KERESÉS search-close

hal

97 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hal"

Miért nem lehet a magyar éttermekben friss balatoni halat enni?

Hozzáértők szerint nincs is finomabb a Balaton vizében nevelkedett halnál, mi mégis Argentínából szállított hekket, kambodzsai fogast vagy kazah süllőt eszünk. Miért?

Tömeges halpusztulás a Holt-Tiszában

Majd száz mázsa hal pusztult el fél nap alatt Szajolnál. A vízen úszó rengeteg tetemet a hajnalban érkező horgászok fedezték fel. Azt még vizsgálják, hogy mi okozta a pusztulást. Egyelőre annyit tudnak a szakemberek, hogy a normálisnál alacsonyabb a víz oxigéntartalma.

Tömegesen pusztulnak a busák a Deseda tóban

Tömegesen pusztulnak a halak Kaposvárhoz közeli Deseda tóban. A halállomány több mint fele veszhetett oda, 50 tonnányi döglött halat szedtek ki a vízből a halőrök. A szakemberek szerint nem vírus vagy baktérium, hanem egy különleges betegség miatt pusztulhatnak a busák a Desedában. A helyiek egy része viszont a környező földekről szivárgó vegyszerekre gyanakszik.

Megyer Csilla bugyi nélkül a halszagú Jennifer Lopez?

Az influencer ódákat zengett az egyik hazai díjátadó gáláról, ahol kész dívának érezte magát, azonban nem ez volt a történet pikantériája...

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Süllőt, harcsát már alig, vagy egyáltalán nem lehet kapni

Megrohamozták a vásárlók a halpultokat. Vannak, akik direkt az utolsó pillanatra hagyták a vásárlást, mert az akciókban bíznak, mások pedig alkudoztak. Aki hétfőre hagyta a nagy halvásárlást, lehet, hogy már csak a szerencsében bízhat, ha a pontyon kívül mást is szeretne venni.

 

Sárközi Ákos nem hagyta Risztov Évit: kóstolnia kellett

Évi egész életében gyűlölte a halakat, és mindent, ami a tengerből érkezik. Most is kikészült a languszta miatt, azonban mentora nem engedte meg neki, hogy kóstolás nélkül tálalja ki az ételét.

Drágul a hal


szerző:
2018.12.17. 18:21
Drágul a hal

Hiába csökkentették az áfáját, 5-7 százalékkal többe kerül a hal idén karácsonykor, mint tavaly. Ezt a termelők szervezete költségeik növekedésével, a takarmány drágulásával és a minimálbér kötelező emelésével indokolja. A kormány korábban úgy számolt, a halfogyasztás pár év alatt megduplázódhat az adócsökkentés hatására. Egyelőre nagyjából 10 százalékkal több hal fogyott.

Risztov Évi: „Elképzelésem nem volt, hogy mit csinálok”

Évi nagyon nehezen tudott átlendülni a halundorán, kikészítette, hogy rákokkal kell dolgoznia. Vajon a feladat végére sikerül megküzdenie az alapanyaggal?

Risztov Évi a halundorát is leküzdötte Sárközi Ákosért

Évi nagyon örült neki, hogy segítséget kap Sárközi Ákostól a hal filézésénél, persze a séf nem ragadott kést, csak tanácsokkal irányította versenyzőjét.

Király Peti nem bírta tovább… otthagyta az interjút!

Kabát Peti és Kovács Dóri imádják ugratni csapattársukat, aki egy ponton már végleg megelégelte a dolgot…

Ilyenkor fogy a legtöbb hal

Kezdődik a karácsonyi halszezon. Az éves halfogyasztás harmadát ezekben a hetekben adják el. Folyamatosan halásznak a nagyobb tógazdaságokban. A legtöbben pontyot vásárolnak, idén körülbelül 1300 forintba kerül belőle egy kiló.

 

Csoki esete a hal szemével!

