KERESÉS search-close

halálos

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "halálos"

Jogosítvány nélkül autózó fiatalok okoztak két súlyos balesetet

Nagykőrös és Cegléd között szombaton reggel egy 17 éves fiú letolta az útról az előtte haladó kocsit, ami többször megpördült, végül egy fának csapódott. A vétlen sofőr, egy 60 év körüli asszony nem élte túl a balesetet. Egy másik, szintén jogosítvány nélkül vezető fiatal pedig egy családi ház udvarába hajtott be a Hajdú Bihar megyei Nádudvaron.

Felborult a kocsijuk, apa és lánya halt meg

Meghalt egy férfi, 18 éves lánya és annak barátja megsérült, amikor felborult a kocsijuk a Baranya megyei Görcsöny és Pellérd között. Épp a lány barátjának a kocsiját akarták kipróbálni, mert új motort kapott az autó, de lesodródtak az útról és egy töltésnek csapódtak.

 

Kismama is megsérült a balesetben

Császármetszéssel kellett világra segíteni egy halálos balesetben súlyosan megsérült asszony kisbabáját. Férjével Győrből tartottak hazafelé a 81-es főúton, amikor szemből egy autós előzésbe kezdett, nem tudták elkerülni az ütközést. A férfi sokkot kapott, de nem sérült meg, a kismamáért mentőhelikopter érkezett. A vétkes autós, egy 64 éves asszony a helyszínen meghalt, 3 utasát kórházba vitték.

Császármetszéssel segítették világra egy halálos balesetben megsérült nő kisbabáját!

Császármetszéssel kellett világra segíteni egy halálos balesetben súlyosan megsérült asszony kisbabáját. A vétkes autós, egy 64 éves asszony a helyszínen meghalt. A kismama állapotáról Prof. Dr. Oláh Attila, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, orvos-igazgatója számolt be az RTL Híradónak.

Fél nap alatt két halálos baleset – rosszul indul a hosszú hétvége

Tragédiák a hosszúhétvége előtt. Fél nap alatt két halálos baleset is történt az utakon. Szerda este egy motoros halt meg Budapesten, amikor egy kisteherautó vezetője, valószínűleg figyelmetlenül kanyarodott ki elé, ezért nekirohant a kocsinak. A 4-es főúton pedig délelőtt ütközött össze két autó, itt az a sofőr halt meg, aki felelős lehet a balesetért.

Az áldozatok rokonai mesélik el hozzátartozójuk tragédiáját

Megrázó film a halálos balesetek áldozatainak rokonaival. Hozzátartozók mesélnek családjuk tragédiájáról abban a baleset megelőzési videóban, amit a veszprémi rendőrkapitányság készített. A film bemutatójára elment egy apa is, aki 14 éve veszette el fiát motorbalesetben. Azt mondja, minden nap gondol rá.

40 milliós luxuskocsin pózolt a Dózsa György úti baleset vádlottja

Több, mint 40 milliós luxuskocsin ülve pózolt a két halálos áldozatot követelő Dózsa György úti baleset egyik vádlottja. A férfi azt mondta, a kocsit magának nézte ki, de végül nem az övé lesz, eladásra szánják.

 

Halálos baleset az 1-es főúton – hiába jött a mentőhelikopter

Meghalt egy 37 éves szlovák férfi csütörtök este, miután autójával letért az útról és egy fának csapódott Győrben az 1-es úton. A helyszínelés nyomai alapján valószínűleg nem a saját sávjában, hanem a szembejövőben haladt a baleset előtt. Mentőhelikopter is ment, de már nem tudtak rajta segíteni.

Álló kamionba ütközött a kisbusz, a sofőrön már nem tudtak segíteni

Halálos baleset az M1-es autópályán. Álló kamionba rohant hátulról egy kisbusz a Hegyeshalom felé vezető oldalon délelőtt, Tata térségében. A kisbusz sofőrjén már nem tudtak segíteni, a helyszínen meghalt. Utasai közül ketten súlyos, hárman pedig könnyű sérüléseket szenvedtek. A kamionsofőr nem sérült meg. Tegnap délután pedig egy útépítő munkás halt meg az M15-ös autóúton Mosonmagyaróvár közelében, miután egy kocsi elsodorta.

Oldalára borult a kamion az ütközés erejétől

Szörnyethalt az a harmincas éveiben járó férfi, aki autójával frontálisan egy kamionnak ütközött a Borsod megyei Tarcalnál. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a kamion az oldalára borult. A kocsi a felismerhetetlenségig összetört, a sofőr holttestét a tűzoltók vágták ki a roncsból. A baleset okait még vizsgálják a rendőrök.

Életfogytiglan a gyújtogatásért

Életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott az a férfi, aki rágyújtotta a házát a sógorára és annak három gyermekére Mezőcsáton 2017 nyarán. A tűzben az apa és másfél éves kislánya meghalt. A két nagyobb gyerek még ki tudott menekülni a lángoló épületből.

