majd aludni, mindenki azt hitte, hogy ezt az eget rengető horkolásával le is tudta. De nem! A fiú egész egyszerűen felkelt, és nekiindult, bele a nagyvilágba.

Lelepleztük az első hat ValóVilág beköltözőt!

Három évvel ezelőtt a valóságshow hetedik szériája startolt el. A nézők akkor már izgatottan várták, hogy vajon kik is lesznek az új évad szereplői. A Fókusz nem várt sokáig, és leleplezte a ValóVilág 7 első hat beköltözőjét!

Nóra és Lilla megtanították a „Survivor táncot” Tibiéknek

A Survivor játékosai nemcsak arról meséltek, hogy mi történt velük a verseny után, bemutatták a híres-neves közös táncukat is – amit a Holtak szigetén találtak ki –, sőt még az is kiderült, hogy Nóri igazán otthonosan mozog a konyhában.

Hosszú idő után először tükör elé álltak a Survivor játékosai

Klaudia, Barbi, Szandi, Feri, Iliász és Benedek szemügyre vehették magukat a tükörben. Nézd meg, hogy ki hogyan reagált, amikor meglátta magát ilyen sok nap után!

Eltelt egy év: így ünnepeltek a ValóVilág powered by Big Brother játékosai!

Bizony megemlékeztek a nagy napról a Villa egykori lakói...

Survivor: Fókuszban a játékosok

A Survivor a világ legnagyobb túlélő showja, több mint 50 országot hódított már meg. Augusztus 28-án 16 szereplővel az RTL Klubon is kezdetét veszi a küzdelem. A játékosok közül most négyet kicsit közelebbről is megismerhetünk!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Hagyjál főzni!: Akasztják a hóhért?!

Ezen a napon, pontosan egy évvel ezelőtt történt, hogy a főzőműsor nézői egy igen izgalmas „különkiadást” láthattak a tévében. A nagyszájú Istenes Bence, és a szigorú ételkritikus, Vajda Pierre ugyanis, nem kis feladatra vállalkoztak. A cél nem volt más, csak annyi, hogy bebizonyítsák: együtt bárkit képesek lefőzni.

ValóVilág: Brutalitás a szerelmesek között!

Ezen a napon, pontosan öt évvel ezelőtt számolt be a Reflektor arról, hogy a ValóVilág egyik szerelmespárja nagyon csúnyán elbánt egymással. Bizonyára mindenki emlékszik VV Cristofelre, aki meghódította VV Veronika szívét. A szerelmi történet sajnos más fordulatot vett, ugyanis a fiatal fiú csúnyán kezet emelt párjára.

Konyhafőnök VIP: Mennyire segítettek a zsűritagok?

A Konyhafőnök rendszeres nézői tudják, a zsűritagok igazán kiszámíthatatlanok. Tudnak szándékosan feszültséget okozni, de a legjobb pillanatban is ki tudják segíteni a bajba jutott versenyzőket. A Konyhafőnök VIP résztvevőitől azt kérdeztük, vajon az ő munkájukat mennyire segítették, esetleg nehezítették a zsűritagok.

 

ValóVilág! Kísért a múlt!


szerző:
2017.02.21. 14:30
ValóVilág! Kísért a múlt!

Öt évvel ezelőtt a valóságshow történetében egy igen izgalmas eseménynek lehettek szemtanúi a nézők. Minden évben akadt egy kis meglepetés a lakók számára, és sosem lehetett tudni, hogy milyen ötlettel rukkolnak elő a műsorkészítők. A ValóVilág ötödik szériájába beköltöztettek 10 ex-játékost, akik hamar felforgatták a Villa életét.

Megkérdeztük az anyukákat, mit szólnak lányaik szerepléséhez!

Edina és Fanni – a ValóVilág hetedik szériájának két meghatározó alakja volt, akiktől hónapok át hangos volt a Villa. Bár a korábbi szériákban általában a legnagyobb hangadók férfiak voltak, két évvel ezelőtt a heves vérmérsékletű erdélyi és martonvásári lányok köré csoportosul mindenki. Sorozatos balhék, veszekedések, káromkodás, szex – de vajon mit gondolt a két lány édesanyja a viselkedésükről.