Mindenki kikészült attól a látványtól, amit Csokinak köszönhettek a villalakók...

Nádai Anikó visszavágott Soma beszólásáért!

Ha valaki egyszer beszól a műsorvezetőnek, akkor jobb lesz, ha meghúzza magát. Anikó azonnal tudta, hogy kinek adja oda a második feladat legnehezebb alapanyagát!

Olcsóbb lehet a hal karácsonykor

Várhatóan olcsóbb lesz a hal karácsonykor, mint tavaly, ugyanis csökkentették az áfáját. A halgazdaságokban a héten már elkezdték az őszi lehalászást. A legnépszerűbb még mindig a ponty, de ebből sem esznek eleget a magyarok. Egy tavalyi uniós felmérés szerint halfogyasztásban Magyarország sereghajtó az európai országok között.

Balázs elképesztő dolgot tett


szerző:
2018.10.03. 20:12
Balázs elképesztő dolgot tett

A Gagambából Dávid és Vera, az Agilából Balázs és Eszter küzdött az előnyért és a méretes halért az úszóversenyen. A játék elején Vera óriási előnyre tett szert, Balázs azonban elképesztő teljesítményt nyújtva behozta lemaradását!

A zsűri nem bírta ki: így szelfiztek Péter ételével!

Péter egy igazán merész formavilágú étellel állt az ítészek elé: halból halat formázott. A zsűrinek sem kellett több, mobilt ragadtak, pózba vágták magukat a tányér mellett és jöhetett is a fotó.

RTLII Híradó 2018-01-02


szerző:
2018.01.02. 21:30

Olcsóbb lesz internetezni


szerző:
2018.01.02. 18:42
Olcsóbb lesz internetezni

Évente nagyjából 6-7 ezer forintot spórolhat egy átlagcsalád az interneten, miután a kormány január elsejével 5 százalékra csökkentette az internet-szolgáltatás ÁFÁ-ját. Az adócsökkentés a kormány szerint garantáltan megjelenik a fogyasztói árakban, mert azt ellenőrzi majd a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság.

10 százalékkal drágult a hal

A halasok főleg a takarmány drágulásával magyarázzák az átlag feletti áremelést. A vevőknek jobban ki kell nyitniuk a pénztárcájukat, pedig a magyarok ilyenkor, a karácsonyi vacsorához vásárolják meg az egész évben elfogyasztott halmennyiség több mint egyharmadát.

 

Drágább lesz a karácsonyi hal

Drágább lesz a hal karácsony előtt. Hortobágyon megkezdődött a lehalászás. Az ünnepekre mintegy 1500 tonna halat fognak ki a halgazdaságnál. Ott úgy számolnak, mivel drágább volt idén a táp, 4-5 százalékkal ők is drágábban tudják eladni a boltosoknak a halakat.

Gyula édesburgonyás-kakukkfüves süllője

Izgalmas étel várt a kicsikre a második feladatban: halakat kellett készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Gyulától, nézd meg a receptjét.

Gyula süllő hiányosságát magabiztossággal pótolta

Gyula annak ellenére is magabiztosan esett neki a süllőnek, hogy ezelőtt még sosem készített ilyen halat. A pecázástól lelazulva, nyugisan főzött.

Hanna dijoni mustáros szürke harcsája

Izgalmas étel várt a kicsikre a második feladatban: halakat kellett készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Hannától, nézd meg a receptjét.

Zita vajban sütött hala

Izgalmas étel várt a kicsikre a második feladatban: halakat kellett készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Zitától, nézd meg a receptjét.

Hanna nem adta fel: a túlsózott hal sem foghatott ki rajta

Hiába veszített a szumó párbajban, Hanna elhatározta: ő is felmegy a galériára. Ebben még az sem gátolta meg, amikor a Séf odasúgta neki, hogy ehetetlenül sós lett a hala.

