KERESÉS search-close

igazoltatás

58 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "igazoltatás"

Azért menekült az igazoltatás elől, mert nincs jogsija

Soha nem volt jogosítványa és már többször eltiltották a vezetéstől azt a férfit, akit tegnap délután fogtak el a rendőrök egy autós üldözés után Töltéstava közelében. A 25 éves sofőrt Győrben akarták igazoltatni, de nem állt meg. Kilométereken át üldözték, végül egy árokba csapódott. Onnan futva menekült tovább, de utolérték, és elfogták.  

Stabil az állapota az igazoltatás közben elgázolt rendőrnek

Stabil az állapota annak a rendőrnek, aki életveszélyesen megsérült, amikor társával együtt elgázolta egy szerb kisbusz szombat éjjel Tompa közelében. A kisbusz egy másik rendőrt is elütött, őt súlyos állapotban vitték kórházba. A két járőr és harmadik társuk az 53-as főúton igazoltatta az arra járó autósokat, amikor egy szerb sofőr fékezés nélkül nekik hajtott. Elaludhatott a volánnál.

Birkóztak a fegyverért – megrázó videón a lövöldözés

Drámai videófelvételt hozott nyilvánosságra az amerikai rendőrség egy körözött bűnöző elfogásáról. A férfi fegyvert rántott egy rendőrnőre, aki hosszú másodpercekig hadakozott vele. Végül egy másik rendőr tette ártalmatlanná a támadót, aki meghalt. Figyelem, megrázó felvételek következnek.

DRÁMAI: Másodpercekig hadakozott a rendőrnő és a támadó

Drámai videófelvételt hozott nyilvánosságra az amerikai rendőrség egy körözött bűnöző elfogásáról. A férfi fegyvert rántott egy rendőrnőre, aki hosszú másodpercekig hadakozott vele. Végül egy másik rendőr tette ártalmatlanná a támadót, aki azonnal meghalt.

Februárig bárkit, bárhol indoklás nélkül igazoltathat a rendőrség Budapesten

Februárig bárkit, bárhol indoklás nélkül igazoltathat a rendőrség Budapesten.

A hátsó ülésen körözött utas, a csomagtartóban pedig drog volt

A hátsó ülésen körözött utas, a csomagtartóban pedig drog volt egy budapesti taxiban. Úgy derült ki, hogy a rendőrök igazoltatták. A taxi utasát azért keresték, mert nem fizetett be egy jogerősen kiszabott pénzbüntetést. A csomagtartó kárpitja mögött pedig 600 gramm amfetamin találtak. A taxist őrizetbe vették.

Csatatérré változott a város

Lángba borították a franciaországi Nantes városát a már második éjszakája tartó zavargások. Az erőszak azután szabadult el, hogy a rendőrök igazoltatás közben, tisztázatlan körülmények között agyonlőttek egy körözött bűnözőt. A feldühödött tömeg gyújtogatni kezdett, és többször is összecsapott a rendőrökkel.

Zavargások a halálos lövés után

Súlyos zavargások törtek ki a franciaországi Nantes városában, miután a rendőrök igazoltatás közben agyonlőttek egy 22 éves fiatalt. Azt mondják a férfi ellenállt és megütötte egyikőjüket, ezután nyitottak rá tüzet.

Ismét leállósávban igazoltattak

Az M0-ás leállósávjában állították félre és igazoltatták a rendőrök. Ezt állítja egy kamionos, aki erről képeket is készített. Egy rendőrségi vezető korábban azt mondta a Házon kívül műsorának, hogy ez tilos. A leállósáv a KRESZ szerint is csak vészhelyzetben használható, tilos megállni, és ha muszáj, akkor is a szalagkorláton kívülre kell menni az utasoknak.

Hoppá! A hatóság megszakította az élő adást...

A driftelés után váratlan fordulatot vettek az események, ugyanis két rendőr sétált be a stúdióba, hogy igazoltassák a házigazdákat. Rozina rács mögé fog kerülni? Vagy tán volt valami turpisság a dologban?

Maradandó sérülést okoztak az igazoltatáskor?

