KERESÉS search-close

horváth gréta

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "horváth gréta"

Horváth Gréta új szerepben próbálja ki magát

Horváth Gréta sokaknak ismerős lehet a Szelfi című műsorból. A modell egy kis faluból költözött Budapestre évekkel ezelőtt, hogy valóra váltsa álmait.

Pikáns posztok gyerekekről, hol a határ?

Van, akinél a magzatmázas fotó veri ki a biztosítékot, vagy a szoptatás posztolása botránkoztatja meg, és előfordul olyan is, aki meztelen babáját teszi közszemlére a közösségi oldalakon, mit sem törődve az intim testrészekkel. A nézőközönség tagjai között persze akad olyan is, aki szerint ez teljesen természetes, mások viszont elképzelni sem tudják, hogy egy szülőt mi vesz rá arra, hogy gyermekét ehhez hasonló helyzetekbe hozza.

MIT POSZTOLJUNK?: Horváth Gréta szereti feszegetni a határokat

A Szelfiből megismert Horváth Gréta a terhességéről is sok fotót tett ki, és ezt a szokását kisfia megszületése után is megtartotta. Ugyanakkor azt mondja, soha nem tenne ki gyermekéről olyan fotót, ami később megalázó lenne számára.

Újra rátalált a szerelem a Horváth Grétára

A Szelfi sztárja élete egyik legnehezebb időszakát élte át, amikor tönkrement a házassága és magára maradt pár hónapos gyermekével. Az elmúlt hónapokban azonban nagyot fordult vele a világ, újra rátalált ugyanis a szerelem, és ma már egyáltalán nem bánja, hogy így alakult az élete.

Nézze meg, milyen szupercukin garázdálkodik Horváth Gréta kisfia!

A Szelfi szereplője a műsor készítése közben heteken keresztül kamerázta életét. Az adások ugyan véget értek, de most azoknak sem kell szomorkodniuk, akik ezután is tudni szeretnék, mi történik az anyukával és Filkó nevű kisfiával. Most mozgó képek helyett fotókon szívhatjuk magunkba a napi cukiságdózist.

Fókusz 15-08-26


szerző:
2015.08.26. 19:25
Fókusz 15-08-26

Fókusz: Ciki a cumi? - Van, aki 2 évesen eldobja, más még öt éves korában is ragaszkodik hozzá! Mit mondanak a híres anyukák és szakértők? Robban a bomba - Nemsokára indul Sebestyén Balázs új showműsora! Először a Fókuszban mutatunk részleteket, és leleplezzük a sztárszereplőket is! Nyóckerből Dubajba - Dopeman egy sejk meghívására érkezett a felhőkarcolók városába, csupa luxus lett az élete!

Vizuális nyalóka: nézd csak, milyen elégedett Horváth Gréta a melleivel!

A Szelfi szereplőjét az orvostudomány új emlőkkel áldotta meg, a feltuningolt testrész pedig egyből meghozta a tulajdonosa pózolási kedvét is. Ha elkeserít a szombati munkanap, csavard fel a légkondit, és legeltesd a szemed galériánkban.

Gyönyörű nők, mesebeli tájak egy kis extrával

Bizony, ugyanis nemcsak divatosak és szépek, de már anyukák is. Megmutatjuk, hogyan töltik a nyarat a legszexibb magyar édesanyák.

Reflektor 15-08-03


szerző:
2015.08.04. 01:10
Reflektor 15-08-03

Reflektor: Napokon belül megszülethet Nádai Anikó első gyermeke. Janza Kata és Nagy Sándor minden titkát megosztja egymással.

Végefőcím


szerző:
2015.07.31. 23:00
Végefőcím

Minden jónak vége szakad egyszer, és ha már a szereplők számot adnak, én is szeretnék dióhéjban búcsút mondani és levonni a konklúziót: Viszlát, ilyen az élet! 

"Próbáljuk meg, és gyere haza!"


szerző:
2015.07.31. 23:00

Egy üveg bor csodákra képes, Nikosz végre megnyílt, és úgy tűnik benne is változás ment végbe. Úgy érzi, hogy egy borzasztóan nehéz időszakon vannak túl Grétával, de mostantól igyekszik tenni kettejük kapcsolatáért.

