KERESÉS search-close

ijedtség

28 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ijedtség"

4-es erejű földrengés Somogyban

Több fal megrepedt, a házakban mozogtak a bútorok, a Richter-skála szerint 4-es erősségű földrengés volt csütörtök este Somogyszobnál. A rengést körülbelül húsz kilométer sugarú körben érezték. Senki sem sérült meg, de a helyiek nagyon megijedtek. A szakemberek szerint a mostanit több utórengés is követheti.

Emberi csontokat találtak a Krisztus szobor mellett

Emberi csontok hevernek szanaszét Dabason a nemrég felállított Krisztus szobornál. Híradónknak levélben panaszkodtak az arra járók, hogy emberi csontokat láttak ott. A helyszínen egy Árpád-kori templom feltárása zajlik, ahonnan a régészek szerint fontos leletek kerülnek elő.

 

Márk nekiment a vadásznak, aki rálőtt Dundira

Nem elég, hogy nagy volt az ijedtség, amikor nem találták Noémit, még egy lövés is eldörrent. Majd egy vadász került elő, aki elég bunkón viselkedett a kis családdal, amit Márk nem tűrhetett szó nélkül.

A teljes adásért kattints IDE!

Ijesztő! Karola ájultan rogyott össze a lakásban…

Karola és Hajni reggele teljesen zökkenőmentesen indult, egészen addig, amíg a Büró tulajdonosa egyszer csak eszméletét nem vesztette…

Vajon mi okozta Karola ájulását?

Éppen Kornéllal beszélgetett Karola, amikor hirtelen rosszul lett és a földre zuhant.

A teljes adásért kattints IDE!

Mozgalom a Szulejmán megmentéséért!

A híres török sorozat már 2013 óta fut az RTL Klub csatornán. Mikor az egyik alkalommal szüneteltetni szerették volna a Szulejmán folytatását, akkor a rajongók úgy döntöttek, összefognak. Kolosi Péter elárulta a Fókusznak, hogy csak ideiglenesen szüneteltetik az epizódokat.

Karola Szilárdnak: „Elment az eszed? Halálfélelmet hozol rám”

Miután egy ijesztő alak tűnt fel Karoláék ajtajában, Szilárd bevallotta, pénzzel tartozik a férfinak. A párt az utcán is követte a fickó, ezért egy közeli házba berohanva bújtak el, ahol az izgalmaktól feltüzelve egymásnak estek.

Hoppá! Ágnes rájött Brigitta cselszövésére?

Ahogy Berényi Attila is megmondta: nincsenek sorozatos véletlenek, tehát mindennek oka van!

Tóbiás: „Benne voltál Bence elrablásában!”

A fiatal apuka rendkívül dühös Gigire, de nemcsak rá, hanem Ádámra is, akit most látni sem bír.

Kigyulladt a Hagyjál főzni! konyhája!

Pontosan egy évvel ezelőtt az RTL Klub egyik kedvenc főzőműsorában egy óriási baleset történt. Az egyik játékos, Molnár Andi rémálma vált valóra, a Hagyjál főzni! konyhája egyszerűen kigyulladt. Szerencsére Istenes Bence gyorsan kapcsolt, és megmentette a helyzetet.

Vissza a múltba: Bence ismét pókkal viccelte meg Benyót

Akárcsak az első évadban, Istenes Bence most is egy műanyag óriáspókkal viccelte meg Benyót, aki köztudottan retteg a rovaroktól.

Koholák Alexának a nagyija a mindene!

Alexa kezdeti ijedtsége később elpárolgott és az is kiderült, hogy kitől tanult a legtöbbet a főzésről.

Lali:

Miközben „Lali, a Hős” önmagát ünnepelteti a lakótársaival, csöngetnek. Lali nyit ajtót és a megdöbbenéstől elakad a lélegzete, de a többieknek nem mondja el, ki állt az ajtóban.

Sokan érezték a földrengést

Mozgott a föld Bábolnán! A bútorok megremegtek és puffanásszerű hangot hallottak a helyiek. A 2 egész 4 tizedes erősségű földmozgás károkat nem okozott. Hasonlóan, kicsi rengés Magyarországon évente körülbelül tíz történik. Nagyobb földmozgások ebben a térségben sokkal ritkábbak.

