KERESÉS search-close

hirdetés

50 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hirdetés"

40 év után eltűnnek a HVG hirdetései az utcákról!

40 év után eltűnnek a HVG hirdetései az utcákról. A kiadó azt közölte, hogy Mészáros Lőrinc cégbirodalmához tartozó Mahír egyoldalúan és azonnali hatállyal felmondta velük a szerződést. Ezt pedig azzal indokolták, hogy nem tudnak teljes mértékben eleget tenni vállalt kötelezettségeinek. 

Nem lehet álhír a facebookos hirdetésekben

A tévék, a rádiók és az újságok hirdetéseit is vizsgálni fogja a Facebook, hogy nem tartalmaznak-e álhíreket. Az előzetes kontroll alól csak a megbízhatónak minősített sajtótermékek mentesülnek. Magyarországon egyelőre egyik szerkesztőség sem minősül ilyennek.

Albérlet szexért


szerző:
2019.02.20. 19:30
Albérlet szexért

A Fókusz rejtett kamerával több férfinál is forgatott, akik ingyen albérletet hirdetnek fiatal lányoknak kedvességért cserébe. Amikor álnévvel találkoztunk az ingatlanok tulajdonosaival elég gyorsan a tárgyra tértek és pontosan elmondták mi mindent értenek kedvesség alatt. A Fókuszban utánajárunk, hogy a szexuális szolgáltatásért nyújtott lakhatás bűncselekmény-e Magyarországon és megmutatjuk, hányféle módon eshet bele egy bizonytalan anyagi helyzetű lány a hátsó szándékkal hirdetők csapdájába.

A csaló vevői is bűnhődhetnek

Interneten hirdette termékeit az a férfi, akire a napokban csaptak le az adóhatóság nyomozói. Lakásában rengeteg készpénzt, hamis szoftvereket, és olyan eszközt is találtak, amellyel be lehet csapni a kamionok károsanyag kibocsátó rendszerét. A készüléket árusító férfi 5 évet kaphat, de a vásárlók is büntetésre számíthatnak.

Szexképekkel állt bosszút a polgármester

Tagadja a polgármester, hogy szexoldalakon hirdette és szórólapokat készített két nő meztelen fotóiból. A gyanú szerint egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település vezetője ellen egy éve nyomoz a rendőrség. Az RTL Híradó úgy tudja, megtalálták nála a meztelen képeket ezért most - egyebek mellett - zaklatással és személyi adatokkal való visszaéléssel gyanúsítják.

100 év a plakátjai


szerző:
2018.06.14. 18:50
100 év a plakátjai

Az alumínium könnyű és praktikus, a tisztaság fél egészség, és a tejbeadást teljesíteni kell – ilyesmit is reklámoztak az elmúlt 100 évben plakátokon. A 19. század óta a plakát volt az első igazi tömegkommunikációs eszköz, és egy-egy hirdetés igazi műalkotás.

Csalók hirdetik a lakásokat

Lelopják a képeket az Airbnb-ről, és eladóként hirdetik az ingatlanokat a csalók Budapesten. A 444.hu derítette ki, hogy a gyanútlan vevőktől azzal az ürüggyel kérnek foglalót, hogy nagyon sok az érdeklődő. Utóbbi igaz is, hiszen a piaci ár töredékéért kínálnak drága belvárosi lakásokat. A csalók nem bízzák a véletlenre. Az elektronikusan letölthető tulajdonlapokról minden adatot megtudnak a lakásról. Így már eleve a tulajdonos nevén mutatkoznak be a vásárlóknak.

Együtt: Alig lesz lehetőségük a hirdetésre

Nem hagynak lehetőséget az ellenzéki pártoknak köztéri politikai hirdetések közzétételére az önkormányzatok - ettől tart az Együtt. A párt szerint így a kampányban ők mindössze óriásplakátokon tudnak majd reklámozni, drágán. Az önkormányzatoknak októberig kellett módosítaniuk a helyi reklámokra vonatkozó szabályokat, és az Együtt tapasztalatai szerint sokszor születnek tiltó szabályok. A kormány azt mondja, a szabályok betartásával óriásplakáton mindenki hirdethet majd.

