KERESÉS search-close

ittas sofőr

37 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ittas sofőr"

Kabrióval zuhant a Dunába

Valószínűleg részegen vezetett az a sofőr, aki kabriójával a Dunába csúszott tegnap a Pest megyei Lórévnél. Felhajtott a kompra, majd a túloldalon nem tudott megállni és a vízbe esett. Kimászott a nyitott tetejű kocsiból, majd a komp dolgozói és a rendőrök segítettek neki partra jutni.

Villamossínekre hajtott, majd menekülni próbált a rendőrök elől

Részeg volt, ezért próbált elmenekülni a rendőrök elől az a férfi, aki terepjárójával reggel a villamossínekre hajtott a 11. kerületben. Elvesztette uralmát az autó felett, aminek az összes abroncsa kidurrant, ezért nem tudott vele továbbmenni. Ekkor elfutott, de a rendőrök a Rákóczi hídnál elfogták. Megszondáztatták, és kiderült, hogy ivott, mielőtt a volán mögé ült.

Öt sérült ittas sofőr miatt

Ittas sofőr okozott balesetet vasárnap hajnalban Vas megyében. Egy nyaralásra tartó, szabályosan közlekedő lengyel család autójával ütközött, mert áttért a szembejövő sávba. A balesetben öten sérültek meg, köztük két gyerek.

Ittas sofőr gázolta el a helyszínelő rendőrt

Helyszínelő rendőrt ütöttek el tegnap hajnalban a 67-es úton, a Balaton közelében, súlyosan megsérült. Az ittas gázolók segítségnyújtás nélkül elhajtottak a helyszínről, ahová nem sokkal később visszatértek. A rendőrök azonosították az autót, amit pár kilométerrel később sikerült megállítaniuk.

Nagyon részeg volt a sofőr, ezért borult fel a busz

Nagyon részeg volt a sofőr, ezért borult fel egy munkásokat szállító busz 2017 nyarán Cegléd közelében. A férfi körülbelül fél liter pálinkának megfelelő alkoholt ivott meg, mielőtt a járműbe ült. A buszon 20 ember utazott, közülük 17-en sérültek meg, egy ember maradandó fogyatékosságot szenvedett.

Hátulról csapódott autójába egy részeg sofőr, mégsem ő felel a balesetért

Török Bálinttal alig fél éve forgattunk egy lőrinci roncstelepen, megmutatta használhatatlan autóját. A férfi kocsijába hátulról csapódott egy részeg sofőr, aki jócskán túllépte a sebességhatárt - 165-175 km/órás sebességgel ütközött Bálint autójának -, mégsem ő felel a balesetért. A férfi ügyvédje szerint érthetetlen, miért kezelik Bálinték ügyét másként, mint mondjuk Eva Rezesováét.

Részegen borulhattak fel

Tetejére borult egy autó hajnalban Budapesten, a Keleti pályaudvarnál. Úgy tudjuk, a kocsi sofőrje részegen ült a volán mögé és túl gyorsan ment a Baross téri kereszteződésben, sodródni kezdett, majd nekicsapódott egy másik kocsinak.

Száguldás: majdnem elgázolt egy kismamát!

Egy kismamát is majdnem elgázolt az az autós, aki hosszú perceken át menekült száguldozva a rendőrök elől Miskolcon. Azért akarták megállítani, mert az autóján elöl nem volt rendszám, a hátsó ülésen utazó gyerekei pedig nem voltak bekötve…

Akit leintenek, megszondáztatnak

Részegen ült volánhoz, így akart Magyarországra jönni egy román sofőr. Csütörtök éjjel az ártándi határátkelőnél figyeltek fel rá. Megszondáztatták és vérvételre vitték. Ezután azonnal elvették a jogosítványát. Magyarországon egy korty alkoholt sem ihat, aki vezet.

