KERESÉS search-close

iskolaigazgató

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "iskolaigazgató"

Lemondott az iskolaigazgató

Segélykiáltó levélben mond le a Farkasréti Általános Iskola igazgatója. A 444.hu hozott le részleteket abból a 9 oldalas levélből, amelyet Fazekas László intézményvezető küldött a tankerületnek, a szülőknek és a diákoknak. Ebben azt írja, a rendszer teljes csődje, és a pedagógusok reménytelen helyzete miatt adja be lemondását.

Kinevezték, hiába a tiltakozás

Az iskola előtt tüntettek a szülők Algyőn az Emberi Erőforrások Minisztériumának döntése miatt. A minisztérium ugyanis éppen azt az igazgató-jelöltet nevezte ki, aki ellen aláírást is gyűjtöttek korábban a szülők. A Minisztérium mindig azt mondja, szakmai alapon döntenek. A Nemzeti Pedagóguskar elnöke indoklást várna az elutasított igazgatók esetében.

Tüntetnek az új iskolaigazgató ellen

Tüntetnek a szülők Algyőn az új iskolaigazgató ellen. Korábban ugyanis hiába tiltakoztak több mint 600 aláírással, mégis őt nevezte ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Leváltották, hazaküldte a diákokat

Utolsó munkanapján minden diákot hazaküldött a Bercsényi Miklós Szakiskola igazgatója, akinek a Földművelésügyi Minisztérium szerint vezetői szabálytalanságok miatt kell mennie. Erről pénteken született döntés. Azt nem árulták el, hogy a kőbányai iskola igazgatója pontosan miben hibázott. Gál Ferenc szerint azért küldött haza hétfőn minden diákot, mert több tucat gyerek sírógörcsöt kapott, amikor kiderült a hír.

Hiába lesz pénz, ha nincs költségvetés

Azt sem tudná, hirtelen mire költené - így reagált egy általunk megkérdezett iskolaigazgató arra, hogy évek után most először utalna a KLIK saját pénzt az iskoláknak. Erről az Intézményvezető elnöke beszélt kedden. Pölöskei Gáborné szerint ezt a keretet a mindennapi működésre használhatnák az iskolák. Eddig ugyanis még kréta vásárláshoz is komoly papírmunkára volt szükség.

Iskolák állítják össze a tankönyvcsomagot

Újra az iskoláknak kell összeállítaniuk a diákok tankönyvcsomagjait, a Könyvtárellátó a kiszállításért felel. A köznevelésért felelős államtitkár szerint a szortírozásban is segítenek majd, de az általunk megkérdezett iskolaigazgató azt mondja, még így is több feladatuk lesz a tankönyvfelelősöknek, mint korábban.

Senki sem támogatta, mégis kinevezték

Igazgatóváltás miatt tüntettek a szülők a miskolci Kazinczy általános iskola előtt péntek este. Az iskola élére egy olyan igazgatót nevezett ki a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ, akit sem a tanárok, sem a szülők, de még a diákönkormányzat sem támogatott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való