KERESÉS search-close

ingyen

32 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ingyen"

8% a kamat, ha nem jön a gyerek

8 százalékos kamatra számíthatnak a házaspárok, ha nem teljesítik a 10 milliós ingyen kölcsön feltételeit, ezt a családügyi államtitkár árulta el Híradónknak. Végül három és fél évig, legkésőbb 2022. december 31-ig igényelhetik majd a családok a gyerekvállalási hitelt.

Ingyen szállítja az időseket egy szegedi férfi

Ingyen szállítja a temetőbe az időseket egy szegedi fiatalember. Akik kérik, azokért elmegy a házukhoz, elviszi őket a temetőbe, viszi a virágokat, még a sírok rendbetételében is segít, csupán jó szándékból, még az üzemanyag árát sem kell kifizetni. Mindezt azért találta ki, mert gyerekkorában beteg édesapján sokan segítettek önzetlenül, és ezt szeretné viszonozni. 

Kígyózó sor az ingyen könyvekért

Megrohanták az ELTE könyvtárát a hétfői ingyenes könyvosztáson. Már nyitáskor kígyózó sor várt a budapesti könyvtár előtt, amely nagy őszi kipakolást hirdetett, azaz meg akartak szabadulni minden olyan könyvtől, amely nekik már nem kell. Volt, aki Debrecenből jött emiatt. Összesen majdnem háromezer kötet talált új gazdára.

Ingyenes lesz a KRESZ-tanfolyam

Ingyenes lesz a sikeresen teljesített KRESZ-tanfolyam és -vizsga júliustól a 20 évnél fiatalabbaknak. Az állam utólag téríti majd vissza a befizetett pénzt, 25 ezer forintig. Novák Katalin családügyért felelős államtitkár szerint ez a legtöbb helyen már lefedi a tanfolyamra és a vizsgára kifizetendő összeget.

Virágcsokrok ezrei lepték el az országot, amiket bárki hazavihetett

Június 28. ugyanis az úgynevezett „Virággal egy mosolyért” nap. Az akcióhoz csatlakozó üzletekben erre a napra több csokor is készült, amit a városuk különböző pontjaira tettek ki. Van, aki még most este is visz ki virágokat, ezért ha valaki ilyet talál, nyugodtan hazaviheti.

Ingyen energiát ígér a DK a rászorulóknak

Mindenkinek ingyen adná a létfenntartáshoz szükséges minimális mennyiségű vizet, gáz és áramot illetve tűzifát a Demokratikus Koalíció. A választási ígéretről Gyurcsány Ferenc pártelnök beszélt. Szerinte mindez semmibe sem kerülne az államnak, mert az átlagosnál többet fogyasztók sávosan többet fizetnének az általuk elhasznált energiáért, és ez kiegyenlítené az ingyen energia árát. A Fidesz szerint Gyurcsány háromszorosára emelte a gáz árát, és eltörölné a rezsicsökkentést.

Vizes vb: adatokat gyűjtenek az emberekről?

Cáfolják a szervezők, hogy 30 milliárd forinttal drágult a vizes világbajnokság lebonyolítása. Az Index írt arról, hogy legalább ennyibe kerül a tévés közvetítéshez szükséges technika és a nyilvános wifi hálózat kiépítése. A szervezők az RTL Híradó megkeresésére azt közölték, hogy ezt már beleszámolták a költségvetésbe. A wifi-hálózathoz az Index szerint egy olyan szoftvert rendeltek meg, ami adatokat gyűjt a felhasználókról. Emiatt több ellenzéki párt az adatvédelmi hatósághoz fordul.

Ingyenkönyvek nyolcadikig


szerző:
2017.03.02. 18:30
Ingyenkönyvek nyolcadikig

Még idén ingyenessé válhat minden általános iskolai tankönyv - jelentette be Balog Zoltán. Az emberi erőforrások minisztere azt mondta, reményei szerint minden diák ingyen hozzájut majd az első nyolc osztályban használt tankönyvekhez. Hogy pontosan hogyan, azt az Emberi Erőforrások Minisztériuma a nemzetgazdasági tárcával közösen dolgozza majd ki. Eddig a diákok kétharmada kapta ingyen a tankönyveket.

