KERESÉS search-close

játékos

97 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "játékos"

Úgy megütötte játékosát az edző, hogy eltört a szegycsontja

Megütötte 15 éves játékosát, akinek eltört a szegycsontja – tudta meg az RTL Híradó. Balul elsült védekezést mutatott be a mérkőzés szünetében a szentesi vízilabda klub egyik edzője vasárnap. A játékosnak azt akarta megmutatni, hogyan állítsa meg víz alatt a támadóját. Az ütés után a fiú meg játszott, este lett rosszul. A klub azonnal elküldte az edzőt. A férfi azt mondta Híradónknak, sajnálja az esetet és vállalja a felelősséget.

Váratlan fordulat: visszatért egy játékos az Agila törzsbe!

Balázs feladta a játékot, azonban az Agila létszáma változatlan maradt. Mindenkit meglepett, amikor a bokorból egyszercsak előlépett ...

Kiderült, hogy melyik törzsbe kerültek az új szigetlakók!

Mivel az Agila nyerte a zsákmánszerzést, így ők dönthettek, hogy Emesét vagy Balázst szeretnék befogadni a törzsükbe.

Ő a legtöbbet kereső magyar focista

Állandó forróság, fehér homokos tengerpart, felhőkarcolók és elképesztő luxus. Ilyen körülmények között él Dzsudzsák Balázs, a legtöbbet kereső magyar futballista. Ráadásul, ahol mindezt biztosítják neki, az az Egyesült Arab Emirátusok fővárosa, Abu Dhabi. A Fókusz stábja tavaly telefonon érte el a focistát.

Emlékeztek még Robinra, a ValóVilág 7 győztesére!

Három évvel ezelőtt a valóságshow egykori győztese egyszer már visszalépett attól, hogy beköltözzön a Villába. Eltelt egy pár hónap, és végül úgy döntött, mégis megpróbálja a játékot. A dolgok hátterében egy igen nagy csalódás és egy összetört szív állt.

VICCES: Jégkockából bújt elő a plüssfigura

Jégszobrász bemutatóval nyílt meg péntek este a karácsonyi vásár Szegeden. A szülőkre és a gyerekekre külön játék is várt, egy jégkockába fagyasztott plüssjátékot kellett kifaragniuk.

Ismerd meg A Fal első játékosait!


szerző:
2017.11.19. 19:50
Ismerd meg A Fal első játékosait!

A Fal november 19-i premier előtti adásában egy anya és fia tették magukat próbára. Nézd meg Zsuzsa és Peti bemutatkozó kisfilmjét!

A Survivor kulisszatitkairól Biankával és Krisztiánnal

Hogyan szőrtelenítettek a lányok a lakatlan szigeten? Mivel fésülködtek? Kivel tartják a kapcsolatot a műsor óta a játékosok? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz, ha megnézed a Reggeli riportot Biankával és Krisztiánnal!

Elfoglalták új szigetüket a Mandirigmák

Nézd meg, hogyan foglalta el új táborhelyét a legerősebb kilenc játékos, és ki hogyan kezdte meg a szövetségek újraformálását!

KISELEFÁNT: Csúszdázva közlekedik

Akár egy kisgyerek, aki felfedezi, mennyire mókás lehet a világ, úgy viselkedett egy kiselefánt Kínában. Gondozója vette videóra, amint egy esőtől felpuhult, erdei lejtőn csúszdázik a hasán  a bolondos kedvű állat.

Justin Bieber a szenvedélyes játékos

Justin Bieber a Dél-afrikai Köztársaságban lépett fel a napokban, a koncertek között pedig volt ideje egy barátságos focimeccsre is a tűző napon. Instagram-videóiból jól látszik, hogy lelkesedése elképesztő: gólja után akkora pacsikat ad csapattársainak, hogy csak úgy csattan, de a csatakiáltása is szinte félelmet keltő. Ilyen egy szenvedélyes játékos.

 

Váratlan fordulat a Konyhafőnökben!

Két évvel ezelőtt, egy váratlan bejelentés rázta meg a főzőműsor nézőit, ugyanis adásfelvétel közben lett rosszul és feladta a játékot a Konyhafőnök versenyzője. Pacsa Sándor már akkor évek óta vesekővel küzdött, és már a verseny előtt érezte, hogy egyre súlyosabb görcsei vannak, amik aztán az izgalom hatására annyira felerősödtek, hogy távozni kényszerült a műsorból.