Szelfi 15-07-31


szerző:
2015.07.31. 23:00
Szelfi 15-07-31

Szelfi: 40. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Fókusz 15-07-31


szerző:
2015.07.31. 19:25
Fókusz 15-07-31

Fókusz: Segélykiáltás - Zsófiának 54 hónapja nem szűnik a fájdalma. Egy pogácsába került fadarabot nyelt le. Ki segít neki? Hiányozni fog? - A Szelfi szereplői nem bánták meg, hogy leforgatták az életüket, van, akinek hiányzik a kamera. A legnagyobb alakítások - Kiszel Tünde ismét önmagát alakítja egy klipben. Hogyan sikerült a többi celebet rávenni?

Véget ért a Szelfi, van, akinek hiányozni fog a kamera

A visszaszámlálás elkezdődött! Péntek este véget ér a minden illúziótól mentes, őszintén emberi Szelfi-túra. A szereplők több mint három hónapon keresztül éjjel-nappal rögzítették mindazt, ami velük történt. Most felidézzük a legemlékezetesebb pillanatokat.

A visszaszámlálás elkezdődött


szerző:
2015.07.30. 23:00
A visszaszámlálás elkezdődött

Már csak egy nap és véget ér ez a minden illúziótól mentes, őszintén emberi Szelfi túra. Pupillákba szemcseppet, szemhéjat kipeckelni, az utolsó gondolatokat eltenni szűkösebb időkre.

Újra olyan, mint az első randin


szerző:
2015.07.30. 23:00
Újra olyan, mint az első randin

Gréta és Nikosz romantikus hétvégéje nem is alakulhatna ennél jobban. A pár újra kezd egymásra találni, ráadásul már az összeköltözést és a teraszon borozós estéket tervezgetik. Kíváncsi vagy az utolsó részre is? Akkor kattints ide!

Szelfi 15-07-30


szerző:
2015.07.30. 23:00
Szelfi 15-07-30

Szelfi: 39. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Horváth Gréta mellnagyobbító műtéten esett át

Az elmúlt két hónapban Gréta sorsát is nyomon követhettük az RTL II-n futó, Szelfi című videónapló-sorozatban, amely péntek este elérkezik az utolsó fejezetéhez. Grétával az elmúlt időszak tapasztalatairól beszélgettünk, és többek között arról is kifaggattuk, hogy miért feküdt kés alá.

Reflektor 15-07-29


szerző:
2015.07.30. 00:45
Reflektor 15-07-29

Reflektor: Alföldi Róbert Dél-Koreában rendez. Horváth Gréta mellnagyobbító műtéten esett át.

Útra készen


szerző:
2015.07.29. 23:00
Útra készen

Ebben a vacak időben külön öröm a Szelfi szereplőit követni, akik sorban indulnak nyaralni. Grétáék kis hazánkba ruccannak ki, Ada egészen a Dalmát tengerig tekereg, Tamásék pedig még mindig Kínában vannak, ahol az idő és a flow is egyre jobb. 

A két félgömb romantikus, randizós hétvégéje

Gréta ötlete megvalósult, Nikosszal wellness hétvégére utaztak, hogy hosszú idő után először végre kettesben legyenek. Megérkezésüket követően megajándékozták egymást, így fény derült Gréta művészi alkotására is. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Akkor kattints ide!

Szelfi 15-07-29


szerző:
2015.07.29. 23:00
Szelfi 15-07-29

Szelfi: 38. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-07-28


szerző:
2015.07.28. 23:00
Szelfi 15-07-28

Szelfi: 37. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Kés alá feküdt Horváth Gréta!

Horváth Gréta a Szelfi kamerájának bepillantást engedett mellműtétébe. De miért vállalkozott a beavatkozásra? Elmesélte reggel. Vendégünk volt Czutor Zoli is, aki újabb apai örömök elé néz, immár ötödször, és Hevesi Krisztától megtudhattuk, hogy mikor jön el az a pillanat, amikor párterápiára van szükség. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Miért feküdt kés alá Horváth Gréta?

Nagy lépésre szánta el magát Horváth Gréta, és tette mindezt a Szelfi kamerája előtt, hiszen bepillantást engedett a mellműtétje részleteibe, egészen az elhatározástól, a megvalósításig. Erről faggattuk reggel Grétát!