Földre rántották és brutális módon megbilincselték egy igazoltatás után, ezt állítja egy egyetemista fiú, akit azért állították meg tavaly nyáron Budapesten, mert a rendőrök szerint mobilozott vezetés közben. A fiú azt állítja, túl szoros volt a bilincs, a mentőket is ki kellett hívni a kapitányságra, és a keze azóta sem működik tökéletesen.

Nincs nyomozás az igazoltatásos ügyben

Nem nyomoznak az igazoltatás közben meghalt férfi ügyében. Az ügyészség szerint nem merült fel bűncselekmény gyanúja. Az 57 éves férfit egy hónapja Újpesten igazoltatták a rendőrök. Barátja, aki ott állt mellette, akkor azt mondta: indokolatlanul rúgták meg a barátját, aki ettől elesett, beverte a fejét, elájult, majd meghalt. Az áldozat családját felháborította, hogy nem lesz nyomozás.

130-cal menekült a rendőrök elől

Vádat emelt az ügyészség az ámokfutó sofőr ellen, aki 130-cal menekült az őt üldöző rendőrök elől Sopronban, még januárban. Félreállították, hogy igazoltassák, de amint elindult felé a rendőr, gázt adott és elmenekült. Ezután többször megpróbálta leszorítani az útról az őt követő rendőrautót, erről felvétel is készült. Ha elítélik, akár 7 és fél év börtönbüntetést is kaphat.

HAJSZA ÉS MENEKÜLÉS: Éles kanyarral hajtott be a körforgalomba

A rendőrök eredetileg igazoltatni akarták a férfit, ezért leállították az út mellett. Az egyik rendőr elindult felé, hogy elkérje az iratait, a férfi azonban ekkor hirtelen gázt adott, és elmenekült a helyszínről.

Fókusz 2017-08-07


szerző:
2017.08.07. 19:00
Válaszokat akar a család

Fia szerint még soha nem ájult el és gyógyszereket sem szedett édesapja, aki rendőri igazoltatás közben halt meg pénteken, Újpesten. Ezért is érthetetlen a tragédia a család szerint. Szombaton a rendőrség az ügyészségre hivatkozva azt közölte, nem történt bűncselekmény. Az RTL Híradó azonban az ügyészségtől úgy értesült, hogy ilyen határozat nem született. Szerettük volna megtudni, hogy mégis miért írta akkor ezt a rendőrség, de nem kaptunk érdemi választ. 

Igazoltatás közben halt meg egy autós

Igazoltatás közben halt meg egy autós pénteken, Budapesten. Az 57 éves férfit egy újpesti kereszteződésnél állították meg a rendőrök, majd elkérték a papírjait. Úgy tudjuk: ellenállt, ezért megbilincselték. Ekkor ájult el. A rendőrök levették róla a bilincset, majd megpróbálták újraéleszteni, de ez már a mentőknek sem sikerült. Az ügyészség vizsgálja, hogy az autós miért halt meg. Úgy tudjuk, hogy szívproblémái voltak.

Az újságírókat is igazoltatták

Másfél órás helyszínelés és feljelentés lett a Kétfarkú Kutya Párt kaposvári járdafestéséből. A párt egy hétfőn életbe lépő helyi rendelet ellen tiltakozott, amely megtiltja a repedezett járdák kifestését. Az akció közben rendőrök jelentek meg. Mindenkit igazoltattak: nemcsak a viccpárt aktivistáit, hanem az ott dolgozó újságírókat is.

Szabó Győző számára igazi kihívás az igazoltatás!

Stoki megbüntetné Gyurit gyorshajtásért és számos egyéb szabályszegésért, azonban Szabó Győzőnek meggyűlik a baja a papírlapokkal...

