KERESÉS search-close

hibás

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hibás"

Zsuzsi hatalmasat csalódott a legjobb barátnőjében...

Zsuzsi és Katika 35 éve ismerik egymást, 4 éve azonban olyan történt, ami örökre megváltoztatta kettejük kapcsolatát. Katika átverte barátnőjét, aki azóta sem tudott 100%-osan megbocsátani neki... Itt az ideje, hogy megbeszéljék a félreértéseket!

Eljárás indul a 170-nel száguldozó sofőr ellen

Eljárás indul a Soroksári úton száguldozó autós ellen. A Mercedes sofőrje helyenként 170-nel ment, és többször a dupla záróvonalat is átlépve előzte a többieket. Hasonló szabálytalankodásokat rögzített több nézőnk is: autópályán és közúton. A Híradónknak nyilatkozó közlekedési jogász szerint sokszor bizonyító erejű lehet a fedélzeti kamera felvétele, mert látszhat rajta, hogy ki hibázott.

 

Állandóan tönkremegy a kassza

Két év alatt harmadszor megy tönkre az online pénztárgép egy csornai vállalkozásnál. Bármit csinálnak vele, a kassza egyszerűen semmire sem reagál. Legutóbb azt mondták a tulajdonosnak, vegyen egy újat. Kedvezményesen, csaknem 100 ezer forintért. Nemcsak ő járt így. Több vállalkozó szerint is sok a probléma az egyik típussal.

Hiába fűthető, lefagyott a pálya

Hiába lehet fűteni a pályát, jégpáncél borítja a gyepet a balmazújvárosi stadionban. El is marad a holnapi meccs. A 444.hu írta meg, hogy az önkormányzatnak nincs pénze, ezért nem tudják használni a pályafűtést, pedig 160 millió forintból kiépítették. A klubot vezető fideszes politikus szerint a stadion üzemeltetéshez is állami segítségre lenne szükség. A sportért felelős államtitkárság szerint később a létesítmények fenntartást is támogatják majd.

Hetek óta gond van az órával

Két- két és fél hét múlva újra működik majd a Széll Kálmán téren felállított óra, ami hetek óta vagy hibásan, vagy egyáltalán nem jár. A több mint 5 milliárd forintból felújított tér az egyik legfontosabb találkozási pont Budán. Több embert is zavart a megbízhatatlan szerkezet és néhányan maguk helyeztek órát az oszlopra.

RÉKASI KÁROLY:

Rékasi tavaly nyáron szenvedett súlyos balesetet, amikor motorral ment haza a Barátok köztből. Sok műtét és rehabilitáció után is még messze van a teljese felépülése. Most, 17 kilátástalan és várakozó hónap után, fordulat állt be Rékasi ügyében, amikor a héten a baleset másik résztvevője, a rendőrségi kihallgatáson, beismerte, hogy ő volt a hibás.

Tömegbaleset a kalandparkban

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt indított eljárást azután, hogy vasárnap leszakadt egy kötélháló a csillebérci kalandparkban és tizennégy gyerek esett le különböző magasságból, valószínűleg egymásra is. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy mára kiderült az orvosi vizsgálatok után, hogy egy gyerek sérülése sem súlyos. Egyelőre vizsgálják, hogyan szakadhatott le a három és fél méter magasan kifeszített háló.

Az eredmény érdekében mindent szabad?

Kiss László egykori tanítványa azért vállalta az interjút, mert szerinte az erőszak és a kiszolgáltatottság ma is jelen van életünkben, gyerekeink életében, és nem csak a versenysportban. Noémi ma már kétgyerekes anyuka, írónő, aki uszodai élményeit először az interneten idézte fel. Azt mondja meglepően sok egykori fiú versenytársa is reagált az írásaira, mindannyian megerősítették abban, hogy mennyire fontos végre minderről beszélni.    

BICIKLIÚT: Több százmillióba került, tönkrement

Több száz méteren át kígyózik az a hosszú repedés, amit kedd délelőtt vett fel az RTL Híradója, Hatvant Boldoggal összekötő bicikli úton. Az úthibát bitumennel töltötték fel azért, hogy ne akadjon el benne a bicikli kereke. A 7 és fél kilométeres bicikli utat két éve adták át.

Tartoznak, de azt kérik, legyen gáz és áram

Ne kapcsolják ki a gázt és az áramot az iskolákban akkor se, ha nem fizetik időben a számlát. Erre kérte az intézményeket fenntartó KLIK a szolgáltatókat még tavaly októberben - tudta meg az atv. Idén áprilisig kérték a moratóriumot. Lázár János miniszter csütörtökön mondta el, hogy 17 milliárdos tartozása van a szervezetnek, de szerinte ezért nem a vezetők a hibásak, így nem is kell leváltani őket. Az LMP szerint viszont a KLIK lyukas hordó, amit át kell alakítani.
 

Selejtes szén-monoxid riasztókra bukkantak

Hiába a rengeteg vizsgálat, teszt és ellenőrzés, sajnos a megállíthatatlan a bóvli, selejtes, megbízhatatlan szén-monoxid érzékelők beáramlása a különböző internetes oldalakra, vagy akár a boltokba is. Sokszor sajnos az olcsó húsnak híg a leve- elv itt is érvényes, és egy selejtes co-mérővel akár nagyobb veszélyben vagyunk, mert a biztonság látszatát kelti bennünk, holott lehet, hogy alkalmatlan a funkciójára az adott mérőberendezés. A Víz- Gáz- fűtés szaklap újságírói utánajártak és sajnos elkeserítő eredményre jutottak a forgalomban kapható co-risztókkal kapcsolatban.Vendégünk volt Veresegyházi Béla, a VGF szaklap szerkesztője.

Hibás rollerek és gördeszkák

Rollereket, tricikliket, játék gördeszkákat, lábbal hajtható kisautókat vizsgált a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság. Összesen 22 féle terméket vizsgáltak meg a szakemberek a hatóság akkreditált Mechanikai és Villamos Laboratóriumában. A termékek közel feléről – összesen 12 termékről – derült ki, hogy nem biztonságos. Melyik eszközök buktak meg a teszten és mi volt a probléma, arra választ kaptunk Kiss Anitától, a NFH szóvivőjétől.

Elmulasztott ellenőrzések okozták a károkat

Több közigazgatási szervezet mellett az egész hatósági rendszer széttagoltsága, szemléleti hiányosságai is okolhatók a vörösiszap-katasztrófáért.

Az ellenőrök is készülnek az ünnepekre

Könnyen meggyulladó karácsonyi égősorokra, és a vevőket megtévesztő akciókra vadásznak a fogyasztóvédők karácsony előtt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való