Észre sem veszed, mégis megveszed

A direkt reklámok ideje lejárt, a non-spoté a jövő. Igaz, Magyarországon kicsit lassabban indul be a termékelhelyezések ipara, az Európa szintű felmérések mégis azt igazolják, megéri egy kicsivel több pénzt befektetni az ilyen típusú hirdetésekbe.

600 milliárd dolláros lesz a világ reklámpiaca az idén

Idén 600 milliárd dollárt költenek a nagymárkák a hirdetésekre. Ezek közül Cannes-ban a legjobbak versenyeznek, aki pedig nyerni tud, annak a renoméja exponenciálisan nő meg.

Magyar sikerek a Cannes-i Reklámfesztiválon

Először álltak magyarok a nagyszínpadon a Cannes-i Reklámfesztiválon. Megtört a jég a forróságban! Bővebben a magyar sikerekről a videóban!

Két évig nem fizettek Garancsiék

Jogcím nélkül használja 2015 óta Budapesten a villanyoszlopokat Garancsi István reklámcége, hogy azokon hirdetéseket helyezzen el – derült ki a főváros szerdai közgyűlésén. Egyelőre nem lehet tudni, hogy emiatt mekkora bevételtől esett el Budapest. A milliárdos vállalkozó cége csaknem két éven keresztül nem fizetett használati díjat. A főpolgármester vizsgálatot indít az ügyben. A cég azt állítja, folyamatosan jelentették, hogy melyik oszlopokat használják, és amit kiszámláztak nekik, azt ki is fizették.

Rejtélyes plakátok lepik el az országot

A nép nem betiltható, de a kormány leváltható. Ennyi olvasható azokon a plakátokon, amelyek az utóbbi napokban jelentek meg az egész országban és lesznek láthatóak egyre több helyen. A hirdetés a Simicska Lajos érdekeltségében lévő City poszter plakáthelyein látható. A cég annyit mondott, egy magánszemélytől kapták a megbízást.

Reklámok másképp


szerző:
2016.09.30. 00:50
Reklámok másképp

A hagyományos félperces televíziós reklámok mellett egyre gyakrabban találkozni egyéb reklámozási megoldásokkal is, például termékelhelyezéssel vagy éppen műsorszponzorációval. Vajon hogyan érdemes manapság reklámozni egy-egy terméket?

Több mint 8 milliárdot költenek a kampányra

Több mint 8 milliárd forintot fordít a kormány a menekültekkel kapcsolatos hirdetésekre, ez derült ki az MSZP által kikért adatokból. Ahogy az is, hogy a népszavazási kampányra szánt közpénzből a legtöbbet a kormányhoz közel álló sajtótermékek kapták. Az adatokat az MSZP kérte ki. Lázár János miniszter szerint arról, hogy hol költik el a pénzt, nem a kormány, hanem az ezzel megbízott ügynökség dönt. A kormányzati megbízásokat, mint az utóbbi időben legtöbbször, most is Csetényi Csaba cégei kapták.

Első fokon Simicskának van igaza

Első fokon Simicska Lajos cége nyerte az oszlopháborút. Azért indítottak pert, mert szerintük jogtalanul bontotta el a főváros a hirdetőoszlopaikat. A Főváros nagyjából egy éve bontotta fel a céggel a még 2006-ban kötött szerződést, mert előnytelennek tartották. Az első fokú ítélet szerint megalapozatlanul.

Könnyebb, vagy nehezebb ma megtalálni az igazit, mint régen?

Én nem akarok mindenáron férjhez menni – így szólt a hatvanas évek slágere. Annak idején, ha valaki mégis esküvőt szeretett volna, és az Istennek se találta a párját, akár már házassági hirdetést is feladhatott. Mások által csinosnak mondott, önhibáján kívül elvált, kalandorok kíméljenek - ilyen szövegekkel kerestek párt a nők, míg a férfiak inkább a jó kiállásukkal meg a biztos egzisztenciájukkal kérkedtek. Ma meg, elég felmenni az internetre. De vajon tényleg elég?

