KERESÉS search-close

halál

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "halál"

Vadállatok fulladnak bele a fóliával borított öntözőcsatornákba

A Mezőhegyes és Battonya között húzódó öntözőcsatorna medrét a gazdák több kilométeres szakaszon fóliával borították, hogy megakadályozzák a víz elszivárgását. Emiatt viszont az állatok könnyen belecsúsznak és nem tudnak kimászni. Egy 500 méteres szakaszon évente akár 10-15 tetemet emelnek ki a vízből.

A kifutón halt meg egy brazil modell

Összeesett a kifutón és meghalt egy 26 éves férfi modell Brazíliában. Néhány manöken lefagyott a drámai látványtól, a nézők azonban nem értettek semmit, kezdetben azt hitték, hogy mindez a műsor része. Még nem tudni, mi okozta a tragédiát.

Tragikusan végződött máltai nyaralás változtatta meg a család életét

Angéla fiát 2016-ban egy máltai nyaralás során vesztette el, azután beteg férjét kellett ápolnia, aki nem tudta legyőzni a rákot. A lajosmizsei asszony most két fiával akar új életet kezdeni Németországban. Az asszony nem fél a változástól, azt mondja: "Megtanultam azt, hogy el kell engedni dolgokat. Jövünk, megyünk, nyomot hagyunk emberekben, helyeken, és aztán távozunk.”

Szabályokkal a vadászbalesetek ellen

Szigorú szabályokat kell betartaniuk a vadászoknak, hogy elkerüljék a tragédiákat, mondta Híradónknak egy szakértő. Szóládnál egy 52 éves férfit lőtt le véletlenül vadásztársa, egy rendőr. A baleset a vadászat után történt, amikor hazafelé készülődtek.

 

VV Hunor majdnem meghalt?

A villalakók a hálószobában beszélgettek a paranormális jelenségekről, és megdöbbentő titkokra derült fény!

Andy Vajnára emlékezik a filmvilág

Gyászol a filmvilág, Andy Vajna hosszan tartó súlyos betegség után tegnap halt meg. Amikor kiderült, hogy daganatos betegséggel kell szembenéznie tabuk nélkül, őszintén beszélt érzéseiről a Fókusznak. Ennek éppen most kilenc éve. Andy Vajna boldogságát is megosztotta velünk, amikor megnősült. A világhírű producer életművét olyan filmek fémjelzik, mint az Evita, a Rambo, a Terminátor, vagy a Die Hard. Első magyar filmje a Miniszter félrelép volt, ami máig vezeti minden idők magyar nézettségi toplistáját. Andy Vajna 75 éves volt.

Rengeteg követője volt közösségi oldalán a jég alá szorult férfinak

Az egészséges, természetközeli életmódot hirdette az a férfi, aki tegnap belefulladt saját tavába. Léket vágott az egyhektáros tóba, úszás közben azonban a jég alá szorult, speciális búvárok már csak a holttestét találták meg. Az 53 éves áldozat korábban üzletember volt, majd 20 éve úgy határozott, hogy a családjával természetközeli, önellátó életre rendezkedik be.

18 éve halt meg Zámbó Jimmy

Szűk körben emlékeztek meg szerda délután Zámbó Jimmy-ről, halálának 18. évfordulóján. Különböző okok miatt sem a zenész özvegye, Edit asszony, sem fiai nem voltak ott a megemlékezésen.

Hírességek, akik 2018-ban hagytak itt minket

Avicii, Burt Reynolds vagy Aretha Franklin. Fiatalok és idősebbek. Közös bennük, hogy mind a szórakoztató iparban dolgoztak, és mindannyian az idén hunytak el. Rájuk emlékezünk.

Nyomoznak a rab halála miatt

Rokonai szerint megverhették azt a férfit, aki még két hete lett öngyilkos a Márianosztrai börtönben. Ezért feljelentést tettek. Tudomásukra jutott, hogy a férfit egy egyszemélyes zárkába vitték, mert összeveszett a cellatársaival. Azt azonban nem értik, hogyhogy nem vették észre, hogy mire készül, ugyanis a biztonsági zárkát folyamatosan kamerával figyelik. A Központi Nyomozó Főügyészség nyomozást rendelt el az ügyben.

A világhírű fotós szerint meggyilkolták Diana hercegnőt!

A világhírű fotós, Darryn Lyons szerint az egykori walesi hercegnőt, Dianát meggyilkolták. Harry és Vilmos édesanyja 1997. augusztus 31-én egy autóbalesetben halt meg, szeretőjével, Dodi-al Fayeddel együtt. A hivatalos vizsgálat szerint az autót vezető sofőr ittas állapotban volt, ám a baleset okait a mai napig sokan vitatják.