Gyászolják a 26 éves áldozatot

Családtagjai és barátai gyászolják a Csongrádnál meghalt fiatalt. Hétfőn hajnalban hajtott át a földön fekvő 26 évesen egy teherautó, az életét nem lehetett megmenteni. Az RTL Híradónak nyilatkozó ismerőse szerint a férfi mindig a kerékpárúton közlekedett, érthetetlen, mi történt. Munkából tartott hazafelé, biciklijét egy kilométerrel a baleset helyszínétől, egy bokor tövében találták meg.

Halálos szeszt főzött


szerző:
2019.03.26. 18:00
Halálos szeszt főzött

Vádat emeltek a szeszfőző ellen. Az ügyészség szerint ő lehet a felelős több ember megmérgezéséért és két nő haláláért. A büntetlen előéletű vádlott 2017-ben 5 hónapon át gyárthatta a szeszt egy eldugott tanyán, de az utolsó főzet halálos lett, tele volt metil-alkohollal. Kilencen szenvedtek mérgezést, miután ittak a kotyvalékból, ketten nem élték túl. A férfi hamarosan bíróság elé áll. Ha bűnösnek találják, akár 5 évre is rács mögé kerülhet.

Rendőrök elől menekült a halálos balesetet szenvedett sofőr

Rendőrök elől menekült az a sofőr, aki vasárnap hajnalban szenvedett halálos baleset Beszterec és Vasmegyer között Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Információink szerint a férfi nem állt meg egy Stop táblánál, ezért akarták felelősségre vonni, de elmenekült. A rendőrök kérdéseinkre azt írták, követték, de olyan gyorsan hajtott, hogy lemaradtak mögötte. Információink szerint a férfi két nappal a 25. születésnapja után vesztette életét. 

Szörnyethalt az a 25 éves sofőr

A fiatalember autójával átszakította a hídkorlátot, majd a töltés tetejébe fúródva állt meg a Szabolcs megyei Vasmegyernél. A tragikus baleset vasárnap hajnalban történt. Úgy tudjuk, egy buliból tartott hazafelé a fiatal. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Hiába kérték a sofőrt, hogy ne vezessen

Hiába kérték a sofőrt, hogy adja át a kormányt, és azt is, hogy menjen lassabban - ezt mondja a Kiskunmajsa közelében pénteken történt halálos baleset egyik túlélője. A háromfős társaság egész éjjel bulizott egy kiskunhalasi kocsmában, mielőtt hazaindultak. Egy kanyarban viszont kisodródott a kocsijuk, majd egy másik autónak csapódtak. Az abban utazó házaspár, és a balesetet okozó nő is meghalt.

 

Frontális karambol Kiskunmajsánál, hárman életüket vesztették

Hárman haltak meg, amikor egy autós áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött egy másik kocsival. A két autóban összesen öten utaztak. Egy házaspár szörnyethalt, ahogy az a sofőr is, aki valószínűleg a balesetet okozta. . A helyszínen készült további felvételeket megnézhetik ITT

HALÁLOS: Frontális karambol Kiskunmajsánál

Hárman haltak meg amikor, egy autós áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött egy másik kocsival. A két autóban összesen öten utaztak, egy házaspár azonnal meghalt, ahogy a balesetet okozó autós is.

 Nem volt érvényes jogosítványa, ő okozhatta a 7 halálos áldozattal járó balesetet!

Nem volt érvényes jogosítványa a vasárnapi, hét halálos áldozattal járó baleset feltételezett okozójának - ezt a rendőrség közölte az RTL Híradóval. A férfi egy előzés után elvesztette uralmát a kocsi felett és összeütközött a szembejövő autóval. Mindkét kocsi kigyulladt, a bent ülők nem tudtak kimenekülni. A Bors információi szerint az Opel sofőrje és barátnője a baleset előtt veszekedett. Híradónk pedig azt is kiderítette, hogy többször összetűzésbe került a törvénnyel.

TRAGÉDIA: „Ha 100-ból csak egy ember jobban odafigyel, a fiam nem hiába halt meg”

Zenét hallgatott, és a telefonját nyomkodta az a 16 éves fiú, akit hétfőn halálra gázolt egy vonat Monorierdőn. Megvárta, amíg elmegy előtte egy vonat, de a szomszédos vágányon érkező szerelvényt már nem vette észre, a vonat halálra gázolta. Édesapja azért állt a nyilvánosság elé, mert azt reméli, így megmentheti más kamaszok életét.

A tilos jelzés ellenére a vonat elé hajtott, meghalt a sofőr

Halálos baleset a vasúti átjáróban - a tilos jelzés ellenére hajtott a sínre egy terepjáró tegnap délután Kisteleknél. A Szeged felé tartó vonat vezetője hiába vészfékezett, nekiment a kocsinak. A sofőr nem volt bekötve, ezért az ütközés erejétől kirepült az autóból. A mentők a töltésen találtak rá, már nem tudtak segíteni rajta. A kocsiban nem egyedül ült, utasa használta a biztonsági övet, ő súlyos sérülésekkel ugyan, de túlélte a balesetet.