Story Extra 2017-02-03


szerző:
2017.02.03. 17:25
Ezt ígérték a Villalakók! – De be is tartották?

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja feltette azt a kérdést az akkori ValóVilág játékosaink, hogy mit tudnának megígérni csak azért, hogy a nézők rájuk szavazzanak! A megkérdezettek - VV Seherezádé, VV Attila, VV Fecó, és VV Veronika - vajon betartották az ígéreteiket a játék közben és esetleg a kiesés után?

Mennyire tartják magukat okosnak a VV játékosai?

Megtehettük volna, hogy fogunk egy rakás IQ-tesztet, letesszük a ValóVilág játékosai elé, megvárjuk, míg kitöltik, majd kielemezzük az eredményt. Akkor csak pár unalmas számadatot kaptunk volna. Helyette a saját véleményükre voltunk kíváncsiak, vajon mennyire tartják magukat  okosnak?

Bemutatjuk a ValóVilág legfurcsább figuráit!

Négy évvel ezelőtt a Fókusz egyik riportja számba vette a valóságshow történetének legfurcsább figuráit. Érdekesség, a ValóVilág 6 legfurább játékosa kétségtelenül Simon, de a VV-k történetében nem ő volt az első hóbortos versenyző.

Kitört a ValóVilág hisztéria?

Két évvel ezelőtt startolt el a VV 6, amely olyan lendülettel indult, hogy a nézettsége szinte teljesen leverte az előző ValóVilág szériák nézettségét. Úgy tűnt, az akkori Villalakók nem ismerték a bevezetés fogalmát, nem telt el 24 óra sem, de már a balhéktól zengett a Villa.

Ők lesznek a ValóVilág legújabb játékosai!

Pontosan két évvel ezelőtt mutatta be a Fókusz, hogy a ValóVilág hatodik szériájának megvan az első hat játékosa, akiket a műsorban bizony be is mutatattak. Emlékeztek rájuk? Kattints a videóra, és nézd meg őket!

Újra kinyitja kapuját a ValóVilág!

Két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a Reflektor magazin jelen volt, mikor a Villa kapuját megnyitották a tévénézőknek. Akkor megtudhattuk, hogy mikor fog indul a hatodik széria, és Istenes Bence meg Lilu azt is elárulta, a nézők ismét nem fognak unatkozni, mert rengeteg meglepetés várja majd a Villalakókat.

Így pezsgőfürdőznek a VV-s lányok! VIDEÓ!

Már nyolcadik szériánál tartunk, és még mindig töretlen a ValóVilág népszerűsége. Rengeteg játékos költözött már be illetve ki a Villából, de mégis vannak olyan szereplők, akikre a mai napig emlékezünk. Az egyik alkalommal VV Zsófi, VV Gigi és VV Anett futott össze egy kis pancsikolásra. A lányok nagyon jól érezték magukat, a hangulat remek volt.

Kétszer már kiborult, most harmadszor is visszatér a Konyhafőnökbe

Bizony van olyan versenyző, aki sosem adja fel. Emlékeztek még Czigléczky Tiborra? Nos, ő az a játékos, aki pont egy évvel ezelőtt újra benevezett a híres főzős versenybe, és nem először. A férfi szinte már olyan biztos szereplője volt a Konyhafőnöknek, akár a zsűri – ugyanis harmadik alkalommal is megmérette magát a versenyben.

Ismerd meg az első adás versenyzőit!

Kíváncsi vagy, hogy mégis kik küzdenek meg először a Konyhafőnök negyedik évadának kihívásaival? Most bemutatjuk őket!