Dani ropogós halfiléje

Izgalmas étel várt a kicsikre a második feladatban: halakat kellett készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Danitól, nézd meg a receptjét.

Kifogták az ország legnagyobb pontyát!

 Íme Kukó, Magyarország legnagyobb ismert pontya, hossza 120 centiméter, súlya 40.4 kiló. Hangsúlyozzuk, hogy a legnagyobb ismert, hiszen a vizek mélye még rejthet nála is nagyobb pikkelyest.

Tóth Szabi minden vágya egy séfkabát!

A zenész már első főzése közben is egy séfkabátról ábrándozott, olyannyira, hogy az étele fő eleméről, a halról teljesen megfeledkezett. Az utolsó percek így lettek igazán "neccesek".

Orv-halászok pusztítottak

Három mázsa halat pusztított el lopás közben három férfi a Tolna megyei Döbröközön. A település határában lévő tóból merítőhálóval szedték ki a halakat, de ami nem kellett nekik, azt egyszerűen a partra dobták. A tó tulajdonosa buktatta le őket. Az RTL Híradónak azt mondta, készülhettek az akcióra, mert minden felszerelésük megvolt. Az állomány körül belül nyolcvan százaléka pusztult el, a kár többszázezres.

Nézd meg, hogyan táncol Pajkaszeg polgármestere!

A polgármester hatalmas bejelentésre készül, így nem is csoda, hogy örömében táncra perdült Gloria Gaynor nagysikerű slágerére!

Zöldségből is készült kocsonya

Rekordméretű, legalább 1000 adagos kocsonyát főztek. Így indult az idei Kocsonyafarsang Miskolcon. Az egyik legnagyobb vidéki gasztrofesztiválon egész hétvégén szinte mindenből készül kocsonya:, halból, vadból és zöldségekből is.

Így bukott le Gyuri!


szerző:
2017.02.16. 22:35
Így bukott le Gyuri!

Laci és Stoki végre elkapták a tettest! Ha kíváncsi vagy, hogyan bukott le Gyuri, nézd meg a videót!

Meglátszik, hogy a Polgármester nyolcadikban gyónt utoljára...

A halastóból valaki lopja a halakat, ezért a Polgármester úgy dönt, hogy ellátogat a paphoz, hogy gyónás közben kihúzza belőle, ki a tolvaj, azonban úgy tűnik, Károly nem mostanában gyónt utoljára...

"Tal a hóban!"


szerző:
2017.02.16. 22:35

Csuja Imre csupán az első betűket cserélte fel, így lett a tóban lévő halból hóban lévő tal!

A vadhús áfáját is csökkentenék

A hal és a vad áfájának öt százalékra csökkentését kezdeményezi a földművelésügyi miniszter. Szerinte ezzel növekedne az egészséges húsok fogyasztása. Az egyik szakmai szervezet szerint a költségeik emelkedése miatt, a teljes áfacsökkentést nem tudják átengedni a vásárlóknak. A szocialisták pedig sűrgetik a gyümölcsök és zöldségek áfájának csökkentését is, mert azok keresettebbek és most brutálisan drágák.

Nem pucolnak, inkább fizetnek

Halászlé és rántott ponty, továbbra is ez a legnépszerűbb menü karácsonykor. Pedig a hal ennél sokkal izgalmasabban is elkészíthető. Az üzletekben és az árusoknál már kapható az élő hal és a halfilé, de az igazi rohamra csak az ünnep előtti utolsó napokban számítanak. A termelők azt mondják, egyre kevesebben szánják rá magukat a halpucolásra, ezért inkább a drágább, de konyhakész szeleteket vásárolják.

Sárközi Ákos látványos és egyszerű karácsonyi receptje

Magyarországon karácsonykor a legtöbb asztalon ott gőzölög a töltött káposzta és beigli, na meg halászlé. A konyhafőnök zsűrije, a Michelin csillagos séf olyan ételt mutat nekünk, ami csajozós, a családnak villantós, látványos, ám annál egyszerűbb. Hal kuszkusszal, 20 perc alatt kész, és a jó hír, hogy a totális amatőrök sem tudják elrontani.

