KERESÉS search-close

halálos

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "halálos"

Ámokfutó lövöldözött egy kaliforniai bárban

Fegyveres támadó rendezett vérontást egy kaliforniai bárban, ahol éppen egyetemisták szórakoztak. A lövöldözésben tizenketten vesztették életüket, köztük a seriff helyettes, aki elsők között érkezett a helyszínre. A szemtanúk szerint egy huszonéves, fekete ruhás férfi egy félautomata fegyverrel nyitott tüzet. Ő maga is belehalt a támadásba.

Tragédia az evőversenyen

Meghalt egy volt boxoló Argentínában, amikor megpróbált minél több croissant felfalni a rendelkezésére álló egy perc alatt. Próbálták megmenteni, de nem sikerült: a kórházban meghalt.

Gyalogost gázoltak halálra Kecskeméten

A férfi buszról szállt le, majd át akart menni az úton, amikor elütötte a kocsi. A sofőrnek nem esett baja. Ezen a szakaszon nincs közvilágítás, még vizsgálják, hogy ez közrejátszhatott-e a balesetben. Egy hónapon belül ez már a második halálos gyalogosgázolás Kecskeméten.

Meghalt az anya a ceglédi balesetben

Egy nő meghalt, férje és 11 éves gyereke pedig súlyosan megsérült, amikor autójuk összeütközött egy másik kocsival a 4-es főúton. Az eddigi adatok szerint az elhunyt nő férje hibázhatott, amikor nem adta meg az elsőbbséget a másik kocsinak, és elé kanyarodott…

50 métert zuhant a busz a Jangce folyóba

Egy utas és a sofőr veszekedése miatt történt tömegtragédia a kínai Csungkingban, ahol néhány napja egy busz a Jangce folyóba zuhant egy 50 méter magas hídról. Legkevesebb 13-an meghaltak

 A záróvonal ellenére előzött, meghalt az M2-esen

Záróvonalon előzött, ráadásul a megengedett sebességet is bőven túllépte az sofőr, aki autójával csütörtökön két kocsinak is nekiütközött az M2-es autóúton. Ő a helyszínen meghalt, a szabályosan közlekedők közül ketten súlyosan megsérültek, őket a mentők kórházba vitték.

Baleset a hosszú hétvége első napján: szörnyethalt Tatabánya belvárosában a férfi

Több halálos baleset is volt a hosszú hétvége első napján. Egy 35 éves férfi szörnyethalt, miután Tatabánya belvárosában egy kanyarban lesodródott az útról, majd az út menti fűtéscsövekbe csapódott.  A mentők szerint esélye sem volt a túlélésre.

Bulldog ölte meg Boggie kiskutyáját

Elszabadult amerikai bulldog támadta meg a Boggie néven ismert énekesnő kutyáját. A kistestű állat elpusztult és az énekes is megsérült, amikor védeni próbálta kedvencét. A támadó kutya a kerítés alatt bújt ki, majd rárontott a turistaúton sétáló, pórázon vezetett kiskutyára.

3 ember halálát okozta


szerző:
2018.10.29. 18:06
3 ember halálát okozta

2 év 10 hónap börtönre ítélné a bíróság azt a 32 éves debreceni férfit, aki tavaly októberben okozott halálos balesetet Debrecen határában. A vétlen sofőr autójában hárman haltak meg, a vétkes vezető túlélte a frontális ütközést. Az ügyben most hozott ítéletet első fokon a bíróság, de a vádlott fellebbezett.

3 halott, mert nem adott elsőbbséget

Hárman meghaltak, amikor betegszállító kisbusz és tartálykocsi ütközött Tiszafüreden. A mikrobusz az út szélére borult, többen beszorultak a roncsba, őket a tűzoltók szabadították ki. Hiába érkezett két mentőhelikopter is a balesethez, egy ember a helyszínen meghalt, ketten a kórházba szállítás után vesztették életüket.

Négyen haltak meg az autóban

Négyen haltak meg, amikor a sorompót kikerülve vonat elé hajtott egy autós. Híradónk úgy tudja, az autóban egy házaspár ült, akik lányukat látogatták meg az orosházi kórházban. Velük volt lányuk 18 éves barátja, és a fiú egyik ismerőse. Mindannyian meghaltak. A fiú apja Híradónknak azt mondta, érezte, hogy baj történt.

Pilótahiba miatt zuhantak le

A pilóták miatt zuhant le májusban egy elektromos kisrepülőgép a Baranya megyei Szalánta közelében – ezt állapította meg a légügyi hatóság nemrég lezárult vizsgálata. A balesetben tesztrepülés közben a gépet fejlesztő cég két pilótája vesztette életét.

