KERESÉS search-close

hadas kriszta

41 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hadas kriszta"

A Keresem a családom 16 év után hozta össze Jutkát és lányát

Anya és tőle távol élő lánya mióta egymásra találtak, minden nap beszélnek, pedig majdnem 20 évig nem látták egymást.

Ma este indul az RTL legmeghatóbb műsora!

Ma este indul Lilu vezetésével a Keresem a családom itt az RTL Klubon, ami a csatorna eddigi történetének talán legmeghatóbb, érzelmekkel teli  műsora. A műsor olyan embereket hozott össze, akik évek,  évtizedek óta, vagy talán soha nem láthatták egymást, pedig rokonok.

Kedd este debütál a Keresem a családom!

Kedd este indul Lilu vezetésével a Keresem a családom itt az RTL Klubon, ami a csatorna eddigi történetének talán legmeghatóbb, érzelmekkel teli műsora. A Keresem a családom olyan embereket hozott össze, akik évek,  évtizedek óta, vagy talán soha nem láthatták egymást, pedig rokonok.

Elveszett családtagokat keres Lilu

Nem kis feladatra vállalkozott Lilu, Hadas Kriszta és Máté Kriszta, akik a Keresem a családom c. műsorban olyan családtagokat hoznak össze, akiket valami miatt elsodort egymástól az élet. Sokszor több hónapos kutatómunka és kontinenseken átívelő nyomozások után sikerült összehozni például testvéreket, és mivel mindezt egy kamera előtt teszi, így a megható, nem mindennapi pillanatokat és emberi érzelmeket, mi, nézők is átélhetjük. Vendégünk volt reggel Lilu és Hadas Kriszta.

Megtalálták az eltűnt családtagokat

Gyerekeiket, szüleiket, testvéreiket keresték, volt aki évtizedekig hiába kutatott rég, vagy soha nem látott családtagja után. Több mint ezren fordultak segítségért a novemberben induló műsor készítőihez. A Keresem a családom csapata pedig hónapokon át nyomozott az elveszett rokonok után.

Fókusz 2015-10-22


szerző:
2015.10.22. 17:25
Fókusz 2015-10-22

Újabb bravúr - Magyar lányé a világ második legszebb arca. Dalma a különdíjakat is elvitte Tajpejben, végül feljutott a dobogóra is. Milliárdos jutalom - Fejenként harminc milliót kapnak focistáink, ha bejutunk az Európa Bajnokságra? A magyarok túlzásnak tartják a gigantikus prémiumot. Mi volt a baj? - Hibát hibára halmozott a Hungary’s Got Talent bűvész-szerelmespárja. Archívumunkban megdöbbentő felvételekre bukkantunk róluk!

Nemsokára indul az RTL történetének egyik legmeghatóbb műsora

A Keresem a családom olyan embereket hoz össze, akik évek, évtizedek óta, vagy talán még soha nem láthatták egymást, pedig rokonok. Lélekszaggató pillanatok, amelyekre egy életen át vártak és csak remélték, hogy egyszer bekövetkezik.

Minek készültek a sztárok gyerekként?

Vajon Czutor Zoli mindig is a színpadon képzelte el magát és Hadas Kriszta már az oviban is interjúkat készített a csoporttársaival? Erről meséltek nálunk a keddi 8:08-ban. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Minek készült Czutor Zoli és Hadas Kriszta gyerekként?

Rendőr, tűzoltó, pilóta, énekesnő. A legtöbb gyerek ezeket a válaszokat adja a „Mi leszel, ha nagy leszel?” című kérdésre. Vajon Czutor Zoli mindig is a színpadon képzelte el magát és Hadas Kriszta már az oviban is interjúkat készített a csoporttársaival?

Csókok, első szavak és a gyereknevelés „nagykönyve”

Ezekről a témákról beszélgettünk sztárvendégeinkkel a csütörtöki 8:08-ban, de volt szó azokról az ételekről is, melyek fogyasztását célszerű kerülnünk lefekvés előtt, és előkerültek a sapkák és a sálak is. S hogy mely témák még, az tovább olvasva kiderül!

Létezik gyereknevelés a „nagykönyv” szerint?

Vajon Németh Kristóf és Hadas Kriszta hogyan vágott neki a szülői feladatoknak és mennyire tudtak önazonosak maradni, ha gyereknevelésről van szó?

Miről szól valójában a Miénk itt a tér?

Presszer Gábor elárulta, mire is gondolt, mikor megírta ezt a dalt.

Ezért lett LGT a nevük


szerző:
2014.11.28. 20:37
Ezért lett LGT a nevük

Presszer Gábor beavatta Hadas Krisztát, hogyan találta ki a Locomotiv GT nevet a zenekarnak.