Szabályos, de életveszélyes

Szabályos, de veszélyes, ha a rendőr az autópálya leállósávjában igazoltat. Ezt mondta az RTL Híradónak nyilatkozó KRESZ oktató a hétfői rendőrgázolással kapcsolatban. Szerinte a legtöbb esetben érdemes parkolóba terelni a szabálytalan autóst. Ezt a módszert használják az osztrák rendőrök is. Kerestük a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumot, hogy szigorítanak-e a szabályokon. Azt közölték, hogy…

Párizs külvárosa megint lángol

Ismét forrnak a társadalmi indulatok Franciaországban 11 évvel azután, hogy lángokban álltak a bevándorlók-lakta külvárosok a rendőrség miatt. Ezúttal Párizs egyik elővárosában történt meg, hogy drogkereskedőket kereső rendőrök igazoltattak egy 22 éves férfit, majd lefogták, és egyikük állítólag egy gumibottal megerőszakolta. A férfit megműtötték, állapota súlyos. A rendőrök ellen vádat emeltek.

Nyomogatták vagy nem nyomogatták Orbán kilincsét?

A bicskei rendőrkapitányság szerint nem hibáztak azok a rendőrök, akik tavaly szeptemberben igazoltatták és átvizsgálták Hadházy Ákost és egy külföldi tévétársaság munkatársait, amikor Felcsúton forgattak. Az LMP politikusa az eset után panaszt tett, mert szerinte a rendőröknek nem volt okuk intézkedni. A rendőrség viszont azt mondja, indokolt volt az intézkedés - például azért, mert a stáb Orbán Viktor vidéki házának kilincsét nyomkodta.

Kuncze Gábor találkozása Kádárral

Miután egy autós blog összegyűjtötte, mi az, amit semmiképp se mondjunk egy rendőri igazoltatás esetén, az egykori belügyminiszter ennek kapcsán elmesélt egy történetet, egy fiatal politikusról, aki egy átmulatott este után összefutott a szocializmus nagy alakjával...

Videót vár az ügyészség

Videót, vagy bármilyen más felvételt vár a főügyészség az augusztus 10-én történt kiskörei támadásról. A lakosság segítségét kérik. A rendőrök igazoltatni akarták egy autó utasait, de ők és rokonaik az ügyészség szerint agresszívan viselkedtek, az egyik rendőrt meglökték. Hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsítják őket. A helyiek szerint a rendőrök léptek fel indokolatlanul keményen.

Rendőröket sodort el a menekülő

Rendőröket sodort el egy menekülő autós Szolnokon. Ellenőrizni akarták, de a férfi gázt adott és továbbhajtott. Métereken át húzta maga után az egyik rendőrt. Aztán visszatolatott és a másik járőrt is majdnem elütötte. Most előzetes letartóztatásban van. A Miskolc melletti Arnótnál pedig egy út közepén sétáló férfit gázolt halálra egy autós vasárnap este.

Megmotozták a politikust és a tévéseket

Kipakoltatták a táskájukat, megmotozták és igazoltatták a Felcsúton forgató külföldi tévéseket. A stáb Hadházy Ákossal, az LMP politikusával készített riportot a Pancho Arénáról, a kisvasútról és az európai uniós pénzek elköltéséről, amikor megjelentek a rendőrök. Hadházy szerint a hatalom fél, ezért kényszeríti ilyen akciókra a rendőröket. A rendőrség szerint az intézkedésre az országban elrendelt fokozott ellenőrzés miatt volt szükség.

Balhé az igazoltatás után

Meglöktek egy rendőrt, és ellenálltak a rendőri intézkedésnek, ezért állítottak elő öt embert szerdán késő este Kiskörén. A rendőrök igazoltatni akarták egy autó utasait, de ők és rokonaik az ügyészség szerint agresszívan viselkedtek, az egyik rendőrt meglökték. Hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsítják őket. A helyiek szerint a rendőrök léptek fel indokolatlanul keményen.

Üldözték a sofőrt, aki elsodort egy rendőrt

Elsodort egy rendőrt egy férfi az autójával, miután a hamis rendszáma miatt igazoltatni akarta a járőr. Úgy tudjuk a férfit egy ideje már figyelte a rendőrség, mert a korábban elvett rendszámát egy saját gyártásúval pótolta. Miután a sofőr elmenekült az igazoltatás elől, egész Makón keresztül üldözték a rendőrök, mire sikerült elfogni.