Három ember halt meg a sofőr miatt

Borzasztóan sajnálja, senkit nem akart megölni - ezt mondta a bíróságon az utolsó szó jogán az a román sofőr, aki halálos balesetet okozott tavaly júliusban Biharkeresztes közelében. Csaknem két napon át szinte megállás nélkül vezetett, 44 órán át volt úton.

Anya és lánya halt meg a tűzben

Anya és egyetemista lánya halt meg éjjel egy kaposvári lakástűzben. A lángok egyszerre két szobában csaptak fel, egyelőre nem tudni miért. A harmadik emeleti lakásban volt a lány barátja is. Neki sikerült kijutni az erkélyre, ahonnan a tűzoltók hozták le. Ő könnyebb sérülésekkel került kórházba. Barátnője és annak édesanyja viszont nem tudott kimenekülni.

Halálra gázolták a zebrán a 69 éves nőt

Zebrán gázoltak halálra egy gyalogost Székesfehérváron. A 69 éves nőt egy betonszállító teherautó pénteken ütötte el. Csak az első félévben több mint 400 gyalogost ütöttek el átkelőhelyeknél.

TRAGIKUS: így hajtott át a tömegen a vonat az ünnepségen

Az indiai Pándzsáb államban ünneplők épp a hatalmas görögtüzet nézték, miközben petárdák durrogtak körülöttük - több százan voltak, amikor jött a vonat. A szerelvények megállás nélkül hajtottak át a görögtüzet figyelő síneken állókon. Ötvennyolcan meghaltak, több tucatnyian megsérültek. A felvételeken jól hallatszik, hogy a mozdonyvezető csak akkor dudált, amikor már késő volt.

Bennégett az autójában

Bennégett autójában és meghalt az a férfi, aki frontálisan ütközött egy kamionnal csütörtök délelőtt a négyes úton Abonynál. A kamion vezetője azt mondta Híradónknak: hiába próbált meg mindent, nem tudta kivédeni a balesetet. Az ütközés után a kocsi kigyulladt, a kamionsofőr odarohant, de már nem tudtak segíteni a 77 éves emberen.

Többször elsírta magát a vádlott

Többször elsírta magát a bíróságon a sofőr, aki miatt hárman meghaltak. Az Ausztriában henteskéntént dolgozó férfi hazafelé tartott kollégáival, amikor záróvonalnál előzni kezdett, de szemből is jöttek. Három kocsival ütközött. Mindhárom kollégája meghalt, ő maga és még ketten maradandó sérüléseket szenvedtektek.

Idős pár halt meg a balesetben

Két ember meghalt, amikor autójuk kamionnal ütközött Kecskemét közelében a 44-es főúton. Az autót vezető idős férfi majdnem árokba hajtott, ezért elrántotta a kormányt, a kocsi ekkor keresztbe fordult az úttesten, épp egy érkező kamion előtt.

HALÁLOS: Rókával ütközött, félrerántotta a kormányt

Halálos baleset egy róka miatt. Meghalt egy 51 éves férfi, mert miután elgázolta az állatot, elrántotta a kormányt, és nekicsapódott a szembejövő autónak. A tragikus ütközés hajnalban történt, Tiszaújvárosnál.

Meghalt a vétlen sofőr


szerző:
2018.09.27. 18:08
Meghalt a vétlen sofőr

A vétlen sofőr meghalt, annak, aki a balesetet okozhatta semmi baja nem lett. Az egyik sofőr előzni kezdett, és későn vette észre a szemből érkező furgont. Hirtelen visszasorolt és meglökte a mellette haladó autót, ami megpördült és a furgonnak ütődött. Abban ketten sérültek meg. 

HALÁLOS: Előzés közben történt a tragédia

Egy autós meghalt tegnap este Dunavarsányban, amikor egy Audi előzni kezdte a Baja felé haladó Toyotát. A manőver közben a két autó összeütközött, a Toyota megpördült és a szemből jövő kisbusznak csapódott. A balesetben a 31 éves Toyota sofőrje vesztette életét.

Fekete hétvége – 12 halott

Meghalt egy sofőr miután lehajtott a padkára, majd a szemből érkező kocsinak csapódott. A másik kocsi sofőrje is megsérült, őt mentőhelikopter szállították kórházba. Fekete hétvége volt az utakon. 11 balesetben 12-en haltak meg.

Három motoros is meghalt az utakon

A balesetek pontos okát még vizsgálják, de a helyszínelés adatai szerint a háromból kétszer az autósok hibázhattak. A statisztikai hivatal adataiból pedig az derül ki, hogy tavaly tíz motoros balesetből hetet az autósok okoztak.

