KERESÉS search-close

halott pénz

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "halott pénz"

Fesztiválozz te is Járai Márkékkal!

Ma már indul a VOLT, de utána sem lesz megállás. Végigvesszük a nyár legnagyobb fesztiváljait, és egy kicsit felmérjük a koncertezés mélységeit Járai Márkkal és Lábas Vikivel.

Fókusz 2016-12-29


szerző:
2016.12.29. 18:45

Sűrű hétvége a Szigeten


szerző:
2016.08.15. 18:00
Sűrű hétvége a Szigeten

Olyan lendülettel érkeztek meg a fesztiválozók a Sziget hétvégi programjaira, hogy muszáj volt egy pár órára megpihenniük. Kora délután sokan csöndes zugokat kerestek, de az is szempont volt, hogy a villódzó fények ne zavarják az előző napok koncertjein megfáradt szemüket.  Aztán persze később elkezdődött a ráhangolódás is, és a buli folytatása.

A véleményvezérek találkozása

Idén is megrendezték a Pilvakert. A Story Extra pedig ott volt a zenészek és művészek utolsó próbáján. Nézzük, mi történt a srácokkal!

MARSALKÓ DÁVID:

A slam poetry úttörői is tisztelegtek a 1848-as forradalom hősei előtt. Megnéztük őket a Pilvakeres próbán a már hagyománnyá vált március 15-ei fellépésük előtt. Marsalkó Dávid alias Halott Pénz mondja el, miben egyezik a romantikus költészet a rappel.

Erdélyi Csilla - Valami van a levegőben

"Az első produkciót nem fogja tudni fölülmúlni!" Jelentette ki Gyuszi Csilla második dala előtt. Szerintetek rácáfolt Feró dalával erre a kijelentésre a házigazda?

Fókusz Plusz 15-08-01


szerző:
2015.08.01. 19:15
Fókusz Plusz 15-08-01

Fókusz Plusz: A siker titka - Mitől lett népszerű a magyar hiphop? A raperek korábban dolgoztak a zene mellett, ma viszont jól megy a szekér. Hobbitok nyomában? - Sokan UFO-leszállópályának vagy szektabázisnak hiszik a dombházakat, a lakókat az sem zavarja, hogy fű nő a fejük felett.

Hip-hop bandák, akik kitalálták és megfőzték a sikerreceptet

 Milliók kattintanak rájuk, rengetegen járnak a koncertjeikre és kívülről fújják slágereiket. A közönség tombol a dalokra. Imádják a színpadon álló előadókat, azt azonban kevesen tudják hány év, mennyi munka kellett ahhoz, hogy eljutottak odáig.

A saját erejükből mára szupersztárok lettek

Hősök, Punnany Massif, Halott Pénz, Wellhello – a hazai hip-hop és rapzene megkerülhetetlen bástyái. Vajon mikor lettek azok, hogyan kerültek fel a toplistára, hogyan nőtték ki az underground klubokat és váltak hatalmas koncertek főszereplőivé?

HALOTT PÉNZ:

Marsalkó Dávid, alias Halott Pénz átlagban nagyon keveset alszik és reggelente hullafáradtan ébred. Viszont még sohasem élvezte ennyire, amit csinál.

Portré 15-03-29


szerző:
2015.03.30. 00:25
Portré 15-03-29

Portré: A Halott Pénz formáció alapító tagja, rappere, D. Tóth Andrással beszélgetett. Marsalkó Dávid, a klasszikus utcai művészetek egyik ikonja.

Marsalkó Dávid, a klasszikus utcai művészetek egyik ikonja

A Halott Pénz formáció alapító tagja, rappere, D. Tóth Andrással beszélgetett. Egy populáris, közkedvelt zenekar az övék Pécsről, mint oly sok más sikeres formáció.

Fesztivélérzés: egy közösség, ahol mindenki barát

Hetven országból érkeztek Budapestre a fesztiválozók és talán már közöttük is akad, aki itt talált rá élete párjára, vagy néhány év múlva küld egy képet a szervezőknek a gyermekéről. Azt mondják, az itt tapasztalt közösségi élményt semmivel sem lehet összehasonlítani.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való