HALÁLOS: Tilos jelzés ellenére hajtott a vasúti átjáróba

Halálos baleset történt csütörtökön, Kistelek környékén. Egy autó vonattal ütközött, amikor a gépkocsi vezetője a tilos jelzés ellenére hajtott be a vasúti átjáróba. A sofőr még a helyszínen életét vesztette, utasát súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Kigyulladt a háza, füstmérgezésben vesztette életét

Halálos lakástűz a Somogy megyei Nagyszakácsiban. Egy 45 éves férfi háza égett, egy gázpalack is felrobbant. A tulajdonosra oltás közben, a füsttel teli konyhában találtak rá, akkor még élt, nem sokkal később viszont leállt a légzése, és már nem lehetett megmenteni az életét.

A vétlen sofőr halt meg a frontális karambolban

A vétlen sofőr halt meg egy frontális karambolban reggel, Szombathely belvárosában. A Híradó információi szerint egy nyári gumikkal közlekedő autó csúszott meg a jeges úton.  A kocsi 24 éves vezetője már nem tudott korrigálni, nekiütközött a szemből érkezőnek.

Halálos baleset az M1-esen: kirepültek az utasok az autóból

Kirepültek az autóból, ketten meghaltak az M1-es autópályán, Győr közelében. Egy kisteherautó és egy kocsi ütközött össze, majd mindkét autó a szalagkorlátnak csapódott. Az autóban ülő két utas valószínűleg nem használta a biztonsági övet, az úttestre zuhantak, és a helyszínen meghaltak. A sofőrök könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet.

HALÁLOS: Nem voltak bekötve, kirepültek a kocsiból

Az Audi tetejét levágták, bal oldala teljesen összeroncsolódott. A légzsákok is kinyíltak, az autó belseje több helyen is véres. Az egyik kereke kiszakadt, méterekkel odébb hever a szalagkorlátnál. Egy kisteherautóba rohant bele hátulról, ami az ütközés miatt az oldalára borult. A felvételek reggel készültek az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győrtől nem messze.

HALÁLOS: forgalommal szemben hajtott fel az M5-ös autópályára

Tolatott az autópályán, halálos baleset lett belőle. A 80 év körüli sofőr a forgalommal szemben hajtott fel az autópálya Szeged felé vezető oldalára. Amikor ezt észlelte, tolatni kezdett. A balesetben egy idős nő életét vesztette, további három embert kórházba szállítottak.

Bosszúból gyújthatta fel a párizsi lakóházat

Tízen haltak meg, köztük egy kisbaba Párizs egyik elegáns negyedében, ahol kigyulladt egy nyolcemeletes lakóház. A rendőrség gyújtogatás miatt nyomoz, és a tűzzel kapcsolatban őrizetbe vettek egy 40 éves nőt, aki korábban már állt pszichiátriai kezelés alatt. Az oltásról készült felvételeket megnézhetik ITT

Lakóházra zuhant a kisrepülő, öten életüket vesztették

A kétmotoros kisgép alig néhány perce volt a levegőben, amikor darabjai hullani kezdtek egy lakónegyedre, 40 kilométerre Los Angelestől.

Nem felelősek barátjuk haláláért

Felmentették a barátjukra betonlapot ejtő kamaszokat. Egy 11 éves fiú meghalt, amikor 2016 nyarán ráesett egy járdalap. A gyerekek elrejtett cigarettájukat akarták kivenni, a tragédia akkor történt, amikor megemelték a 120 kilós betontömböt.

Három halálos baleset egy nap alatt

Három halálos baleset 24 óra alatt! Pest megyében egy idős házaspár halt meg, amikor kocsijukkal szemből jövő kamionnak csapódtak. Velük utazott a fiuk is, akit súlyos sérüléssel vittek kórházba. Békés megyében is a szemből jövőnek ütközött egy autó.

Lakástűz: az idős asszony a szobában rekedt, fia túlélte

Halálos lakástűz Székesfehérváron! Egy idős asszony az égő szobában rekedt és meghalt, miután kigyulladt a családi háza. Fia, aki a szomszéd szobában aludt, súlyosan megsérült, őt a tűzoltók mentették ki a lángok közül. Még most is kritikus állapotban fekszik kórházban.

Nyomtalanul eltűnt a biciklis asszonyt elgázoló autós

Nyomtalanul eltűnt a gázoló. Hónapokkal a baleset után sem találják azt a cserbenhagyó autóst, aki még novemberben gázolt el egy bicikliző asszonyt a Pest megyei Tápiószentmártonban. A nő nem sokkal később belehalt sérüléseibe. Gyászoló családja azt várja, hogy a gázoló adja fel magát és vállalja a felelősséget.

4 hallottja van a hétfő hajnali tömegbalesetnek

Négy halottja van a hajnali tömegbalesetnek, ami a M3-as autópályán történt Gelejnél. Nyolc autó ütközött. Több sérült van, köztük egy kisbaba. Egy kocsi kamionnal ütközött a Budapest felé tartó pályaszakaszon, majd átsodródott a mellette lévő sávba, ahol az utána érkező autó belökte az árokba. Ezután még öt kocsi ütközött. A helyszínen hárman haltak meg. A kórházban délután meghalt az autó negyedik utasa, és az intenzíven van az ötödik. 