Tudja, hogy többé nem jön haza

Még mindig várja haza kisfiát, pedig tudja, hogy többé már nem jön – ezt mondta Híradónknak az a kosdi anya, aki 4 éves gyermekét vesztette el egy tűzben a nyáron. A gyerek a nagymama kertjében, a fészerben játszott a testvérével, amikor az öngyújtójukkal tüzet okoztak. A kisfiú már nem tudott kimenekülni a lángokból.

TRAGIKUS: még mindig hallja kisfia hangját, aki halálra égett a tűzben

A halálra égett kisfiú édesanyja a helyszínen mesélte el az RTL Híradó stábjának, hogyan élnek férjével és másik három gyerekükkel a tragédia óta.

Halálra gázolták a sofőrt a baleset után

Szörnyethalt egy 41 éves bolgár féri az M5-ös autópályán Lajosmizse közelében, amikor tegnap este teherautójával figyelmetlenül váltott sávot és összeütközött a mellette haladó kocsival. A bolgár férfi az ütközéskor kiesett a teherautó fülkéjéből, a mögötte haladó autó elütötte.

Ketten haltak meg az ütközésben Zalalövő közelében

Két balesetben hárman haltak meg szombaton délután. Zalalövő közelében két autó ütközött össze, a balesetet okozó sofőr és a vétlen autó utasa vesztette életét. Kecskemét mellett pedig egy idős asszony szabálytalanul kanyarodott ki a főútra és autójának csapódott egy másik kocsi. A 82 éves nő a helyszínen meghalt.

Tragikus baleset a 4-es úton, hárman meghaltak

Hárman meghaltak, köztük egy öt éves kisfiú, amikor éjszaka összeütközött három autó Cegléd és Ceglédbercel között. Ez ugyanaz a szakasz, ahol májusban 9 halálos áldozatot követelő tragédia történt. A mostani balesetet az okozta, hogy az egyik kocsi átment a szemből érkezők sávjába és két autónak is nekicsapódott.

Azt állítja, nem vette észre

Nem a pótkerekét hagyta el a hétfői halálos trélerbaleset okozója. Az abroncs az utánfutó alól szakadt ki a felnivel együtt menet közben. Úgy tudjuk, hogy a szerb férfi ezután még kilométereket tett meg. Azzal védekezett, hogy nem vett észre semmit. A híradónknak nyilatkozó szakértő szerint ez kizárt.

BECSAPÓDOTT KERÉK: az ellenőrzés hiánya okozta a tragédiát

Újabb részletek derültek ki a hétfői autóbalesetről, amelyben meghalt egy 19 éves lány. Egy kerék vágódott be a kisteherautó szélvédőjén, amelyben ült, nem élte túl. Mára kiderült, hogy az előttük haladó trélernek nem a pót-, hanem az egyik rendes kereke szakadt le és csapódott a mögötte haladó kisteharautóba. Az esteről Tóth Dezsőt, vezetéstechnikai oktatót kérdeztük.

Tragikus: eltalálta egy pótkerék, meghalt

Egy 19 éves fiatal nő halt meg az M1-esen, amikor pótkerék csapódott bele a teherautóba, amelyben utasként ült. A szélvédőn keresztül berepülő abroncs eltalálta.

 

Csúsznak az utak, sok a baleset

Gérce térségében frontálisan ütközött össze két autó. Egy 19 éves fiatal meghalt, hárman életveszélyesen megsérültek. Budapesten pedig délután egy gyalogost gázoltak halálra egy zebrán.

Apa és lánya halt meg a motoron

Családi tragédia az autópályán, apa és lánya halt meg egy motoros balesetben szombaton az M7-esen. A Siófokhoz közeli útépítésnél egy fékező kisbuszba csapódtak. Mindketten lerepültek a motorról. Az apa a helyszínen életét vesztette, lánya a kórházba szállítás közben vesztette életét. Még vizsgálják, mennyivel hajthattak.

Két embert ütött el a zebrán

Péntek este egy jól kivilágított gyalogátkelőhelynél ütötte el két embert egy autós. Egyre gyakrabban történnek hasonló balesetek. A közelmúltban ugyancsak Szombathelyen egy idős nőt, Nagykanizsán egy fiatal anyát gázoltak halálra a zebrán.

Elaludt a síneken, halálra gázolta a villamos

A helyszínen meghalt az a férfi, akin áthajtott a 3-as villamos vasárnap Budapesten. A baleset a Terebesi útnál történt. Úgy tudjuk, a rendőrség vizsgálja, hogy a 41 éves áldozat fogyasztott–e alkoholt, vagy valamilyen kábítószert. Két hét alatt ez már a harmadik halálos villamosgázolás a fővárosban.