Cserbenhagyta a sérült sofőrt

Cserbenhagyót keresnek a vasi rendőrök. Két autó ütközött tegnap este a 87-es úton. A baleset okozója kiszállt a kocsiból és elment.

Bocsánatot kért a sofőr

Eltiltották a vezetéstől és felfüggesztett börtönre ítélte ma a bíróság jogerősen azt a 27 éves férfit, aki tavaly húsvétkor részegen súlyos balesetet okozott Balatonakarattya közelében.

Nagyon sokat ihatott a gázoló

Három liter bornak megfelelő alkoholt ihatott a szentendrei úti gázoló a baleset előtt. Lezárták a nyomozást a két ember halálával végződő tragédia ügyében. Márciusban a részeg férfi autójával száguldozott, és fékezés nélkül csapódott egy piros lámpánál várakozó kocsiba. Az abban ülő két fiatal meghalt, egyikük Janza Richárd, ifjúsági világbajnok kajakos volt.

Ittas sofőr okozhatott balesetet

Tömegkarambol az M3-as kivezető szakaszán. Öt autó ütközött össze Budapesten. Ketten a roncsokba szorultak, úgy kellett kivágni őket az autójukból. A mentők végül három sérültet vittek kórházba. Úgy tudni, a baleset egy ittas sofőr miatt történt.

Ittas volt a karambolozó anya

Információink szerint ittas volt az a nő, aki 12 éves gyerekével szenvedett balesetet hétfő este. Kocsijukkal lesodródtak az útról és fának csapódtak a Bács-Kiskun megyei Gátér közelében.  Mindketten megsérültek, kórházba vitték őket. A helyiek azt mondják, a balesetben az is közrejátszhatott, hogy az út nagyon rossz ezen a szakaszon. Nem ez volt az egyetlen baleset a megyében, amit ittas sofőr okozhatott.

Balesetek ittas sofőrök miatt

Ittas sofőrök okoztak baleseteket Vas megyében. Egy majdnem frontális balesetben anya és gyermeke sérült meg a részeg vezető miatt. A másik két esetben parkoló autóknak hajtottak az alkoholfogyasztás után volán mögé ülő sofőrök.

Részegen vezetett a buszsofőr

Ittasan vezetett a sofőr, ezért borult fel egy munkásokat szállító busz tegnap Cegléd közelében. A buszon 23-an, utaztak, közülük ketten súlyosan, 12-en könnyebben megsérültek. Több sérült is elmesélte az RTL-Híradónak, hogy mi történt. A munkásokat szállító busz először átszáguldott egy körforgalmon, majd nem sokkal később megbillent és az oldalára borult. A rendőrök megszondáztatták a sofőrt, így derült ki, hogy ivott. Őrizetbe vették.

Két gyalogost sodort el az autó

Életveszélyesen megsérült két gyalogos, amikor délután egy autó gázolta el őket a budapesti Kálvária téren. A sofőr felhajtott a járdára, végül egy villanyoszlop állította meg. A gyalogosokat, egy 41 éves nőt és egy 86 éves férfit meg kellett műteni, intenzív osztályon ápolják őket. A fiatal sofőr karcolásokkal megúszta, úgy tudjuk, ittas lehetett. A rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit.

Ittas volt az iskolabusz sofőrje

Ittasan vezette a sofőr azt az iskolabuszt, amelyik csütörtök délután hajtott árokba Borsodbótánál. 25 gyerek utazott a buszon, hatan közülük könnyű sérüléseket szenvedtek. A baleset után a sofőr elment a helyszínről, az otthonában fogták el a rendőrök. Úgy tudjuk, a férfi pálinkát és sört is ivott mielőtt a volán mögé ült - ittas vezetés miatt indult ellene eljárás.

Árokba borult a busz, a sofőr alkoholt ivott

Úgy tudjuk pálinkát és sört is ivott annak a busznak a sofőrje, amelyik árokba borult csütörtök délután Királd mellett. A buszon 25 általános iskolás gyerek és egy kísérő utazott, hazafelé mentek az iskolából, amikor a baleset történt. 