Nem drágul a karácsonyi hal

Várhatóan a tavalyinál nem lesz drágább a hal. A halgazdaságok is karácsonyra készülnek és elkezdték a kihalászást. A Hortobágyon naponta több száz mázsa halat fognak ki. Arra számítanak hogy idén is a ponty lesz a sláger. Hatalmas példányokat fognak ki, ezek fele élve, a többi filézve kerül a boltokba.

 

Gábor vetélytársnak tartja Márkot?

Miután Gábor teljesített a legjobban az első feladatban, ő választhatta ki, hogy milyen hallal szeretne dolgozni. Nemcsak magának adott halat, de Márknak is, aki az egyik legnehezebb feladatot kapta. Hogy mit hozott ki a keszegből? A zsűrit is meglepve, pozitívra fordította a rosszul induló történetét.

A bepánikolt Nikót a séf lendítette át a holtponton

Niko még nem dolgozott nyers hallal, így már a filézésnél meggyűlt a baja a hallal. Később az elképzelt tésztája sem sikerült. Az utolsó percekben teljesen bepánikolt, azonban a séf lement hozzá segíteni és beállt mellé a pultba, hogy mentsék a menthetőt.

Eljött a kóstolás ideje: a halak a zsűri pultra kerültek

A hal igazi kihívás elé állította a versenyzőket, a legtöbben óriási gondban voltak. Végül mindenki kitálalta az ételét és a zsűri elé vitte.

Paprikás sült keszeg petrezselymes galuskával

Annak ellenére, hogy Márk az egyik legnehezebb halat, a keszeget kapta Gábortól, kihozta belőle a maximumot, még a zsűrit is meglepte az ételével.

Katinka pisztrángja

Zsolt a második felében ügyesen készített el a halat, hiszen nem szárította ki, azonban a bőr sütését elrontotta.

Kecsege csíkok zöldségpürével

Ottilia nem szeret halakkal dolgozni, ennek ellenére az egyik legrafináltabb halfajtát, a kecsegét választotta. Az étel jól sikerült, azonban a rengeteg pazarlás miatt nagyon negatív kritikát kapott a séftől.

Kárász a pácban


szerző:
2016.09.27. 20:10
Kárász a pácban

Niko először a hallal küzdött meg a második feladatban, majd pedig az elképzelt tésztáját sem tudta elkészíteni. Végül a séf segítségével mentette a menthetőt, de ez sem volt elég, hogy bent maradhasson.

Süllő kölessel és bacon chipsszel

Gábor elsőként választhatta ki, hogy milyen halból szeretné elkészíteni a második ételét, hiszen az első feladatban ő kapta az előnyt. A zsűri hiányolta a kreativitást a mártásából, főleg úgy, hogy a halat nagyon jól sütötte meg.

Nincs balatoni hal a Balatonnál

Ragaszkodnának a balatoni halhoz a vendégek, ha lenne. Ezt állítja a Balatoni Szövetség. Három éve teljesen megtiltották a halászatot a Balatonnál. Azóta csak horgászok foghatnak ki halat a tóból, de kizárólag saját felhasználásra, vagyis az éttermek teljesen balatoni hal nélkül maradtak. Ezen akar változtatni a Balatoni Szövetség, javaslataikkal a kormányhoz fordultak.

Kiss Ádám puszta kézzel legyűr mindenkit

A humorista éppen jól megérdemelt vakációját tölti, és ilyenkor mindig akadnak érdekes kalandok a szabadnapok sokaságában. Így volt ezzel Ádám is, akiről kiderült, hogy egy igazi kalandor lakozik a lelkében.

Európa legnagyobb édesvizi akváriuma

A Tisza-tó mellett található a Tisza-tavi Ökocentrum, ahol a Kárpát-medencére jellemző szinte összes állatfajt megcsodálhatjuk. A hely felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt kikapcsolódást nyújthat.

