KERESÉS search-close

itthon

46 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "itthon"

Hazaérkezett a Déli-sarkról Rakonczay Gábor

Családtagok, barátok rajongók fogadták a reptéren - sokan közülük szelfiket csináltak vele, vagy aláírást kértek tőle nem sokkal azután, hogy kilépett a reptér kapuján.

Óriási dugók: már biciklivel is gyorsabb, mint autóval, lemértük

Főleg Budapesten és környékén, de már a nagyobb vidéki városokban is olyan dugók vannak, hogy órákba telik, mire beérünk dolgozni vagy az iskolába. Ezért már biciklivel is gyorsabb, mint autóval. Lemértük.

Istenes Bence megint kiütött a cukiságmérőt

A jelenleg Kölnben élő műsorvezető éppen Magyarországon tartózkodik és igyekszik minden szabadidejét családjával tölteni.

Olcsóbbak lehetnek a gyümölcsök

Már most dömping van a piacon az egyébként nyár közepi gyümölcsökből. A hirtelen jött meleg miatt két- három héttel előbb ért a cseresznye, a meggy, és a barack is. A termelők nem örülnek: gyorsabban kellett szüretelniük és óriási a kínálat. A Magyar Zöldség - Gyümölcs Terméktanácsnál azt mondják, emiatt olcsóbban lehet vásárolni.

Koronás tea party-val készülnek a hercegi esküvőre

Miközben a világ már a windsori kastélyra figyel és izgatottan várja a holnap déli királyi esküvőt, egy budapesti angol óvodában elkezdődött péntek délelőtt az ünneplés. Koronás tea partyt tartottak a gyerekeknek, az evés-ivás mellett pedig a kicsik megismerhették a teljes királyi családot és Meghan Markle rokonait is.

Hazatért a dzsungel királya és udvartartása

Wossala Rozina és Kabát Peti között dőlt el, hogy melyikük nyeri az idei Celeb vagyok, ments ki innen műsorát. Mindketten keményen küzdöttek, mindketten megérdemelték volna az aranyérmet, kiállták a kígyók, békák támadását, olyan dolgokat tettek és ettek, amiket valószínűleg sosem csináltak vagy kóstoltak volna meg önszántukból, ráadásul még a magasság-iszonyukat is legyőzték.

2017 a babák éve is volt

Idén is sok sztárcsalád bővült egy új taggal. De hova érkezett egyből két apróság?

Hogyan lehet megelőzni az erdőtüzeket?

Hiába esett eső az elmúlt napokban, még mindig nagyon szárazak az erdők, ezek az átmeneti csapadékok nem áztatták át eléggé az erdőket, még mindig magas a tűzkockázat. Ha továbbra is odafigyelünk, talán sikerül komolyabb erdőtűz nélkül eltölteni a nyarat.

Az aktuális tűzgyújtási tilalmakról pedig az erdotuz.hu oldalon lehet tájékozódni.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Polgár Kriszta az egész nyarat itthon tölti

Polgár Kriszta pár hete munkái miatt hazautazott Magyarországra, most végre már négyesben tölthetik itthon az időt. Két kisfiával várták a repülőtéren Kriszta férjét, a találkozás pillanatát pedig videóra is vette az egykori szépségkirálynő.

Örökbefogadás itthon és külföldön

Charlize Theron, Angelina Jolie, Cate Blanchett, Ewan McCregor, Hugh Jackman és Madonna. Mi a közös bennük? Mindannyian örökbefogadó szülők. És a hírességek között meglepően sok ilyen van. Sőt, a listát elnézve inkább az a kérdés, maradt-e még Hollywoodban valaki, aki csak saját gyermekét neveli? Vajon miért akar minden külföldi híresség adoptálni? Na és mi a helyzet nálunk, Magyarországon?

Little G hazalátogatott!


szerző:
2017.07.05. 17:55
Little G hazalátogatott!