TRAGIKUS: négyen haltak meg a tömegbalesetben

Négy halottja van a hajnali tömegbalesetnek, ami a M3-as autópályán történt Gelejnél. Nyolc autó ütközött össze. Többen megsérültek, köztük egy kisbaba. Egy Budapest felé tartó kocsi kamionnal ütközött, majd átsodródott a másik sávba, ahol az utána érkező autó belökte az árokba. Ezután még öt kocsi ütközött egymásnak. Az árokba borult kocsiban egy kisnaményi család öt tagja utazott - közülük négyen meghaltak.

Halálra gázolt egy idős embert, majd továbbhajtott felrakatni a műszempilláit

Két éve halálra gázolt egy idős férfit egy bódult állapotban lévő nő, aki egy közeli szálloda szépségszalonjába sietett, hogy felrakassa a műszempilláit. A bíróság most döntött az ügyében.

Utolsó erejével még tüzet oltott az idős férfi

Utolsó erejével még próbálta oltani a házukban keletkezett tüzet, nem sokkal később összeesett, és meghalt egy 77 éves férfi a Borsod megyei Mérán. A kéménybe épített gerenda kapott lángra a családi házban, a tűz átterjedt a tetőre. A házban lakó idős házaspár megpróbálta eloltani a lángokat, és menteni a bútorokat. Az asszony és velük élő 91 éves édesanyja épségben kijutottak.

TRAGÉDIA: Két 18 éves fiatal halt meg a balesetben

Az egyik autó az árokban, a másik az út szélén állt meg. Mindkettő összetört. A két kocsi egymással szemben ment az úton, amikor a sötét Golf megcsúszott a havas úton, átsodródott a másik sávba és összeütközött az érkező kocsival. A Golfban két 18 éves fiatal ült, a mentők megpróbálták újraéleszteni őket, de egyikük sem élte túl az ütközést.

Frontális karambol: a vétlen sofőr halt meg

A vétlen sofőr, egy 29 éves nő halt meg tegnap este Szigetvár közelében, amikor autójának frontálisan nekiütközött egy szembejövő kocsi. Abban az autóban is megsérültek, a sofőr súlyosan, utasa könnyebben. Még vizsgálják, hogy a balesetet okozó autó miért tért át a szemközti sávba.

Egy órán belül két halálos baleset is történt az utakon, szilveszter éjjel

Az M0-ás autóúton halálra gázoltak egy idős asszonyt. Két kocsi ütközött Üllőnél: a nő az első járműből szállt ki, hogy megnézze: mi történt a kocsival – ekkor ütötte el a szabályosan érkező autós. Csengődön pedig házfalnak hajtott autójával egy férfi. Túl gyorsan mehetett, amikor egy kereszteződésben kisodródott, és nekirohant egy épületnek. A sofőr meghalt, a mellette ülő 14 éves gyerek csak könnyebben sérült meg.

Nem kapcsolta be a biztonsági övét, kirepült az autójából a sofőr

Nem kapcsolta be a biztonsági övét, felborult, kiesett az autójából és meghalt a sofőr. A baleset tegnap este történt a Vas megyei Őriszentpéternél. Szintén a vezető halt meg a Pest megyei Törtelnél. Ott kocsijával lesodródott az útról és egy fának ütközött.  

Nem kötötte be magát, az autója alá szorult

Két halálos baleset is történt hajnalban. A Csongrád megyei Bordánynál egy nő vesztette életét, miután egy kanyarban kisodródott a kocsijával, ami többször megpördült. Nem kötötte be magát, ezért kizuhant az autóból, és a roncs alá szorult. Az M0-áson egy gyalogost gázoltak halálra, a férfi valószínűleg át akart szaladni az autópályán.

Túl gyorsan hajtott a csúszós úton, életét vesztette

Egy 52 éves férfi vesztette életét az M3-as autópályán, amikor kocsijával belerohant az előtte közlekedő teherautóba. A rendőrség szerint túl gyorsan hajtott a csúszós úton és a követési távolságot sem tarthatta be. A mentők több mint fél órán keresztül küzdöttek a férfi életéért, de nem sikerült megmenteni.

Halálos balesetek az utakon országszerte

Három halálos baleset is történt országszerte. Csütörtök délután az M3-ason halt meg egy furgon sofőrje, miután nekiment egy kamionnak. Szintén kamionnal ütközött egy autó Újhartyánnál dél körül. A vezető nem volt bekötve és kizuhant a kocsiból.

Két férfi égett bent saját otthonában

Szombat hajnalban a Vas megyei Oszkón egy családi ház gyulladt ki. A tűzoltók egy idős férfi holttestét találták meg. Úgy tudjuk az elhunyt egyik fia is a házban volt, füstmérgezése lett. A Bács-Kiskun megyei Dunapatajon pedig egy tető kapott lángra péntek délután - írta meg a baon.hu. A tulajdonos a hatalmas füstre ért haza. Megpróbálta eloltani a lángokat, de már nem tudott kijönni.

Vontatott teherautóba rohantak Kerekegyházánál

Esélye sem volt a szabályosan haladó kocsi sofőrjének. A 75 férfi meghalt, mozgássérült élettársát pedig súlyos állapotban vitték kórházba, miután eléjük kanyarodott egy kisteherautót vontató terepjáró a Bács Kiskun megyei Kerekegyházánál. Hiába fékeztek, már nem tudtak megállni.