VV Vivi visszatért a halálból!

Miután VV Lacika és VV Roli is elmesélt egy-egy olyan történetet, amikor halálfélelmük volt, VV Vivi elárulta, hogy őt egyszer a halálból hozták vissza, amikor gyermekként szénmonoxid-mérgezést kapott.

Durva! Halálközeli élményeikről vallottak a villalakók

A játékosok komoly vizekre eveztek, ráadásul az is kiderült, hogy valamelyiküket újra kellett éleszteni. 

 

SZEKÉR GERGŐ: Eleinte titkolták, hogyan halt meg édesanyja!

Szekér Gergő, az X-Faktor versenyzője egy újságból tudta meg, hogy édesanyját meggyilkolták, ugyanis családja féltésből azt mondta az akkor még gyerek Gergőnek, hogy autóbaleset történt. A teljes riportot ITT nézheted vissza!

Véget ért egy korszak: meghalt Rüsztem pasa!

A pasa sosem gondolta volna, hogy majd végül a felesége, Mihrimah lesz az, aki elárulja őt, és beengedi a házukba a gyilkost. Azonban most eljött a pillanat, és Rüsztemnek szembe kellett néznie a sorsával, azaz a halállal.

Pálinkafőzés közben haltak meg

A három férfi egy présház pincéjében főzte a pálinkát Szekszárdon, és ihattak az előpárlatból, ez okozhatta a tragédiát. Szakemberek szerint a pálinkafőzéskor legelőször keletkező előpárlat nagyon mérgező, ezért fokozott óvatossággal szabad csak kezelni, és jobb nem kísérletezni vele.

Sebestyén Balázs már előző életében ismerte a gyermekeit?

A híres műsorvezető, Müller Péter és Lippai Mariann mesélt Peller Mariannak többek között a reinkarnációról, az újrakezdésről, a sorsról, az életfeladatról, a felébredésről és a hitbéli dolgokról. Az izgalmas beszélgetésen pedig a Story Extra is részt vett. 

Augusztus óta nem temették el

Még augusztusban meghalt egy újbudai férfi, de a mai napig sem temették el. Az egykori mozigépésznek barátja szerint nem voltak hozzátartozói, de a temetéséről gondoskodott, az erre félretett egymillió forint a halála után az önkormányzathoz került. Temetés azonban azóta sem volt, csaknem két hónapja hiába várnak rá a volt kollégái, barátai, hogy búcsút vehessenek tőle. Az önkormányzat szerint a halottvizsgálat tartott sokáig.

Nagy Alexandra édesapja emléke előtt tisztelgett produkciójával

Nagy Alexandra kezdetben úgy gondolta, hogy az édesapja elvesztése és ennek feldolgozása kizárólag csak rá tartozik, azonban rájött, hogy ha a közönséggel is megosztja az érzéseit, azzal az édesapja előtt is tiszteleg.

HÍRADÓ ARCHÍV: Gyász és döbbenet Beszlánban

Csaknem 12 órán keresztül folyamatos volt a káosz a beszláni 1-es számú iskolánál, ahol a túszdráma zajlott. A fegyveres akcióban végül 27 túszejtőt megöltek, 2-őt élve elfogtak. Több mint 300 túsz, köztük gyerekek meghaltak.

Meghalt Kulcsár Győző


szerző:
2018.09.20. 18:24
Meghalt Kulcsár Győző

Meghalt Kulcsár Győző, négyszeres olimpiai- és háromszoros világbajnok párbajtőrvívó, mesteredző. A párbajtőrvívás zsenijeként emlegették. Tanítványa volt az olimpiai bajnok Nagy Tímea és Szász Emese. Életműve elismeréseként 2000-ben tagja lett a Halhatatlanok klubjának. 2004-ben a Nemzet Sportolójává választották. Kulcsár Győző 77 éves volt.

Az orvos a felelős a sportoló haláláért?

Orvosi szabálytalanság okozhatta egy 17 éves birkózó halálát másfél éve. Az elhunyt fiú családjának ügyvédje Híradónknak azt mondta, a rendőrök most azt vizsgálják: a sportorvos hogyan adhatta meg a fiúnak a versenyengedélyt, amikor szívproblémák miatt ezt korábban megtagadták tőle. A birkózón egy úgynevezett vasgyári fogást alkalmazott ellenfele, ami után a fiú remegni kezdett, majd összeesett, és leállt a szíve. Már nem tudták megmenteni.