"Mintha kicseréltek volna!"


szerző:
2015.07.27. 23:00

Gréta fellelkesült Nikosz közeledésén, ezért lefoglalt egy hétvégét egy wellness szállodában. Nikosz nem tudja megmagyarázni, hogy miért viselkedik így az utóbbi időben, de az biztos, hogy jól érzi magát felesége társaságában. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Hej Dunáról fúj a szél


szerző:
2015.07.27. 23:00
Hej Dunáról fúj a szél

Ahogy már korábban is említettük a Szelfi is egyre közelebb kerül a nyárhoz. A Kis családok elindulnak a vízparthoz,hogy élvezzék az életet. Adáék és Völgyesiék is a Duna ölelését választják míg Gréták vidékre mennének pihenni. Róbert még aggodalmaskodik kicsit a szakad húrok okán, Tamásék pedig nekiláttak reklámot gyártani egy kínai cégnek. Karúszókat és búvártalpakat fel!

Szelfi 15-07-27


szerző:
2015.07.27. 23:00
Szelfi 15-07-27

Szelfi: 36. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Gréta már nem éli bele magát semmibe, mert nem akar többet csalódni, de nagyon örül, hogy Nikosz ennyit törődik vele, és odáig van felesége új cicijeiért. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Csatarendbe a védősort


szerző:
2015.07.24. 23:00
Csatarendbe a védősort

Robog az eseményvonat. Puzsér egészen Madridig ment kedvenc csapatárért, gyakorol az El Caminóra. Gréta nem tud betelni új szerzeményeivel, Gabiék végre szabadságolták magukat, Kata és Tamás pedig szerzett végre valami munka-szerűséget. Aki nézi, látja, hogy forr a vére a Szelfi szereplőinek. 

Szelfi 15-07-24


szerző:
2015.07.24. 23:00
Szelfi 15-07-24

Szelfi: 35. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Eseménytornádó


szerző:
2015.07.23. 23:00
Eseménytornádó

Ahogy a forróságba belehasított a mai napon a vihar, úgy keveredik fel szereplőink állóvize is. Adáéknál fény derül pár gyermeknevelő dal történetére, míg a fiatal páros Kínában végre jobban érzi magát, Gabiék pedig a nehézségek ellenére szervezik a nagy évfordulós bulit. Húzzunk esőkabátot mert, ez nagyot fog csobbani!

Gréta már nem bírja elviselni az injekciókat, ám a fájdalmat kompenzálja az új cicik látványa, ami Nikosz tetszését is azonnal elnyerte. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-23


szerző:
2015.07.23. 23:00
Szelfi 15-07-23

Szelfi: 34. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Amióta Grétát megműtötték, mintha kicserélték volna Nikoszt. A srác mindennap meglátogatja őt, támaszt nyújt számára és gondoskodik róla. Legutóbb még a lány haját is megmosta. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

„Always look on the bright side of life”

Jelenleg már tombol, de a videókban is egyre közelebb a "kellemes" nyári meleg. Mindenki egyre vidámabb a nehézségek ellenére: Puzsér Észak-Olaszországban meccset néz, Gabiék új dalt vesznek fel, Grétáék újra egymásra találtak és Kínában is rendeződni látszódnak a dolgok. Happy-happy-happy.

Szelfi 15-07-22


szerző:
2015.07.22. 23:00
Szelfi 15-07-22

Szelfi: 33. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-07-21


szerző:
2015.07.21. 23:00
Szelfi 15-07-21

Szelfi: 32. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Gréta elviselhetetlen fájdalmakkal küzd

A szépségért meg kell szenvedni, na de ennyire? Gréta egész nap az ágyat nyomja és fájdalmai nem akarnak enyhülni, azonban családja és Nikosz mindenben segítik őt. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szimbiózisban élni a gondokkal


szerző:
2015.07.20. 23:00
Szimbiózisban élni a gondokkal

Új napra új élmények: folytatódik Bérczesiéknél az analizálás, csak már hivatalos segítséggel; Ada bobozik, mielőtt Mátézna; Gréta gyógyulgat gigászi kínok közt. Arról pedig, hogy Kínában sem egyszerű befutni, mint modell, ne is beszéljünk. Távkapcsolót a Szelfire, szemet-szájat kinyitni!