Gordon szigonypuskával fogta ki a kedvenc halát

A szakács igazi vadásznak érezhette magát, úgyhogy imádta a szigonypuskás halászatot. Természetesen a nagy merénylet előtt megkapta a kellő oktatást!

Kóstolás nélkül kiengedni az ételt? Normális vagy?!

Párolt tengeri keszeg, szalonnás-zöldborsós ágyon. Hiába a jól hangzó recept, több mint az étterem fele nem volt hajlandó fizetni érte. Hogy miért? Azt még Gordon sem értette! Habár a kóstolás hiánya lehet, hogy közrejátszott.

60 tonna pontyot telepítenek a Balatonba

Eddig halastavakban nevelkedtek, mostantól a Balaton az otthonuk. Elkezdődött a tavaszi haltelepítés, a héten hatvan tonna pontyot enged a tóba a Balatoni Halgazdálkodás. Ha nem pótolnák folyamatosan az állományt, valószínűleg kipusztulna a Balatonból a ponty, ugyanis a tóban alig tud szaporodni.

A baromfi, a hal és a tej áfáját is csökkentenék

Olcsóbb baromifhúsról és halról tárgyalnak a termelők a kormánnyal. A Barmofi Terméktanács azt állítja, pánik van az egész ágazatban, mert sokfelé ötödével kevesebb csirkét vásároltak az emberek januárban - a sertéshús ÁFÁ-jának 5 százalékra csökkentése miatt.

Ponty a legnépszerűbb hal karácsonyra

Megállás nélkül dolgoznak a halászok, megindult a roham a karácsonyi halakért a boltokban és a piacokon. Idén is a ponyt a legnépszerűbb. Bár dupla annyi halat eszünk, mint húsz éve, ez még mindig csak töredéke az Európai Uniós átlagnak. Míg Magyarországon átlagosan alig öt kilogrammot fogyaszt el egy ember évente, az Unióban 22-őt.

Rusztikus haltál!


szerző:
2015.10.08. 20:00
Nézze meg ezt az öt élőlényt, és már nem fogja olyan menőnek gondolni a tengerparti nyaralást!

A tengerben fürdeni nagyon csábító. Egészen addig, amíg bele nem gondolunk abba, hogy mi úszkál alattunk. Persze talán jobb is, ha csak ritkán fantáziálunk erről. Ha megnézi az alábbi képeket, érteni fogja, miért. 

Rácponty


szerző:
2015.06.30. 09:40
Rácponty

Mautner Zsófi képviseli az újszerű és könnyedebb, „csajosabb” fogásokat, míg Nagy-Britannia neves konyháit is megjárt séf, Pataky Péter a nehezebb, magyarosabb, „férfiasabb”, ételeket készíti el, méghozzá kicsit újragondolva a hagyományos recepteket.

Hogyan kell halat filézni?

A séf megmutatta a versenyzőknek, hogyan kell halat filézni. Domi volt az egyetlen, aki Ági döntése értelmében nem nézhette végig a munkafolyamatot.

Ételek a tenger mélyéről

A harmadik évadból sem hiányzik az izgalom, hiszen most is Nigellának kellett döntenie, hogy ki hagyja el a konyhát a csapatversenyt követően. Arra kényszerűlt, hogy Lindsey-t küldje haza, aki megkérdőjelezte mentora minden javaslatát, így nem volt helye a versenyben.

Stopperrel és fogóval készül a séf

Molnár Gábor hat héttel ezelőtt már elkezdte a felkészülést a nemzetközi szakácsverseny januári döntőjére. Minden nap tréningeznek - most például azt gyakorolják, hogyan lehet minél gyorsabban kifilézni egy pisztrángot.