Kuncze Gábor a belügyminiszter közúti igazoltatásáról

Eddig csak elképzelni tudtuk, milyen lehet belügyminiszterként egy olyan élethelyzet, amikor rendőri intézkedés 'áldozatává' válik egy közúti ellenőrzés során.

Átment a lopott kocsi az eredetvizsgálaton

Az eredetiségvizsgálatot végző céget teszi felelőssé a dokumentumot kiadó hivatal, hogyan igazolhatták egy lopott autó eredetét. Csakhogy a cég azóta már megszűnt. A Házon Kívül mutatta be egy férfi esetét, akinek a rendőrök lefoglalták a kocsiját, mert az eredetiségvizsgálat ellenére kiderült, az autó lopott volt. A tulaj több milliós kárát senki nem akarja megtéríteni.

Rendőrök üldözték az ittas sofőrt

Baleset lett a menekülés vége. Egy 27 éves sofőrt akartak hajnalban igazoltatni a járőrök Szombathelyen, de nem állt meg. A rendőrök a nyomába eredtek, utcákon keresztül követték, míg a kocsi egy körforgalomnál kicsúszott és egy parkolóba csapódva állt meg. A sofőr és három utasa nem sérült meg, a rendőrök kábítószergyanús anyagot találtak az anyósülés alatt.

Keddtől katonák is igazoltathatnak

Keddtől a katonák határrendészeti feladatokra is bevethetőek a határokon, miután a köztársasági elnök aláírta az erről szóló törvénymódosítást, ami ma hatályba lépett. Szolnokon folyamatosan képzik azokat a katonákat, akik a rendőrökhöz hasonlóan járőrözhetnek, igazoltathatnak vagy civileket bilincselhetnek meg a déli határon. Nem lőhetnek, csak akkor, ha saját életük forog kockán. Gumilövedéket és könnygázgránátot viszont használhatnak.

Tíz év után bukott le a rabló


szerző:
2015.07.01. 18:13
Tíz év után bukott le a rabló

Éveken át bujkált egy fegyveres rablás gyanúsítottja egészen hétfőig, amikor véletlenül lebukott Komáromban. Egy buszmegállóban állt le furgonjával, hogy cigarettát vásároljon. A rendőrök a tilosban parkolás miatt igazoltatták, de a nyilvántartásból kiderült, hogy a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök már 10 éve keresik. Rögtön letartóztatták.

A Király utcai lövöldözők menekülhettek

Autósüldözés Budapesten! Hétfőn hajnalban a rendőrök a Margit hídtól nem messze akartak ellenőrizni egy kocsit, de a sofőr elhajtott. A rendőrök üldözni kezdték, végül a kocsi a Külügyminisztérium előtt egy beton oszlopba csapódott. Ketten voltak benne, elszaladtak, egyiküket később elfogták. A csomagtartóban fegyvereket is találtak, és az is kiderült, hogy a sofőrt és utasát egy áprilisi belvárosi lövöldözés miatt keresték.

Menekült a rendőrök elől, karambolozott

A helyszínen meghalt egy autós, aki frontálisan ütközött egy kamionnal a Békés megyei Csárdaszállás közelében. A sofőrt nem sokkal a baleset előtt rendőrök állították meg, igazoltatni próbálták. Felmerült a gyanú, hogy ivott. A férfi azonban visszaugrott a kocsijába és elhajtott. A rendőrök üldözni kezdték, ekkor történt a halálos baleset.

Előzetes: Menekült, ez lett a veszte

Szörnyethalt egy autós, aki frontálisan ütközött egy kamionnal a Békés megyei Csárdaszállás közelében. A sofőrt nem sokkal a baleset előtt rendőrök állították meg, rutinellenőzésre. A férfi azonban gázt adott és Mezőberény felé száguldott. Hogy miért menekült az igazoltatás elől, megtudhatják 6-kor az RTL Híradóban.

Rendőröket hívtak az újságírókra

Rendőrök igazoltatták a Népszabadság újságíróit vasárnap, Veszprémben munkavégzés közben, pár perccel azután, hogy a Fidesz pártigazgatójával próbáltak interjút készíteni a választók mozgósításáért is felelős Kubatov Gáborral.

