KERESÉS search-close

hekker

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hekker"

A focimaffiától tart a portugál hekker

Attól fél, hogy Portugáliában végez vele a focimaffia - ezt mondta mai tárgyalásán Rui Pinto, portugál hekker. A férfi egyike volt azoknak, akik a Football Leaks nevű szervezetet alapították, ami világhírű klubokról és játékosról szivárogtatott ki bizalmas információkat. A magyar bíróság úgy döntött, hogy átadja a hekkert a portugál hatóságoknak. Az ítélet még nem jogerős.

Nem akarja a portugál hekker, hogy kiadják

Nem járult hozzá a gyorsított kiadatási eljáráshoz, így pár hétig még biztosan Budapesten marad a portugál hekker. A fiatalember annak a Football Leaks nevű szervezetnek dolgozott, amely például Cristiano Ronaldo állítólagos nemi erőszak ügyét is világgá kürtölte. Szerdán fogták el budapesti lakása előtt. A bíróság ma úgy döntött, hogy kiadatásáig nem hagyhatja el otthonát, és nyomkövetőt kell viselnie. 

Budapesten fogták el a hekkert

Budapesten tartóztatták le a Christiano Ronaldo állítólagos nemi erőszak ügyét világgá kürtölő Football Leaks egyik fő hekkerét. Az internetes portál évek óta szivárogtatott világhírű focistákkal és sztárcsapatokkal kapcsolatos titkos dokumentumokat. A szerdán elfogott férfi portugál állampolgár, ám évek óta Magyarországon élt.

Nem mindenki jelentette fel a fiatal hekkert!

A MÁV és a Szerencsejáték Zrt. is megköszönte korábban a hibák bejelentését annak a fiatalembernek, aki 50 forintért tudott bérletet venni a BKK új online jegyáruházában. A rendszert fejlesztő cég viszont feljelentést tett, korábban azt nyilatkozták, a belső szabályaik miatt ez kötelességük volt.

Köszöni, hogy sokan támogatják

Megviselte a rendőrségi kihallgatás, ezt mondja az a fiatal, aki felhívta a figyelmet a Budapesti Közlekedési Központ online jegyrendszerének hibáira, majd feljelentették. Csak az RTL Híradónak nyilatkozott. A feljelentés és a kihallgatás miatt óriási a felháborodás, az interneten több ezren tiltakoznak. A fiatalember köszöni a támogatást, azt mondja: ez megerősíti abban, hogy nem sértett törvényt. Nevét továbbra sem hozzuk nyilvánosságra, a telefonos beszélgetést eltorzítottuk.

EXKLUZÍV: Interjút adott az RTL Híradónak a BKK-botrány kirobbantója

Exkluzív interjút adott Híradónknak az a fiatalember, akit pénteken rendőrök vittek el otthonról, amiért át tudta írni a Budapesti Közlekedési Központjának online jegyrendszerében a bérlet árát 50 forintra. Azt kérte nevét ne hozzuk nyilvánosságra, a telefonos beszélgetést is eltorzítottuk. Hogy mit mondott még, megtudhatják a RTL Híradóból 18:00-kor!

„A zsarolóvírusnak annyi”

A zsarolóvírusnak vége. Ezt állítja az kiberbiztonsági szakértő, akinek sikerült megállítania a vírus terjedését. A 22 éves brit fiatalember szerint azonban azok, akik aktiválták az interneten terjedő kórt, újra próbálkozhatnak. Közben két informatikai biztonsággal foglalkozó cég is talált bizonyítékot arra, hogy a hétvégén pusztító zsarolóvírust észak-koreai hekkerek szabadították a világra.

Láss túl a focimezen és a tetoválásokon! - Kabát Péter múltja és jelene

A tizenhatszoros magyar válogatott ősszel a Nyerő Párosban méretteti meg magát szerelmével, Adrival, ezért összegyűjtöttük legemlékezetesebb pillanataikat az elmúlt időszakból.

Börtön a szekta honlapjának feltöréséért

A fiatalember tagja annak a nemzetközi mozgalomnak, amelyik évek óta küzd a nagy befolyással bíró egyház ellen.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való