KERESÉS search-close

halálfélelem

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "halálfélelem"

Kutyatámadás – halálfélelme volt

Sokkot kapott és halálfélelme volt! Ezt mondta az RTL Híradónak az a kiskassai asszony, akire két kutya támadt rá a napokban. Megharapták a bal vádliját, több centi mély sebet okozva. Minden nap kötözésre és megfigyelésre jár a súlyos sérülésével.

Durva: élve temették el Gáspár Lacit!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban az énekesre esett a választás, a nézők Lacit küldték bátorságpróbára. Sajnos az X-Faktor mostani mentora élete egyik legdurvább rémálmával találta szemben magát: élve eltemették egy patkányoktól hemzsegő koporsóba.

Majdnem szétesett a repülő

Rázkódó centrifugához hasonlította az egyik utas azt a repülőt, amelynek motorja a levegőben hibásodott meg Ausztrália és Malajzia között. Telefonjukkal többen is felvették, ahogy a gép majdnem szétesett a rázkódástól. Az utasok halálfélelemről számoltak be. A pilóta végül megfordult és biztonsággal letette a gépet.

Halálfélelme volt Ceglédi Zoltánnak

Egy angol felmérés rangsorolta a legirritálóbb sofőröket. Első helyen a szlalomozó fiatalok végeztek, őket a fehér kisteherautósok követik, majd az idősebb korosztály, a futárok pedig csak a negyedikek a listán. Ez a kutatási eredmény Ceglédi Zoltánban rémisztő pillanatokat idézett fel, amit meg is osztott a Heti Hetes asztaltársaságával.

Aurelionak halálfélelme volt a Drivingcamp pályáján!

Puskás Peti után most Aurelio bizonyíthatott a Drivingcamp tesztpályáján.

Aurelio és a lóerők


szerző:
2015.06.03. 13:30
Aurelio és a lóerők

Legutóbbi adásunk lóerőkben csordultig telt, mivel a kezeink közé került egy bitang erős Mercedes-AMG GT S, a maga 510 lóerejével. Ezek után Aurelio mutatta meg, hogy mitől volt halálfélelme a Drivingcamp modulján. Majd beszámoltunk a WTCC magyar futamáról, ahol a Lada istállójába is bejutást nyertünk.

EMBERRABLÁS: „Megpróbáltam ellenállni, akkor lefújt paprikaspray-vel”

Egy fehér furgonba próbálta betuszkolni a fiatalasszonyt kedd délután három órakor Budapesten, a XV. kerületben. A nőnek végül sikerült elmenekülnie, de azt mondta: halálfélelme volt. Állítása szerint a férfi már több mint 3 éve zaklatja.

​Simon Baker megúszott egy cápatámadást

A mentalista sármos színésze a Csendes-óceánban szörfözött, amikor közel került az életveszélyhez.

Celebek vallanak a dzsungel fogságáról

Csótányok, kukacok, özönvíz, és halálfélelem: ezek a szavak ugrottak be a Celeb vagyok, ments ki innen korábbi játékosainak, amikor a túlélő showról kérdeztük őket. Csütörtökön kiderül, kik indulnak el életük legnagyobb, de egyben legkimerítőbb kalandjára, addig is idézzük fel a 6 évvel ezelőtti eseményeket!

Fókusz 13-08-12


szerző:
2013.08.12. 20:50
Fókusz 13-08-12

Fókusz: A nagy átverés - Kivittük a Szigetre David Guetta hasonmását, szinte mindenki elhitte, hogy a világsztárral áll szemben. Halálfélelem - Új sportot akart kipróbálni, de mindig vízbe esett. Miért kellettek a vízirendőrök Pákó kalandjához? Villámkézzel - Marcell bekötött szemmel rakja ki a bűvös kockát, ráadásul ő a leggyorsabb a világon. Elárulja a titkát!

Reggeli - Csak csajok 12-08-07

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Okszana félt, hogy Mel Gibson megöli

A színész szerint barátnője azért találta ki a vádakat, mert pénzhez szeretne jutni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való