KERESÉS search-close

installáció

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "installáció"

Kilátó egy gólya emlékére

Kéményfüst falécekből és kilátó egy elpusztult gólya emlékére – idén 8 installációt készítenek a tokaji Hello Wood építészmustrán, mindet fából. 170 diák tervez, fúr és farag az alkotótáborban, a kész műveket pedig nyolc tokaj-hegyaljai településen állítják majd ki.

LÁTVÁNYOS: A fővárosban az északi fény

Négy napig Budapesten is látható az északi fény. A különleges fényinstallációt a Gellérthegy elé vetítik minden este egészen szerdáig. Az Aurora Borealis nevű alkotáson finn és magyar művészek közösen dolgoztak és Finnország függetlenségének centenáriumára készült.

Építészek alkottak Csopakon

Kilenc magyar egyetem hallgatói építettek együtt Csopakon. A 4. Balatoni Hekk elnevezésű építészeti alkotó fesztiválon a balatoni településen egymás után épültek a különböző installációk, amelyek remélhetőleg hosszú ideig szolgálják majd a helyieket. Van, amelyik árnyékot ad, és van, amelyikből a balatoni kilátásban lehet gyönyörködni. A Hello Wood ezúttal egymillió forintnyi díjat adott a legjobb installációért.

300 kilométernyi fonál Szentendrén

Több mint 22 ezer magyar kulcsot használt fel szentendrei installációjához a világhírű japán művész, Chiharu Shiota. A majd 300 kilométernyi piros fonalra felfűzött több mázsányi kulcsot hónapokig gyűjtötték. A művész szerint a kulcsokhoz kapcsolódó történetek a fontosak.

A főváros „meghökkentő” oldala fesztiválozik

A PLACCC Fesztivál keretében különös installációk, éneklő színészek, vándorló építési területek lepik el Budapestet.

Neonfénnyel írtak a Downing Streetre

Egy neoninstalláció díszíti a brit kormányfő székhelyét, a Downing Streetet.

Legális belógás az Ernst Múzeumba

Helyspecifikus installációk, fotók, filmek várják a látogatókat az Összefüggő terek című kiállításon.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való