Vétlen sofőr és utasa halt meg

Ketten meghaltak egy szabálytalan előzés miatt a Borsod megyei Méra közelében. Egy teherautó és egy személykocsi ütközött össze frontálisan egy olyan egyenes útszakaszon, ami kilométereken keresztül jól belátható.

Végigszántotta a kamion oldalát, meghalt a sofőr

Végigszántotta egy szemből jövő kamion oldalát kisteherautójával, majd frontálisan ütközött. Egy hatvan év körüli férfi halt meg tegnap délután, a 8-as főúton, Kámnál. A balesetben érintett kamion sofőrje nyilatkozott Híradónknak. Szerinte elkerülhetetlen volt a baleset. Sem ő, sem a hatóságok nem tudják, hogy miért ment át a szemközti sávba a kisteherautó.

M. Richárd személyesen is bocsánatot kérne

Másfél évvel a tragikus Dózsa György úti baleset után levélben kért bocsánatot M. Richárd az elhunytak hozzátartozóitól, aki a levél végén azt is hozzáteszi, hogy szívesen találkozna személyesen is a családdal, hogy részvétet nyilvánítson.

 Nyolc halálos áldozata van a mexikói tűzijáték-robbanásnak

Tragédia egy mexikói ünnepen. Felrobbant egy tűzijáték lerakat. A detonációkban legalább nyolcan meghaltak, ötvenen pedig megsérültek. A halálos áldozatok között négy gyermek is van.

Zebrán gázoltak halálra egy budapesti asszonyt

Zebrán gázoltak halálra egy nőt kedd este Budapesten. Az asszony a Szabadföldi úton akart átmenni a gyalogátkelő helyen, de egy autós későn vette észre és szinte fékezés nélkül elgázolta. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A rendőrök a gázoló ellen eljárást indítottak és még az éjjel kihallgatták, szabadlábon védekezhet.

Eltiporták egymást az emberek egy olaszországi koncerten

Tragédia történt egy olaszországi szórakozóhelyen. 6-an meghaltak, csaknem 60-an megsérültek, amikor pánik tört ki egy koncerten. Valaki könnygázt fújt a tánctérre, az épületből kifelé tóduló emberek eltiporták egymást. A rendőrség egyelőre nem találja a tettest.

Ivott és nem volt jogosítványa

Jogosítványa sem volt annak a sofőrnek, akinek kocsijában meghalt egy fiatal, amikor csütörtök éjjel fának csapódott Tolna megyében. Az már korábban kiderült, hogy ivott is az autó vezetője. Ketten voltak vele, 18 éves rokona halt meg.

Kollégák szenvedtek halálos balesetet az M6-oson

Kollégák szenvedtek halálos balesetet az M6-os autópályán, reggel. Úgy tudjuk, hogy a férfi és a nő munkába tartott, amikor Iváncsánál fékezés nélkül az árokba hajtottak. Az árokpart megdobta az autót, ami métereket repült, majd egy fának csapódott. A kocsi ezután a tetejére borult, végül az árokban állt meg. A benne ülők azonnal meghaltak.

 

Halálos gázolás Dunaújvárosban

Két nőt ütött el egy autós délelőtt az egyik forgalmas kereszteződésben. Egyikük meghalt, testvérét súlyos sérülésekkel, mentőhelikopterrel vitték kórházba. A rendőrök most azt vizsgálják, hogy a két nő szabályosan ment-e át az úton.

Tűzhalál az idősek otthonában

Meghalt egy 96 éves asszony csütörtökön a gödöllői idősek otthonában, miután tűz ütött ki a szobában, ahol lakott. Szobatársa még ki tudott menekülni, de ő bent rekedt a helyiségben.

Kiesett a gépből egy pilóta Sárvár mellett, azonnal meghalt!

A 65 éves férfi tapasztalt repülős volt. Szemtanúk szerint a gép nagyon alacsonyan szállt a baleset előtt és egy villanyoszlopnak ütközött. Ezután még repült ugyan párszáz métert, miközben több darab is leszakadt róla, végül a szántóföldbe fúródott.

Hiába mentette ki égő házából, meghalt az idős férfi

Hiába mentette ki égő házából egy szabadnapos tűzoltó, meghalt egy 93 éves férfi a Fejér megyei Tabajdon szerda hajnalban. A tűzoltó hazafelé sétált munka után, amikor észrevette, hogy az egyik ablakból füst gomolyog. Betörte a bejárati ajtót, akkor látta meg a földön fekvő férfit, akit az udvarra húzott. A mentők már nem tudtak rajta segíteni.

11 év 8 hónap börtön a halált okozó autótolvajnak

Jogerősen 11 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt az autótolvajt, aki miatt meghalt egy 24 éves nő két éve. A férfi megpróbálta ellopni a gödöllői lány kocsiját, aki ezt meg akarta akadályozni és az autóba kapaszkodott. A tolvaj az árokba hajtott, a kocsi pedig a tulajdonosára borult.

Két halálos baleset egy délután

Rövid időn belül két halálos baleset is történt péntek délután. Hódmezővásárhely közelében egy 47 éves férfi halt meg, mert kocsijával egy útszéli fának ütközött. Egy idős férfi pedig egy kamionnak hajtott az M2-es autópályán, Gödnél. Ő is a helyszínen meghalt.

