KERESÉS search-close

hirdetések

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hirdetések"

Plakátok az ENSZ csomagja ellen

Folytatódik a kormány kampánya a migráció ellen. Az üzenet egyszerű, a kormány szerint a bevándorlás súlyos kockázatokat jelent, ezért meg kell állítani. A hirdetések április 15-éig futnak majd. Ellenzéki pártok szerint a plakátok félelem- és gyűlöletkeltők, ráadásul közpénzből a Fidesz kampánycéljait szolgálják. Az LMP tiltott pártfinanszírozás gyanúja miatt panaszt tesz a választási bizottságnál.

Jobbikos plakátokat rongáltak

Azonos módszerrel festettek le több tucat Jobbikos választási óriásplakátot a fővárosban. A párt szerint szervezett akcióval próbálják eltüntetni az alig néhány napja kihelyezett választási hirdetéseik legfőbb üzeneteit. A Fidesz szerint belefér a politikai vélemény-nyilvánításba, hogy lefestik a választási plakátokat, de a kormánypárt kommunikációs igazgatója szerint ők senkit sem bátorítanak erre.

Beázás miatt elvesztek a bevándorlásról szóló plakátkampány szerződései

Ezt mondta a bíróságon annak a cégnek a képviselője, amelyik országszerte kihelyezte a hirdetéseket 2015-ben. A bíróságra azért idézték be, mert 7 plakátjukat két szegedi aktivista összefestett, és az ügyészség akkori álláspontja szerint rongálást követtek el. A fiatalokat első fokon elítélték, de fellebbeztek. A bíróság most azt próbálja kideríteni, kit ért kár.

Garancsi cégére szabhatják?

Egyetlen cég hirdethetne a fővárosi villanyoszlopokon a következő öt évben. A Demokratikus Koalíció szerint a pályázati kiírásban szereplő feltételeket úgy határozták meg, hogy csak a Garancsi István résztulajdonában álló reklámcég feleljen meg nekik.

 

Finomodik, célba ér - reklámtrendek 2017

Önt megtalálják a reklámok? Hogy ha azt gondolja, hogy nem – alighanem akkor is igen. Az utcán, a telefonján, a Facebookon, véleménycikkeknek álcázott fizetett hirdetésekben, böngészés és levelezés közben – mindenütt. Másfelől – ha nem lennének, egy család médiaköltése havi 3 ezer forinttal lenne magasabb. Hogyan alkalmazkodik a reklám a médiapiac és a médiafogyasztási szokások változásaihoz, hogyan igyekszik elérni azokat a fiatalokat, akik tudatosan kerülik a reklámokat, az egyre többféle tartalomhordozó eszköz sajátosságaihoz?

Garancsi cége is profitál a kampányból

Garancsi István cége is kapott a menekültekkel kapcsolatos kormányzati kampányra szánt pénzből – tudta meg az RTL Híradó. A társaságtól 238 millió forintért rendeltek villanyoszlopra kihelyezett hirdetéseket. A szocialisták azt mondják, ismét Orbán Viktor barátját juttatják pénzhez. A kormány szerint az általuk megbízott médiaügynökség kötött a céggel szerződést, amely a saját döntése alapján választott.

Sokat költöttek Vajna és Habony cégeinél

Sok pénzt hagyott Habony Árpád és Andy Vajna médiacégeinél a kormány a népszavazási tájékoztató kampányra szánt milliárdokból. Ez derül ki a dokumentumokból, amelyekbe az átlátszó.hu tekinthetett bele. A kormány szerint a 3,1 milliárdos keretből nemcsak a népszavazással kapcsolatban tájékoztatták a választókat. Azt írták: a megfelelő hirdetési ügynökségek helyezik el a kormányzati reklámokat, kizárólag az alapján, hogy azok minél több emberhez eljuthassanak. A szocialisták szerint a kormány úgy hirdet, hogy a baráti cégek gazdagodjanak a közpénzből.

Nem tudják, milyen haszna volt a kampánynak

Nem tudja a Paksi Atomerőmű kommunikációs igazgatója, hogy hány embert értek el a Habony Árpád érdekeltségébe tartozó lapoknál megjelent hirdetések, amelyekre több mint 110 millió forint közpénzt költöttek.

Nem tudni, hány embert ért el a kampány

Hivatalosan senki sem tudja, mennyien olvassák a Habony Árpád érdekeltségében lévő portálokat. Pedig a Magyar Villamos Művek arra hivatkozva költött 110 millió forintnál is többet Habony érdekeltségeinél, mert azok is kellettek ahhoz, hogy a lehető legtöbb embert elérjék.

Ismét lehetne villanyoszlopon hirdetni

Négy éve megtiltották, de most ismét engedélyeznék a villanyoszlopokra kitett hirdetéseket, nem sokkal azután, hogy az Orbán Viktorral jó kapcsolatot ápoló Garancsi István beszállt az ezzel foglalkozó legnagyobb cégbe. A kormány 2011-ben közlekedésbiztonságra hivatkozva szigorított a szabályokon, most a Rogán Antal vezette gazdasági bizottság javaslatára enyhítenének. Az MSZP szerint a Fidesz már megint úgy módosítja a törvényeket, hogy a haverjaiknak legyen jó.

300 millióba kerül a kormány új kampánya

Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját! Ez a kormány állásfoglalása és üzenete, mondta a kormányszóvivő. Ilyen feliratú óriásplakátok és újsághirdetések jelennek meg hamarosan. Ezekre 300 millió forint közpénzt költenek.

Ingyen szállást adnak, miközben lányokra vadásznak

Lelepleztük azokat a hangzatos hirdetéseket, ahol a tulajdonos nem kér pénzt az albérletért, cserébe viszont erotikus szolgáltatást akar.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való