Fejjel csapódott a furgonnak

Fejjel csapódott egy kisteherautónak egy motoros a Heves megyei Halmajugrán. A férfi életéért csaknem egy órán át küzdöttek a mentők, de már nem tudták megmenteni. A motoros egy kanyarban megcsúszott egy hirtelen fékezés miatt, ezután történt a baleset. A vizsgálat szerint nem hajtottak gyorsabban a megengedettnél.

 

Gyerekek is megsérültek balesetben

Egy halottja, több életveszélyes illetve súlyos sérültje volt a vasárnap kora este Kőszeg közelében történt balesetnek. A sérültek között gyerekek is voltak.

 

3 baleset, 5 halott, 3 sérült

Halálos éjszaka az utakon. Öten haltak meg balesetekben. Ózd környékén hárman vesztették életüket, mindannyian ugyanabban az autóban ültek. Valószínűleg túl gyorsan mentek, keresztbe fordultak az úton, és beléjük csapódott egy kocsi. Sármelléknél egy 80 éves asszony autójával traktornak ütközött, az életét már nem tudták megmenteni.

A kutyák sem élték túl a balesetet

Esélye sem volt a túlélésre annak az 50 éves nőnek, aki kocsijával frontálisan egy kamionba csapódott hajnalban a pest megyei Sülysáp közelében. Három kutyájával utazott, a balesetet az állatok sem élték túl.

Háztetőbe csapódott az autó

Megdöbbentő baleset Budapesten: ház tetején landolt egy autó a III. kerületben. Egy meredek utcában gyorsult fel annyira, hogy több mint 10 métert repült a becsapódás előtt. Megdöntötte a ház falát és lebontotta a tetőt is egy részen. Az épület tulajdonosa beengedte stábunkat és megmutatta, hogy milyen pusztítást végzett a szobákban a becsapódás.

AUTÓ A TETŐN: 10 métert repült majd egy háztetőn landolt a kocsi

Autó a ház kertjében, szokatlan helyzetben. A kocsi eleje a földön, a hátulja a magasban. Budapest III. kerületében történt a baleset, a kocsi a közeli meredek útról érkezett és nem tudott megállni. Berepült a kertbe és a ház tetején landolt, onnan csúszott le, és végül így állt meg. A sofőr súlyosan megsérült, később belehalt sérüléseibe.

Halálos baleset élőben

A 19 éves sofőr három barátjával utazott, de vezetés közben a telefonnal foglalkozott és egy hídpatkának ütközött majd felborult. Két tinédzser utasa a helyszínen meghalt, ő sérülésekkel megúszta. A közösségi médiával foglalkozó szakember azt mondja: már vannak olyan programok, melyek korlátoznák a mobilhasználatot vezetés közben.

 

Két halálos baleset Somogyban

Tragikus nap Somogy megyében: két halálos baleset is történt szombaton, de az országban másutt is több súlyos karambol volt.

 

Tizenheten vesztek oda


szerző:
2018.07.21. 18:14
Tizenheten vesztek oda

Egy család kilenc tagja is meghalt az amerikai kacsahajó-balesetben. Az egyik túlélő azt mesélte, a vízben egyszercsak emelkedni kezdett a teste, és amikor kibukkant, egy hajóra húzták

Vitorlásról ugrott, megfulladt

Tragédia Balatonboglárnál - még szombaton is keresték a vizimentők annak a középkorú belga férfinak a holttestét, aki péntek este fulladt a tóba.

Gyerekek is meghaltak


szerző:
2018.07.20. 18:30
Gyerekek is meghaltak

Legkevesebb 11-en meghaltak, köztük gyerekek is, amikor elsüllyedt a kacsahajójuk a viharban Amerika egyik népszerű üdülőhelyének taván. A sérültek közül többen válságos állapotban vannak.

Rosszullét okozhatta a karambolt

Kukásautóval ütközött frontálisan egy kocsi, a balesetben az autó vezetője szörnyethalt. A karambol délben egy Pápa melletti nyílegyenes úton történt.

Halálra zúzta a vasbeton

Meghalt egy munkás, akire egy épület bontása közben rádőlt a vasbeton szerkezet – ezt a Kisalföld írta meg. A baleset még szombaton történt egy mosonmagyaróvári telephelyen. A 23 éves pápai férfit a mentők a tűzoltókkal együtt próbáltak a beton alól kiszabadítani, de már nem tudtak rajta segíteni.

KAMIONBALESET: 4 kamion és 1 autó rohant egymásba

Egy fékhibás jármű miatt négy kamion és egy autó rohant egymásba csütörtökön délután. Az egyik kamionnak leszakadt a vezetőfülkéje, és jó 10 métert repült. A sofőrt a mentők próbálták megmenteni, de hiába. Rajta kívül még egy sérültje volt a tömegbalesetnek, amihez több mentőhelikoptert is riasztottak.