4,8 milliárdért várja új gazdáját a torzó

Felújítandó, 200 szobás ingatlan, 4,8 milliárd forintért. Így árulják a volt fővárosi SZOT üdülőt. Az épület már 26 éve várja, hogy hasznosítsák, azonban eddig minden próbálkozás kudarcba fulladt. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő azt mondta, valószínűleg nem internetes hirdetésen kel majd el az ingatlan, bár a csaknem ötmilliárd forintos vételár szerinte reális lehet.

Reklámozniuk kell a kormányt a bankoknak

Kötelező feltüntetni a kormány reklámszlogenjét a bankoknak a CSOK-kal kapcsolatos hirdetéseikben. Az erről szóló jogszabályt Rogán Antal terjesztette be és már meg is jelent a Magyar Közlönyben. A "Magyar reformok működnek", ennek a kormány munkáját dicsérő mondatnak kell mindenhol megjelennie, ahol a bankok a családi otthonteremtési kedvezményt reklámozzák.

Legalább félmilliárd Habony lapjainak

Legalább félmilliárd forintot költhettek eddig állami cégek azokban a lapokban, amelyek Habony Árpád médiabirodalmához tartoznak. Az adatokat a Magyar Narancs újságírója kérte ki. Eszerint csak a Szerencsejáték Zrt. több mint 300 milliót fizetett a hirdetésekért. Híradónknak azt írták, a leghatékonyabb hirdetési lehetőségeket keresték.

Unatkozik? Jelentkezzen kecskesimogatónak!

Megvan minden idők álláshirdetése: egy kecskefarm önkéntest keres, aki egész nap simogatná a kiskecskéket!

Gyanús hirdetés: jóval többet futott a kocsi?

Ugyanaz a kocsi, csak a benne lévő kilométer nem stimmel. Gyanús használt autóra bukkant az interneten a 444.hu egyik olvasója. Egy német hirdetésben 350 ezer kilométerrel árulják az autót, ami egy hazai hirdetés szerint csak 200 ezer kilométert futott. Az olvasó azt gyanítja, visszatekerték az óráját. Ezt 2013 óta büntetik. A Gépjárműkereskedők Egyesülete szerint azóta kevesebb az ilyen csalás.

Orbán: Perre megyünk a kvóták ellen

Az Európai Bíróságon támadta meg a kötelező kvóta rendszert a magyar kormány - ezt Orbán Viktor jelentette be a Magyar Állandó Értekezleten. A kormány itthon tájékoztató kampányt is indít a kvótarendszerrről. Jobboldali napilapokban jelentek meg az egész oldalas állami hirdetések. Hogy mindez mennyibe kerül majd, azt meg sem becsülte a kormány. Az MSZP szerint az Orbán-kormánynak a gyűlöletkeltés a célja, bármibe is kerüljön.

Ami ingyen van, az a legdrágább: a 0 %-os áruhitelek buktatói

Közelednek az ünnepek, a műszaki áruházak kiteszik a polcokra, a hirdetési újságokba a mágikus 0%-os áruhitel-ajánlatokat, ami sokak számára meglehetősen csábító, hiszen azonnal hozzájutnak a kiszemelt árucikkhez, kisebb összeg, vagy 0 Ft befizetésével, és nem kell többet fizetni, mint amennyibe amúgy is kerül a termék. Hát itt a hiba! Sokan a 0%-hoz 0 ft plusz költséggel számolnak, pedig ez a legtöbb esetbe koránt sincs így…Erről Takács Szabolcs, elemzővel beszélgettünk.

El kell bontani a „Simicska oszlopokat”

El kell bontania Simicska Lajos cégének - a Mahir City posternek - a hirdető oszlopait Budapesten, így döntött a Fővárosi Önkormányzat. Az összesen 761 oszlop felállításáról még 2006-ban döntött az akkori közgyűlés. Most derült ki, hogy a szerződés előnytelen.

Kitette a netre az önkormányzati hirdetést

Az egyik internetes ingatlanértékesítő oldalon hirdetett meg egy V. kerületi önkormányzati üzlethelyiséget az LMP ottani képviselője. Az önkormányzat ugyanis kizárólag a honlapján, a hirdetőfalán és a kerületi lapban hozta nyilvánosságra, hogy eladó az ingatlan.

Sorozatgyilkost ölt a prostituált?

