KERESÉS search-close

horváth andrás

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "horváth andrás"

Fokozatosság és a mértékletesség

Sajnos véget ért a nyár. A borús őszi napokon a depresszió egyik remek ellenszere a szolárium így a csoki barna bőrszín sem tűnik tova. Nem utolsó sorban kikapcsolódásnak is nagyszerű, mely a kellemeset összeköti a hasznossal. A szolárium helyes használatával elkerülhetjük a kellemetlen bőrpírt és a leégést is, éppen ezért fontos, hogy tisztában legyünk a szabályokkal. Vendégünk volt Horváth András szolárium tanácsadó.

Brüsszelben beszélt az állítólagos ezermilliárdos áfacsalásról Horváth András

A volt adóhatósági dolgozót az Európai Zöldek által összehívott korrupcióellenes konferencián hallgatták meg arról, hogyan zajlik Magyarországon a szerinte intézményesített áfacsalás. Horváth András azt mondta: ha az Unió nem változtat a szabályokon, akkor Magyarország egyedül képtelen visszaszorítani az áfa-csalásokat.

Szemtől szembe: Optikai keret trendek

Szemüvegesnek lenni egyáltalán nem rossz, hiszen régóta tudjuk, hogy a szemüveg öltöztet. Néhány évtizeddel ezelőtt a szemüveg a látáshoz szükséges eszköz volt, mára azonban a helyzet alapjaiban megváltozott és legalább annyiféle keretből választhatunk, mint amennyi ruhából egy szezonban.

Áfacsalás: Krimibe illő körülmények

Megrendezett öngyilkosság, hónapokon át tartó bujkálás, váratlanul előkerült titkos napló. Krimibe illő körülmények között derült fény egy milliárdos áfacsaló hálózatra. A bűnszervezet módszereire ráismert az áfacsalási botrányt kirobbantó Horváth András is. A volt adóellenőr elmondta: a térségben több számlázási láncot is felderített.
 

Vita az adóhatóság nyilvános jelentéséről

Az adóhatóság szerint volt munkatársuk, Horváth András alaptalanul állította, hogy a NAV nem lép fel az adócsalókkal szemben, és azt, hogy az általa feltárt adócsalások ügyében nem intézkedett a hivatal.

Egy éve nincs előrelépés a NAV-botrányban

Kiürítették a NAV központi irodaházát szerdán kora este. Az adóhatóság szerint ennek nem volt köze sem Vida Ildikó NAV-elnök amerikai kitiltásához, sem a Horváth András által egy éve kirobbantott állítólagos áfa-csalási ügyhöz, csupán egy tüntetéshez.
 

 „Jóval több áfát kellene beszedni”

200-300 milliárd forinttal több ÁFA-t kellene beszedetni az adóhatósággal jövőre, hogy visszaszorítsák az adócsalásokat. Ezt mondta a korrupciós ügyeket kirobbantó volt NAV-os Horváth András, miután az MSZP elnökhelyettesével a Nemzetgazdasági Minisztériumhoz vonult.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való