KERESÉS search-close

járművek

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "járművek"

AUTÓK: Ritkán látható teherautó-csodák!

Béke Tóni használt buszokat és teherautókat gyűjt. Polgár határában, egy volt csirketelepen állnak a járművek, itt újítgatja fel őket. A vérbeli gyűjtő minden autóját „név szerint” ismeri, mindegyikhez fűz valamilyen érdekes történetet. Jónéhány járműről mesélt nekünk.

A kommunikáció átírta a történelmet

Az életünk is könnyebb lehet a kommunikáció fejlődésének köszönhetően. Hálózatba kapcsolt társadalmat építenek a szakemberek, amelyben minden mindennel össze lesz kapcsolva. Jármű közeledésére lámpát gyújtó okos fák, biciklista érkezésére világosodó útburkolati jelek, vagy éppen gyalogos mozgására aktiválódó közlekedési lámpák.

Fennakadtak a villamosok


szerző:
2015.06.03. 18:45
Fennakadtak a villamosok

Gondok vannak a 11 milliárd forintból felújított budapesti 3-as villamosvonallal. Híradónk megtudta, hogy a vonalra szánt villamosok teszteléskor több helyen is fennakadtak az aszfalton. Olyan helyeken, ahol úttest keresztezi a villamossínt és a burkolat túl magas az alacsonypadlós járműveknek.

Ki a Konyhafőnök Vajda Pierre-éknél?

Visszatekert kilométerórák, átvert vevők. Egy új módszerrel állítólag kiszűrhetők a problémás járművek, megfejtjük hogyan. Itt lesz velünk Vajda Pierre és felesége, megtudhatjuk, hogy náluk ki a Konyhafőnök, és beszélgetünk az örök divatról, a farmerről, valamint hűsítő nyári italokat is készítünk.

Fókusz 10-09-22


szerző:
2010.09.22. 20:40
Fókusz 10-09-22

Fókusz: Megnyerte első perét Zalatnay Cini! Igaz, csak első fokon adott igazat a bíróság az énekesnőnek. Az ellenfél, az egykori hitelező örökösei azt mondják, Cini csak rövid ideig örülhet. Szerintük a végső győzelem az övék. Mit keres Nagy Feró az abasári vegyeskórusban? Mióta énekelget katonadalokat és hogy bírja a csapat, ha leghíresebb szólistájuk hamisan énekel? Ott voltunk egy szürreális próbán, ahol az X-Faktor meg a Beatrice-nóták is előkerültek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való