Jeges víz után hidegzuhany


szerző:
2015.02.01. 19:05
Jeges víz után hidegzuhany

Schirilla György éppen sikeresen átúszta a Dunát, amikor kijött a vízből egy igazoltató rendőr várta, aki csak a munkáját végezte.

„Kisebbségi igazoltatás”


szerző:
2015.01.23. 18:15
„Kisebbségi igazoltatás”

Kisebbségi igazoltatás folyamatban. Ezt mondta egyik rendőr a másiknak, mikor megállították - állítja az ácsi polgármester. Lakatos Béla szerint ezek alapján egyértelmű, csak azért igazoltatták őt, mert roma származású. A polgármester panaszt tett az intézkedők ellen.

Rendszám és jogsi nélkül robogott

Házilag eszkábált össze egy rendszámot enduro motorjához a férfi, akinek kötelező biztosítása és jogsija sem volt.

Randimesével próbálta menteni az irháját

Átverte a rendőröket a romagyilkosságok negyedrendű vádlottja két éve, egy igazoltatás során, nem sokkal a gyilkosság után.

Perel az igazoltató és az igazoltatott is

Be kellett gipszelni a karját, miután megverték a rendőrök egy igazoltatás közben - ezt állítja egy pilisvörösvári fiatalember.

Panaszkodnak a rendőrökre a devecseriek

Túl sok a rendőr Devecserben, akik ahelyett, hogy az üres házakra vigyáznának, az ott élőket igazoltatják és büntetik.

Gyerek vezette autót intettek le a rendőrök

Tizenhárom éves kislány vezette azt a kocsit, amit a napokban igazoltattak a sümegi rendőrök a 84-es főúton.

Mindenkinek fújnia kell


szerző:
2010.12.06. 16:33
Mindenkinek fújnia kell

Minden igazoltatáskor szondáztatnának a rendőrök, a sztrádákon, 20 kilométerenként lenne traffipax.

Törökbálinton kapták el a fővárosi száguldót

Elfogták azt a férfit, aki szombaton autóval menekült el a rendőrök elől és megpróbálta elütni őket.

Suli helyett a városban lófrálnak

Többen iskolájuk vagy osztályfőnökük nevét sem tudták megmondani.

Harmadik napja tart az akciósorozat

Az öt napos akció sorozat harmadik napján a rendőrök 350 embert igazoltattak és öt embert elfogtak.

Közútellenőrnek álcázta magát a csempész

Útellenőrzéshez használt, már leselejtezett autóval próbált meg 200 liter szeszt csempészni egy mályi férfi.

Hasba rúgták a rendőrségen?


szerző:
2010.04.06. 18:49
Hasba rúgták a rendőrségen?

Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba a rendőrségi előállítóból egy férfit.

Szujó Zoltán rendőrnek állt


szerző:
2010.04.02. 12:42
Szujó Zoltán rendőrnek állt

A sportriporter Miskolcon igazoltatta az autósokat.

Lecsapnak a szabálytalankodó hajósokra

A dunai vízirendőrök egy nemzetközi akcióban vesznek részt. Kedden még a turistákat szállító kétéltű buszt is ellenőrizték.

Igazoltató rendőrt lőttek agyon


szerző:
2010.03.13. 17:55
Lakossági fórumból összecsapás

A megyei rendőrkapitány fokozott ellenőrzést és rendőri jelenlétet rendelt el.

Motorosokra vadásznak Borsodban


szerző:
2009.07.19. 14:08
Motorosokra vadásznak Borsodban

Főként a motorosok által kedvelt túraútvonalakon ellenőriznek a rendőrök.

Nyolcszor lőtt a rendőr Érden


szerző:
2009.04.27. 20:10
Nyolcszor lőtt a rendőr Érden

A menekülő autóst két golyó találta el. Vizsgálják, hogy jogszerűen használta-e fegyverét a rendőr.

Hátba lőttek egy férfit a rendőrök

Véletlenül lőtt hátba egy rendőr egy férfit szombaton kora délután Érden.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való