KERESÉS search-close

habony árpád

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "habony árpád"

Fizetnének Habonyéknak


szerző:
2017.01.18. 18:30
Fizetnének Habonyéknak

Közpénzből terjeszthetik Dunaújvárosban Habony Árpád cégének újságját. Az egyébként ingyenes Lokál hetilap terjesztéséért évi több millió forintot fizetne a fideszes városvezetés. A helyi Demokratikus Koalíció szerint ez tűrhetetlen. A Fidesz szerint viszont nincs ebben semmi furcsa, az önkormányzaté a döntés joga. A városvezetés és Habony Árpád cége nem reagáltak.

Habony egymillióért helikopterezett

Csaknem egymillió forintért vehetett részt Habony Árpád és a barátnője egy hongkongi helikopteres városnézésen - tudta meg a 444.hu. Az is kiderült, hogy az utat egy olyan hongkongi bankár foglalhatta le a miniszterelnök bizalmasának, aki egy magyar letelepedési kötvényeket forgalmazó cég tulajdonosa, és ezen a vállalkozáson keresztül több milliárd forintos bevétele volt az elmúlt években. Az ellenzék azonnal kivizsgálná az ügyet, a gazdasági bizottság fideszes elnöke szerint viszont kizárt, hogy fideszes politikusok gazdagodnának a letelepedési kötvények eladásán.

Százmilliós állami hirdetések a Lokálban

Majdnem nettó 400 millió forintért hirdet a Szerencsejáték Zrt. a Lokál című heti és napilapokban idén, ezt a Magyar Narancs derítette ki. A Lokált a Modern Média Group adja ki, amelynek Habony Árpád, a miniszterelnök állítólagos tanácsadója az egyik tulajdonosa. A Szerencsejáték Zrt. azt írta, a hirdetési felületek kiválasztásakor mindig a hatékonyságot tartják szem előtt. Az Együtt viszont úgy látja, Habony Árpád lapjai piaci szempontból értéktelenek, és a Fidesz közpénzből épít médiabirodalmat magának.

A Lokál maga jelentkezett

Meglepte a Metropol újság vezérigazgatóját, hogy júniustól Habony Árpád ingyenes napilapját, a Napi Lokált terjeszthetik a BKV megállóiban. Korábban a BKV arra hivatkozva tette ki a területről a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Metropol újságostartóit, hogy nemsokára pályázatot írnak ki a lehetőségre. A pályázatra azonban hiába vártak. Azóta, hogy Simicska Lajos összeveszett Orbán Viktorral, minden hozzá köthető újság, tévé és rádió konkurenciát kapott.

Más témában nem lehet kérdezni Kósától

Három hónapja csak olyan kérdésre válaszol sajtótájékoztatóin Kósa Lajos, amelyekre szeretne. A Fidesz frakcióvezetője arra hivatkozik, ezek úgynevezett doorstep sajtótájékoztatók, amik egyetlen témáról szólnak, minden más kérdést az általános sajtótájékoztatóin lehet feltenni. Ilyenből azonban egyet sem tartott, mióta bevezette az új szabályt. Korábban azt mondta, Habony Árpád javasolta neki, hogy provokatív kérdésekre ne válaszoljon.

Biztosítás nélkül adták oda a festményeket

Nem kötöttek biztosítást arra a 300 millió forintot érő tíz festményre, amelyet a Szépművészeti Múzeum adott kölcsön egy magáncégnek három éve - tudta meg az átlátszó.hu. A képek három hónapig egy olyan lakásban voltak, ahol Habony Árpád, a miniszterelnök tanácsadója is rendszeresen megfordult. A múzeum szerint akartak biztosítást kötni a képekre, de valamiért nem sikerült, viszont a bérlő cég pénzügyi garanciát vállalt rájuk. A cég éves árbevétele a felét se érte el a műalkotások értékének.

Elismerték, volt vizsgálat Habony ellen

Az adóhatóság belső vizsgálatot indít, Habony Árpád pedig büntetőfeljelentést tesz, miután nyilvánosságra kerültek tavalyi vagyonosodási vizsgálatának adatai. Jogi képviselője Híradónknak eljuttatott levelében ugyanakkor elismerte, hogy az adóhatóság valóban indított vagyonosodási vizsgálatot Habony ellen. A sajtó már régóta szeretné megtudni, miből él Habony, akiről több vezető fideszes politikus is elismerte: tanácsokat ad neki.

Házon kívül 14-12-10


szerző:
2014.12.10. 23:50
Házon kívül 14-12-10

Házon kívül: Befolyás - Luxusban él, de sehonnan sem kap fizetést a titokzatos miniszterelnöki tanácsadó. Költözés - Orbán és hivatala a Várba tart, 200 milliárdba is kerülhet a teljes felújítás.

Házon kívül 14-10-22


szerző:
2014.10.22. 23:50
Házon kívül 14-10-22

Házon kívül: Műemlék - A titokzatos bérház illusztris lakókkal. Veszélyes élet - A dizájnerdrogos, aki dolgozik és 17 éve szúr.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való