Végzetes ugrás: nem nyílt ki a bázisugró ejtőernyője

Végzetes balesetet szenvedett egy német bázisugró Portugáliában.

Nem volt bekötve a házaspár, a feleség a szélvédőnek csapódott és meghalt

Nem volt bekötve a házaspár, sőt a férj, a sofőr ivott is. Felesége halt meg, amikor a Pest megyei Dabason kocsijukkal lesodródtak az útról, majd egy szalagkorlátot átszakítva egy fának csapódtak szombat este. A nő akkora erővel vágódott a szélvédőnek, hogy a helyszínen meghalt. Férje könnyebb sérüléssel került kórházba.

HALÁLOS: Nem állt meg a STOP táblánál, kamionnak ütközött a motoros

Meghalt egy 80 éves férfi kedd délután Hódmezővásárhelyen, amikor motorjával egy kamion oldalának ütközött kora délután a 47-es főúton. Az idős férfi egy mellékútról hajtott fel a főútra, a STOP-táblánál azonban nem állt meg, lassítás nélkül hajtott fel a főútra, ahol az éppen elhaladó kamion oldalának ütközött, majd elesett a motorral. Olyan súlyosan megsérült, hogy életét már nem tudták megmenteni. A helyszínelés miatt a rendőrök órákig lezárták a főutat, a forgalmat kora estig elterelték.

Ámokfutó lövöldözött egy kaliforniai bárban

Fegyveres támadó rendezett vérontást egy kaliforniai bárban, ahol éppen egyetemisták szórakoztak. A lövöldözésben tizenketten vesztették életüket, köztük a seriff helyettes, aki elsők között érkezett a helyszínre. A szemtanúk szerint egy huszonéves, fekete ruhás férfi egy félautomata fegyverrel nyitott tüzet. Ő maga is belehalt a támadásba.

Tragédia az evőversenyen

Meghalt egy volt boxoló Argentínában, amikor megpróbált minél több croissant felfalni a rendelkezésére álló egy perc alatt. Próbálták megmenteni, de nem sikerült: a kórházban meghalt.

Gyalogost gázoltak halálra Kecskeméten

A férfi buszról szállt le, majd át akart menni az úton, amikor elütötte a kocsi. A sofőrnek nem esett baja. Ezen a szakaszon nincs közvilágítás, még vizsgálják, hogy ez közrejátszhatott-e a balesetben. Egy hónapon belül ez már a második halálos gyalogosgázolás Kecskeméten.

Meghalt az anya a ceglédi balesetben

Egy nő meghalt, férje és 11 éves gyereke pedig súlyosan megsérült, amikor autójuk összeütközött egy másik kocsival a 4-es főúton. Az eddigi adatok szerint az elhunyt nő férje hibázhatott, amikor nem adta meg az elsőbbséget a másik kocsinak, és elé kanyarodott…

50 métert zuhant a busz a Jangce folyóba

Egy utas és a sofőr veszekedése miatt történt tömegtragédia a kínai Csungkingban, ahol néhány napja egy busz a Jangce folyóba zuhant egy 50 méter magas hídról. Legkevesebb 13-an meghaltak

 A záróvonal ellenére előzött, meghalt az M2-esen

Záróvonalon előzött, ráadásul a megengedett sebességet is bőven túllépte az sofőr, aki autójával csütörtökön két kocsinak is nekiütközött az M2-es autóúton. Ő a helyszínen meghalt, a szabályosan közlekedők közül ketten súlyosan megsérültek, őket a mentők kórházba vitték.

Baleset a hosszú hétvége első napján: szörnyethalt Tatabánya belvárosában a férfi

Több halálos baleset is volt a hosszú hétvége első napján. Egy 35 éves férfi szörnyethalt, miután Tatabánya belvárosában egy kanyarban lesodródott az útról, majd az út menti fűtéscsövekbe csapódott.  A mentők szerint esélye sem volt a túlélésre.

Bulldog ölte meg Boggie kiskutyáját

Elszabadult amerikai bulldog támadta meg a Boggie néven ismert énekesnő kutyáját. A kistestű állat elpusztult és az énekes is megsérült, amikor védeni próbálta kedvencét. A támadó kutya a kerítés alatt bújt ki, majd rárontott a turistaúton sétáló, pórázon vezetett kiskutyára.

3 ember halálát okozta


szerző:
2018.10.29. 18:06
3 ember halálát okozta

2 év 10 hónap börtönre ítélné a bíróság azt a 32 éves debreceni férfit, aki tavaly októberben okozott halálos balesetet Debrecen határában. A vétlen sofőr autójában hárman haltak meg, a vétkes vezető túlélte a frontális ütközést. Az ügyben most hozott ítéletet első fokon a bíróság, de a vádlott fellebbezett.

3 halott, mert nem adott elsőbbséget

Hárman meghaltak, amikor betegszállító kisbusz és tartálykocsi ütközött Tiszafüreden. A mikrobusz az út szélére borult, többen beszorultak a roncsba, őket a tűzoltók szabadították ki. Hiába érkezett két mentőhelikopter is a balesethez, egy ember a helyszínen meghalt, ketten a kórházba szállítás után vesztették életüket.