A Farm, ahol élnek


szerző:
2016.04.23. 20:00
A Farm, ahol élnek

Nem indult zökkenőmentesen a Farm a játékosoknak. Többen feladták a küzdelmet, túl gyorsan megették az étel tartalékaikat, és az állatokkal se tudtak könnyen megbarátkozni. Mostanra viszont még a tapasztalt Szilveszter gazda szerint is egész jól megállják a helyüket a kezdő farmerek. És Nádai Anikó is kibékült Cintiával!

Tavasztól új reality-vel jelentkezik az RTL Klub

A tavasz legnagyobb vállalkozása a Farm lesz az RTL Klubon három hónapon keresztül. A farm tulajdonképpen egy napi reality-show, de nagyon-nagyon más, mint az eddigiek.

Egyre nő a feszültség a Konyhafőnök versenyzői között

A héten csapatokban kell bizonyítaniuk a Konyhafőnök versenyzőinek, és ez bizony plusz kihívások elé állítja a versenyzőket, ami plusz feszültséget is okoz. Innentől kezdve ugyanis, már nem csak az egyéni teljesítményükön múlik a siker, vagy a kudarc, hanem a csapattársakon is. Itt kiderül, hogy mennyire tudnak összedolgozni, hiszen a tét a döntőbejutás. Izgalmas főzéseken vannak túl a piros csapat tagjai is: Márk és Kolos is, akik között láthattuk is, többször volt feszültség a feladatok során.

Nagy kihívás előtt a Konyhafőnök versenyzői

Tegnap este nem mindennapi kihívással kellett szembenézniük a Konyhafőnök versenyzőinek. Egy lakodalmora kellett ugyanis ellátni a násznépet. A technikai kihívás mellett a felelősség is hatalmas volt, hiszen mégiscsak egy pár nagy napjáról volt szó és a menü bizony meghatározó emlékként marad fent a vendégek és az ifjú pár emlékezetében is, emellett a zsűri fürkésző tekintetével is meg kellett küzdeniük. Hogy mennyire sikerült az elvárásoknak megfelelni mind a násznépnek, mind pedig a kritikus zsűritagoknak, arról most Sass Danit a tegnapi nap egyik csapatkaptányát kérdeztük, valamint Orbán Ágit.

A Konyhafőnök versenyzői minden nap igyekeznek megfőzni a zsűrit

A héten újabb versenyzők vették fel a kötényt és a sütőkesztyűt, hogy övék legyen az idei Konyhafőnök cím. Ezúttal két versenyzővel ismerkedtünk meg: a Prima Primissima díjas énekesnővel, Valival, és az indiai származású Rohittal!

Szombaton ismét házibulit tart Sebestyén Balázs

Szombaton újra összegyűlnek a sztárok egy jó kis házibulira Sebestyén Balázs nappalijában, emellett persze „vérre menő” harcot is vívnak egymással civil játékosokkal kiegészítve a több milliós nyereményért, mindeközben persze egymás vérét szívják, a nézők legnagyobb örömére. Holnap többek között egy rutinos visszatérő, Dombóvári István is helyet kap az egyik csapatban, míg Istenes Bence újoncként merészkedik be a „falkába”. Mi lesz ebből? Kiderül szombat este!
 

Ismerd meg a 3. hét versenyzőit!

A verseny harmadik hetében újabb hat versenyző érkezett, hogy megmérkőzzön a Konyhafőnök címért.

Fókusz 11-06-29


szerző:
2011.06.29. 20:45
Fókusz 11-06-29

Fókusz: Vissza a múltba! Ott voltunk, amikor Alekosz, távozása óta először látogatta meg egykori kollégáit. Láthatják az egykori éjjeli őrt munka közben. Akár tízmilliót is nyerhet az, aki egy perc alatt a legőrültebb feladatot is végrehajtja az RTL Klub legújabb show-jában. És dagad a bundabotrány! Magyar focistákat és futballbírókat vettek őrizetbe, elmondjuk, hogy működött a nemzetközi bűnszervezet.

DVSC-játékosokat akartak megkenni

Telefonon keresték meg a DVSC két játékosát a csütörtöki futball Európa Liga meccs előtt, azzal, hogy pénzért befolyásolják a mérkőzés eredményét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való