Az X-Faktor egykori mentora az Egyesült Államokból repült haza, hogy felvegye lemezét. A Story Extrának részletesen beszélt a tengerentúli beilleszkedés részleteiről.

Sorozatboom előtt vagy után?

Önnek van kedvenc tévésorozata? Ha van, mondják a számok, minden bizonnyal párhuzamosan legalább ötöt néz és nézőből ön alighanem észrevétlenül már sorozatrajongó lett. Ki hitte volna mondjuk 10 éve, hogy egy rák elől menekülő kémiatanár, egy ókori római császár vagy éppen egy sorozatgyilkos rendőr és társaik kultikus karakterekké válhat és forradalmasíthatják a televíziózást. A sorozatok diadalútja nem egészen 20 éve kezdődött, talán a Vészhelyzet című kórházsorozattal, amely mindmáig a műfaj legdrágább darabja, ha az epizódonkénti költségeket nézzük. Mi az oka annak, hogy egyre népszerűbbek a sorozatok?

FEKETE PÉNTEK: Kisebb a roham, de így is sokan vásárolnak!

A Fekete Péntek az Egyesült Államokból ered, de már nálunk is népszerű. Magyarországon eleinte a webáruházakban terjedt el, később csatlakozott az akcióhoz egyre több hagyományos üzlet.

Ellenőrizték a menzákat


szerző:
2016.11.01. 18:18
Ellenőrizték a menzákat

Van olyan óvoda, ahol disznózsírral főztek, pedig tilos, máshol pedig szakképzetlen élelmezésvezető állította össze a menüt. Egy éves a menzareform, az Országos Tisztifőorvosi Hivatal folyamatosan ellenőrzi a konyhákat, hogy betartják-e az új rendeletet. A Magyar Nemzet írta meg, hogy a közkonyhák többsége jól működik. A lap kikérte az adatokat, és kiderült, hogy alig bírságoltak az ellenőrök az elmúlt egy évben.

Jaksity Kata újra itthon!

Jaksity Kata és családja, a közel egy éves amerikai kaland után, hazatért. Az út azért is volt különleges, mert Katáék egyéves pici lánya itt töltötte élete első évét. Emellett is persze rengeteg élménnyel gazdagodtak, így meghívtuk egy kis élménybeszámolóra, Katát pedig elkísérte középső csemetéje, Bende is!

Hazatért a mentőcsapat a földrengés sújtotta Nepálból

Hazaérkezett Nepálból hétfőn a Baptista Szeretetszolgálat Rescue 24 nevű mentőcsapata, amelynek tagjai csaknem egy héten keresztül segítettek a földrengés áldozatainak orvosi ellátásában. Pavelcze László, vészhelyzet kezelési igazgatótól megtudtuk, hogy milyen állapotok uralkodnak most kint, és mi a helyzet a kinti magyarokkal.

Hazaérkezett Tóásó Előd

Hazaérkezett bolíviai fogva tartásából a majdnem hat évig a világ egyik legkeményebb börtönében raboskodó Tóásó Előd, akinek kimenekítésében a magyar Baptista Szeretetszolgálat segédkezett. Az ügyről a szervezet alelnökét, dr. Szilágyi Bélát és egy, az ügyet évek óta figyelemmel kísérő riportert, Fürge Anettet kérdeztük.
 

Fókusz Plusz 13-09-28


szerző:
2013.09.28. 20:00
Fókusz Plusz 13-09-28

Fókusz Plusz: Családban marad - Az X-Faktor versenyzői és híres felmenőik. Vajon előny, vagy hátrány ismert szülők gyermekeként érvényesülni? Visszajöttek - Külföldön próbálkoztak, végül hazatértek. Magyarok, akik úgy gondolták, itthon folytatják tovább.