Oszlopnak csapódott, meghalt

Meghalt egy sofőr, amikor villanyoszlopnak ütközött autójával. A férfit az éppen arra járó mentők próbálták újraéleszteni, de már nem lehetett megmenteni az életét.

 

„Készüljetek a szultána halálára!”

Hürrem már egy ideje tudja, hogy egy csúnya duzzanat van a vállán, és ami rettentő fájdalmat is okoz neki. Szümbülnek sikerül rábeszélnie a Validét, hogy a velük utazó orvos vessen rá egy pillantást. Sajnos ekkor olyan hírrel kell szembesülnie az agának, amely a rémálmaiban sem fordult elő: Hürremet egy gyilkos kór támadta meg, amire egyszerűen nincs gyógyír.

Szarvassal ütközött egy motoros, belehalt

Szörnyethalt egy motoros, miután vasárnap este szarvassal ütközött Zalacsány közelében. Az 50 éves férfi már majdnem hazaérkezett, pár kilométerre volt csupán otthonától, amikor az állat kiugrott elé. Lerepült a motorról, és bár védőruhában volt és bukósisakot is viselt, életét nem lehetett megmenteni.

Frontális ütközés kamionnal

Nem volt jogosítványa annak a sofőrnek, aki kisbuszával frontálisan ütközött egy kamionnal a Borsod megyei Csobádnál tegnap este. Hárman haltak meg a balesetben. A sofőr előzni akart, de valószínűleg nem jól mérte fel a távolságot, és már nem lehetett elkerülni a karambolt.

HALÁLOS: Döbbenetes látványt nyújtott a roncs

Egy kisbusz sofőrje egy autót akart megelőzni a 3-as úton Csobádnál, de valószínűleg nem jól mérte fel a távolságot, ezért frontálisan ütközött egy kamionnal. A sofőr és két utasa a helyszínen meghalt.

Több turista halálát okozta egy új internetes kihívás

Az életveszély őrület a balconing, melynek lényege, hogy fiatal turisták többnyire ittas állapotban a szállodák erkélyéről próbálnak leugrani a medencébe vagy több emelet magasan másznak át egyik erkélyről a másikra.

 

Az út közepén gyalogolt, halálra gázolták

Belehalt a sérüléseibe az a 40 éves román férfi, akit szerda késő este ütött el egy busz Kecskemét és Nagykörös között. Az áldozat az egyik sáv közepén gyalogolt, amikor a busz, ami éppen egy teherautót előzött, elgázolta. A busz vezetője azt mondta: esélye sem volt, hogy elkerülje a balesetet.

Súlyos balesetek országszerte

Felesége szeme láttára halt meg egy Magyarországon nyaraló amerikai férfi. Frontálisan ütközött az autó amiben utazott. Bács-Kiskun megyében egy kamion vezetőfülkéjében utazó két kisgyerek sérült meg, amikor összeütköztek egy másik kamionnal a 44-es főúton. Két vonatbaleset is történt.

Méhcsípésbe halt bele egy 32 éves férfi

Az eset másfél hete történt, a Bors írta meg először. A lap szerint a férfi ismerőseinél méhkaptárakat pakolt, amikor az egyik megdőlt, és kiszabadultak belőle a méhek. Négy méh csípte meg. Mire a mentők a helyszínre értek, a férfi elvesztette az eszméletét. A helyszínen újraélesztették, majd kórházba vitték, ahol két nap múlva meghalt. Az ügyben nyomozás is indult.

TRAGÉDIA: Négy méh csípte meg, belehalt

Méhcsípés okozta egy 32 éves férfi halálát Tiszalúcon. Az eset másfél hete történt, a Bors írta meg először. A lap szerint a férfi ismerőseinél méhkaptárakat pakolt, amikor az egyik megdőlt, és kiszabadultak belőle a méhek. Négy méh csípte meg. Mire a mentők a helyszínre értek, a férfi elvesztette az eszméletét. A helyszínen újraélesztették, majd kórházba vitték, ahol két nap múlva meghalt.

Nem élte túl a motoros


szerző:
2018.06.21. 18:05
Nem élte túl a motoros

A helyszínen életét vesztette az a motoros, aki egy autó oldalába vágódott délelőtt a 66-os főúton. Megpróbálta kikerülni az előtte megforduló autót, ekkor ütköztek össze.

Három éves kisfiú halt meg a balesetben

Meghalt egy hároméves kisfiú, miután kocsijukkal kerítésnek csapódtak Akasztón. Az apa életveszélyes állapotban van. Úgy tudjuk, hogy túl gyorsan mentek, és hogy senki sem volt bekötve, hiába volt a kocsiban gyerekülés.