Soma megijedt a Villába érkező krampusztól

Megérkezett a Villába a krampusz, aki felkeltette a Sufniban alvó Somát és Vivit. Soma először nagyon megijedt tőle, később viszont megnyugodott, hogy nincs baj, ő csak a Mikulás segédje.

Karesz öngyilkos akar lenni!

Sári és Milán pánikba esnek, és mindenáron meg akarják akadályozni, hogy Karesz öngyilkos legyen! Versenyfutás kezdődik az idővel, hogy még időben megtalálják…

Őt is meg lehet lepni!


szerző:
2016.11.10. 18:06
Őt is meg lehet lepni!

Cristiano Ronaldo nemcsak a pályán, hanem médiaszemélyiségként is profivá vált az évek alatt. Mégis sikerült meglepni legutóbb: Twitter-videójában azt mutatta meg, amikor válogatott csapattársa, Quaresma ugrott elő az asztal alól és  Ronaldo majd' szívrohamot kapott.

Evelint zaklatja a potenciális főnök jelöltje

Evelin nagyon örül, mert állásinterjúra hívják az egyik klubba. Mikor találkozik az interjúztató férfivel egy italra, rémülettel kénytelen tudomásul venni, hogy a férfi „ellenszolgáltatást“ vár tőle!

Levi „elhagyja” Evelinnel közös home videójukat

Evelin és Levi szex közben lefilmezik magukat, ezután Evelin követeli Levitől, hogy törölje le a videót, a fiú azonban nem tud megválni a kis szexfilmjüktől. Később Levi mobilja eltűnik…

 Maja Kristóf ágyában vigasztalódott

Miután kiderült, hogy a Majának nincsen semmi baja, egy érzelmes beszélgetés során elmesélte félelme okát Kristófnak, és lefeküdt a sráccal.

Rosszul lett Vadon Jani!


szerző:
2016.10.14. 14:30
Rosszul lett Vadon Jani!

Két évvel ezelőtt a híres műsorvezető igen rosszul lett. Jani egyik délután elájult Dél-Afrikában, azonnal kórházba szállították, minden vizsgálatot elvégeztek rajta, később már jobban lett, de egy darabig Balázsnak egyedül kellett vezetnie a show-t.

Bözsi mamát súlyos baleset éri

Bözsi nem enged makacsságából, és egyáltalán nem hajlandó bevenni gyógyszereit. A helyzet addig fajul, amíg ablakpucolás közben leesik a létráról és sokkal nagyobb baj keletkezik. 

Csak egy kis pánik! – Emília szokatlan helyzetbe kerül

A pszichológusnő mindent megtesz annak érdekében, hogy újra helyre álljon a rend és a béke az életében. Kezdenek jól alakulni a dolgok, mikor egy telefonhívás felborít mindent.

ÉNB Karesz megtudja, hogy apa lesz

Igen gyorsan repül az idő, ugyanis már két éve annak, hogy Hanna babát várt, és félve bevallotta ÉNB Karesznak, hogy ő is fent van a potenciális apa-jelöltek listáján.

Megrázó jelenet – Juli összeesett

Végre örömteli pillanatokat élhet át Júlia, fiai meglátogatják őt a börtönben. A várva várt alkalom az egyik pillanatról a másikra rémálommá válik.

Tóbiást meglepi Gizi és Laci

Tóbiást igen hasznos ajándékot kap Gizitől, és Lacitól. Az újdonsült apuka viszont nem túlzottan örül a meglepetésnek.

Íme, a nagy macska-uborka teszt


szerző:
2015.12.01. 19:00
Íme, a nagy macska-uborka teszt

Ellepték az internetet azok a videók, amelyeken vacsorázó cicusok láthatók, akik megpillantva a mögéjük helyezett kígyóuborkát, szabályszerűen hátast dobnak félelmükben. De miért rettegnek ennyire ettől a zöldségtől, és vajon mindegyiküknél ugyanez a reakció?

A szerelem rabjai 12-06-21

A szerelem rabjai, 156. rész - Barbara Tangótól terhes, nem Nicolastól, ahogy Paz hiszi. Victoria örül, hogy Tati állapotos. Lucas elmegy Nicolashoz a gyerekért, de a férfi kidobja. Alejandro megkérdezi Carolinát, ki Oso. Carolina megijed, ha kiderül, elveszik tőle Miát. Mili elmegy a klinikáról, de az utolsó nap megcsókolja Juant. Paz elutazik Juanhoz és éppen a csóknál toppan be.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való