Hogy is volt az a kukarugdosási botrány?

Az Illés tagjai mesélik el, hogyan próbálta őket ellehetetleníteni a hatalom.

Korda:

Korda György és Balázs Klári a kezdetekről, a megismerkedésükről, karrierről és egyéb terveikről meséltek Hadas Krisztának.

Soltész Rezső dala miatt lett Táncdalfesztivál sátor

Annyian tomboltak a Szóljon hangosan az ének című dalra a fesztivál egyik "kocsmájában", hogy Gerendai Károly úgy döntött, kell egy Táncdalfesztivál sátor.

Felpofozták az Alma együttes tagját

Koncert közben egy gyerek lenyomott egy jobbost Buda Gábornak, hogy ő hogyan reagált, maga mesélte el.

Halász Juditért rajongtak sztárjaink is

Fluor Tomi sőt, Dobrády Ákos is Halász Judit rajongó volt gyerekként.

Vasárnap közérzeti és életérzős dalok a Nagyszámban!

Széthúzunk vagy összetartunk? Elfogadjuk a múltunkat és bírjuk a jelenünket? Élvezzük-e azt, ami van? Ezekre a kérdésekre is keresi a választ Hadas Kriszta Nagyszám! című műsorában, amely ezentúl új időpontban, vasárnap jelentkezik az esti film után az RTLII-n.

Lemezek vs letöltés


szerző:
2014.10.14. 20:34
Lemezek vs letöltés

Zoltán Erika, Lovasi András, Vastag Csaba, Geszti Péter és Török Tamás arról beszélnek, milyen jelentősége volt régen kiadni egy lemezt és mi az előnye, hogy napjainkban az interneten terjednek a slágerek.

Vissza kell mennem dolgozni – de mi lesz a gyerekkel?

A kicsiket fokozatosan kell hozzá szoktatni ahhoz, hogy a szülő nincs mellette. A legfontosabb nem a pénz, hanem a gyerek lelki-érzelmi stabilitása. Szily Nóra és Hadas Kriszta meséltek arról, hogy nekik milyen tapasztalataik vannak a témával kapcsolatban.Szily Nóra szerint az anyukákat támogatni kell abban, hogy minél hamarabb visszamenjenek dolgozni, hiszen ez ma már Magyarországon sok esetben elvárás. Hadas Krisztának segítségére voltak a nagyszülők, ugyanis amikor a gyermek jól érzi magát és biztonságban van, a szülőnek sincs oka aggodalomra.

Ezért vitte sokra Caramel


szerző:
2014.10.02. 19:12
Ezért vitte sokra Caramel

Caramel elmesélte egy gyermekkori emlékét, tudta, hogy már akkor is más volt, mint a környezete, mert túl látott a saját korlátain.

„A szex és az erőszak mindig elad”

Ganxta Zolee, Fluor és az Animal Cannibals tagjai elemzik, mitől megy a gettófeeling.

Zorán sztriptízbárokban zenélt

Zorán elmesélte, hogy külföldön sztriptízbárokban zenélt, bár ezt nagyon megalázónak érezte, utólag nem bánja, hogy megélte, mert sokat tanult belőle.
 

Nagyszám!


szerző:
2014.09.20. 18:21
Nagyszám!

Nagyszám! minden vasárnap este az RTL II-n, ismétlés szombaton 18:00-kor! Tartsanak velünk!

Lerántják Kozsóról a leplet


szerző:
2014.09.19. 18:51
Lerántják Kozsóról a leplet

Bebe és a Bestiák két tagja mesél arról az időszakról, szabályokról, gázsiról, mikor Kozsó volt a producerük.

Fluor a csúcson lett pánikbeteg

A Nagyszám! második adása a legnagyobb parti himnuszokat idézi fel. Megszólal az adásban Fluor Tomi is, aki azt is elárulja, őt a legpörgősebb időszak leterítette a lábáról, még kórházba is került.

Reflektor 14-09-11


szerző:
2014.09.12. 01:35
Reflektor 14-09-11

Reflektor: Görög Zita még keresi az igazit. Hadas Kriszta nagy dobásra készül.

Reflektor 14-09-09


szerző:
2014.09.10. 00:30
Reflektor 14-09-09

Reflektor: A Barátok közt sztárjai kalandosan nyaraltak, Hadas Kriszta pedig mindent megtesz a gyermekeiért.

A házasság szabadságot öl?

Hadas Kriszta és Varga Feri is boldog házasságban él. Műsorunkban elárulták, hogy mindketten elegendő teret engednek párjuknak. De mit jelent számukra a szabadság?

A mai fiataloknak már nincsen szüksége szépirodalomra?

