KERESÉS search-close

hajkorona

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hajkorona"

Megvan a titok: ezért tökéletes mindig a világsztárok haja!

Pont egy éve számoltunk be arról, hogy ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, amikor az emberek úgy váltogatják a frizurájukat, mint a blúzaikat vagy a szemüvegeiket. A saját hajhoz varrt parókában például bátran lehet úszni, fejest ugrani, hat hét után pedig a rövid feketét, hosszú vörösre is válthatja, aki akarja. Majdnem úgy, mint a világsztárok!

Mutatjuk a legbevállalósabb hajkoronákat és extrém viselőiket!

Már a 2000-es évek elején is hódított a színes haj, Pink, Christina Aguilera, Britney Spears és Avril Lavigne nagy úttörők voltak ebben. Most viszont nem csak Nicki Minaj vagy éppen Hayley Williams váltogatja a hajszínét, de mintha mi is bátrabbak lennénk: bármerre nézünk, mindig elsuhan mellettünk egy kék, lila, zöld, afro- vagy éppen raszta- sörény. Pont egy évvel ezelőtt megmutattuk a legextrémebb, legdivatosabb hajkoronákat, eredetüket és bevállalós hazai viselőjüket.

Odett saját magára hajaz


szerző:
2016.05.27. 17:00
Odett saját magára hajaz

A 27 éves énekesnő mindig kreatívan fogja össze szőke fürtjeit, és ezt meg is mutatja az Instagramján. Van, hogy egyszerűen csak feltűzi, máskor hatalmas masnival fogja össze, de olyan is előfordult már, hogy külön dísz ékesítette a hajkoronát.

Oltasson kopaszodás ellen!


szerző:
2011.05.13. 15:35
Oltasson kopaszodás ellen!

Egy új injekciós kezelés képes megállítani, sőt visszafordítani a hajhullás folyamatát.

Dögös vörös, szőke ciklon vagy fekete démon?

Örök kérdés, hogy a férfiaknak milyen hajtípusú hölgyek jönnek be, és miért. Vajon igaz-e az a sokak által ismert állítás, hogy a szőke nők a legszexisebbek?

Fesztiváloztak a dögös vörösek

Ötödik alkalommal rendezték meg a vörös hajúak fesztiválját Hollandiában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való