Csecsemőt és anyukáját gázolták el

Métereket repült a babakocsi, egy két hónapos csecsemőt és édesanyját gázolta el egy autós csütörtökön kora este Szentendrén. A sofőr nem állt meg segíteni, azonnal továbbhajtott. A huszonkilenc éves férfi az autót bokrok között próbálta meg elrejteni, de a rendőrök megtalálták és a gázolót is őrizetbe vették. A rendőrség megerősítette értesülésünket, hogy a férfi ittas volt. A csecsemő nincs életveszélyben, de intenzív osztályon kezelik. Az anya agyrázkódást szenvedett és valószínűleg a lába és karja is eltört.

Rendőrökkel ütközött az ittas sofőr

Szirénázó rendőrautó elé kanyarodott egy kocsi Budapesten, a XVII. kerületben. A rendőrök épp egy bűncselekmény helyszínére siettek, amikor a baleset történt. Úgy tudjuk, hogy a vétkes autós ittas volt. Senki sem sérült meg. Egy másik fővárosi balesetben viszont hárman megsérültek, amikor kocsijuk árokba borult.

 

Részeg volt, nem is vezethetett volna

Részeg volt és el volt tiltva a vezetéstől az a fiatal férfi, aki halálra gázolt egy biciklist még hétfő este a Pest megyei Dabason. A sofőr nem segített, hanem elhajtott, az autóját egy közeli utcában hagyta, még az indítókulcsot is eldobta. Most előzetesben van.

 

50 méterig jutott csak a részeg sofőr

Jogosítvány nélkül, ittasan okozott halálos balesetet az a férfi, akit kedden helyezett előzetes letartóztatásba a bíróság. A román állampolgárságú gyanúsított szombat este indult el valahova egy ismerőse kocsijával a III. kerületben, de alig ötven méter után nekiütközött egy másik kocsinak, majd egy fának csapódott. A férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, de az anyósülésen ülő barátja a helyszínen meghalt.

Fiatalok járművébe hajtott, részeg lehetett

Feltehetően részeg volt a sofőr, aki szombaton késő este okozott balesetet a 44-es főúton Lakiteleknél. Egy 15 éves fiú súlyosan megsérült, 17 éves barátja pedig agyrázkódást szenvedett, amikor nagyon lassan haladó mezőgazdasági járművükbe belerohant egy autó. A vétkes sofőr sérülések nélkül megúszta a balesetet.

Halálos gázolás: ivott és drogozott a sofőr

Kábultan, jogosítvány nélkül, kölcsönkocsival okozhatott halálos balesetet egy 27 éves férfi Debrecenben. Barátja adta neki oda a kocsit, amivel eddig nem tudni miért, megcsúszott az úton és a járdára hajtott, ahol egy négyfős társaság állt. Egy 28 éves férfi a helyszínen meghalt, egy 19 éves lányt életveszélyes állapotban szállítottak kórházba, többen sokkot kaptak.

Totálkárosra törte a lopott kocsit

Részegen, jogosítvány nélkül, lopott autóval árokba hajtott és kőhídnak ütközött egy 24 éves férfi a Zala megyei Dióskálon. Elcsente ismerőse slusszkulcsát, és elhajtott a kocsijával. Nem jutott messzire: még ugyanabban az utcában totálkárosra törte az autót. Súlyosan megsérült, úgy tudjuk, két liter bort ivott, mielőtt autóba ült.

Részegek voltak, nem mondták meg, ki vezetett

Rengeteg baleset történt a csúszós utakon országszerte. Csak Borsodban 11-szer riasztották emiatt a rendőröket. Heves megyében 3 kocsi ütközött össze, Bács-Kiskunban pedig buliból hazafelé tartó fiatalok csapódtak fának autójukkal. Egyikük súlyosan megsérült. Úgy tudjuk, mindannyian ittasak voltak, nem is mondták meg a rendőröknek, hogy ki vezetett.

