KERESÉS search-close

homeopátia

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "homeopátia"

Nem hajlandó beoltatni a gyerekét

Retteg a védőoltásoktól- ezért menekült el másfél éves kisfiával egy nő - erről az édesapa mesélt a Házon kívül stábjának. A férfit a Tisztifőorvosi Hivatal értesítette arról, hogy baj van 17 hónapos kisfia oltási könyvével. Kiderült, hogy homeopátiás gyermekorvosuk egyszerűen kidobta a kötelező védőoltást a kukába.

Nincs bizonyíték arra, hogy a homeopátia használ

A hasonló szenvedés tana. Ez a homeopátia szó szerinti jelentése. Alapalve a hasonlóság elve. A beteg összes tünetére – legyen az testi, lelki vagy szellemi – olyan gyógyszert választanak, ami egészséges emberekben ugyanezeket a tüneteket okozta. Vagyis a hasonló a hasonlót gyógyítja. Sokan nem hisznek ebben, sőt azt mondják a homeopátia hatástalan.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz 2017-09-20


szerző:
2017.09.20. 17:20
A hit segít, a tudás gyógyít

Felfokozott életritmusban élünk, és ez a rohanó világ, amiban mostanság vagyunk, megviseli az embereket. Ha megjelenik a testben egy probléma, az mindig a múltban keresendő. A test, a lélek, és a szellem harmóniája bomlik meg ilyenkor. Ezt minden szinten kezelni kell.

Czutor Zoli gyermeke is hasfájással küzd - Íme a gyógymód!

A csöppségek hasfájása sajnos elég gyakori probléma, mely komolyabb tüneteket is okozhat. Ezekra a panaszokra gyógymódot jelenthetnek a homeopátiás szerek.

Fontos a babák immunerősítése

A gyermekek immunrendszere születésüktől kezdve folyamatosan fejlődik. Sajnos ilyenkor még nagyon könnyen elkaphatják a betegségeket, éppen ezért az anyatej mellett fontos, hogy segítsük az immunsejtek fejlődését.

Czutor Zoli babája is hasfájással küzd

A csöppségek hasfájása sajnos elég gyakori probléma, mely komolyabb tüneteket is okozhat. Erre jó megoldást jelenthetnek a homeopátiás szerek.

Mit tegyünk, ha nem alszik a baba?

A gyermekek harmadának vannak alvásproblémái. De vajon mit tehetnek a szülők? Mutatjuk a megoldást!

Fogaskérdés - Homeopátiával gyermekünkért?

A babák fogzását nem lehet félvállról venni, hiszen a tünetek között előfordulhat hasmenés, hányás, bőrkiütés, alvászavar. Szerencsére már léteznek olyan homeopátiás szerek, melyek csillapítják a gyermek kellemetlen perceit.

Az MTA szigorítaná a homeopátiás gyógyszerek ellenőrzését

Szigorítani kellene a homeopátiás készítmények ellenőrzését. Erről adott ki közlemény a Magyar Tudományos Akadémia. Az Akadémia Orvosi Tudományok Osztályának tagjai nyílt szavazáson egyöntetűen támogatták a Svéd Királyi Tudományos Akadémia kezdeményezését, amely szerint a homeopátiás készítményeket ugyanolyan hatékonysági vizsgálatoknak kell alávetni, mint a hagyományos gyógyszereket. Nem csak nálunk, de a világ több országában született hasonló állásfoglalás. A hír rendkívül nagy port kavart. Megkerestük az MTA-t is az ügyben, ám nem kívántak nyilatkozni az ügyben. De mit gondol erről a megállapításról a másik oldal, azaz a homeopata orvosközösség? Arról Dr. Kecskés Gabriellát kérdeztük.

Homeopátia: segít, vagy csak nem árt?

A homeopátia hívei sokat tudnak róla és esküsznek rá, ellenzői és a hagyományos orvosok szerint legfeljebb nem árt. Most éppen azért lett megint téma, mert az ausztrál nemzeti egészségügyi szervezet kutatóközpontja közzétett egy jelentést, amely azt írja, hogy 225 kutatás tanulmányozása után a hatóság arra a következtetésre jutott, egyszerűsítve, hogy nincs olyan betegség, amelyen a homeopátia segítene. Ezt persze nagyon sokan nem fogadják el.

Homeopátia: kuruzslás vagy gyógyszer?

Lehet hinni abban, hogy ha valami mérgezi a szervezetünket, akkor ugyanez az anyag nagyon kis mennyiségben gyógyító? Segít, vagy csak nem árt? Sok ezer féle készítmény vény nélkül kapható, több százezren hisznek benne és használják, évente milliárdokat költünk rá: megéri?

Reggeli - Csak csajok 12-04-18

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 11-11-25

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy nõi társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Csak csajok 10-11-29


szerző:
2010.11.29. 09:05
Csak csajok 10-11-29

Csak csajok: Az egészségmegőrzés egyik fontos része a rendszeres méregtelenítés. A hétfői Csak csajokban megmutattuk, hogyan méregteleníthetnek homeopátiás módszerekkel. Asztrológusunktól pedig nem csak azt tudhatták meg, kire mi vár a héten, de azt is, hogy melyik jegy szülötte milyen sportot válasszon magának.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való