KERESÉS search-close

hableány

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hableány"

Megjelentek a sellők Magyarországon

Az elmúlt években valósággá váltak a hableányok és minden évben szépségversenyt rendeznek nekik. Idén először egy magyar lány, Eszes Fanni is részt vett az egyiptomi sellőgyűlésen. A két hetes versenyen fontos volt az is, hogy valaki profin mozogjon a vízben. Pontozták az úszástechnikát, a víz alatti trükköket és az egyik versenyszámban az győzött, aki a legmesszebb tudott úszni egy levegővétellel.

Egy matróz azt állítja, hogy a Hableány vesztét a lassúság okozta

3,87 Km/óra sebességgel ment a Hableány az ütközés pillanatában, ezt állítja egy matróz, aki egy másik Viking hajón szolgál, és néhány nappal később személyesen látta a Viking Sigyns fedélzeti számítógépében a GPS adatait. Ha a matróz állítása igaz, a Hableány aznap ki sem futhatott volna a Dunára!

Megrendítő interjú azzal a búvárcsaláddal, akik részt vettek a Hableány kiemelésében!

Nemzetközi figyelem mellett állandó életveszélyben dolgoztak, azok az ipari és mentőbúvárok két héten át, akik segítségével kiemelték a Hableány roncsát. A Fókuszban a Papp család férfi tagjai beszélnek a mentésről, illetve az ipari búvárok munkájáról. Ők ugyanis mindhárman, a nagyapa, az apa és az unoka is ezt a szakmát, hivatást választották!

Hamarosan kiemelhetik a roncsot

A kiemelés részleteiről nem sokkal adásunk előtt tartott sajtótájékoztatót a TEK a Margitszigeten. Azt mondták, az emelőhevederek már a Hableány roncsa alatt vannak, és nemsokára a Clark Ádám emelődaru is pozícióba áll. A helyszínen van tudósítónk, Litauszky Balázs.

Gyereknapon beszélt utoljára édesapjával

Fantasztikus apa és hajós volt - ezt mondta a Hableány kapitányáról a lánya, aki exkluzív interjút adott az RTL Híradónak. Szoros volt a kapcsolatuk, a tragédia előtti napon találkoztak utoljára. Fagyizni voltak, gyereknap alkalmából. A lány arról is beszélt, hogy a Margit hídon jár munkába, minden nap elmegy a meder alján fekvő roncs felett.

Miért kíváncsiak ennyire az emberek a katasztrófákra?

Miért bámészkodnak és fotózkodnak egy baleset vagy tragédia helyszínén a katasztrófaturisták? Kevesen tudják, hogy külföldön már büntetik is őket, hiszen kíváncsiságukkal a hatóságok munkáját is befolyásolják!

Most fogsz dobni egy hátast: Sellőt találtak a Fülöp-szigeteknél!

A közösségi oldalakon kb. negyedévente körbemegy egy sellő!!! ezt nézd! cikk, mi most alámerülünk és felhozzuk a mélyből az igazgyöngyöt! Összegyűjtöttük az elmúlt évek sellőfelfedezéseit, sőt azt is eláruljuk, ezek cseppet sem szirénhangú, csábos nimfák, hanem gyilkológépek!

 

Kínába költözött a Kis Hableány

A híres Kis Hableány-szobor eredetijét vitték el a sanghaji világkiállításra.

Útra kel a kis hableány


szerző:
2010.03.26. 09:54
Útra kel a kis hableány

Dánia jelképét Kínába, a sanghaji világkiállításra viszik, ahol a dán pavilon legnagyobb látványossága lesz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való