KERESÉS search-close

hasba rúgta

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hasba rúgta"

Börtönbe megy az a férfi, aki hasba rúgta édesanyját

Két évre börtönbe kell mennie annak a 31 éves férfinak, aki saját édesanyját rúgta hasba tavaly augusztusban Tolnán. A támadó egyik este éjfélkor részegen ért haza, és üvöltve kért enni az anyjától. A nő nem adott neki, ezért hasba rúgta. Az idős asszonynak eltört a bordája és ki kellett venni a lépét.

Saját édesanyját rúgta hasba egy férfi

Saját édesanyját rúgta hasba egy férfi múlt csütörtökön, Tolnán. A késő este bódultan hazaérő támadó ételt követelt anyjától. De mert a nő nem adott neki enni, belerúgott. A asszonynak több bordája is eltört, és a lépét is ki kellett venni. A férfit életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítják, a bíróság ma döntött a letartóztatásáról.

 

Hasba rúgta a bírót a kapus


szerző:
2014.10.02. 18:20
Hasba rúgta a bírót a kapus

Hasba rúgta a bírót egy focikapus a hétvégén, a Borsod megyében játszott kistérségi amatőr labdarúgóbajnokságon. A Martonyi-Sajókaza mérkőzést az eset után azonnal félbeszakította a bíró, aki úgy tudjuk, nem sérült meg komolyabban.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való