KERESÉS search-close

halálra verte

23 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "halálra verte"

Tagadja, hogy halálra verte gyerekkori barátja anyját

Tagadja, hogy ő gyilkolt volna – ezt mondta a bíróságon az a férfi, aki a vád szerint tavaly megkötözött és halálra vert egy 70 éves nőt a Pest megyei Dabason. Kiderült: a pénzéért ölhette meg gyerekkori barátja anyját, akivel jól ismerték egymást. Másfél millió forintot vitt el tőle. Az ügy tárgyalása kedden kezdődött.

 

Tragédiával végződött a családi vita

A gyanú szerint halálra verte élettársát egy férfi a budapesti Alkotmány utcában. Letartóztatását már kezdeményezte az ügyészség. Híradónknak a helyszínen azt mondták, hogy a támadó és áldozata rendszeresen veszekedtek. A Magyarországon becslések szerint minden ötödik nőt bántalmazza a párja.

 

Halálra verte a barátját, 2 napig együtt élt a holttesttel

Baltával, fával, fűrésszel, ütötte, vágta barátját - életfogytiglani fegyházra ítélte ma a bíróság azt a férfit, aki 2017-ben ölte meg lakótársát vámospércsi otthonukban, majd két napig élt együtt a holttesttel. A férfi tagadott a bíróságon. Azt mondta, barátja elesett a biciklivel, abba halhatott bele. 

Zavarta a kiabálás, halálra verték

Vádat emeltek az ellen a nő ellen, aki tavaly szeptemberben úgy megvert egy 75 éves budapesti férfi, hogy az belehalt sérüléseibe. A Kozma utcai börtön mellett élő idős ember azt kérte az egyik elítélt rokonától, aki az utcáról kiabált be a börtönbe, hogy ne hangoskodjon. A nő ezt zokon vette és rátámadt a férfira. Visszaeső, akár 12 évet is kaphat.

Dühében halálra verte a saját kutyáját

Dühében halálra vert egy kiskutyát. Az állatkínzás ellen és a felelős kutyatartásért demonstráltak Szombathelyen tegnap. Több százan vettek részt a megmozduláson, amit állatvédők szerveztek egy brutálisan megölt tacskókölyök miatt. A kiskutyát múlt vasárnap verte agyon egy férfi, miután összeveszett családjával.

Hetekig rejtegette a holttestet

Hamarosan bíróság elé állhat az az 53 éves férfi, aki a gyanú szerint halálra verte ismerősét Komorón márciusban. Egy évig élt a férfi házában ingyen, de híradónk információi szerint, amikor a tulajdonos pénzt akart kérni tőle, ő dühében egy szögvassal halálra verte, majd a holttestet a nyári konyha pincéjébe rejtette.

Életfogytiglan a gyilkosságért

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte a bíróság első fokon azt a férfit, aki tavaly télen halálra verte mozgáskorlátozott lakótársát.  Baltával, botokkal és egy fűrésszel is ütlegelte az idős, rokkant férfit, mert az nem gyújtott be a kályhába.

10 év után Dominikán fogták el a brutális férfit

A Karib-tengeri Köztársaságban akadtak a nyomára a rendőrök annak a nyíregyházi férfinak, aki a gyanú szerint 2008-ban halálra verte volt élettársát. Híradónk információi szerint múlt csütörtökön egy közúti ellenőrzésen bukott le, így fogták el végül.

 

Halálra verte cellatársát, a legsúlyosabb büntetést kapta

A kiszabható maximális büntetést, öt évet kapott az a 18 éves fiú, aki egy évvel ezelőtt olyan brutálisan összeverte cellatársát, hogy az később belehalt sérüléseibe. Az eset a szirmabesenyői fiatalkorúak börtönében történt. Az áldozat néhány nap múlva szabadult volna.

Részegen verte halálra főbérlőjét

Nem emlékszik semmire annyit ivott. Ezt állítja az a férfi, aki a vád szerint megölte főbérlőjét a Pest megyei Örkényben. Az ügyészség szerint ütötte, majd a padlóba verte áldozata fejét és meg is taposta a beteg férfit, aki percek alatt meghalt.

Halálra verte cellatársát


szerző:
2018.01.31. 18:15
Halálra verte cellatársát

Hosszú évekre börtönbe kerülhet az a fiú, aki olyan brutálisan megverte cellatársát, hogy az később belehalt sérüléseibe.

Halálra verhette feleségét

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a férfi ellen, aki a gyanú szerint úgy megverte párját, hogy az belehalt sérüléseibe.

Kutyalánccal verte halálra a 69 éves nyugdíjast

Sohasem szabadulhat a rácsok mögül az a férfi, aki egy kutyalánccal halálra vert egy 69 éves nyugdíjast otthonában még 2013-ban Ózdon. Három másik társával együtt 20 ezer forint értékű holmit vitt el a családi házból, ahol egy idős testvérpárra támadtak rá.