Száznál több halat nem foghatnak

Kevés horgásznak jut túl sok hal a Balatonból, sokaknak pedig szinte semmi a Balatoni Halgazdálkodási Társaság szerint. Ezért korlátoznák a kifogható mennyiséget.

Aranyhal helyett piranha akadt a horogra

Annus néni legnagyobb bánatára egy igazi piranhát húzott ki a Duna vizéből. A 81 éves, nyugdíjas 13 éve pecázik minden nap, tavasztól őszig. A botra most is kukoricadara került, mert mint kiderült, még a piranhák is arra buknak.

VV Olivér megkegyelmez az áldozatainak

A VV 4 egykori balhés játékosa igazán nyugis és békés sportnak hódol: amikor csak teheti, lemegy a vízpartra és horgászik. Volt, hogy még Spanyolországig is elutazott egy-két jó kapás reményében.

Új delfinfaj lubickol Ausztrália partjainál

Hozzávetőlegesen 150 egyedet számlál az új faj és kizárólag Melbourne környékén él.

Négylábú halak? A tudomány szerint létezhettek!

A halak örökítőanyaga tartalmazott egy olyan génkapcsolót, amely az egerek utódainál lehetővé tette a lábak kialakulását - fedezték fel amerikai kutatók.

Hatalmas őshal maradványait fedezték fel

Gerincesek fosszíliáiban gazdag területen végeznek feltárásokat, ahol a turisták is lehetőséget kapnak az "őslényvadászatra"

Haltetemekkel volt tele a kikötő


szerző:
2011.04.19. 09:59
Haltetemekkel volt tele a kikötő

Legkevesebb ezer döglött szardellát és szardíniát találtak egy kaliforniai kikötőben. Az állatok pusztulását oxigénhiány okozhatta.

Radioaktív halak az erőmű közelében

Az állatok valószínűleg a megsérült létesítmény közeléből úsztak délre.

Markoló lett a felsőzsolcai halak veszte

A halőrök körülbelül 50-60 kiló, 100-150 darab halat találtak a felsőzsolcai gátépítést végző cég telephelyén.

Reggeli 11-03-11


szerző:
2011.03.11. 09:05
Reggeli 11-03-11

Mozgalmasan telt a hét utolsó Reggelije: kipróbáltunk egy veterán motort, sőt: találkoztunk a Villaélettől felpörgött slágergyáros Kasza Tibivel és LL.Juniorral is.

Ostrom alá vették a halkereskedőket

Megkezdődött a roham a karácsonyi halakért. A legtöbben pontyot és harcsát keresnek.

Akiket a hideg tesz rövidebbé


szerző:
2010.11.23. 15:40
Akiket a hideg tesz rövidebbé

A barna pisztráng hosszúsága akár 10 százalékkal csökken a kemény tél miatt.

5 csuka miatt kerültek rács mögé

5 csukát fogtak ki engedély nélkül, szeptember végén kapták el őket a rendőrök.

Jól teljesítenek a kis vizák


szerző:
2010.11.19. 07:43
Jól teljesítenek a kis vizák

A vizabébit november 3-án Ercsinél engedték a folyóba. Várhatóan tíz év múlva, többméteresen tér majd vissza.

Fókusz 10-11-10


szerző:
2010.11.10. 20:40
Fókusz 10-11-10

Fókusz: Megtaláltuk Király L. Norbi alteregóját, aki teljesen megtévesztette a rajongókat. Sorban álltak nála autogramért, közös fotókért, a hasonmás kénytelen volt lebuktatni saját magát. De mit szólt tükörképéhez az X-Faktor döntőse? A bőrevő halak a miteszerek ellen is bevethetők, Borneo szigetén azonban a helyiek csak masszőrnek hívják őket. Hogy lehet, hogy a kutyák még az oroszlánok között is átveszik az irányítást?

A Duna főágában jól vannak a halak

A Mosoni-Dunában és a Dunában 8-9-es PH értéket mérnek jelenleg a szakemberek.