Szívszorító: Hürrem imája Ibrahimmért!

A szultána őszintén számot vetett magával, és pontosan tudja, hogy a pasa halála az ő lelkén szárad. Mielőtt őt is elérné a végzete, Hürrem úgy dönt, felkeresi a pasa sírhelyét, hogy végső búcsút tudjon tőle venni, és feloldozást nyerjen.

60 éves lenne Michael Jackson

Az egykori popkirály minden idők egyik legsikeresebb énekese volt, karrierjét viszont 2005-ben állítólagos molesztálási ügye törte ketté. 2009-ben halt meg, miután túladagolta magát az orvosa által felírt erős altatóból.Michael Jackson születésének évfordulójára világszerte különleges eseményekkel készülnek.

Megrendülten búcsúznak a színésztársak

Szinte az egész ország Székhelyi Józsefet búcsúztatja. A Jászai Mari-díjas művészről mindenki személyes történeteket oszt meg a Facebookon, a közös színházi- és filmélményekre emlékeznek kollégái. További személyes történetek színésztársaitól itt: http://rtl.hu/3k8x53wdn

Negyvenezer forintért kellett meghalnia

40.000 forint és egy telefon miatt kellett meghalnia egy hajléktalannak Tatabányán. Július végén rabolták ki a belvárosban, a gyanú szerint egy 19 éves helyi férfi és két társa támadta meg. A 67 éves áldozat menekülni próbált, de a fiatal úgy fejen ütötte, hogy néhány nappal később meghalt a kórházban.

Sztárok, akik a halál torkából tértek vissza

Peller Mariann különös réten sétált, Rubint Réka és férje, Schobert Norbi barna szárnyú angyalt látott - híres emberek meséltek nekünk a halálközeli élményeikről.

Natasa könnyek között búcsúzik el Vida Ruditól

Mikor a fiatal lány egyedül marad a temetőben Rudi sírja mellett, bevallja elhunyt szerelmének, hogy vele tudta elképzelni az egész életét.

Meghalt Orbán József


2018.07.30. 19:35
Meghalt Orbán József

Elhunyt a Paff a bűvös sárkány legendás előadója, Orbán József. A 100 Folk Celsius énekesénél tavaly ősszel diagnosztizáltak tüdőrákot. Halálának híre mindenkit megdöbbentett, hiszen utolsó interjúját idén áprilisban adta a Fókusznak. Akkor arról beszélt, hogy sokkal jobban érzi magát.

Meghalt Orbán Józsi


szerző:
2018.07.30. 16:50
Meghalt Orbán Józsi

 A 100 Folk Celsius énekese hosszan tartó, súlyos betegség után távozott.

Miért kellett meghalnia a fiatal rendőrnek?

Balázs azért lett rendőr, mert az embereken akart segíteni. És pont ekkor, szolgálat közben halt meg. Először a Fókuszban szólalnak meg az újpesti autóbalesetben elhunyt fiatal járőr szülei.

Tragédiák a családban: Kislánya tartja életben Henriettát

Pár nappal ezelőtt egy családapa a hétvégi faházban barkácsolt, miközben feltehetőleg rosszul lett és beleesett a tóba. A családanya szinte teljesen egyedül maradt ápolásra szoruló kislányával, Jázminkával.

"A testvérem meghalt, Édesanyám a karomban, ő szó szerint elfogyott, majd az első kislányom, utána született a kis csodánk, Jázminka, most a férjem..." - részlet Szita Henrietta írásából.

Továbbra sem tudni, miben halt meg Avicii

Továbbra is bizonytalan, mi okozhatta a világhírű svéd dj, Avicii halálát. Az amerikai TMZ megszerzett egy fotót, melyen egy nappal a tragédia előtt még barátaival lazít egy yachton - úgy tűnik, jókedvű és egészséges.

Döbbenten fogadta a sztárvilág Avicii halálát

Április 20-án elhunyt Tim Bergling, akit sokan csak Aviciiként ismertek. A DJ tragikusan fiatalon, mindössze 28 évesen halt meg. Összegyűjtöttük a zenészvilág reakcióit!

Barátok közt: tűz, könnyek, tragédia a ma esti részben!

Hihetetlen izgalmakra számíthatnak a sorozat rajongói, és ezt nemcsak mondjuk, hanem mutatjuk is!

Az utolsó nap: mit csinálnánk, ha tudnánk, mikor halunk meg?