Fókusz 2016-12-19


szerző:
2016.12.19. 19:00
Atinak jót tett a 12-es szám

A Villa hierarchiában Ati végzett az utolsó helyen, amit persze nagyon nehezen viselt, főként, hogy nem érezte magát gyenge játékosnak. Zsolti szerint Atinak kellett ez a méylrepülés, hogy megérkezzen a játékba, és bár voltak konfliktusaik, mára már azokat is tisztázták.

Czimrák Tamás


szerző:
2016.09.29. 20:10

Bozsó Péter


szerző:
2016.09.28. 19:10

Torják Gábor


szerző:
2016.09.26. 19:00

Nyúzó Ottilia


szerző:
2016.09.26. 19:00

Jilly Kriszti


szerző:
2016.09.26. 19:00

Szilágyi Zsolt


szerző:
2016.09.26. 19:00

Wirgha Márk


szerző:
2016.09.26. 19:00

Barsacchi Pietro


szerző:
2016.09.26. 19:00

Farkas valóságshow


szerző:
2016.08.29. 18:47
Farkas valóságshow

Szenzációs nappali felvételek készültek az Aggteleki Nemzeti Parkban élő farkasokról. Egy családot kölykökkel és két fiatal szürkefarkas életét követi kamerákkal egy kutató, aki szerint ezek a felvételek bizonyítják a legjobban, hogy nem vérszomjas, hanem nagyon is játékos állat a farkas.

Ki volt az EB legszexisebb focistája?

Nem csak a férfiaknak, de a fociért kevésbé rajongó nőknek is van okuk nézni az Európa-bajnokságot. Kidolgozott test, elképesztő kitartás és férfiasság, a sportolóknak megmagyarázhatatlan vonzerejük van. Nők milliói rajonganak értük. Most kiderítjük, ki a legsármosabb a magyar válogatott tagjai közül, és azt is, hogy a közönség szerint ki a legszexibb külföldi focista az EB-n.

Meglepő pedikűr


szerző:
2016.06.24. 18:00
Meglepő pedikűr

Dwayne Wade-t, az egyik legismertebb amerikai kosárlabda játékost egy tengerentúli sportcsatorna népszerűsítésére kérték fel nemrég. Meztelenül állt a kamerák elé, így a fotókon meg lehet csodálni tökéletes izmait. Ennél sokkal meglepőbb, hogy kikerült egy olyan fotó is, amin feketére festett lábkörmei is látszódnak. A csodálkozó újságírói kérdésre elmondta, hogy ő bizony imádja a relaxáló pedikűrözést - és ehhez hozzátartozik a körmök feketére festése is.

Stadler és a gólkirály


szerző:
2016.06.06. 19:15
Stadler és a gólkirály

Huszonkétezres stadionjával jóval megelőzte korát, az egykor milliárdos Stadler József konzervekért és élelmiszerért vásárolt játékosokat és sikercsapatot épített a kilencvenes években. A Fókusz végigkövette a vállalkozó börtönéveit, és most is ott voltunk, amikor egy súlyos betegség után előttünk találkozott egykori sztár játékosával.

Majdnem meghalt a pályán a 13 éves focista

A sárga lappal mentette meg egy fiatal focista életét egy játékvezető Nagykátán. A 13 éves gyerek vasárnap délután a pályán elájult, miután összeütközött egy játékossal. Kiderült, hogy a gyerek lenyelte a nyelvét, ezért nem kapott levegőt. Az edzője és a játékvezető a sárga lappal tette szabaddá a légutat, így a fiú azonnal magához tért. Apja azt mondta: fia már jobban van, de még sem a gyerek sem ő nem dolgozta fel a történteket.

Fókusz 2016-03-31


szerző:
2016.03.31. 17:25
Egy amerikai nyert egy utat Velencébe, és fogalma sem volt róla, hol van az

Az erőteljes földrajzi hiányosságokkal küzdő versenyző tekintélyes összeget nyert egy amerikai vetélkedőben, sőt, egy velencei utazást is kapott mellé. Kiderült azonban, hogy nem csak azt nem tudja, hogy milyen országban található a lagúnák városa, hanem azzal sincs tisztában, hogy Párizs nem egy önálló állam. :(

A konyhafőnök nagy visszatérője, Czigléczky Tibor

Tegnap este egy ismerős arc tért vissza a Konyhafőnök főzőpultja mögé: Czigléczky Tibor ugyanis, immáron harmadszor vágozz neki a versenynek. hogy ezúttal milyen célokkal érkezett és vajon előző két szériában szerzett tapasztalatait mennyire tudja majd az előnyére fordítani játékostársaival szemben, valamint mivel szeretné idén lenyűgözni a zsűrit, arról őt magát kérdeztük itt a stúdióban!

