KERESÉS search-close

idegenforgalmi adó

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "idegenforgalmi adó"

600 forintra nőhet az idegenforgalmi adó

Akár 600 forint is lehet jövőre az idegenforgalmi adó személyenként és éjszakánként. Az önkormányzatok által beszedett adó felső határát 100 forinttal megemelnék a kormánypártok. A Fidesz frakcióvezetője azt mondja, megjelentek a drága hotelek, amelyek arányaiban keveset fizetnek, ezért emelnének. Az MSZP vérlázítónak tartja a javaslatot, mert az emelés egységes, vagyis az olcsóbb panziókban éjszakázókra is ugyanúgy vonatkozik.

Drágulhat a Balaton


szerző:
2015.06.18. 18:35
Drágulhat a Balaton

A helyi polgármesterek azt mondják, megszűnhetnek a szabad strandok és az ingyen parkolók, emelkedhet viszont az önkormányzatok által kivetett idegenforgalmi adó. Szerintük ez lenne a következménye, ha az állam kiszállna az úgynevezett kúrtaxából.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való