KERESÉS search-close

hibák

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hibák"

„Akkor legyél rám dühös, hogy őszinte vagyok...”

Dobó Ági és a párja a páros kihívást követően mérlegelték, hogy kiktől számíthatnak szavazatra a kiszavazás során, azonban nem tudták szó nélkül hagyni, hogy kinek a hibája, hogy veszélyzónába kerültek.

Súlyos hibákat talált az ÁSZ a Magyar Államkincstárnál

A 2013 és 2015 közötti időszakban nem biztosították az elszámoltathatóságot és az általuk kezelt személyes adatok sem voltak biztonságban. Az Államkincstárat felügyelő Nemzetgazdasági Minisztérium szerint a hibák nagyrészét már kijavították, a jövőben pedig tovább fokozzák az informatikai rendszer biztonságát.

 

A nyomozást is megszüntethetik a hekker fiú ügyében

Rengeteg támogató üzenetet kap közösségi oldalán az a fiatalember, akit nyolc év börtön fenyegetett, miután felhívta a figyelmet a BKK online jegyrendszerének hibáira. Hétfő számoltunk be arról, hogy a 18 éves fiatal már nem gyanúsított, és Híradónk úgy tudja, napokon belül a nyomozást is megszüntethetik az ügyben. A közlekedési vállalat webshopja azóta sem működik, bár július közepén még azt mondták róla, hogy kijavították a hibákat és teljesen biztonságos.

Ellenőrizték a balatoni halsütödéket

13-ból mindössze 2 balatoni halsütödénél nem talált hibát a Nemzeti Élelmiszerbiztonság Hivatal. Még nyár elején vizsgálták, milyen körülmények között készül a hekk a büfékben. Összesen 100 kg halat vontak ki a forgalomból, mert bizonytalan volt a fajtájuk, és az, hogy honnan származnak. A hatóság szerint azóta mindegyik büfé kijavította a hibákat.

Nincs minden rendben a metróval

Dadog a hangosbemondó a metrókocsiban, nem nyílnak vagy nem záródnak az ajtók! Szinte naponta készülnek újabb videók a felújított orosz metró kocsik hibáiról. Az Indexnek küldött felvételeken például meghibásodott ajtót, és a tájékoztató rendszer hibáját is megörökítették az utasok. A főpolgármester a Lánchíd Rádióban azt mondta, hogy a hibákat már kijavították. Csütörtökön a korábbi négy szerelvény helyett, csak egy felújított metró járt.

 

A hibái buktatták le

Több hibát is elkövetett a Teréz körúti robbantó – ez vezetett végül az elfogásához. A férfi információink szerint próbarobbantást végzett Karmacs határában, amit valaki jelentett a rendőrségen. A bombához használt távirányítót pedig az interneten rendelte, így az email címe buktatta le. Úgy tudjuk, hogy a robbantás éjszakáján egészen a Haller utcáig követni tudták a térfigyelő, vagy biztonsági kamerákon, ott viszont eltűnt. Valószínűleg kocsival hagyta el a fővárost, de ezt még vizsgálják.

Civilek bírálják a gyermekvédelmi rendszert

Szülők és civil szervezetek demonstráltak az Emberi Erőforrások Minisztériuma előtt. A gyermekvédelmi rendszer hibái ellen tiltakoztak és petíciót adtak át a minisztérium képviselőjének. Szerintük Magyarországon a legtöbb gyerek azért kerül állami gondozásba, mert a szülei szegények. Pedig törvény is tiltja, hogy kizárólag anyagi okok miatt gyerekeket szakítsanak el a családjuktól. A minisztériumot hiába kerestük.

Ötből négy gyerekbringa megbukott

Volt, amelyiknek nem volt fékje, a másiknak letört a nyerge. Gyerekbicikliket vizsgált a hatóság, 5-ből négy megbukott a teszteken. A kerékpárra rögzíthető gyermekülések közül pedig egy olyan bukott el, amit a hatóság már két éve kivont a forgalomból. Az ellenőrök most másik márkajelzéssel találtak rá egy üzletben.

Hibák a döntő kapujában

A tét a döntőbe jutás volt a pénteki napon. Nem csoda, hogy ezért sokkal jobban izgultak a juniorok a főzés alatt, s voltak, akik elkövettek néhány bakit az első feladatban.

Hibák, amiket a nők elkövetnek a társkeresésben

A párkeresés az egyik legfontosabb és legnehezebb dolog egy felnőtt életében. Mindkét nem elköveti a tipikus hibákat, Dr. Csernus Imre, pszichiáterrel arról beszélgettünk, mik azok, amikben a nők vetik el a sulykot és mire kell odafigyelni ahhoz, hogy ne essünk mindig ugyanabba a csapdába a párkeresés folyamán.

Hibák, amiket mozgás közben elkövetünk

A mozgás életerő, fiatalon tart, feltölt és kikapcsol..persze csak akkor, ha megfelelő módját választjuk, és kellő ismeretekkel rendelkezünk a saját testünkkel kapcsolatban. Máskülönben az egészségünk bánhatja. Az edzés közben, előtt és után felmerülő leggyakoribb hibákra szerettünk volna most rávilágítani Katus Attila segítségével!
 

Tipikus hibák, amiket egy kapcsolat elején elkövetünk

Minden kapcsolat eleje mindkét fél számára egy izgalmakkal teli időszak. Sokan ilyenkor azt hisszük, hogy minden gördülékenyen megy, az események maguktól történnek. Pedig az igazság az, hogy a kapcsolatnak ebben a fázisában történik a párkapcsolat megalapozása. Hogy melyik azok a tipikus hibák, amivel elronthatjuk a kialakulóban lévő kapcsolatunkat Südi Iringóval, Nagy Ricsivel és Tóth Melinda pszichológussal beszélgettünk.

Ismét lezuhant egy Gripen!


szerző:
2015.06.10. 18:00
Ismét lezuhant egy Gripen!

Nincs még egy hónapja se, hogy a Fókuszban beszámoltunk svéd kollégáink tényfeltáró riportjáról, amelyben leleplezték a magyar légtérre is vigyázó Gripen vadászgépek életveszélyes hibáit. Négy nappal később egy csehországi hadgyakorlaton már bajba is került egy magyar repülő. Ma leszállás közben a kecskeméti reptéren futómű nélkül landolt majd tört össze egy újabb Gripen. Polgár Géza riportja.

Közzétették az Air France-tragédia vizsgálati anyagát

A sebességmérő műszer elromlott, de a pilóták is hibáztak, mert nem követték a biztonsági előírásokat.

Vicces bakik a Híradóban!


szerző:
2010.12.31. 19:18
Vicces bakik a Híradóban!

Összeszedtük az év legviccesebb híradós bakijait!

Hibát hibára halmoztak az olajkatasztrófánál

Hibák sorozata okozta a Deepwater Horizon fúrótorony felrobbanását és az olajömlést a Mexikói-öbölben.

Hibák sorozata a Mexikói-öbölben

Csütörtökön hallgatja meg az olajkatasztrófát vizsgáló bizottság a British Petrol cég vezetőjét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való