Ki tudja, melyik lesz életünk utolsó napja? Talán épp a mai. Életünket úgy éljük, hogy ezzel a kérdéssel nem foglalkozunk, mindennapjainkat nem uralhatja el a félelem amiatt, hogy egyszer meghalunk. A háborús helyzetek, vagy  terrorcselekmények félelmet keltenek bennünk, és hirtelen az a teljesen nyilvánvaló tény, hogy egyszer szembe kell néznünk múlandóságunkkal, tudatosodik bennünk.

Másként élnénk, ha tudnánk, mikor jön el az utolsó huszonnégy óra?

Mit csinálna élete utolsó napján? Másként élnénk, ha tudnánk, mikor jön el az utolsó huszonnégy óra? A halálos diagnózist kapó betegek reakciói is szélsőségesek. Van, aki mindent pótolni igyekszik, más szinte megbénul és csak vár.

Társa okozhatta a rendőr halálát

Az újpesti balesetben elhunyt rendőr társa okozhatta a februári tragédiát – értesült Híradónk. A kereszteződésben két rendőrautó ütközött össze, mindkettő használta a megkülönböztető jelzést, de az egyik sofőr nem lassított a piros lámpánál, ezért karamboloztak.

Márk a halálos ágyán kérte meg Angéla kezét

A srác kitartott a végsőkig, hogy utolsó lehelletével megkérhesse szerelme kezét.

A teljes adásért kattints IDE!

Könnyeivel küszködve mesélt karakterének haláláról Jaskó Bálint

"Ez jön, aztán kész! Tök mindegy, hogy mit akarsz csinálni, valamikor már nem lehet..." - nyilatkozta a Márkot alakító színész, aki maga is elérzékenyült karaktere halálát követően.

Hogyan élte meg Angéla és az őt alakító színésznő, Horváth Sisa Anna Farkas Márk halálát? Extra videónkból kiderül! Ahogy az is, hogy mit jelent a legidősebb Erdész lány számára a kisbaba, akit a szíve alatt hord.

Jaskó Bálint nem tudta kihagyni az utolsó forgatást

Az utolsó rész oltári eseményit megelőzte egy drámai fordulat: a sorozat Márkja egy robbanás sérüléseibe halt bele. A Fókusz Plusz riportere az Oltári csajok Márkját megszemélyesítő, Jaskó Bálintot kérdezte arról, hogy mit szólt a sorozat végkifejletéhez.

Hürrem: „Nem akarok élni, nem akarok így!”

A szultána ráeszmél, hogy a saját hibája miatt halt meg a fia, és sosem gondolta volna, hogy Musztafa megöletésével Cihangir halálos ítéletét is aláírja. Hürrem annyira összetörik a fia elvesztése miatt, hogy önmaga halálát kívánja, mert úgy érzi, így már nem tud tovább élni. 

Mi okozhatta a 18 éves lány halálát?

Néhány napja vesztette el egyetlen, 18 éves lányát tüdőembóliában egy kecskédi édesanya, valószínűleg azért, mert másik fogamzásgátló tablettát kezdett el szedni a fiatal lány.

Meghal Pajkaszeg polgármestere?

Károly hirtelen rosszul lesz, és Janó sem tud túl sok jó hírrel szolgálni... Vajon túléli a polgármester? Szombaton este kiderül A mi kis falunk évadzáró epizódjából!

Megható pillanat: Cihangir utolsó útja a mennybe vezet!

A fiatal herceg feladta a harcot: egyszerűen nem tudott megbirkózni Musztafa elvesztésével és az apja iránti gyűlölettel. Cihangir végül Szulejmán karjai között hunyt el.

Szulejmán: ˝Én soha nem tudtam, milyen az apai szeretet˝

Az uralkodó úgy dönt, meglátogatja beteg fiát, és kiönti neki szívének bánatát. Szulejmán a könnyeivel küzdve próbálta megértetni Cihangirral, miért kellett Musztafának meghalnia. A fiatal herceg azonban egyáltalán nem kíváncsi az apjára, vagyis az uralkodóra, és senki másra sem, a gyásza és fájdalma mindennél erősebb.

Béla tagadja Gábor öngyilkosságát

Piros mindent megtesz azért, hogy megmentse mostohaapját a börtöntől, ezért kénytelen volt bevallani Angélának, hogy mi történt Gáborral valójában. A nagy szembesítéskor váratlan fordulattal kellett szembesülniük a lányoknak.

Cihangir: „Nem vagy az apám ettől kezdve!”

