KERESÉS search-close

inkontinencia

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "inkontinencia"

Egy betegség, ami sokakat érint, mégsem beszélünk róla!

Nyolcszázezernél is többen érintettek itthon, mégis keveset tudunk az inkontinenciáról. Pedig az akaratlan vizeletvesztés megelőzhető, kezelhető és az esetek nagy részében gyógyítható is.

Íme a legújabb lézeres nőgyógyászati kezelések

Dombóvári Vanda hévizi története folytatódik. Nemcsak az inkontinenciának, hanem a nőgyógyászati szépészeti kezeléseknek is utánajárt.

Inkontinencia gyógymódja Hévízen

Ezt a Zala megyei várost általában a gyógyulni vágyók látogatják többségben. Most Dombóvári Vanda is Hévízen járt utána annak a lézeres kezelésnek, mellyel könnyedén orvosolható az inkontinencia is.

Csontritkulás, a láthatatlan kór

Létezik egy láthatatlan kór, ami nem más, mint a csontritkulás.  Vajon valóban csak az idősek betegsége, vagy a fiatalok is veszélyben lehetnek? Dr. Tóth választ ad ezekre a kérdésekre is.
 

Mit tehetünk az inkontinencia ellen?

Részlet a Dr. Tóth 2014. november 27-i adásából.

Ha nehéz visszatartanunk a vizeletet...

Részlet a Dr. Tóth 2014. november 25-i adásából.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való