Négyen haltak meg az autóban

Négyen haltak meg, amikor a sorompót kikerülve vonat elé hajtott egy autós. Híradónk úgy tudja, az autóban egy házaspár ült, akik lányukat látogatták meg az orosházi kórházban. Velük volt lányuk 18 éves barátja, és a fiú egyik ismerőse. Mindannyian meghaltak. A fiú apja Híradónknak azt mondta, érezte, hogy baj történt.

Pilótahiba miatt zuhantak le

A pilóták miatt zuhant le májusban egy elektromos kisrepülőgép a Baranya megyei Szalánta közelében – ezt állapította meg a légügyi hatóság nemrég lezárult vizsgálata. A balesetben tesztrepülés közben a gépet fejlesztő cég két pilótája vesztette életét.

Három ember halt meg a sofőr miatt

Borzasztóan sajnálja, senkit nem akart megölni - ezt mondta a bíróságon az utolsó szó jogán az a román sofőr, aki halálos balesetet okozott tavaly júliusban Biharkeresztes közelében. Csaknem két napon át szinte megállás nélkül vezetett, 44 órán át volt úton.

Anya és lánya halt meg a tűzben

Anya és egyetemista lánya halt meg éjjel egy kaposvári lakástűzben. A lángok egyszerre két szobában csaptak fel, egyelőre nem tudni miért. A harmadik emeleti lakásban volt a lány barátja is. Neki sikerült kijutni az erkélyre, ahonnan a tűzoltók hozták le. Ő könnyebb sérülésekkel került kórházba. Barátnője és annak édesanyja viszont nem tudott kimenekülni.

Halálra gázolták a zebrán a 69 éves nőt

Zebrán gázoltak halálra egy gyalogost Székesfehérváron. A 69 éves nőt egy betonszállító teherautó pénteken ütötte el. Csak az első félévben több mint 400 gyalogost ütöttek el átkelőhelyeknél.

TRAGIKUS: így hajtott át a tömegen a vonat az ünnepségen

Az indiai Pándzsáb államban ünneplők épp a hatalmas görögtüzet nézték, miközben petárdák durrogtak körülöttük - több százan voltak, amikor jött a vonat. A szerelvények megállás nélkül hajtottak át a görögtüzet figyelő síneken állókon. Ötvennyolcan meghaltak, több tucatnyian megsérültek. A felvételeken jól hallatszik, hogy a mozdonyvezető csak akkor dudált, amikor már késő volt.

Bennégett az autójában

Bennégett autójában és meghalt az a férfi, aki frontálisan ütközött egy kamionnal csütörtök délelőtt a négyes úton Abonynál. A kamion vezetője azt mondta Híradónknak: hiába próbált meg mindent, nem tudta kivédeni a balesetet. Az ütközés után a kocsi kigyulladt, a kamionsofőr odarohant, de már nem tudtak segíteni a 77 éves emberen.

Többször elsírta magát a vádlott

Többször elsírta magát a bíróságon a sofőr, aki miatt hárman meghaltak. Az Ausztriában henteskéntént dolgozó férfi hazafelé tartott kollégáival, amikor záróvonalnál előzni kezdett, de szemből is jöttek. Három kocsival ütközött. Mindhárom kollégája meghalt, ő maga és még ketten maradandó sérüléseket szenvedtektek.

Idős pár halt meg a balesetben

Két ember meghalt, amikor autójuk kamionnal ütközött Kecskemét közelében a 44-es főúton. Az autót vezető idős férfi majdnem árokba hajtott, ezért elrántotta a kormányt, a kocsi ekkor keresztbe fordult az úttesten, épp egy érkező kamion előtt.

HALÁLOS: Rókával ütközött, félrerántotta a kormányt

Halálos baleset egy róka miatt. Meghalt egy 51 éves férfi, mert miután elgázolta az állatot, elrántotta a kormányt, és nekicsapódott a szembejövő autónak. A tragikus ütközés hajnalban történt, Tiszaújvárosnál.

Meghalt a vétlen sofőr


szerző:
2018.09.27. 18:08
Meghalt a vétlen sofőr

A vétlen sofőr meghalt, annak, aki a balesetet okozhatta semmi baja nem lett. Az egyik sofőr előzni kezdett, és későn vette észre a szemből érkező furgont. Hirtelen visszasorolt és meglökte a mellette haladó autót, ami megpördült és a furgonnak ütődött. Abban ketten sérültek meg. 

HALÁLOS: Előzés közben történt a tragédia

Egy autós meghalt tegnap este Dunavarsányban, amikor egy Audi előzni kezdte a Baja felé haladó Toyotát. A manőver közben a két autó összeütközött, a Toyota megpördült és a szemből jövő kisbusznak csapódott. A balesetben a 31 éves Toyota sofőrje vesztette életét.

Fekete hétvége – 12 halott

Meghalt egy sofőr miután lehajtott a padkára, majd a szemből érkező kocsinak csapódott. A másik kocsi sofőrje is megsérült, őt mentőhelikopter szállították kórházba. Fekete hétvége volt az utakon. 11 balesetben 12-en haltak meg.