Berki Krisztián nyomában, egy egész napon át

Nem látszik rajta a fáradtság, pedig legalább öt helyen kellene lennie egyszerre. Berki Krisztiánra párja, edzője, menedzsere, és családja is igényt tartana, nem beszélve a százezres, ha nem milliós rajongótáborról, amely minden lépésére kíváncsi.

„Halálkanyarban” érte a baleset a magyarokat

Megdöbbentő információkat tudtunk meg az egyiptomi buszbaleset helyszínéről. Egy helyi buszsofőr azt mesélte, halálkanyarnak hívják az útszakaszt, mert jellegéből adódóan gyakran borulnak fel ott személyautók és autóbuszok.

meneTrend IttHon: Sárvár


szerző:
2011.02.26. 00:50
meneTrend IttHon: Sárvár

meneTrend IttHon: Sárvár Magyarország egyik leghíresebb fürdővárosa, a Rába partján, a Kemeneshátnál fekszik. Nemzetközi hírű idegenforgalmi centrum.

meneTrend IttHon: Debrecen


szerző:
2011.02.19. 01:00
meneTrend IttHon: Debrecen

meneTrend IttHon: Debrecent az utóbbi egy évtizedben a folyamatos megújulás jellemzi, arculata napjainkban is változik, a kor igényeihez igazodva fejlődik.

Horváth Éva felfedező útra indul

A műsorvezető ezentúl a MeneTrend ittHON című műsorral barangolja be hazánkat.

meneTrend Itthon: Veszprém


szerző:
2010.06.12. 01:00
meneTrend Itthon: Veszprém

Veszprém a királynék városa, a legmagasabban fekvő megyeszékhely, mely minden idelátogatót elvarázsol.

meneTrend Itthon: Zirc


szerző:
2010.05.22. 01:00
meneTrend Itthon: Zirc

Zirc Magyarország legmagasabban fekvő városa, a városközpont több mint 400 méterrel van a tengerszint felett.

meneTrend Itthon: Etyek


szerző:
2010.05.15. 01:00
meneTrend Itthon: Etyek

Etyek, ez a dimbes-dombos kis falu remek célpont egy kiránduláshoz, különösen a fővárosiaknak, hiszen mindössze 26 km-re van Budapesttől.

meneTrend Itthon: Nagymaros


szerző:
2010.05.08. 01:05
meneTrend Itthon: Nagymaros

meneTrend Itthon: Nagymaros múltja összefonódott a Duna túloldalán fekvő királyi székhely, Visegrád történelmével. Több uralkodó kedvelt tartózkodási helye volt a település, Károly Róbert még gesztenyefákat is ültetett itt.

meneTrend Itthon: Döbrönte


szerző:
2010.05.01. 00:55

meneTrend Itthon: Bikal


szerző:
2010.04.24. 00:55

meneTrend Itthon: Ócsa


szerző:
2010.04.17. 01:00

meneTrend Itthon: Egerszalók


szerző:
2010.04.10. 01:00

meneTrend Itthon: Decs


szerző:
2010.04.03. 01:15

meneTrend Itthon: Baja


szerző:
2010.03.20. 01:00

meneTrend Itthon: Békéscsaba


szerző:
2010.03.13. 01:00

meneTrend Itthon: Szekszárd


szerző:
2010.03.06. 00:55

meneTrend Itthon: Esztergom


szerző:
2010.02.27. 00:55

ittHon: Eplény


szerző:
2010.02.13. 00:55

ittHON: Miskolc


szerző:
2010.02.06. 01:00

ittHON: Szigetköz 2.


szerző:
2010.01.30. 01:00

ittHON: Szigetköz


szerző:
2010.01.23. 01:00

ittHON: Győr


szerző:
2010.01.16. 00:55

ittHON: Szentendre


szerző:
2010.01.09. 00:55

ittHon: Eger


szerző:
2009.12.19. 01:30

ittHon: Székesfehérvár


szerző:
2009.12.12. 01:00

ittHon: Budapest


szerző:
2009.12.05. 01:15
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való