KERESÉS search-close

haláleset

27 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "haláleset"

Trópusi vihar okozott súlyos áradást

Legkevesebb 20 ember meghalt, több tucatnyian pedig eltűntek a heves áradásokban Vietnam északi részén.

Három idős ember halt meg az otthonban

Hárman meghaltak, heten még mindig kórházban vannak a budakalászi Napvirág Idősek Otthonának lakói közül. Még kedden riasztották az otthonból a mentőket, hogy sokan rosszul vannak. Három emberen már nem tudtak segíteni. A Fővárosi Kormányhivatal szerint a lakók hasmenésre, hányásra panaszkodtak. Egyelőre még vizsgálják, hogy mi okozhatta a haláleseteket, és elrendelték az otthon teljes fertőtlenítését.

Aquaworld: máshogy látták a szemtanúk

Még élt, amikor leérkezett a vízbe a csúszdáról az az idős férfi, aki egy budapesti élményfürdőben halt meg, még szerdán – ezt állítja több szemtanú. Azt mondják: közvetlen közelről látták, hogy a 74 éves férfi még eszméleténél volt, amikor landolt a medencében. Szerintük azután lett rosszul, hogy az utána érkező hátulról nekicsapódott, és ezután már nem tudtak rajta segíteni. Az Aquaworld pénteken nem reagált az állításokra, de korábban azt közölték: ők nem hibáztak, és a férfi már a csúszdán infarktust kapott.

Az Aquaworld reagált: Azt írták: az idős férfi valószínűleg már eszméletét vesztette, mire leért a csúszdán és a víz alatt átsodródott a szomszédos kamikaze csúszda érkező medencéjébe. Itt ütközött össze az ott csúszó másik vendéggel. Megerősítették, hogy nem hibáztak, nem történt technikai hiba, és az úszómester azonnal megpróbált segíteni az idős férfinak.

Fókusz 2017-06-19


szerző:
2017.06.19. 18:55
Három beteg meghalt: változik az eljárás

Másképpen fertőtlenítenek majd a kórházakban az Országos Kardiológiai Intézetben történt halálesetek miatt. Erről az országos tisztifőorvos beszélt. A kórház intenzív osztályán májusban lett rosszul öt beteg, hárman belehaltak a fertőzésbe. A csaknem fél évig tartó vizsgálat kimutatta: eddig ismeretlen módon fertőzött egy baktérium. A legfrissebb adatok szerint tavaly többen haltak meg kórházi fertőzésekben Magyarországon, mint közúti balesetben.

Story Extra 2016-06-03


szerző:
2016.06.03. 17:25
Betiltották a szelfit Indiában

A világon először tiltották be a szelfit egy indiai városban.

Peti bevallja, ki ölte meg Robit

Peti nem bírja tovább tétlenül nézni Juli szenvedését, nem tehet mást, bevallja az igazságot. A kérdés az, a nyomozók hinni fognak-e neki?

Meghalt a Szigeten, faág zuhant a sátrára

Egy letört faág miatt meghalt egy 19 éves fesztiválozó a Hajógyári-szigeten. A német fiatalember holttestét délelőtt barátja fedezte fel. A tűzoltók leemelték a sátorról a körülbelül fél méter átmérőjű faágat, majd a mentők csaknem egy órán át próbálták újraéleszteni a fiút, de nem jártak sikerrel. A fiatalok a sátrat tiltott helyen állították fel, ami a Duna árterében van, a fesztivál területén kívül.

Át akarta úszni a Tiszát, de belefulladt

A parttól körülbelül 10-15 méterre elmerült egy férfi Tiszakécskén. Búvárok keresik a holttestét, a rendőrök és a tűzoltók pedig hajóval vizsgálják át a folyót, de egyelőre nem találták meg a 42 éves áldozatot. A Tiszát tilos átúszni, de a férfi, szemtanúk szerint, nem a strandon ment a vízbe, így az úszómester nem láthatta.

A bányatavak veszélyei

Megérkezett az igazi strandidő, így sokan veszik az irányt a vízpartok felé. De nem mindegy, hogy milyen partokra, mert ilyenkor nyáron számtalan baleset és haláleset történik a nem kijelölt fürdőhelyeken. Miért veszélyesek a bányatavak? Csiszér-Kovács Viktóriát, az ORFK szóvivőjét kérdeztük.

