KERESÉS search-close

hipnózis

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hipnózis"

Sztárok tesztelték: ilyen a hipnózis

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja utánajárt a nagy kérdéseknek: vajon igaz az, hogy a hipnózisban nem érezzük a fájdalmat, és megértjük problémáink mélyebb összefüggéseit. A módszert Plazma, VV Attila és Karsai Zita próbálta ki.

Szülni harmóniában és teljes nyugalomban?

A szülés, bármilyen körülmények között is történik, óriási trauma és küzdelem lehet egy nőnek. Talán éppen ezért is próbálnak ki az anyukák minden új módszert, hogy enyhítsék a fájdalmukat. Az egyik ilyen lehetőség a hipnózisban szülés, ami valójában, relaxált állapotot jelent a legnehezebb pillanatokban is.

Fókusz 2016-11-23


szerző:
2016.11.23. 18:55
Végre van kép a hipnotizáló tolvajról

A Scotland Yard bejelentése szerint végre van felvétel a hipnotizáló tolvajról, aki régóta garázdálkodik Londonban, ám eddig nem jutottak a nyomára. A rendőrök szerint középkorú, kelet-európai férfi, aki megbűvöli áldozatait, majd kirabolja őket.
 

Szülés fájdalom nélkül: tényleg lehetséges?

A hipnoszülés nem új módszer, mégis sokat beszélnek mostanában róla. Az ok egyszerű: az esztendő leghíresebb babája, a legkisebb angol trónörökös is ennek a módszernek a segítségével jött a világra.

Reflektor 13-03-13


szerző:
2013.03.13. 23:25
Reflektor 13-03-13

Reflektor: Péter Szabó Szilvia megszabadulna képzeletbeli démonaitól. Herczeg Zoli meghódította Amerikát.

Fókusz 12-08-13


szerző:
2012.08.13. 20:05
Fókusz 12-08-13

Fókusz: Megjött az „aranygép” - Van, aki a visszavonulásáról beszél, mások viszont nem akartak ünnepelni. Elkábítva - VV Attilát nem tudták hipnotizálni, Plazma viszont transzba esett. Vajon mi történt? „Kivégezték” - A The Killers zárta a Szigetet, de előtte Snoop Dogg és a parti himnusz előadója is megőrjítette a közönséget.

Hazai sztárok tesztelték a hipnózis vitatott hatását

Hipnózisban elvileg nem érezzük a fájdalmat, megértjük problémáink mélyebb összefüggéseit, és még a betegségekből is meggyógyulhatunk. A módszert Plazma, VV Attila és Karsai Zita is kipróbálta.

„Megbabonázták” és kisemmizték az időseket

Rablókat keres az orosz rendőrség, akik feltehetően hipnózist is bevetettek.

Fél Kettő 11-03-07


szerző:
2011.03.07. 14:20
Fél Kettő 11-03-07

Fél Kettő: Díjazott csillag - Tabáni István Fonogramot kapott. Tudat alatt - Tények és tévhitek a hipnózisról. Mentor anyu - Hogyan segíti pártfogoltjait az X-Faktor után? Vendégünk Keresztes Ildikó.

Te vagy az életem 10-10-01

Te vagy az életem, 69. rész: Martin nem hallgatja meg Esperanza magyarázatát. Dr. Dufre hipnotizálta Quiquet. A hipnózis alatt Kimberly beront a szobába és Quique 4 éves koránál lereked, két napig gyerekként viselkedik. Esperanza végre el tudja mondani Martinnak azt, hogy a búcsúcsókjukat látta Quiquevel. Martin szenvedélyesen megcsókolja és azt mondja, hogy ez volt az ő búcsúcsókjuk.

Reggeli 10-07-20


szerző:
2010.07.20. 09:05
Reggeli 10-07-20

Reggeli: A keddi Reggeliben egy érdekes kísérletet hajtottunk végre Terry Black-en Pap Lambert István hipnotizőr segítségével. Egy külföldi nőnek ugyanis egy virtuális, hipnózisban végrehajtott álműtéttel sikerült 25 kilót leadnia fél év alatt. Azt sulykolták belé, hogy gyomorgyűrűje van. A virtuális műtétet Terry Black-en is végrehajtottuk.

Reggeli 10-06-29


szerző:
2010.06.29. 08:53
Reggeli 10-06-29

Ma reggel mélyhipnózisban utaztattuk Bódi Margót, aki vállalta: megpróbál visszatérni előző életeibe. De itt volt ma reggel Póth Dia is, aki hét hónapos kislányát nálunk mutatta be a nyilvánosságnak, és Erdei Zsolt is, aki egy műrepülő világbajnokkal hasította az eget.

Reggeli 10-04-15


szerző:
2010.04.15. 08:20
Titkos hipnózis a szocializmusban

A pszcihológia polgári áltudománynak minősült a szocialista Magyarországon. Hipnózisról hallani sem akartak. Egy magyar lány titokban kísérletezett, és megcáfolta a világ egyik legismertebb orvosát: Ivan Petrovics Pavlovot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való