Motoros baleset: két életveszélyes, egy súlyós sérülés

Egy motoros, aki mögött a barátnője ült, elvesztette az uralmát a járműve fölött. Előzés után az útpadka megdobta, áttért a szemközti sávba, ahol nekiütközött egy másik motornak. Azon is ketten ültek, és mind a négy utas lerepült.

 

Várakozók közé csapódott az autó

Buszra váró utasok közé vágódott egy autó Orgoványban. A kocsi két embert ütött el, egyikük a kórházba szállítás után meghalt. Miután átszáguldott a járdán, az autó kidöntött egy kerítést, és félig egy ház udvarán állt meg.

 

Vádlott lehet a sofőr

Vádat emelhetnek a sofőrrel szemben, aki azt a kamiont vezette, aminek elszabadult a utánfutója tavaly októberben Miskolcon, az autópályán. Hárman haltak meg, mert a leszakadt vontatmány a mögötte haladó autónak csapódott.

 

Kocsijukra dőlt a fa, négyen haltak meg

Négyen haltak meg Dombóváron, amikor hatalmas fa dőlt egy család kocsijára. Az áldozatok között van egy fél éves kisgyerek is. Egyetlen utas élte túl a balesetet, őt súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

 

Tragédiák az utakon - hárman haltak meg

Csütörtökön délután ketten vesztették életüket Csávoly közelében Bács-Kiskun megyében, miután az egyik autó egy kanyarban áttért a szemközti sávba és egyenesen egy másik kocsinak csapódott, amiben ketten ültek. Halálos baleset volt Nyíregyházán is, ahol egy 79 éves helyi férfi vesztette életét.

TRAGÉDIA AZ UTAKON: A helyszínelés képei

Információink szerint a személyautó sofőrje hirtelen áttért a másik sávba és egyenesen a szemből érkező teherautónak csapódott. Az összeroncsolódott gépjárműből feszítővágó segítségével tudták csak kiemelni az elhunytat.

Azt hitte, hogy vaddisznóra lő

Végzetes vadászat: társát találta el egy vadász csütörtök este a Komárom-Esztergom megyei Bokod közelében. A meglőtt férfin már nem lehetett segíteni, a helyszínen meghalt. Úgy tudjuk, a lövést leadó vadász azt hitte, vaddisznóra céloz, de barátját találta el. A rendőrség eljárást indított ellene.

Nem volt jogosítványa a facebookozó sofőrnek

Román sajtóinformációk szerint nem volt jogosítványa annak a sofőrnek, aki a kilenc halálos áldozattal járó balesetet okozta Ceglédbercelnél. Úgy tudni, hogy a kisbusz papírjai sem voltak rendben: már hónapokkal ezelőtt kivonták a forgalomból. A tragédia kapcsán megszólaltak a sofőr rokonai is, akiket sokkoltak a történtek. A mikrobusz kedden ütközött egy teherautóval miközben a sofőr az utat filmezte. A Facebookon élőben közvetítette a baleset előtti pillanatokat.

Terepjáró hajtott a vonat elé

Halálos baleset egy vasúti átjáróban a Békés megyei Szeghalmon. A sínekre hajtott egy terepjáró, a vonat pedig már nem tudott megállni. A kocsi egyik utasa meghalt, a sofőr és a másik utas karcolásokkal megúszta. Helyiek szerint nem ez volt az első baleset ebben az átjáróban. A MÁV azt közölte, hogy a lámpa jól működött.

Élőben közvetítette a horrorbalesetet

Élőben közvetítette a horrorbalesetet a Facebokon a tömegszerencsétlenséget okozó sofőr. A román férfi telefonjával videózta az autókat tegnap a Ceglédbercelnél, közben pedig a hozzászólásokat olvasgatta, valószínűleg ezért nem látta előzés közben a szemből érkező teherautót. A busz utasai – hét férfi és két nő – szörnyethaltak az ütközésben.

HALÁLOS BALESET: Facebokozott a sofőr a baleset előtt

Kilenc ember halt meg a Ceglédbercel közelében kedden délután történt közúti balesetben, valamennyien egy román rendszámú kisbuszban utaztak. A Digi 24 hírtelevízió szerint a kisbusz Szlovéniából tartott Románia felé. Utasai a Maros megyei Désfalváról származtak. A felvétel tanúsága szerint a sofőr a Facebook Live segítségével élő videót indított vezetés közben. Ez terelhette el a figyelmét annyira, hogy áthajtott a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy teherautóval.

Kifizették a temetés költségét

Mindenki mást mond arról, hogy kié a felelősség, annak a két embernek a haláláért, akik alig egy hónapja a mélybe zuhantak az ELTE Nagytétényi úti kollégiumának építkezésén.