Ütötte, amivel csak tudta

Ütötte, amivel érte, halálra verte barátját egy férfi még januárban - most emeltek ellene vádat. Vámospércs mellett egy erdőben laktak. A tragédia estéjén azon vesztek össze, hogy ki vágja fel a fát. A vádlott, miután megölte társát, napokig élt együtt a holttesttel, azt hitte, megfagyott. Ha bűnösnek találják, akár élete végéig is fegyházba kerülhet.

Életfogytiglant is kaphatnak, amiért halálra verték a hajléktalant

Életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat az a két férfi, akik még tavaly decemberben néhány szakadt ruhadarab és kopott tányér miatt halálra vertek egy hajléktalant Sopronban. Miközben lakókocsijában épp szatyrokba pakolták az értéktelen holmit, ismerősük betoppant és számon kérte őket. Ekkor estek neki: fadarabbal, raklappal és puszta kézzel ütötték és megrugdosták. A napokban emeltek vádat ellenük.

Bevallotta a fiú, hogy ő ölt

Édesanyja egyedül neveli és gyakoriak voltak náluk a veszekedések- ezt mondták Híradónknak arról a 15 éves fiúról, akit a tatabányai kettős gyilkossággal gyanúsítanak. A tinédzser bevallotta, hogy ő ölte meg a hajléktalanokat tegnap, de hogy miért azt egyelőre nem tudni. Információink szerint egyikükkel összeszólalkozott mielőtt halálra verte.

Továbbra sem tudni, hogyan tudta fegyverként használni az ágy rácsát

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a 68 éves férfit, aki a gyanú szerint egy ágyráccsal halálra verte betegtársát. A gyilkosság kedd hajnalban történt, a fővárosi Merényi Kórház pszichiátriai osztályán. Az áldozat családja úgy döntött, hogy feljelentést tesznek, mert - szerintük- 86 éves rokonukat beleegyezésük és tudtuk nélkül szállították át a zárt osztályra, ahol végül meggyilkolták.

Puszta kézzel vert agyon egy ötgyerekes édesapát

Kétszer ütötte meg, olyan erővel, hogy a férfi azonnal meghalt a Borsod megyei Martonyiban.  Azért verte halálra, mert azt hitte róla, hogy az élettársa szeretője. Megrázó történet!

Féltékenység miatt verhette halálra ismerősét

Féltékenység miatt verte agyon ismerősét az a férfi, akit még csütörtök éjjel fogtak el a rendőrök Zuglóban. A gyanúsított barátaival italozott, és úgy tudni, egyik ismerőse szemet vetett barátnőjére, ezért szó szerint agyonverte.

Karácsonyi ajándékot akart, ezért ölt

Karácsonyra akart ajándékot a családjának és a barátnőjének, ezért tört be egy házba és vert halálra egy idős embert egy 17 éves fiú Gyarmaton még decemberben. A múlt héten fogták el, a brutális támadás részleteiről eddig nem beszélt a rendőrség. A fiút 18. születésnapján helyezte előzetes letartóztatásba a bíróság, de mivel a támadást 17 évesen követte el, nem kaphat életfogytiglant.

Előzetes: Ajándékot akart venni, ezért gyilkolt

Karácsonyra akart ajándékot venni a családjának, ezért tört be egy házba, és verte halálra az idős házigazdát egy 17 éves fiú tavaly decemberben. Hogy mi történt a gyilkosság napján, elmondjuk 6-kor az RTL Híradóban.

Élete végéig börtönbe maradhat

Életfogytiglant kapott az a dobozi férfi, aki egy veszekedés után puszta kézzel annyira összeverte a barátnőjét, hogy az meghalt. A másfél évvel ezelőtti végzetes estén kábítószer hatása alatt összevesztek, és a férfi fojtogatta és ököllel verte a nőt, majd otthagyta a padlón, és a mentősöket sem engedte hozzá. Egyiküket meg is ütötte, és a kiérkező rendőröket is gázpisztollyal fenyegette.

Miközben az apa harcolt érte, nevelője majdnem halálra verte

Veronika lassan három éves, de még nem tud járni, és most kezd beszélni tanulni. Nem azért, mert beteg, hanem azért, mert olyan súlyosan bántalmazták egyéves korában, hogy csoda, hogy életben maradt. Miközben édesapja a kislányt féltve azért küzdött a bíróságon, hogy Veronika hozzá kerülhessen, anyjának új barátja kis híján a halálát okozta. Például azért, mert sírt. A kislány most az apjával él, de amit átélt, örökre nyomot hagyott rajta. Moskovics Judit riportja Veronika és édesapja küzdelméről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való