Fél Kettő 10-09-28


szerző:
2010.09.28. 14:45
Fél Kettő 10-09-28

Fél Kettő: A megtisztulás útja - Zarándoklaton járt a Barátok közt sztárja, Hullan Zsuzsa. Kímélő étrend - Sok halat fogyaszt és a vegetáriánus konyhát is kipróbálta már Hujber Ferenc. Reménytelen kísérlet - Hiába erőltették, a magyarok mégsem tanultak meg oroszul. Vajon miért?

Rotyog a halászlé a szegedi bográcsokban

Halételekkel, folklórműsorokkal és kirakodóvásárral várják az érdeklődőket csütörtöktől Szegeden, a Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon.

Fél Kettő 10-08-17


szerző:
2010.08.17. 14:25
Fél Kettő 10-08-17

Fél Kettő: Mi volt a Markos-Nádas duó sikerének titka? Kovács Lázár elmondta, hogyan látja ő a róla kialakult botrány részleteit. Hiába egészséges, a magyarok mégsem esznek elég halat. Miért?

Hallatlanul kevés halat eszünk


szerző:
2010.08.08. 16:46
Hallatlanul kevés halat eszünk

Vendéglősök és haltermelők halételfőző versennyel népszerűsítenék a halfogyasztást.

Pusztító belvíz problémával küzdenek

Továbbra is a legmagasabb, harmadfokú vízminőségi készültség van érvényben a Hortobágy-Berettyó-főcsatornán és a Hármas-Körösön.

Vérszívók és döglött halak a Tisza mentén

A vihar, az állatok pusztulása és a hosszú áradás teszi próbára a Tisza melletti védekezést.

Tömegesen pusztulnak a halak


szerző:
2010.06.15. 18:31
Tömegesen pusztulnak a halak

Naponta több tonnányi haltetemet szednek össze az önkéntesek a belvízi csatornákból.

Fél évszázados hőségcsúcs dőlt meg Kijevben

Az egész héten tartó kánikula 64 esztendős hőségrekorddal ért véget az ukrán fővárosban.

Delfineket gyilkoltak halászok


szerző:
2010.05.26. 10:44
Delfineket gyilkoltak halászok

Egy nap alatt több mint 30 delfin holttestére bukkantak a Görögországhoz tartozó Ikáriai-tenger partvidékén.

Csak csajok 10-05-11


szerző:
2010.05.11. 10:16
Csak csajok 10-05-11

A keddi Csak csajokban Dammak Jázminnal grillpartiztunk.

Veszélyes ragadozó a Sióban


szerző:
2010.05.07. 16:56
Veszélyes ragadozó a Sióban

Murénát talált a Sió-csatornában egy horgász Siófokon.

Méreg végzett Miskolc állatvilágával

Szinte megsemmisült a víz teljes állatvilága a Szinva patakban, mert valaki vegyi anyagot szórt a vízbe.

Tömeges kutyamérgezés Szekszárdon

Több kutya rosszul lett, egy el is pusztult azok közül, akik mérgezett halat ettek Szekszárdon az egyik utcában.

Halásszák a karácsonyi halat


szerző:
2009.12.13. 14:58
Halásszák a karácsonyi halat

Szinte megállás nélkül dolgoznak a halászok, mert ilyenkor óriási az igény.

Bizarr külsejű új halfajt fedeztek fel

A 40 kilós, 183 centiméteres élőlény Brazília közelében lebegett a víz felszínén.

Magyar halakat vittek Irakba


szerző:
2009.08.24. 09:28

Új hóbort a haltetkó Kínában


szerző:
2009.08.13. 13:55
Új hóbort a haltetkó Kínában

A különféle szimbólumokkal "feldíszített" élőlény egyesek szerint szerencsét hoz.

Óriáshal harapdálta a fürdőzőket

A fogast a rendőrség búvárai megszigonyozták, majd a turistáknak szolgálták fel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való