 

Rendőrök elől menekült, meghalt

Összetört kocsijában halt meg a rendőrök elől menekülő férfi Vác közelében. Úgy tudni, születésnapi buliban volt éjjel, majd feltehetően részegen ült a volán mögé. Bizonytalanul vezetett, ezért a rendőrök megpróbálták az Audiját félreállítani, de ő gázt adott. Pár száz méter után azonban kisodródott autójával. A rendőrök már hiába próbálták megmenteni az életét.

Halálos baleset, 20 km-es dugó

Egy idős asszony halt meg az 1-es főúton, amikor kocsijuk egy kisbusszal ütközött. A 72 éves nő olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett rajta segíteni. Napközben több, mint 20 kilométeres dugó alakult ki az M1-es autópályán, de az azt elkerülő utakon is torlódás volt. A kisebb balesetek mellett ugyanis Ausztriából is rengeteg vendégmunkás indult vissza.

 

HALÁLOS: Gyalogost gázoltak el az éjjel

Halálos baleset történt éjszaka Budapesten. Éjfél körül a XIII. kerületi Jászai Mari téren gyalogost gázolt el egy autó. A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Az autó vezetője – egy 20 év körüli fiatal – nem sérült meg.

Tűzoltóautó nyomta agyon


szerző:
2018.05.04. 18:00
Tűzoltóautó nyomta agyon

Megbénult fél Budapest a csütörtöki tűzoltóautó baleset miatt. A XI. kerületben egy kisbuszra zuhant a tűzoltóság egyik emelőkosaras járműve. A tűzoltók nem sérültek meg, de a kisbusz sofőrje szörnyethalt a balesetben.

 

HALÁLOS BALESET: ezért dugult be a város

Megbénult fél Budapest a csütörtöki tűzoltóautó baleset miatt. A XI. kerületben egy kisteherautóra zuhant a tűzoltóság egyik emelőkosaras járműve. A tűzoltók nem sérültek meg, de a kisteherautó sofőrje szörnyethalt a balesetben.

 

Gyász: fiatal focista az áldozat

Egy 17 éves fiatal halt meg az éjszaka Veresegyházon, amikor az őt szállító autó nekiütközött egy korlátnak. A kocsit vezető 25 éves férfi az alkoholszonda szerint ivott mielőtt autóba ült. Ő sérülések nélkül megúszta az ütközést. Úgy tudjuk a baleset áldozata az Újpest fiatal labdarúgója.

HALÁLOS: 17 éves focista az áldozat

A kerék kiszakadt, az autónak a jobb hátsó része tört össze. Éppen ott, ahol az egyik utas ült. A kocsi egy fémkorlátnak ütközött éjszaka a Pest megyei Veresegyházon. A baleset áldozata úgy tudjuk az Újpest fiatal labdarúgója.

Esélye sem volt a túlélésre

Esélye sem volt a túlélésre annak a férfinak, aki kocsijával egy út menti fának rohant a Tatabánya melletti Vértestolnánál. A mentők hiába próbálták újraéleszteni, már nem tudtak rajta segíteni. Híradónk úgy tudja: mielőtt autóba ült, a férfi összeveszett a feleségével – a biztonsági övét sem csatolta be.

 

Házaspár halt meg a balesetben

Egy ötven év körüli házaspár halt meg reggel a 4-es úton Kisújszállás közelében. Valószínűleg ők hibáztak, furgonjukkal kamion elé fordultak egy mellékútról. Három mentőautó és két mentőhelikopter is elindult a balesethez, de a házaspáron már nem lehetett segíteni.

Záróvonalon fordult az előző motoros elé

Oldalról belerohant egy autóba és a helyszínen meghalt egy motoros Szegeden. Az autós egy négy sávos úton – szabálytalanul - akart visszafordulni és elékanyarodott az éppen előzésben lévő motorosnak. Így ütköztek össze. A motoros nagyon súlyos fej- és mellkas sérüléseket szenvedett. A mentők nem tudták megmenteni az életét.

Halálos gázolás ötsávos úton

Egy gyalogos meghalt, egy másik életveszélyesen megsérült, amikor elütötte őket egy kocsi Békéscsabánál. A két asszony a telkére tartott, egy ötsávos úton akart átmenni, mindössze 50 méterre egy felüljárótól. 

Álló kamionba csapódott

Egy autópálya közepén veszteglő kamion okozott halálos balesetet hajnalban, Polgárnál. A sofőr nem tudott lehúzódni, és hiába tett ki több elakadásjelzőt is, egy mögötte érkező kocsi pedig egyenesen belecsapódott.

TRAGIKUS: halálos baleset az M3-ason

Halálos baleset az M3-ason: feltehetően műszaki hiba miatt állt meg egy kamion Polgárnál az autópályán hajnalban. Egy német rendszámú autó sofőrje valószínűleg nem vette észre és hátulról belehajtott. A kocsit vezető nő a helyszínen meghalt. 