Bemutatkozik a Konyhafőnök precíz gurmanja, Mikes Márk

Mikes Márkot a Konyhafőnökből onnan ismerhetjük meg már most, hogy ő az, aki talán a legprecízebb, minden munkafolyamatot tökéletesen szeretne végrehajtani, és ez bizony sokszor az idejébe kerül, már egy párszor meggyűlt a baja az órával, viszont ezen kívül a zsűri figyelmét páratlan ízvilágával és precizitásával is felhívta magára. Vele szerettünk volna most picit jobban megismerkedni!

Rékasi Károly tényleg jobban van?

Rékasi Károlyt várjuk nagyon, hogy meggyőződhessünk arról, hogy most már tényleg jól van. Karczagi Dalmával és Feng Yaouval megbeszéljük, hogy a nők vagy a férfiak töltenek-e több időt vásárlással. Gyarmati Andreával a köhögés lehetséges okait kutatjuk és itt lesz velünk az 1 perc és nyersz! újabb játékosa, holnap reggel!

Házért küzd katarina a „mini tornádó”

Csütörtök este egy igazi mini tornádó söpört végig az Egy perc és nyersz arénájában. Megismerhettük uganis Pintér Katarinát, aki pont olyan eltökélten és határozottan vette az akadályokat eddig, mint az életben is próbálja ezt tenni. Vele és vezérszurkoló férjével szerettünk volna picit jobban megismerkedni!

Lesújtó állapotban a magyar foci

Eltemetett futballklubok, letartóztatott tulajdonosok, bajnokságból kizárt csapatok, és üresen kongó stadionok. Ilyen botrányokkal ért véget a hétvégén az idei NB1-es szezon. Mi is ott voltunk a lelátókon.

Balog Máté


szerző:
2015.05.07. 19:00
Bemutatkozik a Konyhafőnök új versenyzője, Adrienn!

Stinggel kávézik, ha az énekes erre jár és gyűjti a világsztárokkal közös képeket, a héten pedig esténként a Konyhafőnökben igyekszik „megfőzni” a zsűritagokat. De honnan indult és mik a tervei? Vendégünk Vereb Adri, a Konyhafőnök versenyzője volt.

Olesiak Gábor


szerző:
2015.05.06. 19:00
Ismerd meg Andrást!

A 40 éves András tíz éve Izraelben él vietnámi kedvesével. Most csak azért jött haza Magyarországra, mert ő szeretne lenni a következő Konyhafőnök!

Salamon András


szerző:
2015.05.05. 19:00

Gelb Tatyana


szerző:
2015.05.04. 19:00

Józsa István


szerző:
2015.05.04. 19:00

Murad Amro


szerző:
2015.05.04. 19:00

Rózsahegyi Titusz


szerző:
2015.05.04. 19:00

Tordai Nándor


szerző:
2015.05.04. 19:00

Vereb Adrienn


szerző:
2015.05.04. 19:00
Zoli, a Konyhafőnök nagy visszatérője

A héten egy váratlan meglepetéssel szembesülhettek a nézők a Konyhafőnök c. műsorban, amikoris a legutóbbi kieső, Fodor Pál Zoltán, újra visszatérhetett a főzőpult mögé. Hogy mit szólt Zoli a lehetőséghez, reggel elárulta. 

Holló Máté


szerző:
2015.04.29. 19:00

Papp Tímea


szerző:
2015.04.28. 19:00

Heimberger Zsolt


szerző:
2015.04.27. 19:00

Katona Júlia


szerző:
2015.04.27. 19:00

Major Luca


szerző:
2015.04.27. 19:00

Nagy Eszter


szerző:
2015.04.27. 19:00

Pacsa Sándor


szerző:
2015.04.27. 19:00
Ilona, a Konyhafőnök lelkes csodabogara

Az 51 éves Ilona pattog, túlpörög, hangoskodik a konyhában, és egy pillanatra sem áll meg, versenytársai legnagyobb bánatára. Hogy mit kell tudni róla, és milyen céljai vannak a versennyel, elárulta.

Út a mélyszegénységből a Konyhafőnök zsűrije elé

Az ózdi Farkas Mózesnek bár nem volt könnyű élete, azt mondja, semmit nem csinálna másként. Bár volt már rendőrségi ügye is, és gyermekként sem volt éppen mintagyerek, jó útra tért, és tele van célokkal. Hogy miért jelentkezett a versenybe, és kiknek szeretne ezzel bizonyítani, elárulta reggel.