Réz András és Hadas Kriszta imádnak olvasni, de mind a ketten egyetértenek abban is, hogy a mai fiatalok igénye és értékrendje megnehezíti pl. az Isteni színjáték befogadását, értelmezését. De ez nem is baj, mert a mai fiatalok igenis szeretnek olvasni, csak mást és máshogyan.

Forró nyomon 13-12-28


szerző:
2013.12.28. 20:00
Forró nyomon 13-12-28

Forró nyomon: Ilyenkor év végén, amikor számot vetünk azzal, mi minden történt velünk, szívesen idézzük fel a nem velünk történt szívszorító, örömteli, bosszantó, vagy megbotránkoztató pillanatokat is.

Forró nyomon 13-12-21


szerző:
2013.12.21. 19:55
Forró nyomon 13-12-21

Forró nyomon: Az igazán eldurvult családi háborús övezetekben bizony a karácsonyt senki sem várja. Mi most ilyen családokat mutatunk meg. És elmondjuk azt is, mit tehet és mit nem tehet egy biztonsági őr.

Forró nyomon 13-12-14


szerző:
2013.12.14. 19:55
Forró nyomon 13-12-14

Forró nyomon: Hogyan mérlegelhetnek a bírók? Miért tűnik nekünk, laikusoknak úgy, hogy az egyik „könnyen megússza”, és mit gondolnak a gyászolók? Ennek járunk utána, és megmutatjuk, milyen a legpofátlanabb fenyőtolvaj, és hogy milyen a nem igazi szaloncukor.

Forró nyomon 13-12-07


szerző:
2013.12.07. 19:55
Forró nyomon 13-12-07

Forró nyomon: Bemutatunk egy fiatalembert, akitől egy éjszaka ellopták a telefonját, majd pár nap múlva mégis a kezében foghatta régi készülékét. Mindez egy számítástechnikai újdonságnak köszönhető. Aztán egy lőtéren kipróbáltuk a nyékládházi bácsi puskáját, utána megkerestünk több mulatóhelyet, hogy megtudjuk, tényleg jó marketingfogás, ha a lányoknak nem kell belépőt fizetniük. Végül rejtett kamerás felvételeink bizonyítják, hogy a legelképesztőbb butaságokkal lehet gyanútlan embereket arra rávenni, hogy sok százezer forintot adjanak ki nem túl hasznos termékekért.

Forró nyomon 13-11-30


szerző:
2013.11.30. 20:00
Forró nyomon 13-11-30

Forró nyomon: Hadas Kriszta elkísérte Tóth urat a zárkába, aki inkább leülte a szerinte igazságtalan 10 ezer forintos büntetést, minthogy kifizesse. Aztán kilátogatunk a Négy Tigris piacra, megnézzük, most mi a helyzet. Bemutatjuk Ács Lászlót is, aki találmányaival átvert egy egész falut, végül a falopások miértje után nyomozunk.

Hadas Kriszta és Szily Nóra gyerekei kirepültek

Minden szülő életében elérkezik az elkerülhetetlen pillanat, amikor a gyerekei kirepülnek otthonról. Hadas Kriszta és Szily Nóra beszámolóiból kiderül, hogy ők hogyan élték meg azt a helyzetet, mikor kiderült, hogy a gyermekeik elköltöznek a szülői házból.

A szingli anyák hét pontja Hadas Kriszta szerint

Hadas Kriszta a saját tapasztalataira alapozva állított össze hét pontot, amely útmutatóul szolgálhat az egyedülálló anyáknak. Nem tanácsot akar adni, a célja, hogy leírjon egy állapotot, és megnyugtassa a szingli anyukákat, hogy nincsenek egyedül.

Fókusz 12-12-06


szerző:
2012.12.06. 20:55
Fókusz 12-12-06

Fókusz: Sebestyén Balázs ritkán beszél a családjáról és az apává válás nehézségeiről, most mégis megszólal. Malek Mikulás - Ünnepi muffint sütöttek, és felköszöntötték mentorukat a krampuszlányok. Igazi apás szülés - Loredana az autó hátsó ülésén szülte meg a gyermekét, csak a férje tudott segíteni.

Hadas Kriszta büszkén vállalja hibáit

Kisgyerek, vagy éppen több is, munka, háztartás, és egy szerető férj - az életük pedig állandó rohanás. A szennyest Hadas Kriszta könyv formájában teregeti ki. Ismert anyukaként is bevallja, nem mennek éppen tökéletesen a dolgaik, és ez így van rendjén.

Máté Kriszta és Hadas Kriszta forró nyomon

Bár mindketten családos és elfoglalt emberek, azt megígérhetik, hogy izgalmas történetekben nem lesz hiány. A Reflektor kamerája ott volt, amikor először belátogattak új munkahelyükre.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való