A fiatal herceg szíve darabokra tört, mikor megtudta, szeretett Musztafáját a szultán kivégeztette. Abban a pillanatban Cihangirban eltört valami, és onnantól kezdve már csak gyűlöletet képes érezni az uralkodóval szemben.

Piros fegyverrel áll bosszút Bélán?

A bátor Erdész lány elszántan nyomozott a lovardában Béla és édesapja halála után. A nagy megdöbbenés váratlan húzásra kényszerítette Pirost...

Erdész Gábor saját maga árulta el halálának rejtélyét

Piros végre kiderítette az igazat! Az Erdész lányok édesapja saját kezével alkotta meg a sorsdöntő bizonyítékot. 

A teljes adásért kattints IDE!

Erdész Gábor ismerte a gyilkosát?

A nyomozásnak köszönhetően egyre több részletre derül fény Bélával, illetve Gábor halálával kapcsolatban. Vajon sikerül Angélának és Kálmánnak rájönnie, hogy mi a teljes igazság?

Superman az internetről tudta meg, hogy pár napja elhunyt

Hazánkban is igen gyakori az a furcsa jelenség, amikor közismert emberek a világhálónak köszönhetően szereznek tudomást saját halálhírükről, így hát egyértelmű, hogy ezt a külföldi sztárok sem úszhatják meg.

Szerettei elbúcsúztatták Musztafát!

Dermesztő pillanat, mikor Musztafa édesanyja, szerelme, fia és testévre, Bayezid örök búcsút vesznek a szeretett hercegtől. A leggyötrelmesebb mégis az, mikor Mahidevran egyszerűen nem tudja feldolgozni, hogy a legdrágább kincse, a fia egyszerűen nincs többé.

Rejtély: eltitkolták a gyilkosságot?

Kik, és miért felelősek egy negyvenkilenc éves kétgyerekes apa halálában? Vilma nem érti, hogy férje kollégái miért hazudták neki, hogy részeg, amikor azért volt eszméletlen, mert súlyos fejsérülést szenvedett. Nem érti, miért nem segített az ügyeletes orvos, és miért kellett négy órát várni a kórházban a vizsgálatig.

 

Bélának köze lehet Erdész Gábor halálához?

Angéla Kálmán segítségét szeretné kérni, hogy utánajárjon nevelőapja titkos életének. Mivel a férfit nem találta otthon, ezért Márknak mesélt elméleteiről.

A teljes adásért kattints IDE!

Emlékszel még Tünde néni szeánszára?

Piros és Tünde a virágboltban próbálták megfejteni, hogy mit is tartogat még az élet az Erdész lányoknak. Akkor került ki a pakliból a baljós kártyalap. De vajon kinek üzent az univerzum?

Autólopás miatt vesztette el lányát

Dráma a tárgyalóteremben: sírva fakadt az az anya, akinek a lánya egy autólopás miatt halt meg Gödöllőn. A 24 éves nő meg akarta akadályozni, hogy elvigyék a kocsiját, belekapaszkodott, de az egy árokban borult és agyonnyomta. 

Vajon kit fenyeget a titkos lap?

Piros nem is sejti, hogy az egyik Erdész lány sorsáról az a lap árulkodik, amit Tünde gondosan eldugott előle.

A teljes adásért kattints IDE!

Egy újabb súlyos tragédia történt a Berényi családban!

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon nyomozók csöngettek be az özvegy Berényi Júliához. A fiatal nő teljesen összetörve nyitott ajtót, ugyanis előtte nem sokkal történt a tragédia, András lezuhant egy tetőről és azonnal meghalt. A rendőrök viszont egy újabb ténnyel álltak elő, kiderült, András halála nem véletlen baleset volt.

Könnyes búcsú: Afife asszony halála előtt elárul egy titkot!

Hürrem most nem hallgatott Sümbülre, és nagyobb óvintézkedés nélkül kimerészkedett a palotából, aminek pedig az lett a következménye, hogy majdnem egy szörnyű merénylet áldozata lett. Afife pedig olyan súlyosan megsérült, hogy nem lehetett már az életét megmenteni. Mielőtt lehunyná örökre a szemét, Hürremnek elárul egy igen fontos titkot.

Otthon szerették Stadlert

Szülőfalujában szerették és jó szívvel emlékeznek Stadler Józsefre. Az akasztói vállalkozó kedden halt meg. Ismerői szerint még halála előtt is azt tervezte, hogy újjáépíti a stadiont, ami híressé tette. Stadler Józsefet szombaton temetik.

Megható! Piros először mesél elhunyt édesapjáról

Lehelnek szüksége volt Pirosra, ugyanis egy számára rendhagyó megrendelést kellett teljesítenie. Úgy tűnik, a lány barátra talált a virágkötő személyében...

