KERESÉS search-close

habony

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "habony"

Honnan lett 48 milliója Habonynak?

Az Együtt és a Demokratikus Koalíció újabb bejelentést tesz az adóhatóságnál Habony Árpád miatt. A miniszterelnök tanácsadója 48 millió forintot tett egyik új cégébe a Modern Média Groupba, miközben a két ellenzéki párt szerint nincs kimutatható jövedelme. Az adóhatóság az RTL Híradó kérdésére adótitokra hivatkozva nem válaszolt arra, hogy van-e eredménye a Habony ellen állítólag már korábban indított vagyonosodási vizsgálatnak.

Nemzetbiztonsági kockázatot jelent Habony?

Nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet az Együtt szerint Habony Árpád, ezért nemzetbiztonsági átvilágítását sürgetik. Írásban tettek fel kérdéseket a miniszterelnöknek, amelyben egyebek mellett arra kíváncsiak, hogy Habony milyen információkhoz jut hozzá, és hogy kitől kap fizetést.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való