KERESÉS search-close

játékgép

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "játékgép"

Nincs online ellenőrzés a kaszinókban

Az országban egyetlen olyan játékgép sem működik a kaszinókban, amely be lenne kötve az adóhatósághoz. Így csak becsülni lehet, hogy mennyi bevételt termelnek, illetve, hogy mennyi adót kell utánuk fizetni.

Újra kinyithat a Flippermúzeum


szerző:
2015.07.03. 18:39
Újra kinyithat a Flippermúzeum

A bíróság szerint ugyanis a flipperek nem minden esetben minősülnek játékautomatának, vagyis nem feltétlenül vonatkozik rájuk az a törvény, amely szerint játékgépek már csak kaszinókban működhetnek. A múzeum azért zárt be, mert az adóhatóság félmillió forintra büntette és arra kötelezte őket, hogy a gépekre 10 milliós engedélyt váltsanak ki. Az alapító bíróságra ment. A NAV-nak most egyesével kell megvizsgálnia a gépeket, hogy melyikre vonatkozik a törvény és melyikre nem.

Nem kötik be a játékgépeket a NAV-hoz

Továbbra sem tervezi a kormány, hogy a pénztárgépekhez hasonlóan a kaszinók játékgépeit is online beköti az adóhatósághoz. Az Együtt szerint így nem lehet ellenőrizni, hogy mennyi a bevétel, ezért az ellenzéki párt a Miniszterelnökségtől kért magyarázatot, hogy miért kivételeznek a kaszinókkal. A kormány és az adóhatóság szerint elég, ha működés közben videóra veszik a játékgépeket és a felvételeket néha ellenőrzik. Tavaly nyáron hét új kaszinó koncessziót osztott ki a kormány, ebből ötöt Andy Vajna filmügyi biztos nyert, játéktermeinek bevétele becslések szerint elérheti az évi 15 milliárd forintot.

Elfogtak három kaszinórablót


szerző:
2015.03.20. 18:10
Elfogtak három kaszinórablót

Játékgépből loptak ki 5 milliót, most elfogták őket. A rendőrség négy férfit gyanúsít azzal, hogy még tavaly decemberben kiraboltak egy játékgépet egy fővárosi kaszinóban. Egy speciális kulccsal kivették a pénzkazettát, és a benne lévő több mint 5 millió forinttal elmenekültek.
A játékteremben lévő kamerák felvételei alapján azonosították őket. Negyedik társukat még keresik.

Félkarú rabló helyett állami sorsjegy automata

Állami sorjegy automaták vehetik át a kocsmákból kitiltott nyerőgépek helyét - értesült a Világgazdaság. A Szerencsejáték Zrt-nél elismerték a tesztüzemet, de azt közölték, nem sörözőkbe kívánják az új szerkezeteket felállítani.
 

Illegális játékgépekkel csalt el milliókat

A férfi hamis papírokkal üzemeltetett nyerőautomatákat az ország több pontján.

Pokollá vált a játékterem


szerző:
2009.05.07. 19:35
Pokollá vált a játékterem

9-en meghaltak, 11-en megsérültek egy ukrán játékteremben kitört tűzvészben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való