A teljes adásért kattints IDE!

A falu, ahol vidáman búcsúznak a halottaktól

Nem messze Magyarországtól, színes fejfák díszítik a szaploncai temetőt. Az ott élők a szokásostól eltérően sok humorral fogják fel az elmúlást. Élcelődnek egykori szeretteiken, az emléktábláikra pedig nem csak azt írják mettől meddig éltek, hanem azt is hogyan haltak meg.

 

Búcsú Aradszky Lászlótól

Aradszky László utolsó fellépésén még energikus és vidám volt, fáradhatatlanul énekelt a közönségnek. Az énekes nem kapott sem szívinfarktust, sem agyvérzést, egyszerűen csak megállt a szíve, örökre elaludt. A művész 82 éves volt.

A halál gyerekszemmel


2017.11.02. 17:30
A halál gyerekszemmel

A gyász és az elmúlás az a téma, amitől a leginkább óvnánk gyermekeinket. Ám nem lehet, hiszen előbb vagy utóbb nekik is szembe kell nézniük a halál fogalmával. De, hogyan és mikor közöljük a kicsikkel, hogy az életünk véges?

Tabukról tabuk nélkül: Thuróczy Szabolcs drámai őszinteséggel az elmúlásról

A halál és a gyász napjaink talán legnagyobb tabutémája. Ezt szeretné ledönteni Thuróczy Szabolcs a Spektrumon most látható „Tabukról Tabuk nélkül” című sorozat házigazdája. Aki most drámai őszinteséggel mutatja be azokat az embereket, akik mindennapi kapcsolatban vannak a halállal.

Fókusz 2017-10-31


szerző:
2017.10.31. 17:20
Zsolt: „Mindennap velük vagyok gondolatban”

Zsolt egy motorral ajándékozta meg feleségét, akinek mindig is hatalmas álma volt egy motorkerékpár. 2 éve viszont egy balesetben elvesztette feleségét és 12 éves kislányát. A férfi nem érzi magát felelősnek a tragédia miatt, és azóta sem nyúlt elhunyt családtagjai tárgyaihoz. Nevelt lánya, Katalin rengeteget segített Zsoltnak, hogy átvészelje ezt az időszakot, most pedig egy ajándékkal lepte meg őt.

Fókusz 2017-10-13


szerző:
2017.10.13. 17:20
Gyász: elhunyt Aradszky László!

A táncdalénekest vasárnap este, otthonában érte a halál. A hírt a gyászoló család tette közzé a művész közösségi oldalán.

Gyász! Elhunyt Aradszky László


szerző:
2017.10.09. 08:59
Gyász! Elhunyt Aradszky László

A táncdalénekes családjának közleményéből kiderült, hogy Aradszky László vasárnap este óta már nincs köztünk, életének 83. évében elhunyt. Őszinte részvétünk! 

Fókusz Plusz 2017-10-07


szerző:
2017.10.07. 18:50
Krokodil végzett az újságíróval

Megtalálták a holttestét annak a brit újságírónak, akinek Srí Lankán veszett nyoma. A Financial Times  tudósítója a barátaival nyaralt a szigetországban. Egy öbölben voltak, amikor eltávolodott a többiektől. Többé nem látták. A búvárok találták meg végül Paul Stewart McClean holttestét. A helyi hatóságok szerint minden jel arra mutat, hogy egy krokodil támadhatta meg a férfit.

Következő rész (2017. szeptember 05.)

Natasát zavarni kezdi, hogy még közel sem ismeri annyira jól Pétert, mint Hanna. Gizella és Piros között hamar feléled a régi konfliktus. Bandi visszatér a Berényi Kft-be. Ágnes élete új irányt vesz Ludwig halála után.

Tragédia: Valéria a mélybe zuhant!

Azt már megtanulhattuk, hogy Hürrem sosem viccel, és ha valamit szeretne elérni, akkor azt általában el is éri. Most Valérián volt a sor, aki sajnos túlzásba vitte a szultána szerepét, így már gyaníthattuk, hogy a szép háremhölgy sorsa megpecsételődött. Bizony, és Valéria halála nem mindenkit ért váratlanul.

Becky tetoválásai legjobb barátja emlékét őrzik

Becky először a combjára tetováltatott egy rózsát, de mindegyik tetkója jelentéssel bír. A lány régen rendszeresen vörös rózsát kapott a legjobb barátjától, aki sajnálatos módon hat évvel ezelőtt távozott az élők sorából. A legtöbb tetoválást Patrik emlékére csináltatta, de akad olyan is, ami az édesanyjának szól.