A férfi az örömlány internetes hirdetésére jelentkezett, majd nem sokkal azután, hogy megérkezett, fojtogatni kezdte a nőt, aki azonban megszerezte a férfi fegyverét és lelőtte. Az áldozatról kiderült, hogy valószínűleg sorozatgyilkos volt, aki három amerikai államban tíz nőt ölhetett meg.

Használtautó rovat: gyanús hirdetések

Mitől lehet gyanús egy internetes használtautó-hirdetés? Milyen veszélyei vannak a külföldi autóvásárlásnak? Ezt tudhattuk meg Kosik Jánostól, a Das WeltAuto márkevezetőjétől.

Hirdetése buktatta le a kincskeresőt

Háromezer éves, bronzkori műkincset akart külföldön eladni egy debreceni férfi. A német rendőröknek lett gyanús a magyar címről feladott hirdetés. Szóltak magyar kollégáiknak, akik egy udvarban elásva meg is találták a 20 millió forintot érő edényt.

Kecsegtető utazási ajánlatok az előszezonra: vigyázat, átverés!

Egyre több hirdetést láthatunk, amelyekben olcsóbbnál olcsóbb utakat kínálnak, maximális kényelemmel. Az utazási irodák csapdáiról, és a megérkezéskor tapasztalt sokszor elszörnyülködtető valóságról, egy utazási szakértőt, Kádár Tímeát kérdeztük.

Átverés az autós hirdetés?


szerző:
2015.02.23. 18:15
Átverés az autós hirdetés?

Hamis hirdetés kering az interneten – állítja egy győri férfi. Autót akartak vásárolni. A kiszemelt kocsiról pedig azt állította az eladó, hogy Angliában van, de ha elutalnak csaknem 400 ezer forintot, eljuttatja nekik Magyarországra. A család alaposan utánanézett a megküldött szerződéseknek, amelyeken sem a pecsétek, sem a fuvarozó cég neve, de még a vonalkódok sem stimmeltek.

Kormány-önreklám közpénzből?


szerző:
2014.09.05. 17:28
Kormány-önreklám közpénzből?

Nem árulta el a kormány, hogy mennyit költenek a legújabb hirdetési kampányra. A pénteki napilapokban teljes oldalas hirdetések jelentek meg, amelyek a rezsicsökkentést és a bankok elszámoltatását reklámozzák.

Forró nyomon 13-11-23


szerző:
2013.11.23. 20:00
Forró nyomon 13-11-23

Forró nyomon: Hetek óta vírusként terjed egy olyan hirdetés a neten, amely egy áramcsökkentő készüléket reklámoz. Azt ígérik, hogy 75 százalékkal csökkenti az áramfogyasztást. Mi is beruháztunk egy ilyen masinára, és le is teszteltük, mit tud. Kiderült, az egész egy nagy átverés!

Forró nyomon 13-01-30


szerző:
2013.01.30. 22:00
Forró nyomon 13-01-30

Forró nyomon: Mikor vonják ki a toxikus anyagokat a textíliákból? Vizsgálódtunk, vegyészkedtünk, okokat és eredményeket kerestünk. Annak is utánajártunk, kinek a dolga ellenőrizni, és ha kell, felelősségre vonni, megszüntetni a hamis fogyasztószerekkel kereskedő cégeket. És: szobáért szex. Munkatársunk rejtett kamerával felszerelkezve ment a nem mindennapi megbeszélésekre.

Fókusz 12-02-15


szerző:
2012.02.15. 20:15
Fókusz 12-02-15

Fókusz: Mit mond a kártya vagy a kristálygömb? Ismert jósok arról, szerintük ki lesz a VV5 győztese. Álomkarrier -Már gyerekként a kifutón lejtenek. De mi az ára a csillogásnak? Sikersztorik és ellenpéldák. Menő pasik - Focisták, akikért bomlanak a gyönyörű nők. Magyar sztársportolók és csinos szerelmeik vallanak kapcsolatukról.