Szelfi 15-07-20


szerző:
2015.07.20. 23:00
Szelfi 15-07-20

Szelfi: 31. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Változások kora


szerző:
2015.07.17. 23:00
Változások kora

Óriási történések nap, mint nap. Gréta mellplasztikára megy, Bércezsi Sopronba és a többieknél is izgalmas események kerülnek a fókuszba. 3D szemüveg sem kell, ez a valóság!

Négy órányi eperszedés után megnőttek Gréta mellei

Gréta már régóta álmodozott nagyobb mellekről, ezért úgy döntött, hogy megműtteti kebleit. Az altatásból ébredező lánynak még a levegővétel is nehezen ment, ám Nikosz közelsége fájdalomcsillapítóként hatott. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-17


szerző:
2015.07.17. 23:00
Szelfi 15-07-17

Szelfi: 30. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Magad uram, ha nincs más


szerző:
2015.07.16. 23:00
Magad uram, ha nincs más

A nagy Kínai road movie végre a kellemesebb kanyarhoz érkezett, bár a gasztro része még mindig okoz fennakadásokat a fiataloknál. Gabiék újra együtt, Robi családi körben kutakodik a depresszióról, és Adáék is valamiféle depi kezelésbe kezdenek. Nagyon úgytűnik, hogy a Szelfi hősei hisznek az öngyógyításban.

Gréta egy új sminkes dobozról és Nikoszról álmodott

Nikosz meglepte Grétát egy csilli-villi rózsaszín sminkes dobozzal, amiről a lány már régóta álmodozott. Az éjszaka azonban cseppet sem volt ilyen vidám, ugyanis Gréta zokogva ébredt álmából. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-16


szerző:
2015.07.16. 23:00
Szelfi 15-07-16

Szelfi: 29. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Horváth Gréta élete legnehezebb korszakán megy keresztül

A Szelfi című videónapló-sorozat 24 éves főhőse élete legnehezebb korszakát éli, hiszen a házassága zátonyra futott, ő pedig egyedül maradt egyéves gyermekével. Gréta édesanyja, Bea őszintén bevallja, őt is megviseli mindaz, amin a lányának keresztül kell mennie és amennyire tőle telik, igyekszik segíteni neki.

Reflektor 15-07-15


szerző:
2015.07.16. 00:45
Reflektor 15-07-15

Reflektor: Horváth Gréta élete legnehezebb korszakán megy keresztül. Megnéztük, milyen szettben buliznak a sztárok.

Gréta nem bírja Nikosz nélkül


szerző:
2015.07.15. 23:00
Gréta nem bírja Nikosz nélkül

Egy bezárult ajtó, nulla kilincs és egy síró gyerek. Grétának egyedül kellett megbirkóznia a helyzettel, és miután végre kiszabadult a szobából, előtörtek belőle az érzések és Nikosz hiánya. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Egyet előre, kettőt hátra...


szerző:
2015.07.15. 23:00
Egyet előre, kettőt hátra...

Robog az élet, akár a felügyelet nélkül hagyott hullámvasút. Bérczesi nem találja a régi zeneszerző önmagát, Gréta csapdába esett porszívózás közben, Puzsér meglehetősen rosszkedvű, Kínában pedig még enni sem olyan egyszerű. Úgy, hogy az öveket kérjük becsatolni!

Szelfi 15-07-15


szerző:
2015.07.15. 23:00
Szelfi 15-07-15

Szelfi: 28. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szembe nézni, amivel szembe kell


szerző:
2015.07.14. 23:00
Szembe nézni, amivel szembe kell

A nagy utazások lassan a végükhöz érnek és mindenki levonja a maga tanulságát. Gabi megismeri az egyedülállóság veszélyeit, Gréta pedig úgy fest, végleg felvállalja azt. Aki azt mondja, hogy a Szelfi eseménytelen, az most feszüljön a képernyők elé, mert biztosan megváltozik a véleménye.  

