KERESÉS search-close

harcsa

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "harcsa"

Séffőzés: másold le Sárközi Ákos „egyszerű” harcsa ételét!

A versenyzőknek fel kellett kötniük a gatyájukat, hiszen az elődöntők kezdetével elérkezett az első séffőzés ideje is.

Két versenyzőnek is szembe kellett néznie a legnagyobb rémálmával

Miközben Jóni Ricsi egy óriási harcsa látványától ijedt meg, Viczián Viki az élő rákoktól félt a legjobban. Bármennyire nem akarták, a szerencse úgy hozta, hogy ezekkel kell dolgozniuk.

Óriás harcsát fogtak Szentesen

Óriás harcsát fogott egy szentesi horgász. A több mint két méter hosszú és csaknem száz kilós halat két órán keresztül fárasztották, mire sikerült megfogni. Alig bírták kiemelni a vízből, így a súlyát csak becsülni tudják. A horgász azt mondta, egy ekkora halat tiszteletből is vissza kell engedni a vízbe.

 

ÓRIÁSHARCSA: Több mint 2 méter és csaknem 100 kiló

Óriás harcsát fogott egy szentesi horgász. A több mint két méter hosszú és csaknem száz kilós állatot két órán keresztül fárasztották. Az állat akkora volt, hogy alig bírták kiemelni a vízből, a súlyát csak becsülni tudják. A felvételeket a Szentesi Mozaiktól kaptuk.

Vajon a döntősök átmentek a Séf vizsga tesztjén?

Az első feladatban egy egész harcsával kellett megküzdeniük a versenyzőknek, amit brokkolival párosítottak. A zsűri mindegyik ételt végigkóstolta, a kérdés már csak az: ki, milyen osztályzatot kapott?

Bea mindent az utolsó pillanatra hagyott?

Az utolsó 10 percben kezdett neki a hal filézésnek, a legvégső pillanatig sütötte a harcsát, hogy tökéletes legyen… a háziasszony minden percet kihasznált és a végén elégedetten ment a zsűri elé.

Győzőt a Séf segítette ki a rolád parájából

A színész gép-fóbiája nem csitult, amikor megint meggyűlt a baja a kutterrel. Szerencsére Zé épp arra járt, amikor helyre kellett rakni benne a pengéket. Később a Séf megmutatta neki, hogyan is kell tökéletesen felcsavarni egy roládot.

Kati már dobogós álmokat szövöget

Kati szereti szépen lassan felépíteni magában a céljait: a séfkabáttal kapott büszkeség mellett most már abba is bele mert gondolni, hogy szeretne ott lenni az utolsó háromban.

Anna: „Kicsit szerelmes lettem mindenkibe”

Anna a főzés elején kicsit bajban volt: a többieket leste, mégis hogyan kellene nekikezdenie az óriási harcsa filézésének. A puskázás közben azt is elmesélte Zének, hogy mit gondol a versenytársairól.

A Séf harcsával vizsgáztatta a döntősöket

Sárközi Ákos minden új szakács jelöltjével kifiléztet egy halat és megkéri, hogy készítse el, ahogy csak szeretné. Ugyanezt kellett most tennie a döntős versenyzőknek is.

Peller Anna olívás harcsa fasírtja

A zsűrinek tetszett Anna tányérja, azonban a krémben valami oda nem illőt találtak, ami elvitte az ételt. Kíváncsi vagy, mi volt ez? Nézd meg az értékelést!

A séf nem hagyta, hogy Győző feladja a hal-küzdelmet!

Győző alól egy picit kifutott a talaj, amikor megtudta, hogy halakkal kell dolgozniuk, azután még inkább, amikor Sváby András pont őt hátráltatta. A filézésnél már minden reménye elveszett, de akkor betoppant hozzá Sárközi Ákos.

Sváby András megszívatta barátját: feladásba hajszolta Győzőt?

A második nap András előnyével indult, aki gondolt egyet, és a halaktól amúgy is rettegő Győzőnek adta a harcsát! Ki is tört a harcsa-pánik: a színész szíve szerint elmenekült volna a konyhából.

Peller Anna sörbundás harcsája

Anna a séf szerint egy igazán színes világot mutatott meg az ételével, amivel még Sárközi Ákost is megihlette, és egy rögtönzött receptet is tanácsolt a színésznőnek.

„Harcsa: ronda, mint a bűn, de eszméletlen finom”

Gordon egészen Amerikáig menetelt, hogy kipróbálja magát harcsa halászatban, de nem is akárhogyan: kézzel! Ráadásul nem veszélytelen a dolog, hiszen ezek a halak olyanok, mint a pitbullok.

Harcsát sütnél? Gordon megmutatja, hogyan!

Miután kézzel elfogták a halacskákat, és megtisztították őket, jöhetett is a sütögetés. Gordon déli módon készítette el a harcsát és egy tüzes páccal ízesítette.

Óriási harcsát fogott Pakson egy horgász

Tíz kilóval több, mint egy mázsa, és majdnem két és fél méter az a harcsa, amit Pakson fogott ki egy horgász. Akadt már a horgára 50, 60, sőt 70 kilós harcsa is, de ez a mostani abszolút rekordnak számít a környéken. A horgász azt mondta, már a fárasztásnál érezte, hogy nagy fogás lesz. A halat mérlegelés után hazavitte, lesz belőle harcsapörkölt és rántott hal.

Világrekorder lehet a magyar horgász

Kifoghatta a valaha mért legnagyobb szürkeharcsát egy magyar horgász a franciaországi Petit-Rhone folyóban! Varga Vilmos évek óta dolgozik a környéken, mint horgász-túravezető, péntek este már két órája horgászott már, eredménytelenül. Épp indulni készült, mikor éjfél előtt néhány perccel megrezzent a damil.

3 mázsa harcsával csípték el a rapsicokat

A két orvhalász közül az egyik rátámadt az intézkedő rendőrre.

Horgászt fogott a harcsa


szerző:
2009.08.06. 15:09
Horgászt fogott a harcsa

A férfi két másik horgásznak akart segíteni, amikor az állat a víz alá rántotta.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való