Kiszippantotta a nőt az ablakon

Pánik egy amerikai utasszállítón. Meghalt egy nő, miután meghibásodott az egyik hajtómű, és az arról leszakadt alkatrész darab betörte a mellette lévő ablakot. A légnyomáskülönbség félig kiszippantotta az asszony testét a gépből. Utastársai rángatták vissza, de a családanya életét nem sikerült megmenteni. Heten könnyebben sérültek meg, a gép végül Philadelphiában kényszerleszállást hajtott végre.

Betonlap zuhant a fiúra – társa bűnösnek tartja magát

Bűnösnek tartja magát, és megbánta, amit tett, ezt mondta a bíróságon az a 17 éves fiú, akit azzal vádolnak, hogy köze van tizenegy éves barátja halálához. Tárgyalása hétfőn kezdődött az Egri Törvényszéken. A tragédia 2016 nyarán történt Szentdomonkoson. A vád szerint a három fiú a járdalap alá dugott cigarettát akarta kiszedni, ezért emelték ki a betonlapot a helyéről. A legkisebb alámászott. Két társa nem bírta el a súlyt, és a beton az árokban lévő fiúra zuhant.

Őz ugrott a motor elé


szerző:
2018.04.16. 18:03
Őz ugrott a motor elé

Súlyos sérülésekkel vittek kórházba egy motorost és utasát Páhi közeléből. A motor elé egy őz ugrott ki, a jármű pedig nekiütközött az állatnak, ami a helyszínen elpusztult. A motor totálkárosra tört a balesetben. Veresegyházon egy 39 éves férfi halt meg. Ő motorjával valamiért megcsúszott egy egyenes szakaszon, majd lerepült róla és szörnyethalt.

Boronának csapódott a motoros

Szörnyethalt egy motoros, aki egy traktor boronájának csapódott éjjel, Heves megyében. Úgy tudjuk, hogy a traktoros le akart kanyarodni az útról, ezért lassított. A mögötte érkező motoros pedig már nem tudott megállni.

SZÖRNYETHALT: Traktornak csapódott a motoros

A borona tüskéjén lóg a motoros hátizsákja. Az utánfutó előtt a traktor, méterekre tőle pedig a motor roncsa. A halálos baleset tegnap este történt a 3-as főúton, Heves megyében.  Úgy tudjuk, hogy a traktoros le akart kanyarodni az útról, ezért lassított. A mögötte érkező motoros pedig már nem tudott megállni.

Nem volt láthatósági mellénye

Halálra gázolt egy terepjáró egy idős férfit hétfő este a 81-es főúton. Az idős ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Láthatósági mellény nem volt rajta.

DURVA BALESET: Motoros halál a 7-es főúton

Legalább 100 km/h-val ment az a motoros, aki vasárnap délután belecsapódott egy autóba Lepsényben. A férfi barátnőjével utazott, amikor egy autó kikanyarodott eléjük…

Fiatal halt meg a balesetben


szerző:
2018.04.08. 18:20
Fiatal halt meg a balesetben

19 éves fiú halt meg egy reggeli balesetben Esztergomnál. A fiatal az anyósülésen utazott, amikor kocsijukkal az útszéli szalagkorlátnak hajtottak...

Még a motor is kiszakadt a kocsiból

Még a motor is kiszakadt abból a kocsiból, ami frontálisan ütközött egy kamionnal a Somogy megyei Kaposmérő közelében. Az autó sofőrje a helyszínen meghalt. Az ütközés után a kamion olyan erővel csapódott az árokban, hogy a vezetőfülke a földbe fúródott. Ennek vezetője azonban sértetlenül megúszta a balesetet.

Egy ember meghalt a tűzben

Egy idős ember meghalt, amikor kigyulladt egy családi ház a 17. kerületben. A 70 év körüli áldozat egyedül élt az erdő melletti faházban. A tűzoltók már csak a holttestét találták meg.

Összepréselte a kamion az autót

Kamion lapított ki egy autót az M0-ás autóúton reggel. Az M5-ös autópályán pedig kamionba rohant egy autó. Az utóbbi napokban rengeteg volt a baleset. A hosszúhétvégén hatan haltak meg.

Tragikusan kezdődött a hétvége

Tragikusan kezdődött a húsvéti hosszú hétvége az utakon. Hárman meghaltak, és tucatnyian megsérültek az elmúlt egy napban országszerte.

Tragikus karambol a Budaörsi úton: két halott, 8 sérült gyerek

Két felnőtt meghalt és nyolc gyereket kórházba kellett vinni, miután tegnap este összeütközött egy gyerekeket szállító kisbusz és egy autó a Budaörsi úton. A kocsiban ülő két férfi szörnyethalt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!