KERESÉS search-close

hackertámadás

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hackertámadás"

Fókusz 2016-12-12


szerző:
2016.12.12. 19:00
Debreczeni Zitát kétszer is meglopták

Mostanában rájár a rúd Debreczeni Zitára. A gyönyörű fotós nemrég hackertámadás áldozata lett, de előtte pár nappal szó szerint meg is lopták. Ám ő nem kesereg, szerinte mindennek oka van.

 

Hacker-támadás áldozata lett Debreczeni Zita

Az egykori modell, jelenleg fotósként dolgozó Zita mindennapjainak része, hogy megosztja munkáit az interneten. Ezért is érintette súlyosan, amikor azzal szembesült a minap, hogy Instagram fiókját feltörték. A fotóst és több mint százezer követőjét egy arab szöveg fogadta a fotó-megosztó oldalon. Zita és párja, Gianni is sejtik, ki lehet a hacker-támadás hátterében: szerintük egy titokzatos jordániai férfi formálta saját képére Zita oldalát.

9. évad, 24. rész - Nagyok játszmája

Booth sejtelmes hívást kap, amelyben közlik vele, hogy információjuk van a Szellemgyilkos kapcsán felmerült tégláról az FBI-ban. A hívót azonban, akiről környezete azt hiszi, hogy csak egy bolond, aki összeesküvés-elméleteket gyárt, még azelőtt megölik, hogy beszélhetne Booth-szal. Az áldozat piercingjében kompromittáló adatokat találnak politikusokról, üzletemberekről, diplomatákról, és az is kiderül, hogy a kormány ölette meg. Mielőtt azonban Angela eljutna az adatok teljes feldolgozásához, és kiderülne, ki a besúgó az FBI-ban, a Jeffersont hackertámadás, Booth-t pedig életveszélyes támadás éri.

Hackertámadás repülőgépek ellen?

Egy amerikai kiberbiztonsági tanácsadó azt állította, hogy 15-20 alkalommal sikerült behatolnia utasszállító repülőgépek számítógépes rendszerébe, s az egyik ilyen esetben átvette az ellenőrzést egy hajtómű felett. Valóban lehetséges ez? Hogyan férhetnek hozzá egy biztonsági rendszerhez? Dr. Krasznay Csaba kiberbiztonsági szakértővel beszélgettünk erről.

Adatlopás fenyegette az összes brit lakost

Őrizetbe vették egy brit hackercsoport vezetőjét, mert állítólag feltörte az idei nagy-britanniai népszámlálás adatbázisát.

Hackertámadásokkal a WikiLeaks mellett

Hackertámadások bénították meg szerdán a Mastercard, és egy svájci bank weboldalát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való