Három motoros is meghalt az utakon

A balesetek pontos okát még vizsgálják, de a helyszínelés adatai szerint a háromból kétszer az autósok hibázhattak. A statisztikai hivatal adataiból pedig az derül ki, hogy tavaly tíz motoros balesetből hetet az autósok okoztak.

Tudja, hogy többé nem jön haza

Még mindig várja haza kisfiát, pedig tudja, hogy többé már nem jön – ezt mondta Híradónknak az a kosdi anya, aki 4 éves gyermekét vesztette el egy tűzben a nyáron. A gyerek a nagymama kertjében, a fészerben játszott a testvérével, amikor az öngyújtójukkal tüzet okoztak. A kisfiú már nem tudott kimenekülni a lángokból.

TRAGIKUS: még mindig hallja kisfia hangját, aki halálra égett a tűzben

A halálra égett kisfiú édesanyja a helyszínen mesélte el az RTL Híradó stábjának, hogyan élnek férjével és másik három gyerekükkel a tragédia óta.

Halálra gázolták a sofőrt a baleset után

Szörnyethalt egy 41 éves bolgár féri az M5-ös autópályán Lajosmizse közelében, amikor tegnap este teherautójával figyelmetlenül váltott sávot és összeütközött a mellette haladó kocsival. A bolgár férfi az ütközéskor kiesett a teherautó fülkéjéből, a mögötte haladó autó elütötte.

Tragikus baleset a 4-es úton, hárman meghaltak

Hárman meghaltak, köztük egy öt éves kisfiú, amikor éjszaka összeütközött három autó Cegléd és Ceglédbercel között. Ez ugyanaz a szakasz, ahol májusban 9 halálos áldozatot követelő tragédia történt. A mostani balesetet az okozta, hogy az egyik kocsi átment a szemből érkezők sávjába és két autónak is nekicsapódott.

Azt állítja, nem vette észre

Nem a pótkerekét hagyta el a hétfői halálos trélerbaleset okozója. Az abroncs az utánfutó alól szakadt ki a felnivel együtt menet közben. Úgy tudjuk, hogy a szerb férfi ezután még kilométereket tett meg. Azzal védekezett, hogy nem vett észre semmit. A híradónknak nyilatkozó szakértő szerint ez kizárt.

BECSAPÓDOTT KERÉK: az ellenőrzés hiánya okozta a tragédiát

Újabb részletek derültek ki a hétfői autóbalesetről, amelyben meghalt egy 19 éves lány. Egy kerék vágódott be a kisteherautó szélvédőjén, amelyben ült, nem élte túl. Mára kiderült, hogy az előttük haladó trélernek nem a pót-, hanem az egyik rendes kereke szakadt le és csapódott a mögötte haladó kisteharautóba. Az esteről Tóth Dezsőt, vezetéstechnikai oktatót kérdeztük.

Tragikus: eltalálta egy pótkerék, meghalt

Egy 19 éves fiatal nő halt meg az M1-esen, amikor pótkerék csapódott bele a teherautóba, amelyben utasként ült. A szélvédőn keresztül berepülő abroncs eltalálta.

 

Csúsznak az utak, sok a baleset

Gérce térségében frontálisan ütközött össze két autó. Egy 19 éves fiatal meghalt, hárman életveszélyesen megsérültek. Budapesten pedig délután egy gyalogost gázoltak halálra egy zebrán.

Apa és lánya halt meg a motoron

Családi tragédia az autópályán, apa és lánya halt meg egy motoros balesetben szombaton az M7-esen. A Siófokhoz közeli útépítésnél egy fékező kisbuszba csapódtak. Mindketten lerepültek a motorról. Az apa a helyszínen életét vesztette, lánya a kórházba szállítás közben vesztette életét. Még vizsgálják, mennyivel hajthattak.

Két embert ütött el a zebrán

Péntek este egy jól kivilágított gyalogátkelőhelynél ütötte el két embert egy autós. Egyre gyakrabban történnek hasonló balesetek. A közelmúltban ugyancsak Szombathelyen egy idős nőt, Nagykanizsán egy fiatal anyát gázoltak halálra a zebrán.

Elaludt a síneken, halálra gázolta a villamos

A helyszínen meghalt az a férfi, akin áthajtott a 3-as villamos vasárnap Budapesten. A baleset a Terebesi útnál történt. Úgy tudjuk, a rendőrség vizsgálja, hogy a 41 éves áldozat fogyasztott–e alkoholt, vagy valamilyen kábítószert. Két hét alatt ez már a harmadik halálos villamosgázolás a fővárosban.

Fejjel csapódott a furgonnak

Fejjel csapódott egy kisteherautónak egy motoros a Heves megyei Halmajugrán. A férfi életéért csaknem egy órán át küzdöttek a mentők, de már nem tudták megmenteni. A motoros egy kanyarban megcsúszott egy hirtelen fékezés miatt, ezután történt a baleset. A vizsgálat szerint nem hajtottak gyorsabban a megengedettnél.

 

Gyerekek is megsérültek balesetben

Egy halottja, több életveszélyes illetve súlyos sérültje volt a vasárnap kora este Kőszeg közelében történt balesetnek. A sérültek között gyerekek is voltak.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való