Fókusz 15-03-10


szerző:
2015.03.10. 19:20
Fókusz 15-03-10

Fókusz: Veszélyes küldetés - Mire vállalkoznak azok a katonáink, akiket az iszlám állam ellen vezényelnek? És misszók, ahol eddig magyarok haltak meg. Szökés a semmibe - Fiatalok, akik szüleik elől egyszer már elmenekültek. De miért tűnnek el a gyermekotthonokból is? Döbbenetes élettörténetek! Lezuhantak! - Világsztár sportolók haltak meg az argentín légikatasztrófában! Hosszú Katinka az úszóbajnokot gyászolja!

Fókusz 14-12-17


szerző:
2014.12.17. 19:25
Fókusz 14-12-17

Fókusz: A körülmények áldozata? - Belehalt sérüléseibe a zebrán elütött fiú. A mentők azért értek ki későn, mert közben két másik halálos baleset is történt. Életfogytiglan! - Első fokon ennyit kapott az a rendőr, aki kihallgatás közben társával halálra verte az izsáki férfit! Elpusztítva! - Megrendítő légifelvételek a jégverte településekről. Az erdők évtizedek alatt sem fogják kiheverni a természet pusztítását!

Nincs elég mentő a fővárosban?


szerző:
2014.12.08. 18:35
Nincs elég mentő a fővárosban?

Át kell szervezni a mentőket, mert a fővárosban nincs elég - így a mentés sokszor problémás. A Népszabadság úgy tudja, ez az egyik következménye annak a vizsgálatnak, amely a múlt héten agyvérzésben meghalt nő miatt indult.
 

Ikreket szült, majd elhunyt egy édesanya

A rendkívüli haláleset a vérzés miatt következett be. Az ügy kivizsgálásáig a kórház igazgatója megkeresésünkre nem kívánt nyilatkozni. Az esetről és a szüléssel járó komplikációkról dr. Csermely Gyula szülészt kérdeztük.
 

Fókusz 12-06-08


szerző:
2012.06.08. 20:55
Fókusz 12-06-08

Fókusz: Váratlan fordulat - Elsőként a Fókuszban beszél a nagy változásról. Németh Kristóf meglepő bejelentésre készül. Bermuda-háromszög - Mi az igazság az utóbbi évek rejtélyes haláleseteiről? A Hajógyári-sziget titkai. A terrorizmus árnyékában - Bemutatjuk a világ egyik legveszélyesebb munkahelyét, ahol magyarok is dolgoznak. Exkluzív riport Pakisztánból.

Rejtélyes halálesetek a Hajógyári szigeten

Korrupciós ügynek indult, ma már emberölés miatt is nyomoz a rendőrség. Az eredetileg korrupciós ügyben őrizetbe vett magas beosztású rendőrök, állítólag beszélnek. Így egyre több mindenre derül fény.

A tulajdonos nem élte túl a garázstüzet

Kigyulladt egy lakóingatlan kedden Emődön, a tulajdonost holtan találták a helyszínre riasztott tűzoltók.

Szakadékba zuhant az esküvőre siető busz

Egy násznép legkevesebb 25 tagja vesztette életét Indiában, amikor az őket szállító autóbusz egy fahídról a szakadékba zuhant.

A vízparton ülő nőt csapott agyon a villám

Villám csapott egy asszonyba a Velencei-tó partján szombaton kora délután. Az áldozat egy 63 éves, székesfehérvári nő.

Végzetes lavina a Tátrában


szerző:
2011.03.13. 20:40
Végzetes lavina a Tátrában

Három ember életét vesztette a Tátra lengyelországi oldalán, amikor lavina sodorta el őket.

Három kihűléses haláleset Borsodban

Korábban főleg közterületeken találtak kihűlt emberekre, mostanában saját ingatlanjukban.

Emberek égtek halálra egy idősotthonban

Kilenc idős embert meghalt, amikor tűz ütött ki a belgiumi város, Melle idősotthonában.

Kevesebb haláleset a Körösökön

A gyulai vízimentők a balesetek elkerülésére számos előadást tartottak a fiataloknak.

Magyarországot sem kerülheti el a járvány

Az egészségügyi miniszter nem tartja kizártnak, hogy nálunk is okoz majd halálesetet az új influenzavírus.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való