KERESÉS search-close

hazatért

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hazatért"

ÉNB Kristóf hazatért


szerző:
2018.09.04. 16:30
ÉNB Kristóf hazatért

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja egy éve döntött úgy, hogy otthagyja a sorozatot, és Németországba költözik. Most azonban újra feltűnt az RTL Klub képernyőjén. De mennyire jöttek be a számításai Hamburgban, és mi az, amit a legjobban szeret az új otthonában?

Egy hónap után hazatérhetett a kétéves Levente

Egy hónap után hazatérhetett a kétéves Levente Magyarországra, nővére hozta haza. Ő az a kisfiú, akit már több mint 1 hónapja azért szakítottak el szüleitől, mert az amerikai hatóságok szerint illegálisan akartak átlépni a kanadai-amerikai határon. Szülei viszont még mindig őrizetben vannak Amerikában. Apját akár néhány napon belül kitoloncolhatják, hazajöhet, de a kisfiú anyját bíróság elé állítják és akár sok éves börtönbüntetést is kaphat.

 

Hazajött Tóbiás, a fekete gólya!

Elsőként érkezett meg Afrikából Magyarországra gemenci fészkébe Tóbiás, a fekete gólya. A gólya péntek délután szállt le, a megérkezést élő internetes adásban követhették az érdeklődők. Tóbiás párja, Sára március közepén szokott megérkezni. Tóbiás nem csak abban rekorder, hogy rendszeresen a legelsőként érkezik haza, de 19 évével ő a legöregebb ismert, vadon élő fekete gólya az országban.

Hazaérkezett a világjáró kandúr

Hazaérkezett Tamásiba Rudi a világjáró kandúr. Az állat újabb 1400 kilométer után tegnap este már saját helyén alhatott.

Megünnepelték Báró érkezését

Péntek délben megérkezett az első gólya, Báró. Tíz éve mindig ő érkezik haza elsőként tavasszal, fészke az őrhalmi iskola kéményén van. A településen ilyenkor ünnepséget is rendeznek, még Budapestről is odautaztak, hogy megfigyeljék a landolását. A szakemberek műholdas jeladón keresztül követték végig a gólya útját.

Ezrek fogadták a riói érmeseket

Több ezer ember fogadta ujjongva a riói olimpiáról hazatért magyar csapatot Budapesten, mindenki fotót és autogramot akart az olimpikonoktól. 8 arany, 3 ezüst és 4 bronzérmet szereztek a sportolók, akiknek gépe reggel 8-kor szállt le a Liszt Ferenc repülőtéren.

Szilágyi Áron most ünnepel, jövőre házasodik

Már honvágya volt Szilágyi Áronnak. A most már kétszeres olimpiai bajnok kardvívó az aranyérmesek közül elsőként tért vissza Rióból. Éjszaka kisebb tömeg várta a repülőtéren. Azt mondta: még nem volt ideje ünnepelni, de a családjával és a barátaival most bepótolja. Menyasszonyával pedig az olimpiai szereplése után eldöntötték, jövőre összeházasodnak.

 

9 év után került meg a kutya

9 év után visszakerült egykori gazdáihoz egy vizslakeverék. A német házaspár franciaországi nyaralásán vesztette el, és nemrég egy véletlen folytán megtörtént a családegyesítés. De lehet, hogy az öröm nem tart sokáig, mert a kutya már öreg és beteg.

Bandika két év után újra édesanyjával lehet

Néhány perc múlva egy több, mint két éves történet utolsó fejezete is lezárul. Attila, a nagybácsi nővérét, és annak kisfiát, Bandikát várja a reptéren, akik Dominikából érkeznek haza.

Vége a rémálomnak, Bandika hazatért

Néhány perc múlva egy több, mint két éves történet utolsó fejezete is lezárul. Attila, a nagybácsi nővérét, és annak kisfiát, Bandikát várja a reptéren, akik Dominikából érkeznek haza.

Előzetes: Bandika újra itthon


szerző:
2015.06.30. 17:00
Előzetes: Bandika újra itthon

A Dominikára szöktetett 7 éves kisfiúval kedd délelőtt szállt le édesanyja a Liszt Ferenc reptéren. 2 év után egy dominikai gyermekotthonból kapta vissza kisfiát a külügyminisztérium segítségével. Azután került oda, hogy az Interpol 1 hónappal ezelőtt rátalált apjával együtt. A férfi ellen most is elfogatóparancs van érvényben, de a 2 ország között nincs kiadatás.

Tóásó Előd meghatottan tért haza szülőföldjére

Tóásó Előd másodszor is hazatért és erdélyi zarándokútjára a Fókusz kísérhette el. A csíksomlyói búcsú előtt a régi családi emlékek és az utánozhatatlan székely vendéglátás várt minket. Kilyén Tamás riportja.

Hazatért a mentőcsapat a földrengés sújtotta Nepálból

Hazaérkezett Nepálból hétfőn a Baptista Szeretetszolgálat Rescue 24 nevű mentőcsapata, amelynek tagjai csaknem egy héten keresztül segítettek a földrengés áldozatainak orvosi ellátásában. Pavelcze László, vészhelyzet kezelési igazgatótól megtudtuk, hogy milyen állapotok uralkodnak most kint, és mi a helyzet a kinti magyarokkal.

Hat év börtön után hazatért Tóásó Előd

Hat év bolíviai börtön után hazahozták Tóásó Elődöt, hétfőn délután szállt le a repülője. A férfit társaival együtt még 2009-ben fogták el és terrorizmussal vádolták, két magyart az akcióban agyonlőttek a bolíviai katonák. Tóásó végig tagadta, hogy bűncselekményt követett volna el, végül februárban úgy döntött a bíróság, hogy letöltötte büntetését és szabadon engedik. Két hónap telt el, de útlevelét nem kapta vissza, ezért kért segítséget.

Másfél év után talált haza Zsebi kutya

Zsebi másfél évvel ezelőtt tűnt el. Vendégségben volt, amíg gazdái nyaralni mentek- nélküle. De nem ezért kóborolt el, hanem mert egy szomszéd néni véletlenül kiengedte őt a ház udvarából az utcára. Ő pedig úgy gondolta, világot lát, de mire meggondolta volna magát, már nem talált vissza. Másfél évig nem hallatott magáról.

Otthon van Strauss-Kahn


szerző:
2011.09.04. 12:00
Otthon van Strauss-Kahn

A Nemzetközi Valutaalap egykori vezetőjének az elmúlt hónapokat az Egyesült Államokban kellett töltenie, miután nemi erőszakkal vádolták meg.

Fél lábbal is csúcsot hódított Erőss Zsolt

Másfél évvel ezelőtt az sem volt biztos, hogy élve lejön a hegyről. Erőss Zsolt végül csak az egyik lábát veszítette el, de már akkor megígérte, hogy ezzel nem lesz vége hegymászó pályafutásának. Megmászta a világ negyedik legmagasabb hegycsúcsát, oxigénpalack nélkül.

Elfogták a bujkálásból hazatérő kerítőnőt

A nőt először 2004-ben fogták el, mert bordélyházat tartott fenn. A bíróság azután el is ítélte, de ő elszökött a büntetés elől.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való