Szívszorító: hihetetlen dolgot tett a Coldplay énekese!

Chris Martinról eddig is tudtuk, hogy egy csupaszív ember, de ami most történt, azt mindenkinek látnia kell…

Van jogunk ahhoz, hogy magunk döntsünk a halálunkról?

Eutanázia. Vajon engedélyezni kell vagy tiltani? Csak az élethez van jogunk, vagy ahhoz is, hogy magunk döntsünk saját halálunkról? Az eutanáziáról több riport is készült. Minden alkalommal elhangoztak érvek és ellenérvek mind a gyógyíthatatlan betegek, mind pedig az orvosok részéről. Most egy szentesi asszony esete miatt vált újra aktuálissá az eutanázia kérdése.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz 2017-07-27


szerző:
2017.07.27. 19:00
Megrázó felvétel: Zokogva hívtak segítséget Chester Benningtonhoz

A Linkin Park frontemberének hirtelen bekövetkezett halála óta a világ a mai napig nem ocsúdott fel a váratlanul jött tragédiából. Az énekes öngyilkossága gyászba borította a rajongókat, és egyszóval mindenkit – hiszen ki ne tudna eldúdolni egy-egy Linkin Park dalt?

Előző rész (2017. július 10.)

Vajon képes lesz Bandi megbocsátani Miklósnak András halálát? Gizelláéknak sikerül megoldást találni Stella nyelvtanulási problémájára? Natasa és Emília életükben először nem értik meg egymást. Meddig képes Tóbiás magában tartani Ludwig titkát?

Bréking: Ludwig életben van!

Ági és Liza azt hitték, vége, hogy örökre megszabadultak Ludwigtól. Pedig a java csak most kezdődött el…

Előző rész (2017. június 22.)

Vajon elmondja Miklós Bandinak az igazságot András haláláról? Natasa egyre nehezebben viseli, hogy Péter nem beszél Hannának a vonzalmukról. Vajon Gizelláék és Bözsiék a vízüzem megnyitóra, vagy az esküvőre mennek el? Aliz megdöbbentő kéréssel fordul Krisztiánhoz.

Mumifikálódott holttestére elárverezett lakásában találtak rá

Több mint tíz éve tartozott a közös költséggel, de az orvosszakértő szerint lehet, hogy már tíz éve meghalt az a férfi, akinek mumifikálódott holttestére elárverezett lakásában talált rá az új tulajdonos Szolnokon. A rendőrség egyelőre kizárja a bűncselekmény lehetőségét. A holttest olyan rossz állapotban volt, hogy még azonosítani sem tudták. Egyelőre csak feltételezik, hogy a lakás korábbi tulajdonosa az áldozat.

 

Mi történik az emberek profiljával haláluk után?

Lévai Richárd social média szakember és Dr. Németh Szabolcs jogász arról meséltek, mi történik az emberek profiljával, miután távoznak az élők sorából.

Sztárok értelmetlen halála


szerző:
2017.06.01. 18:00
Sztárok értelmetlen halála

Még nincs két éve, hogy egy félrenyelt falat miatt meghalt a magyar gyorsasági motorversenyző. Bitter Sándor a Man szigeti halálfutamot is sikerrel vette, nem egyszer kockáztatta az életét. Ahogy a csak Kentucky kölyökként emlegetett világbajnok motoros, akit a napokban temettek, miután reggeli biciklizés közben elütötte őt egy autós.

Villámcsapás miatt halt meg egy nyolcéves kislány Bodajkon

Villámcsapás miatt halt meg egy nyolcéves kislány a Fejér megyei Bodajkon. Az anyukájával volt házuk kertjében, amikor oda vágott be egy villám. A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a balesetet és nem árulnak el részleteket, hogy miért halt meg a kislány.

 Ariana Grande összetört!  Visszavonul a terror koncert miatt?

Az énekesnő tegnapi manchesteri koncertjén történt robbantás, aminek következtében többen megsérültek, valamint halálos áldozatokat is követelt a támadás. A tiniikon ezek után úgy döntött, egy időre felhagy a zenéléssel!

A kórházban halt meg a kislány

A kórházban meghalt az a 3 éves kislány, aki reggel kizuhant egy panelház negyedik emeleti lakásából. A tragédia a Pest megyei Kistarcsán történt. A helyiek úgy tudják, hogy a gyerek néhány percre egyedül maradt otthon, ekkor zuhant ki. A mentőknek még sikerült újraéleszteniük, majd súlyos koponya és belső sérülésekkel kórházba szállították. A rendőrség már nyomoz, gyanúsított még nincs.