"Legyen vége!"


szerző:
2015.07.14. 23:00

Gréta elhatározza, hogy beszél Nikosszal, és pontot tesz kettejük kapcsolatára, mert nem lát más megoldást, és már hónapok óta boldogtalan. A srácot váratlanul éri a "hirtelen"fordulat, de kénytelen beletörődni felesége döntésébe. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-14


szerző:
2015.07.14. 23:00
Szelfi 15-07-14

Szelfi: 27. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Repterek és mikro tragédiák


szerző:
2015.07.13. 23:00
Repterek és mikro tragédiák

Az élet bizony nem habostorta és még csak nem is egy doboz bonbon. Azonban egyfajta egyensúly mégiscsak fennáll az univerzumban, amit a Szelfi szereplők tökéletesen megosztott hangulata is bizonyít. Kata és Tamás vidáman utazgatnak, dettó Robi, csak a távolságok különböznek. A női fronton azoban a padlásig érnek a problémák és a feszültség. 

 

Nikosz és Gréta úgy dönt, hogy új tapétát vásárolnak a közös nappalijukba, azonban menet közben derül ki, hogy Nikosz mindezt csupán Gréta kedvéért teszi, hisz ő már soha többé nem akar visszaköltözni hozzájuk, mert szerinte menthetetlen a kapcsolatuk. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-13


szerző:
2015.07.13. 23:00
Szelfi 15-07-13

Szelfi: 26. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Apa csak egy van


szerző:
2015.07.13. 19:17
Apa csak egy van

Megromlott kapcsolatok, csonka családban felnövő gyerekek. Ez az, amitől minden szülő retteg, pedig a képlet igen egyszerű. Minden sérelmet félretéve csak arra kell törekedni, hogy a gyermek így is a lehető legtöbb, őszinte törődést kapja, és, hogy anya ugyanúgy anya, apa pedig ugyanúgy apa maradjon. Lukács Gabriella riportja.

Lehet okosan válni?


2015.07.13. 18:13
Lehet okosan válni?

Megromlott kapcsolatok, csonka családban felnövő gyerekek. Ez az, amitől minden szülő retteg, pedig a képlet igen egyszerű. Minden sérelmet félretéve csak arra kell törekedni, hogy a gyermek így is a lehető legtöbb, őszinte törődést kapja, és, hogy anya ugyanúgy anya, apa pedig ugyanúgy apa maradjon. Lukács Gabriella riportja.

Itt a reggel, szól a vekker...


szerző:
2015.07.10. 23:06
Itt a reggel, szól a vekker...

Árad a csí a reggeli napfényben. Úgy tűnik, mindenki újult erővel harap bele a napba. Stuttgartban feltevődnek végre a nagy kérdések. Itthon pedig valaki randizni tud végre, valaki pedig meglepi buliba készül. Egy szó, mint száz, az élet bár úgy tűnik, ólomlábakon halad, mégis tele van apró eseményekkel, változásokkal.

"Legyél apa, legyél férj!"


szerző:
2015.07.10. 23:00

Gréta kiakad a múltkori eset miatt, Nikosz pedig hiába kér bocsánatot, ezzel nem old meg semmit. Nikosz édesapja álmát szeretné megvalósítani, ezért éjt nappalá téve dolgozik, Gréta viszont jobban szeretné, ha szerelme először apaként és férjként állna helyt. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-10


szerző:
2015.07.10. 23:00
Szelfi 15-07-10

Szelfi: 25. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Gréta és a barátnői lázasan készülődnek az esti koktélozásra, azonban Nikosz cserben hagyja őket, és nem érkezik meg időben. Mivel Filkót nem szeretnék magára hagyni a lányok, ezért végül lefújják az esti bulit, és otthon elemzik ki Grétáék kapcsolatát. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Kamaradráma az élet és nincs kellékes

A hétköznapok szorítása csak nem akar enyhülni, hiába rándul ki az ember Stuttgartba, a gondok ott is csak gondok. Nincs buli, ha apa elfelejt hazajönni és a gyerekre vigyázni; az erkölcsi bizonyítvány is hiába van meg, ha nem érdekel senkit. Hétköznapok vs. Szelfiszereplők: 1:0.

Szelfi 15-07-09


szerző:
2015.07.09. 23:00
Szelfi 15-07-09

Szelfi: 24. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Itt az ideje tiszta fallal indulni!


szerző:
2015.07.08. 23:00
Itt az ideje tiszta fallal indulni!