Fókusz 11-09-21


szerző:
2011.09.21. 20:20
Fókusz 11-09-21

Fókusz: Krokodilkönnyek és örömmámor- amit az élő beszavazó show-ban nem láthattak. Megmutatjuk, hogy a vesztes plázacicák hogyan vették tudomásul az eredményt, és mekkora ribilliót okozott a bikinis szexbomba érkezése a villában. De a Való Világ 4 legnépszerűbb lakói is itt lesznek, hiszen Olivérék ismét beköltöznek a nappalinkba. Erkölcstelen ajánlat! Kolléganőnk diáklánynak adta ki magát és rejtett kamerával jelentkezett arra a hirdetésre, amelyben ingyen albérletet ajánlottak kedvességért cserébe.

Fókusz 11-08-05


szerző:
2011.08.05. 20:20
Fókusz 11-08-05

Fókusz: Mint férfi a férfival, a legintimebb kérdéseket is megtárgyalta egymással Benkő Dániel és Delhusa Gjoni. De milyen tanácsokat adhat nőügyekben Benkő a romantikus lelkű Gjoninak? Hatezer ember kapott fizetési felszólítást, van akitől egymilliókétszázezer forintot követel egy internetes ingatlan hirdetéssel foglalkozó cég. A felháborodott hirdetők állítják, ők az ingyenes hirdetésre regisztráltak, és egyszerűen nem tudták magukat törölni a rendszerből.

Fókusz 11-06-30


szerző:
2011.06.30. 20:45
Fókusz 11-06-30

Fókusz: Budapest te csodás! Még akkor is, ha csak 3 utcából, 9 házból áll és ma már csak 25-en lakják. A Fókusz riportere megtalálta az amerikai Georgia államban Budapestet. Az ország legszexibb és legsármosabb főiskolásai, akik diplomájuk mellett testüket is kidolgozták. Egy újabb átverés - a magyar bűvész szexmentes munkát ígért Olaszországban, de night clubba vitte a lányokat!

Az utcára ment munkáért az informatikus

A debreceni nő egy év után - táblával a kezében - ment ki az utcára állást keresni.

Sokat bukhat, aki gyorsan akar olcsó lakást

A nyomott árak ellenére nincsenek könnyű helyzetben azok, akik most akarnak lakást venni.

Laptopon, táblagépen és palmtopon nyomulunk

A világhálón töltött idő közel harmada már hordozható eszközökön történik.

Kész átverés telefonon


szerző:
2010.10.24. 18:28
Kész átverés telefonon

Gyanús hirdetésben kínál állást és hitelt is egy cég egy országos hirdetési lapban.

Te vagy az életem 10-10-13

Te vagy az életem, 77. rész - Esperanza azt mondja Martinnak, hogy felejtse őt el, mert mindketten másnak kötelezték el magukat. Rosa megkérdezi Martint, hogy miért Constanzát veszi el, mire ő azt feleli, mert a bíró így adja neki oda a gyámságot. Rosa meg akarja győzni arról, hogy ez nem fog működni. Martin találkozik Rolandoval, aki részeg és úgy dönt, hogy hazaviszi. Útban hazafelé meglátják Monitát és Martin kiszáll, hogy beszéljen vele. Közben Rolando elviszi az autóját, amit összetör. Quique elmondja Esperanzának, hogy a lány anyja hirdetést adott fel, hogy megtalálja őt. Eleinte a lány nem akar találkozni vele, de végül beadja a derekát. Turcával és Quiqével együtt elmennek a megadott címre, és ott találnak egy nőt.

Horogkeresztes plakát borzolja az idegeket

Egy hónappal azután, hogy levették, ismét visszakerült ugyanoda egy botrányos plakát Lengyelországban.

A feleségét árusította szexhirdetésekben

A férfi végigautóztatta nejét a fél országon, és ahol csak tudta, szexuális szolgáltatásokra kényszerítette.

Polgármester kerestetik!


szerző:
2010.02.07. 15:40
Polgármester kerestetik!

Apróhirdetéssel keresnek polgármestert Mosonudvarra. A követelmény közigazgatási gyakorlat és felsőfokú végzettség.

Magára ismert egy szexhirdetésben

Szexhirdetések között találta meg a nevét, fotóját és telefonszámát egy pécsi nő az interneten.

94 millióért kampányol a kormány

Fizetett hirdetésekben hívják fel a figyelmet a válságkezelő program eredményeire.

Hogyan működik az ingatlanmaffia?

A Házon kívül stábja vevőnek adta ki magát - meglepő dolgok derültek ki...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való