Bánovics Marcsi


szerző:
2015.04.23. 19:00

Farkas Mózes


szerző:
2015.04.22. 19:00
Ismerd meg Ilonát!

Az 51 éves Ilona háztartásbeli. Édesanyjától megtanulta a magyar konyha alapjait, majd 19 évig Hollandiában élt, ahol más nemzetek gasztronómiáját is megismerte. Holland párjának naponta többször is főz.

Dorkó Ilona


szerző:
2015.04.21. 18:55

Farkas Ferenc


szerző:
2015.04.20. 18:55

Berki Dávid


szerző:
2015.04.20. 18:55

Müller Tamás


szerző:
2015.04.20. 18:55

Megérkezett Pali!


szerző:
2015.04.16. 19:00
Megérkezett Pali!

Tegnap kiesett Zsolti, helyére viszont érkezett Pali, aki a nagy lehetőség miatt jelentkezett a műsorba, s célja az, hogy később saját éttermet nyisson.

Révész Pál


szerző:
2015.04.16. 19:00

Czigléczky Tibor


szerző:
2015.04.15. 18:55

Kis Csaba


szerző:
2015.04.13. 18:55

D. Szabó Zsolt


szerző:
2015.04.13. 18:55

Lippai Zsolt


szerző:
2015.04.13. 18:55

Pongrácz Bettina


szerző:
2015.04.13. 18:55

Kovács Ágnes


szerző:
2015.04.13. 18:55
Sportolók a világ különböző részeiről, akik értünk játszanak

Manapság már semelyik országban nincs olyan sportág és annak válogatottja, amelyben ne lennének úgynevezett honosított sportolók. Vajon mit jelent új nemzetükért küzdeni? Lehet-e ez ugyanolyan érzés, mint a szülőhazájáért játszani? D. Tóth András erre kereste a választ néhány Magyarországra került klasszisnál, és egy éles tollú sportújságírónál.

Fókusz 12-09-28


szerző:
2012.09.28. 20:50
Fókusz 12-09-28

Fókusz: Csodabogarak - Elképesztő videók az X-Faktor ikerpárjáról, bemutatjuk a Bon Jovit éneklő vagány anyukát is! Mindenki nyerhet! - Nyertesek, akiknek már megváltozott az életük. Balázs most vadonatúj feladatokkal várja az Egy perc és nyersz játékosait. Nem titkolják - Férfiak, akik kés alá feküdtek. VV Attila hajbeültetést szeretne, ellátogattunk vele a klinikára.

Kutasi egy élet munkáját látta összeomlani

A spotszakember közölte, hogy csapatát is elérte a bundabotrány: hat korábbi, illetve jelenlegi labdarúgót őrizetbe, majd előzetes letartóztatásba helyeztek. Kutasi Róbert csütörtökön önkezével vetett véget életének.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-07

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Shadinak nehezen indul a villalét, a Feltörekvő srác már első estéjén kihúzta a gyufát a legtöbb játékosnál. Péter és Cristofel meg is fogadta, hogy nem fogják megkönnyíteni az új fiú beilleszkedését.

Hatoslottó 11-09-25


szerző:
2011.09.25. 16:30
Hatoslottó 11-09-25

Hatoslottó: A 38. héten megnyerhető főnyeremény összege 787 millió forint.

Maradona csapatával mérkőzik a Vasas

Az angyalföldi csapat jövőre Amerikába utazik, a költségekről a szervezők gondoskodnak.

NBA: Nyugat legjobbjai győztek


szerző:
2011.02.21. 11:04
NBA: Nyugat legjobbjai győztek

A Nyugat nyerte az idei NBA All Star meccset. A mérkőzés legértékesebb játékosa Kobe Bryant lett.

Börtönben a játékosok, kikapott a csapat

Falopás miatt került rács mögé a kerecsendi futballcsapat három játékosa.

Való Világ 1.


szerző:
2010.10.28. 10:45
Való Világ 1.

A Való Világ minden idők egyik legsikeresebb műsorának bizonyult. Az RTL Klubon eddig három szériát láthattak a nézők, és hamarosan startol a negyedik!

Rálőttek egy játékosra a női baseball vb-n

A hongkongi játékost a bal vádliján érte a találat, a golyót eltávolították, és már jól van.

Elvitték a 40 milliárdos lottónyereményt!

Európában nem volt még rá példa, hogy ekkora összeget nyerjen egy játékos.

Villmácsapás ölt meg egy orosz futballistát

Egy 16 éves fiú meghalt, ketten megsérültek amikor villám csapott a futballpályára.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való