Dugókra és torlódásokra kell számítani

Óránként majdnem háromezer autó, már délelőtt kétszer annyian használták az M1-es autópályát Budapest felé, mint egy átlagos pénteken. A húsvét miatt sok vendégmunkás indult haza Nyugat-Európából autóval. Dugókra, torlódásokra lehet számítani, viszont rendőrségi razziák nem lesznek idén. Az utóbbi években csökkent az ittas sofőrök okozta balesetek száma, ezért a rendőrség szerint a szokásosnál nem lesz több közúti ellenőrzés.

Ittasan és gyorsan hajtott be a körforgalomba

Hatalmas sebességgel áthajtott egy körforgalmon egy ittas sofőr Szombathelyen, csak a második árok állította meg. A baleset a város elkerülő útján történt vasárnap délben. A sofőr túl gyorsan vezethetett, mert nem tudta bevenni a kanyart.

BALESETEK: Rommá tört autók országszerte

A Vas megyei Csepreg közelében halálos baleset történt. Hárman utaztak a kocsiban, amely az út menti árokba csapódott. A kocsi egyik utasa kirepült az autóból és meghalt. A balesetben ketten könnyebben megsérültek. Úgy tudjuk, hogy az autó sofőrjével a rendőrök szondát fújattak, ami elszíneződött. Borsod megyében, Encs közelében is autó csapódott az út menti árokba. A hátsó ülésen utazó férfi itt is kirepült a kocsiból és életét vesztette. Az autó vezetője súlyos, a mellette ülő utas könnyebben sérült a balesetben.

RÉSZEGEN: Felrepült a levegőbe, majd a tetején állt meg

Ittasan száguldozott három utasával egy autó vezetője az éjszaka Szombathely határában. Nagy sebességgel hajtott rá a 87-es főútra, majd valamiért vészfékezni kezdett. Az irányíthatatlanná vált kocsit a szalagkorlát megdobta: felrepült a levegőbe, majd a tetejére borulva állt meg az útszéli, több méter mély árokban.

Előzetes: Ablakgyártó műhelybe rohant egy kavicsszállító

A feltehetően ittas sofőr előtte még nekiment egy másik teherautónak, aztán összetört két kocsit, és fákat döntött ki. Azt, hogy mit mondott a sofőr a helyszínen, megtudhatják az RTL Híradóból.

Garázsnak csapódott a részeg sofőr

Kis híján tragédia történt a Csongrád megyei Sándorfalván. Nagy sebességgel csapódott garázsnak egy autó vasárnap este. Éppen oda, ahol nem sokkal korábban gyerekek játszottak. A három fiúnak nem lett baja, az ittas sofőrt súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Ittas sofőr döntötte ki a kerítést

Egy nő Győrújfalun egy kanyarban kicsúszott autójával, és több méter hosszan lebontotta az út mellett álló családi ház kerítését. Még az utcai lámpát is a beton alappal együtt szakította ki a helyéről.

Elfogták a cserbenhagyó gázolót

70. születésnapján gázoltak el egy hazafelé bicikliző férfit Kisvárdán. Egy részeg autós ütötte el, tolatás közben, aki nem segített az elgázolt idős férfin, sőt még szidni is kezdte, aztán elhajtott a helyszínről.

Előzetes: Részeg autós gázolta el az idős férfit

Éppen a 70. születésnapján gázoltak el egy hazafelé bicikliző férfit Kisvárdán. Egy részeg autós ütötte el, a balesetet sokan látták. A gázoló állítólag ki sem szállt a kocsiból, csak lehúzta az ablakot és szidni kezdte az idős embert, aki azóta kórházban van. Hogy most hogy van a megsérült idős férfi, maga meséli el 6-kor az RTL Híradóban.
 

Csaknem félezer baleset az utakon

Majdnem ötszáz közúti baleset történt az ország útjain az elmúlt három napban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való