KERESÉS search-close

idegenvezetés

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "idegenvezetés"

Bence és Pierre alaposan feltérképezték a konyhát!

A két nagyágyú, Istenes Bence és Vajda Pierre körbejárták velünk a Hagyjál főzni! konyháját. Megkeresték a korábban sokat emlegetett szosziét, a krumplinyomót, és a nokedliszaggatót, amit a versenyzők gyakran összekevernek a sajtreszelővel. Pierre megtanította Bencének, melyik deszka mire való, ugyanis nem véletlenül más színűek a vágódeszkák. Szóba került a Jacko-kesztyű és a húsdaráló is, de Pierre és Bence bekukkantottak az üvegfal mögötti "kuckóba" is.

Ati szerint a Budai Vár Magyarország Parlamentje

Még szerencse, hogy a villalakók közül senkiből nem lett idegenvezető, hisz nem elég, hogy nem tudták megnevezni Budapest hídjait, még a Budai Várat is összekeverték a Parlamenttel...

Egy kórház sötét oldala


szerző:
2016.01.06. 22:55
Egy kórház sötét oldala

Furcsa idegenvezetésre indultunk a Szent János Kórházban. Aki körbevezetett minket, az nem volt más, mint a kórház orvos-igazgatója. Elvállalta, hogy megmutatja az épület sötét oldalát is: a szétrohadt ablakokat, az ősrégi műtőt és az osztályt, ahol 16 emberre jut egy fürdőszoba és vécé. Persze van a kórháznak szép, felújított része is, mindez uniós és alapítványi pénzből. De nem csak a kórházak állapota mutatja a mai magyar egészségügy széthullását: hanem az is, hogy 2000 még itthon lévő orvosnak is elege lett, és nyíltan szervezkedésbe kezdtek. Moskovics Judit riportja.

Extrém városnézés Budapesten


szerző:
2013.07.16. 20:37
Extrém városnézés Budapesten

Milyen az élet a sokak szerint veszélyes kerületek napos oldalán? Vagy a Csepel Művek földalatti pincerendszerében, esetleg Taki bácsi és Lenke néni egykori lakótelepén? Mi kipróbáltuk, és leesett az állunk!

Fókusz 11-06-22


szerző:
2011.06.22. 20:45
Fókusz 11-06-22

Fókusz: Váratlan lánykérés - Balogh Edinát eljegyezték! A szerelmespár együtt mesélte el kapcsolatuk történetét. Halálgömb - Száguldás a fémketrecben, kétkeréken. Attila mutatványát már több országban betiltották.

Korhű idegenvezetés Fehérváron


szerző:
2010.08.14. 16:14
Korhű idegenvezetés Fehérváron

Lovagok kalauzolják a turistákat a középkori romkertben és a bazilika altemplomában.

Utcákon kelnek életre a legendák

Rendhagyó idegenvezetéssel ismertetik meg a város ezer éves történelmét Székesfehérváron.

Turisták az utcai bandák birodalmában

A rendhagyó városnézésre kéthetente viszik az érdeklődőket, és az idegenvezetéses buszos út 65 dollárba (körülbelül 14 500 forint) kerül.

Rendhagyó idegenvezetés sztárcsemetékkel

Marsi Anikó, Gáspár Győző és Somló Tamás gyerekei, ahogy még sosem láttuk őket, idegenvezetés közben!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való