KERESÉS search-close

hintabaleset

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hintabaleset"

Már egyedül fel tud állni a hintabaleset sérültje

Lassan, de tovább javult az állapota a másfél évvel ezelőtti várpalotai hintabaleset legsúlyosabb sérültjének. A 19 éves Krisztofer már egyedül is képes felállni és pár apró lépést is megtesz. Hosszú kórházi kezelés után december óta lehet otthon. A család nehéz anyagi körülmények között él, de van egy segítőjük, akire mindenben számíthatnak.

Hazavitték a hintabalesetet szenvedett fiút

Többször bemutattuk már a várpalotai szörnyű hintabalesetet, amiben olyan súlyosan megsérült egy kamasz fiú, hogy sem járni, sem beszélni nem tud. Most vitték haza a kórházból, viszont a kis lakásukban nyolcan kell együtt élniük. Egy olyan földszinti lakásra lenne óriási szükségük, ahová kerekesszékkel is könnyen be tudnak jutni. Aki bármiben tud segíteni, írjon nekünk a fokusz@rtl.hu e-mail címre!

Még nehezebb helyzetbe kerültek

Átverte őket főbérlőjük - ezt állítja a várpalotai hintabalesetben életveszélyesen megsérült fiú családja. A Blikk írta meg, hogy bár a család rendszeresen fizette lakása bérleti díját és a rezsit, a főbérlő nem rendezte a csekkeket, így 2 napja elzárták náluk a vizet. A sorházban három másik család is él, ők ugyanígy jártak. A főbérlő viszont állítja a lakók hazudnak. A családok azt tervezik, feljelentést tesznek.

Továbbra is válságos állapotban van az extrém hintából kizuhant fiú

Továbbra is válságos állapotban van a fiú, aki kizuhant egy extrém hintából szeptember elején Várpalotán. A 18 éves Krisztofer jelenleg is kómában van, lélegeztetőgépen. Édesanyja most azt mondta Híradónknak: hisz abban, hogy fia érzi, nagyon sokan vannak vele. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a 33 méter magas hinta működés közben kettétört. Öten sérültek meg a balesetben, a legsúlyosabban Krisztofer.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való