Jövőre még ingyen tankolhatnak

2017-ben - talán majdnem egész évben - még ingyen tankolhatnak az elektromos autósok - ezt a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára mondta az RTL Híradónak. Lepsényi István szerint legkorábban a jövő év végén vezethetik be azt a rendszert, amelyben az elektromos autósoknak már az utcai töltésért is fizetniük kell. A témával foglalkozó egyik szakportál szerint nem meglepő, hogy fizetőssé teszik a rendszert és nem is elvárható az ingyen üzemanyag.

Házimunka: évi 130 nap ingyen robot

A Központi Statisztikai Hivatal, a KSH keddi konferenciájáról két meghökkentő szám: 2009 és 2010 között, egy év alatt, a 15 és 84 év közötti magyar lakosság minden egyes tagja naponta átlagosan 164 percet töltött olyan munkával, amiért fizettek és ennél jóval többet, napi 214 percet, azaz több mint három és fél órát olyan munkával, amiért senki nem fizetett. Erről, a láthatatlan munkáról beszélgetünk.

Ingyen kapnak szemüveget a rászorulók

Rászorulóknak segít ingyen szemüveghez jutni a Polgár Alapítvány. A Borsod megyei Ároktőn kezdték a programot. Volt olyan kisfiú, akiről a vizsgálaton derült ki, hogy 10 centinél messzebbre szinte nem is lát, de eddig a családjának nem volt pénze, hogy kiváltsa a szemüvegét.

Utasbiztosítás terrortámadás esetére

A párizsi terrortámadás óta egyre több külföldre utazó fejében fordul meg, hogy útnak induljanak-e vagy sem. Sokan már a közkedvelt bécsi karácsonyi vásárba sem mennek el, mert mi van, ha belecsöppennek egy terrortámadásba. Nyújt-e fedezetet az utasbiztosítás ebben az esetben? Ha nincs biztosítás és terrortámadás ér minket ingyen és bérmentve ellátnak minket? És még számtalan kérdés merül fel ilyenkor. Ezekre kaptunk választ Dr. Horváth Péter, szakértőnktől

Bárki új szakmát tanulhat ingyen

Egy jó szakma felér egy diplomával, ráadásul a szakmunkások és a technikusok a legkeresettebbek Magyarországon és Nyugat-Európában is. Mostantól még többen kaphatnak esélyt, hogy szakmát tanuljanak, az állam ugyanis már nemcsak egy, hanem kettő OKJ-s szakma megszerzését is támogatja. Vendégünk volt Pálfi Krisztina, az Eduline.hu szerkesztője.
 

Ingyen osztogatják a meggyet a termelők

Így akarják népszerűsíteni a magyar gyümölcsöt. Néhány napja még úgy volt, hogy inkább a fán hagyják vagy szétosztják a termést, mint hogy ráfizetéssel odaadják a felvásárlóknak. Mostanra sikerült kiharcolniuk az önköltségi árat a felvásárlóktól, de a beígért ingyenes osztásokat még szombaton is megtartják.

Ingyen masszíroz, hogy segítsen


szerző:
2015.05.18. 18:30
Ingyen masszíroz, hogy segítsen

Masszázzsal a hajléktalanokért. Ingyen masszíroz egy győri fiatal öt napon keresztül. Kósa Gyula a szalonban becsületkasszát helyezett el, amibe mindenki annyi pénzt dob, amennyit gondol. A kasszát pénteken nyitja fel, és a befolyt összegből a győri hajléktalanokat segíti majd. Az egyetemista fiú június elején elhagyja az országot, külföldre megy dolgozni, ezért döntött úgy, hogy az utolsó heteket arra szánja, hogy segítsen.