Gréta úgy döntött, hogy lemossa az eddigi emlékeket a krétafalról, hogy elférjenek rajta az új közös emlékek, amit remélhetőleg Nikosszal és Filkóval fognak átélni, egy családként. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Mentális túlkapások mindenütt


szerző:
2015.07.08. 23:00
Mentális túlkapások mindenütt

Róbert pszichológushoz megy, hogy túlélje a hétköznapokat; Ada utazik és aggódik mindenért; Gréta továbblép mentálisan és eltörli az összes múltra utaló emléket; Puzsér pedig erkölcsileg tisztázná magát, de a bürokrácia útját állja. 

Szelfi 15-07-08


szerző:
2015.07.08. 23:00
Szelfi 15-07-08

Szelfi: 23. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

"Valami elindult benne"


szerző:
2015.07.07. 23:00

Gréta úgy érzi, hogy Nikosz és ő újra egy párként viselkednek és egyre inkább azt gondolja, hogy megmenthető kettejük kapcsolata. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Mindenki küzd valamivel…


szerző:
2015.07.07. 23:00
Mindenki küzd valamivel…

A kritikusok is megszenvedik, ha kritizálják őket, a zenészlétet pedig nagyban keseríti a magány. A gyerekek viszont tényleg rengeteg örömet tudnak okozni, akár csak egy puszival, egy jól feltett lefekvés előtti kérdéssel, esetleg csak annyival, hogy jelen vannak egy kellemes délután.

Szelfi 15-07-07


szerző:
2015.07.07. 23:00
Szelfi 15-07-07

Szelfi: 22. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Gréta Kácson nosztalgiázott


szerző:
2015.07.06. 23:00
Gréta Kácson nosztalgiázott

A lány testvérével, férjével és kisfiával látogatott Kácsra nagyszüleihez, ahol előtörtek belőle a régi szép emlékek. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattins ide!

Anyai örömök, anyai bánatok


szerző:
2015.07.06. 23:00
Anyai örömök, anyai bánatok

Nem a hivatalos naptári, de anyák napja kerekedett a Szelfi legújabb fejezetében. Amíg Ada, Gréta és Gabi esetében saját anyaságuk került a középpontba, addig Bérczesi Robi aggódó édesanyjával beszélte át a jövőre vonatkozó teendőket.

Szelfi 15-07-06


szerző:
2015.07.06. 23:00
Szelfi 15-07-06

Szelfi: 21. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Mindig úgy kell kinézni, mintha egy magazinból lépne ki az ember? Gréta szerint igen, Nikosz viszont nem ért egyet vele. Apró perlekedés után viszont irány a squash pálya! Vajon ez lesz az ő közös sportjuk? Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

A lelkesedés az egyetlen gyógyír

A gyereknevelés épp olyan nehéz, mint az elvonó utáni első koncert, vagy egy dal felvétele, és a magányosság.

Szelfi 15-07-03


szerző:
2015.07.03. 23:00
Szelfi 15-07-03

Szelfi: 20. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Gréta és Nikosz újra megtapasztalhatják a közösen eltöltött romantikus pillanatok szépségét, miután elpasszolták a nagymamához Filkót. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Road movie, depresszió, alkohol és cukor

Mindenki elindul valahova, és sajátos útját járja - ki kocsmába, ki cukrászdába, ki terápiára.

Szelfi 15-07-02


szerző:
2015.07.02. 23:00
Szelfi 15-07-02

Szelfi: 19. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Hosszú idő után először újra együtt a család

Gréta dolgozni ment, ezért napközben Nikosz vigyázott a csöppségre. Délután közös programra indultak, majd az estét is együtt töltötték. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Rossz viccek és nagy bölcsességek


szerző:
2015.07.01. 23:00
Rossz viccek és nagy bölcsességek

Egyesek békülnek, mások összeveszni látszanak. És van, aki egyszerűen kövérnek érzi magát.