A végrendelet nem függ össze a halállal!

Böröcz Helgával a végrendelkezés fontosságáról és az ezzel kapcsolatos tévhitekről bezsélgettünk. Kinek érdemes végrendeletet írni? Milyen a jó végrendelet? Kit illethet meg a végrendelet? Most minden kiderül!

A gyógyfürdőben halt meg

Nem sikerült az újraélesztés, meghalt a medence szélén egy idős férfi a harkányi gyógyfürdőben. Az úszómester vette észre, hogy rosszul van, azonnal meg is próbált rajta segíteni. Hívták a mentőket, de nekik sem sikerült megmenteniük a férfit. Halálát feltehetőleg tüdőembólia okozta. A rendőrség nem indított eljárást, mert a szakértő véleménye szerint az idős férfi halála sorsszerű volt.

Kristóf: „Én tehetek róla!”

Az ex-tűzoltó boldogabb, mint valaha, ugyanis végre sikerül édesapjával megoldani az évek óta tartó súlyos problémákat. Az öröm túl korai volt, egy váratlan tragédia mindent megváltoztatott.

Előző rész (2017. április 10.)

Kristóf megtudja, hogy mi okozta az apja halálát. Natasa újabb dilemma elé kerül az egyetemi kutatással kapcsolatban. Péter életében felbukkan egy rég nem látott ismerős. Ágnes levelet kap a német hatóságoktól.

Következő rész (2017. április 10.)

Kristóf megtudja, hogy mi okozta az apja halálát. Natasa újabb dilemma elé kerül az egyetemi kutatással kapcsolatban. Péter életében felbukkan egy rég nem látott ismerős. Ágnes levelet kap a német hatóságoktól.

Sírjunk együtt, a Heath Ledger-ről készült dokumentumfilm előzetesén!

A fiatalon elhunyt sztár csillagának ragyogása, azóta sem hagyott alább, mióta itt hagyott minket. Hiánya ugyanis olyan szinten tapinthatóvá vált, hogy nem csodálkozunk, hogy elkészült egy film, ami megpróbálja ezt az űrt befedni. Látva a személyes felvételeket és hallva a barátok, kollégák és családtagok véleményét, mindenki szíve összeszorul majd!

GYÁSZOLÓ SZÜLŐ:

Flóra tizenöt éves volt. Egyedül ment, a szülei nem kísérték el az iskolai sítáborba. Csak a január 20.-ai baleset hírére indultak Veronába. Ott tudták meg, hogy a lányuk meghalt. Egyetlen gyermekük volt - ezt mondta Híradónknak az édesapja, Krizsány László. Azért állt kamera elé, mert a biztosító nemrég négymillió forintot ajánlott nekik, kárenyhítés címén. Több szülő is hasonló ajánlatot kapott. Mielőtt elfogadták volna, beszélni akartak a buszos cég vezetőjével.

Így hunyt el Feró


szerző:
2017.03.23. 22:35
Így hunyt el Feró

Feró a focipálya gazolása közben életét vesztette, a temetését pedig pont arra a napra tűzték ki, amikor az év legnagyobb eseménye várható. Erika úgy döntött, a kezébe veszi az irányítást!

Kórházi fertőzések: Van felelős?

Világszerte minden évben sok ezer életbe kerülnek a korházi fertőzések, amelyekről sokféle ok miatt nagyon nehéz megbízható és nem szakember számára érthető adatokhoz jutni. Tény, hogy évente sok millióan fertőződnek a korházaikban. Tavaly egy orvosi kezdeményezésre elterjedt egy adat, amely szerint Magyarországon évente többen halnak meg kórházi fertőzésben, mint autóbalesetben. A hatóságok ezt cáfolták. Támadt némi médiavisszhang, majd elmúlt. Mármint a médiafigyelem, nem a fertőzések.

Megrendülten és döbbenten állnak Mohaman halála előtt

Megrendülten és döbbenten állnak egykori pályatársai Mohaman váratlan halála előtt. A rappert példaképének tartotta Ács Bálint, aki a Shy Guys nevű formációval sokszor lépett fel Moháékkal. A Happy Ganghez hasonlóan legendás Hip Hop Boys egyik alapítója, O. G Duck szerint fájdalom, hogy elment egy jó zenész, és egyben intő jel mindenkinek, akit gyorsan vállára vesz az ismertség, aztán ugyanilyen gyorsan le is dob.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való