Rogán: Habony magánemberként ad tanácsot

Társadalmi munkában, ingyen ad tanácsokat a miniszterelnöknek Habony Árpád. Rogán Antal szerint csak erről beszélt Orbán Viktor, amikor kedden azt mondta: Habony neve egyetlen kifizetési listán sem szerepel, és azt is: nem tudja befolyásolni, a sajtó kit tart a tanácsadójának. Orbán Viktor korábban több olyan képet is megosztott közösségi oldalán, amelyen Habony Árpáddal együtt szerepel, és még a Fidesz.hu is miniszterelnöki tanácsadóként írt róla.

Ingyen adják a zsíros kenyeret


szerző:
2015.03.06. 18:15
Ingyen adják a zsíros kenyeret

Ingyen zsíros kenyeret kaphat egy gödöllői büfében az, aki éhes, de nincs pénze ételre. Még választhat is, hogy hagymával kéri, vagy pirospaprikával. A fiatal tulajdonosok maguk is sokat nélkülöztek, és azt mondják, akkor jól jött volna egy szendvics vagy egy zsíros kenyér. Egy hónapja nyitottak, hírük azóta terjed az interneten.

Ingyen okostelefon jár a siófokiaknak

A legkorszerűbb modellek egyikét kapják az önkormányzattól, ha kiváltják a Siófok Kártyát. A kormánypárti polgármester szerint a készülékek olcsóbbá teszik majd a város működését.

Házon kívül 13-02-20


szerző:
2013.02.20. 23:15
Házon kívül 13-02-20

Házon kívül: 400 négyzetméteres házból a pincébe. Mennyibe kerül egy Balaton-parti ingyen nyaralás? Családfenntartó gyerekek.

Tesztáruházat nyitnak Budapesten


szerző:
2011.10.04. 06:12
Tesztáruházat nyitnak Budapesten

Novemberben nyit a fővárosban az első ingyenes tesztáruház, amely újszerű piackutatással segíti a gyártókat.

Lesz ingyen jogász-, és közgazdászdiploma

A jogász- és a közgazdászképzésben is lesznek államilag finanszírozott helyek.

Ingyen gyerekbelépő a fővárosi állatkertbe

10 italos kartondobozért cserébe ingyenes gyermekbelépőt kapnak a Fővárosi Állat- és Növénykertbe látogatók szeptember 10-én és 11-én.

A kicsik ingyen nézhetik meg az állatokat

Díjmentesen tekinthetik meg a 145 centiméter alatti testmagasságú érdeklődők a Fővárosi Állat- és Növénykertet.

Belecsaptak a lecsóba az étteremdetektívek

Ingyen végigkóstolni a világ legjobb éttermeit – első ránézésre könnyű melónak tűnhet. De vegyük csak közelebbről szemügyre az úgynevezett ételdetektíveket. Vajon a valóságban is félnek tőlük az étteremtulajdonosok, és ha leleplezik magukat, akkor is szívesen látják őket?

Ingyen házasodhatnak Komáromban


szerző:
2011.05.04. 11:17
Még több ingyen lakás Tápszentmiklóson

A támogatásért cserébe ezúttal is elő-takarékosságot kérnek és azt, hogy a gyereket a helyi iskolába és óvodába írassák.

Kidőlnek a padból az éhes diákok

Idén már a hetedikesek is igényelhetnek ingyen ebédet az iskolában - tudta meg az RTL Híradó.

Lesz ingyen tűzijáték augusztus 20-án

Megszületett az elvi megállapodás a kormány és a szombathelyi cég között, amely térítésmentesen lebonyolítaná a budapesti tűzijátékot.

Legyen divat az önkéntesség!


szerző:
2010.06.13. 17:44
Legyen divat az önkéntesség!

Magyarországon az ingyen végzett munkának szinte semmi értéke sincs, ezen szeretne változtatni több alapítvány.

Ingyen oltanák a sertéstelepek dolgozóit

A tisztiorvosi szolgálat kampányt indított, és az ingyenes készletből adnak szérumot.

Támogatásra várnak, hogy segíthessenek

Kétezer alkalmazottjának nem tud fizetni az Alvinczi Péter Szeretetszolgálat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való