Szelfi 15-07-01


szerző:
2015.07.01. 23:00
Szelfi 15-07-01

Szelfi: 18. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Nikosz szerint butaság lenne nem megpróbálni megoldani a problémát, és bár Gréta szerint egyáltalán nem biztos, hogy túl tudnak ezen lendülni, mégis haragudna magára, ha nem adna még egy esélyt férjének. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Apa, anya, gyerekek


szerző:
2015.06.30. 23:00
Apa, anya, gyerekek

Jó ötlet a napközi? Megnyomorít az iskola? Házasság vagy válás? Megannyi kérdés a Szelfiben!

Szelfi 15-06-30


szerző:
2015.06.30. 23:00
Szelfi 15-06-30

Szelfi: 17. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

"Keressünk közös pontot!"


szerző:
2015.06.29. 23:00

Nikosz végre hajlik a megoldáskeresésre, és azt javasolja Grétának, hogy keressenek közös hobbit, amit mindketten szeretnek, és amit tudnak együtt csinálni. A squash egy jó kezdésnek tűnik! Kíváncsi vagy a folytatás is? Kattints ide!

Anya és fia felváltva pityereg


szerző:
2015.06.29. 23:00
Anya és fia felváltva pityereg

Néha egy le nem bontott karácsonyfa is okozhat súrlódásokat vagy egy új fogsor is mosolyra tud fakasztani. Ma mind meg is történik.

Szelfi 15-06-29


szerző:
2015.06.29. 23:00
Szelfi 15-06-29

Szelfi: 16. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Horváth Gréta érzelmi mélyponton van?

Horváth Gréta magánélete legrejtettebb titkait osztotta meg velünk. Új taggal bővült a Nacsa család - Olivér és Pataki Szilvi minden elárultak a rejtélyes jövevényről. Illetve azt is megtudtuk milyen jogokkal rendelkezünk, ha kellemetlenség ér minket a reptéren. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Szelfiznek: Horváth Gréta és Filkó

Immár három hete, minden hétköznap nyomon követhetjük Horváth Gréta és kisfia Filkó, valamint férje, Nikosz életét és mindennapjait. Kapcsolatuk talán legnagyobb válságát élik meg éppen és egyelőre ők maguk sem tudják, hogy mi lesz végkimenetel. Erről faggattuk Grétát!

Egy harmadik, a helyzetet külső szemmel reálisan látó fél bevonása sokszor megoldást jelent párkapcsolati kérdésekben. Grétáéknál is így történt, most már csak arra kell várni, hogy Nikosz végre elhatározza magát, és tegyen valamit szerelmükért. Kíváncsi vagy folytatásra is? Kattints ide!

Mindenkinek kell a változás


szerző:
2015.06.26. 23:00
Mindenkinek kell a változás

Van, akinek az levegőváltozás, van, akinek pedig egy egyszerű bölcsi vagy repülőjegy jelenti a kiutat a jelenlegi helyzetéből.

Szelfi 15-06-26


szerző:
2015.06.26. 23:00
Szelfi 15-06-26

Szelfi: 15. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Horváth Gréta kisfiával érkezik hozzánk

Átverés a Bora Borán gyermekével fogva tartott nő története? Egy oknyomozó újságíró szerint igen, várjuk a részletekkel. A Szelfi egyik szereplője, Horváth Gréta is vendégünk lesz, aki kisfiát, Filkót is elhozza. De sminktippeket is adunk majd hétfő reggel.

Gréta végső elkeseredésében randira ment

Mivel férjétől az utóbbi időben semmilyen visszajelzést nem kapott, ezért úgy döntött, hogy találkozik egy férfival. Gréta az ismeretlennel való testi érintkezés gondolatától is hányingert kapott, mégis jól esett neki, hogy dicsérik a külsejét és a személyiségét. Nikosz persze teljesen kiakad a történtektől! Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Egyszer fent, egyszer lent...


szerző:
2015.06.25. 23:00
Egyszer fent, egyszer lent...

...de többnyire inkább lent. Talán még egy Szelfi részben sem lifteztek ennyit, mint most, de nem is ereszkedtek ilyen érzelmi mélységekbe soha.

Szelfi 15-06-25


szerző:
2015.06.25. 23:00
Szelfi 15-06-25

Szelfi: 14. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-06-24


szerző:
2015.06.24. 23:00
Szelfi 15-06-24

Szelfi: 13. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való